25 Ιουνίου 2021

ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ - ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Γράφει ο
Δαναός
 
 
Προσπαθούν με λύσσα να μας σκορπίσουν, να μας διαλύσουν, να μας μοιράσουν να μας κάνουν φιλους ''εχθρούς'' να κοιταζόμαστε με αμηχανία, με σκεπτικισμό, με τρόμο και με φόβο.
Δεν θα περάσει στα λαμόγια παντός καιρού ...στους αλήτες της ζωής μας.
 
Έχω κατασταλάξει πλέον ....κανένας δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα στον τρόπο ζωής που επιλέγω για όσο ακόμα ζήσω.  
Θα αγκαλιάσω, θα φιλήσω παιδιά, εγγόνια, αγαπημένους μου ...θα κάνω χειραψία κοιτάζοντας στα μάτια τον άλλον και δεν θα παίξω μπουνίτσες και αγκωνίτσες σαν ηλίθιος. 
 
Με τον όποιο τρόπο μπορέσω θα κάνω ότι έκανα, ότι ήθελα, ότι μπορούσα και παλιά. 
Και αυτό δεν είναι πλέον μόνο δική μου απόφαση .... ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου μου είπε .... 
Έχω αδέλφια βιολογικά κι αγαπημένα άλλα έχω και καρδιάς φίλους-αδέρφια επιλεγμένα.
 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΡΔΙΑΣ.  
 
Ελπίζω ...εύχομαι... πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να μην τους αφήσει να χαρούν με την διάσπαση που ετοιμάζουν αρχή χειμώνα, με τον αρρωστημένο εμφύλιο που σχεδιάζουν με πολύ δόλο και κρυφό πόθο. 
 
Όλοι πρέπει να επαναφέρουμε τις ζωές μας, να γίνουμε όπως πρώτα σε μία πιό καθαρή από αυτή την σάπια εποχή που μας προσφέρουν. 
 
Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από αυτό που και οι μεν και οι δε ...λένε ότι υπάρχει σαν φάντασμα γύρω μας παντού! 
Αυτό την ''δουλειά''του και εμείς την δική μας ...τουλάχιστον θα είμαι ακόμη πλάσμα ΤΟΥ και όχι ρομποτάκι. 
Απόλυτος σεβασμός σε όποια απόφαση έχει πάρει ο συνάνθρωπός μας και η παρέα παρέα. 
 
Αυτές οι ηλιθιότητες των ''προνομίων '' και του παραβάν μεταξύ μας ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΝ. 
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ή με δωράκια λαχνούς και καροτάκια ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ! 
Στο ύπουλο τρυπάκι τους, στην φάκα την χρυσή και στα καλούπια τα δικά τους να βάλουν μόνο την δικιά τους την ζωή και δυστυχώς όσους αθώους καλοκάγαθους ανθρώπους, τους πίστεψαν από τον πληρωμένο φόβο. 
Και δεν θα τους είναι δύσκολο!!  
 
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.... ''' ΝΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ! ''' 
 
Δέχομαι τις βασικές προφυλάξεις. 
'Ομως ένα μπόλι τρεμάμενο, περίεργο, που δεν δίνει εγγύηση ζωής .. που αμφισβητείται από χιλιάδες επιστήμονες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ας το πω debate;;; 
Γιατί δεν το κάνουν;;; να ακουστούν όλες οι μελέτες όλες οι γνώμες ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! 
 
Να βασιστούν σε επιχειρήματα και όχι σε ευχολόγια και μεν και οι δε ...αντίκρυ και δημόσια.  
ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ...ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ! 
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΒΙΑΣΎΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΘΡΥΨΑΛΑ.   
 
ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΙΣΩ/ΧΑΡΤΟΥ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ! 
Όλα αυτά ίσως και να είναι σκέψεις πολλών, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΟΩ.  
ΟΠΟΤΕ .......
 
