27 Ιουνίου 2021

ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΡΑ

Γράφει η Μαίρη Καρά    

 
    «Τι έχει πάθει ο Ελληνικός λαός και δέχεται τόσο παθητικά όλες τις στερήσεις των δικαιωμάτων του;» είναι η φράση που ακούγεται όλο και πιο συχνά τελευταία από το στόμα Ελλήνων πολιτών. Μόνο που και ο ίδιος ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία πολιτών, αλλά δείχνει σαν να μην αφορά τον ίδιο αλλά τον… λαό. Ποιον λαό δηλαδή; Μήπως και ο ίδιος και όλοι μας λαός δεν είμαστε, που υποφέρει κάτω από την μπότα του Δ΄ Ράιχ
 
    Ευτυχώς ανάμεσα στους πολλούς προβληματισμένους και ανησυχούντες πολίτες υπάρχουν και οι σκεφτόμενοι, που με τις μικρές τους δυνάμεις έχουν θέσει τον χρόνο και τις γνώσεις τους στην έρευνα της ψυχοπάθειας του Ελληνικού λαού. Χωρίς να είναι ειδικοί στην λειτουργία της ψυχής, αλλά χτυπημένοι και οι ίδιοι από τις μνημονιακές παρενέργειες, που επέφεραν στην καθημερινότητά τους, αποφάσισαν να προσφέρουν κι αυτοί τον μικρό οβολό τους, για να σταματήσουν την κατηφόρα της καταστροφής. Έτσι κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα.
 
    Είναι ο Τρόμος που κυριαρχεί στις ψυχές της αστικής και αγροτικής τάξης του λαού και αδρανοποιεί την θέλησή τους. Είναι ο τρόμος για την Ανεργία, που χτυπάει την πόρτα χιλιάδων σπιτιών νοικοκυραίων και απειλεί με Πείνα. Είναι ο τρόμος που μετέτρεψε υπεύθυνους οικογενειάρχες σε αναξιοπρεπείς οφειλέτες λογαριασμών κοινής ωφελείας και τραπεζικών κόκκινων δανείων. Είναι ο τρόμος των άδικα χτυπημένων από την οικονομική Ασφυξία, που ανέτρεψε τις συνήθειές τους στερώντας τους την δυνατότητα να αποφασίζουν αυτοί για την ζωή τους και τις επιλογές τους.
 
    Τρόμος για το αβέβαιο μέλλον, που τους επιφυλλάσουν οι αντισυνταγματικές εξαγγελίες δυσβάστακτων μέτρων κατά του λαού των πουλημένων Κυβερνήσεων. Τρόμος για τον αφανισμό του Έθνους, που τους κρατάει σε απόγνωση, ανήμπορους να αντιδράσουν. Τρόμος για τις επιθέσεις που δέχεται η πατρίδα μας από τους παρανοϊκούς Τούρκους. Τρόμος από την στοχευμένη Προβολή των ειδήσεων από τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, για να εξυπηρετούν τα σχέδιά των υποτακτικών στη Νέα Τάξη πολιτικών. Είναι η πληρωμένη τρομοκρατία που σπέρνουν οι εξαγορασμένοι δημοσιοκάφροι στους πολίτες!  
 
    Σ' αυτούς τους αδικημένους συμπολίτες μας που δεν βλέπουν φως για την επιβίωσή τους και για να μην χάσουν την Πίστη τους στα Ιδανικά μας, αφιερώνεται το παρακάτω συγκινητικό κείμενο. Είναι ένα μήνυμα Αισιοδοξίας και Ελπίδας, ώστε να βρουν την δύναμη να αντέξουν τις στερήσεις της οικονομικής επίθεσης μέχρι την Απελευθέρωσή μας. Μεταφέρω αυτούσιο ένα απόσπασμα από το βιβλίο "ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" (WIND OF FREEDOM), που έγραψε στο Λονδίνο το 1943 κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ένας Εγγλέζος-Σκώτος Πατριώτης, ο ΚΟΜΠΤΟΝ ΜΑΚΕΝΖΙ (COMPTON MACKENZI). Το εμπνεύστηκε από τον ηρωισμό των Ελλήνων που αντιμετώπισαν με Αρετή και Τόλμη δύο Αυτοκρατορίες και από την πολεμική ιαχή τους ΑΕΡΑ!
 
    «Η Ελληνική άρνηση υποταγής ήταν για την ανθρωπότητα, ένας Άθλος κι έτσι θα την θεωρήσει η Ιστορία, όταν τελειώσει αυτός ο φρικτός πόλεμος. Ο σύγχρονος χρονογράφος δεν διστάζει να προβλέψει αυτή την άποψη, βεβαιώνοντας, ότι αν η Ελλάδα είχε δεχθεί τις απαιτήσεις των άνανδρων Ιταλών, θα είχε αλλάξει όλη η ροή των γεγονότων, επειδή η Ρωσία θα είχε συντριβεί το φθινόπωρο του 1941. Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την Ψυχή της Ανθρωπότητας, αυτή η μικρή ορεινή χώρα και η τριγυρισμένη από θάλασσα όπου γεννήθηκε η Ελευθερία.
 
