29 Ιουνίου 2021

Ας κάνουμε μία μετάφραση του τι σημαίνει Freedom pass των 150 ευρω.

Γράφει ο Dimitrios Pontikas 
 
Για να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο μεσα στα πράγματα… σε αυτή την ανάρτηση, θα μιλήσω ώς απλός νοήμων άνθρωπος, με μία αρκετά μεγάλη δόση ειρωνείας, γιατί πολύ απλά έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι…
 
Μόλις πριν από λίγο, ο Μητσοτάκης, ανακοίνωσε για το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το περίφημο Freedom pass...
για τους νέους 18-25 ετών για να τους πείσει να εμβολιαστούν. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Κάθε νέος που θα εμβολιαστεί, θα παίρνει δώρο μία προπληρωμένη κάρτα με 150 ευρώ μέσα να τα κάνει ότι θέλει για να διασκεδάσει. Φυσικά θα χρειάζεται τον ΑΜΚΑ για να το κάνει… χρήματα φυσικά ελεγχόμενα από την κυβέρνηση… αφού θα ενεργοποιείται και μέσω μίας εφαρμογής, αυτό σημαίνει ότι όποια πληρωμή και να κάνει ο νέος για “διασκέδαση”, θα καταγράφεται κρυφά στο σύστημα… άλλος ένας τρόπος να δουν που φεύγουν τα λεφτά των νέων, έτσι ώστε να τους περιορίσουν όσο γίνεται περισσότερο και άλλες μεθόδους διασκέδασης.  
 
Μην ξεχνάμε ότι από τέτοιες καταγραφές φτιάχνονται στα κρυφά ψυχολογικά προφίλ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα σωρό δόλιους σκοπούς…. ότι κάνουν και οι μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δηλαδή, απλά εδώ ελέγχουμε τη ροή του χρήματος.  
Welcome slavery 2020-2030… 
 
Ας κάνουμε τώρα μία μετάφραση του τι σημαίνει Freedom pass των 150 ευρω.  
Σημαίνει ότι θα πάρεις το εξευτελιστικό ποσό των 150 ευρώ για ένα εμβόλιο που ούτε ο παραγωγός δεν δίνει εγγύηση και που οι παρενέργειες του πιθανόν να σου κοστίσουν χιλιάδες ευρώ για θεραπεία, νοσοκομεία, και σωματική και ψυχική ταλαιπωρία.  
Δηλαδή για ένα όφελος των 150 ευρώ, το ρίσκο θα είναι μερικές χιλιάδες;  
Δηλαδή ουσιαστικά η υγεία ΤΩΝ ΝΕΩΝ μας, αξίζει όσο 150 ευρώ;  
Δηλαδή ουσιαστικά η υγεία ΤΩΝ ΝΕΩΝ μας, αξίζει όσο μία νοθευμένη με μεθανόλη μπουκάλα ουίσκι σε ένα ξενυχτάδικο (γνωστό και ως πολιτιστικό κέντρο, από την δεκαετία του 80, σύμφωνα με τον αείμνηστο Γιαννόπουλο);  
 
Αντίστοιχα λοιπόν, για να πιάσουμε όλες τις γκάμες, σύντομα μπορεί να έχουμε:  
 
1. για τους σωματικά ανήσυχους το brothel pass  
2. για τους φανατικούς ταξιδιώτες το multi travel pass  
3. για τους ποδοσφαιρόφιλους το soccer pass  
4. για τους φανατικούς των βιντεο παιχνιδιών το gamer pass… εδώ προβλέπω να γίνονται συμφωνίες με μεγάλες βιομηχανίες Xbox, Playstation κ.τ.λ. 
και τελευταίο και μη ξεχασμένο….  
5. για τους κομματικά ανήσυχους το AEI SIXTIR PASS… 
γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι  
 
Μετά τιμής και σεβασμόυ στην κριτική ικανότητα των νέων… 
Δημήτριος Ποντίκας.  
 
Υ.Γ. Σεβαστείτε το σώμα σας, σεβαστείτε το μέλλον σας, σεβαστείτε την υγεία σας… η ζωή σας δεν ανήκει σε κάνενα οικογενειοκρατικό τζάκι.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.