Αν ο Θεός αποφασίσει, θα γίνει αυτό που ΕΧΕΙ αποφασίσει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ και κανένα άρρωστο μυαλό δεν έχει ελπίδα να το σταματήσει.  
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.  
 
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙΤ-ΚΑΤ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΛΟ... 
 
Ο καιρός πλησιάζει.



Share

11 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Ειναι τοσο γρηγορες οι αλλαγες που συμβαινουν κ τα συναισθηματα ουτε που τις προλαβαινουν.
Εχουν βαλθει να μας πνιξουνε στον τρομο
Εχουν τωρα την δελτα ...οκ μεχρι το ωμεγα θα φαμε καλα!
Οτι μασκα θα υπαρχει θα την εχουμε για σνακ
ΑΛΛΑ ;;; ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ ΜΑΣ .... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΑΝΕ.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Αλλο,ενα εξαιρετικο αρθρο,καλε μου φιλε !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς Σταυρος Παγιδας
Ευχαριστω ...απλα ειναι σαν να κουβεντιαζουμε με αυτον τον τροπο τον απλο κ τον ανθρωπινο σαν παρεα ολοι που εχουμε τις ιδιες σκεψεις αλλα μας χωριζουν πολλα χιλιομετρα.
Μακαρι ο καθενας να εβαζε το λιθαρακι του για να ξαναγυρισουμε την ζωη μας οπως πριν.

Μιχάλης Κ είπε...

Μόνο ένα πράγμα είναι ανίκητο στον κόσμο: η βλακεία. Η φύση είναι δημοκρατική. Για να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτήν το 50% σύν ένα. Και επειδή η βλακεία αγγίζει πλέον τα όρια του 100% προσωπικά έχω την αίσθηση ότι ΟΥΤΕ ο Θεός θα βάλει το χέρι του!
Είδομεν.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ ΦΊΛΕ ΔΑΝΑΈ ΑΥΤΟΊ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑΜΑΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Μιχάλης Κ
Φιλε μου ας ελπισουμε οτι η πιπιλα 2 ετων δεν θα κανει την καταστροφη που επιθυμουν σκεπασμενη απο τον μανδυα της σωτηριας κ της καλοσυνης τους
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ;;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ...
Οσο για τον ΘΕΟ .... ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ .....
Να εισαι καλα κ ευχαριστω για το σχολιο σου
Ολοι μια απλη κουβεντα κανουμε με οποιον τροπο εχουμε ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς... ΠΕΤΡΟΣ
Σε ευχαριστω ,απλα γνωμες ο καθενας μας εκφραζει με οτι δυναμη ψυχης εχει ....

ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ είπε...


ΦΙΛΕ ΔΑΝΑΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΆ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.


"Ελπίζω ...εύχομαι... πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να μην τους αφήσει να χαρούν με την διάσπαση που ετοιμάζουν αρχή χειμώνα, με τον αρρωστημένο εμφύλιο που σχεδιάζουν με πολύ δόλο και κρυφό ΠΌΘΟ" .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς ΜΑΝΟΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ
Πιστεψε με το μονο που παρακαλω ειναι να ξυπνησω κ να σκεφτω ποσο ηλιθιο ονειρο ειδα κ ποσο λαθος ηταν ...
Αλλα η αλληλουχια των γεγονοτων των δηλωσεων κ των κρυφων ποθων τους δεν αφηνουν χαραμαδα φωτος .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Σκαντζόχοιρος είπε...

βγαίνουν η προφητείες το χάραγμα ,, θα σας δώσουν πολλά,,,
μην τα δεχθείτε ,
ετσι δεν λέει ,,,
κ τωρα γινετε θα δώσουν προνόμια στους εμβολιασμένους,

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

προς Σκαντζόχοιρος
Να πω κατι αντιθετο ;; φυσικα οχι ...ειναι ηλιου φαεινοτερο που παει ολο αυτο το πανηγυρακι του αισχους τους
Ας ελπισουμε κ να πιστεψουμε οτι θα γινει η επανεκκίνηση που λενε ολες αυτες οι σκιες ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.