15 Μαΐου 2021

Κάθε χρόνο update όσοι επιλέξουν τον δρόμο των εμβολίων.... Θα φάτε καλά....

Μιλώντας στα ελληνικά συμμετείχε ο ο ισχυρός άντρας της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και αναφέρθηκε φυσικά στην πανδημία και τον εμβολιασμό.
 
Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα που απασχολεί τον πλανήτη και δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση των πατεντών στα εμβόλια, με τον Μπουρλά να ισχυρίζεται ότι χρειάζονται αρκετά δισεκατομμύρια και 2 με 3 χρόνια για να στηθεί μια απαραίτητη υποδομή, ακόμη και εάν ελευθερώνονταν οι πατέντες. Αναφέρθηκε και στο θέμα της πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνοντας: «Για να έχουμε μία εύρωστη φαρμακευτική βιομηχανία πρέπει να έχουμε προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο από πνευματική ιδιοκτησία».
 
Για την παραγωγή φαρμάκου που θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, αποκάλυψε ότι η Pfizer δουλεύει πάνω σε ουσία που όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, σκοτώνει τον ιό και είναι ασφαλής: «Προς το παρόν όμως είμαι αισιόδοξος, αυτή η ουσία με την οποία πειραματιζόμαστε σκοτώνει in vitro τον ιό, σκοτώνει επίσης τον ιό σε πειραματόζωα, και βοηθάει τον άνθρωπο με προβλήματα στους πνεύμονες και την τραχεία». 
 
Και φυσικά ερχόμενος στα περί εμβολιασμού ο Άλμπερτ Μπουρλά μας έριξε την «καταπακιά»: Το εμβόλιο της Pfizer δίνει ανοσία τουλάχιστον για έξι μήνες και προανήγγειλε και τρίτη δόση εμβολίου μετά από 8 έως και 12 μήνες. Όπως και ότι, ακόμη και μετά την τρίτη δόση, θα έχουμε ετήσιους εμβολιασμούς! 
 
Συμπερασματικά, από όσα είπε και ο Μπουρλά, φαίνεται ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας για να ξεμπερδέψουμε με την πανδημία.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Οταν με σοβαρή αμέλεια επιλέγεις να κάνεις ένα πειραμάτικό αδοκίμαστο εμβόλιο μόνο και μόνο επειδή θέλεις την "ελευθερία σου", ή επειδή σε έχει πανικοβάλει ο Ευαγγελάτος αυτό έχει και τις ανάλογες συνέπειες....
Μπορεί να επιλέγουμε αυτοκίνητο μετά από δεκάδες κράς τέστ και αφού είμαστε σίγουροι για την ασφάλειά του... Να επιλέγουμε τρόφιμα για την οικογένειά μας που έχουμε ελέγξει την ημερομηνία λήξης αλλά και την ποιότητά τους... Να παίρνουμε φάρμακα που έχουν εγκριθεί από τον ΕΟΦ κλπ.... αλλά λαμβάνουμε ένα αδοκίμαστο πειραματικό εμβόλιο που έχει ΜΟΝΟ άδεια χρήσης λόγω έκτακτης ανάγκης...  μετατρέποντας μας σε πειραματόζωα φαρμακοβιομηχανιών που βγάζουν τεράστια κέρδη παίζοντας με την υγεία μας (και σε λίγο με των παιδιών μας)!!!!

Οταν λοιπόν μετατρέπεσαι εν γνώση σου σε Ανθρωπος 2.0 πρέπει να είσαι έτοιμος και για τα updates... (κοινώς ελληνιστί, της νέες ενημερώσεις ή εκδόσεις)

Καλή τύχη....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.