    Ο απλός στρατιώτης ήταν εκείνος που έσωσε την Ελλάδα. Η επιδέξια στρατηγική του Μεταξά, ο ταχύς αυτοσχεδιασμός του Γενικού Στρατηγείου, η ταχυκινησία των ορεινών πυροβόλων, η γενναιοψυχία του πληθυσμού, η ενθουσιώδης συνδρομή της RAF, δεν θα ωφελούσαν σε τίποτα, αν δεν μπορούσε να νοιώσει κάθε στρατιώτης ότι μέσα του ήταν όλο Ελλάδα κι αν δεν σήκωνε τις ευθύνες του αποφασιστικά όσο το τουφέκι του.
 
    Χωρίς καμιά Ελπίδα ενισχύσεων ή Αντικατάστασης τρεφόμενος μερόνυχτα με ό,τι τρόφιμα του είχαν απομείνει, αντιμετωπίζοντας το δριμύ ψύχος και τις χιονοθύελλες, με μια μόνο κουβέρτα, προχώρησε πολεμώντας σε κορφές τρεις χιλιάδες μέτρα ψηλές και πέθανε εκεί για την Ελλάδα, έχοντας στην σκέψη του τις ελιές του χωριού, τα κουδούνια από τα πρόβατα και τις κατσίκες του στα λιβάδια της Αρκαδίας, τα λουσμένα στον αφρό νησιά του Αιγαίου, τους θορυβώδεις δρόμους της Αθήνας και τα ρυάκια της Θεσσαλίας».
 
    Αυτή η αυθόρμητη ομολογία για την Αυτοθυσία και την Γενναιότητα των πολεμιστών μας, δεν αποτελεί μια τιμητική ιστορική αναφορά για το Γένος μας; Δεν είναι μια διεθνής αναγνώριση, για την ουσιαστική προσφορά της πατρίδας μας στη Νίκη του Πολέμου; Δεν αισθάνεστε περήφανοι που οι γενναίοι Κρητικοί έσωσαν την μεγάλη Ρωσία καταρρίπτοντας τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές; Δεν πάλλεται από συγκίνηση η ψυχή σας, που και η Ρωσία μάς αναγνώρισε σαν Σωτήρες;  
 
    Γιατί λοιπόν απογοητεύεστε κι αφήνετε την κατάθλιψη να σας ταλαιπωρεί; Γιατί δεν μένετε πιστοί στην Μοίρα της Φυλής μας; Η Ελλάδα δημιούργησε τον Πολιτισμό και θα ξαναγεννηθεί από την τέφρα της, για να τον επαναφέρει στην Ανθρωπότητα! Αυτή ήταν πάντα η μοίρα της ευλογημένης πατρίδας μας: Να την φθονούν για την εξέλιξή της οι βάρβαροι, αφού δεν κατανόησαν την Ελληνική Στάση ζωής και τις Ελληνικές Αρετές.
 
    Μπροστά λοιπόν σε αυτές τις έντονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως άτομα, ως πολίτες της Ελλάδας, ως κάτοικοι της Γης, στην πραγματικότητα δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε ώστε να νιώθουμε αδύναμοι. Το μεγάλο «όπλο» που διαθέτουμε στα χέρια μας αναμφίβολα είναι η ενότητα και η συντονισμένη πρόθεση μας για την Θεραπεία και το Ανώτερο Καλό όλων. Και αυτό δεν είναι μόνο λόγια και θεωρία...
 
    Μέχρι σήμερα μας φθονούν για την πλούσια σε ορυκτά πατρίδα μας και για τον πλούτο της Ελληνικής ψυχής μας. Μας πολεμούν με όλα τα μέσα, σε όλους τους τομείς της ζωής μας κι εμείς… τι άλλο περιμένουμε να πάθουμε για να ξεσηκωθούμε απαιτώντας την Ελευθερία μας; Να μας πάρουν και τα σπίτια μας, για να εγκαταστήσουν τα φιλαράκια τους τα λάθρα; Να μας πετάξουν στην θάλασσα ή να τραβήξουμε κι εμείς για την ξενιτιά μετανάστες ή να καταντήσουμε απόκληροι της ζωής;  
 
    Εμείς πρέπει να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας σύντομα, γιατί ο χρόνος που κυλάει με την αδράνειά μας, αποβαίνει εις βάρος μας. Όσο δεν αντιδράμε τόσο θα αποθρασύνονται και θα μας επιβάλλουν χειρότερα περιοριστικά μέτρα. Θα χάσουμε εντελώς την Ελευθερία μας και τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματά μας. Θα μας επιβάλλουν υποχρεωτικά να δεχτούμε το θανατηφόρο εμβόλιο… θα μας κόψουν και τον αέρα 
 
ΑΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ  
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.