15 Μαΐου 2021

Τα έχουμε πει δεκάδες φορές, Η Νέα Τάξη η τόσο "ευαίσθητη" για τα παιδιά υποκρίνεται... Δείτε πως συσκευάζονται τα self test....

Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να δείχνει την διαδικασία συσκευασίας των ατομικών αυτοδιαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, προκαλεί οργή. Όπως φαίνεται από τις εικόνες είναι τα γνωστά self test τα οποία έχει προμηθευτεί και η Ελλάδα, είναι άγνωστο βέβαια εάν η συγκεκριμένη φάμπρικα της ντροπής συνδέεται με εταιρεία που προμηθεύει self test.
 
Από τις εικόνες καταλαβαίνουμε πως έχουμε να κάνουμε όχι απλώς με παιδική εργασία, αλλά παιδική δουλεία. Η δύση βέβαια κλείνει τα ματιά σε αυτό το αίσχος, διότι προέχουν τα κέρδη των μεσαζόντων. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Τα έχουμε πει πολλές φορές για το πως ενεργεί η Νέα Τάξη.... 
 
Οσον αφορά την "πανδημία" λοιπόν...
Η Νέα Τάξη έφερε με τεχνητό τρόπο την πανδημία...
Η Νέα Τάξη φρόντισε μέσω του ΠΟΥ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) να μην διαδωθεί γρήγορα το νέο της "θανατηφόρου πανδημίας" για να μπορέσει να εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη...
Θυμάστε πέρυσι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο τον Τσιόδρα να λέει ότι δεν πρόκειται για καθόλου επικίνδυνο ιό αφού έτσι του είχε πει να λέει ο ΠΟΥ!!!! (θα το βρείτε το βίντεο αν ψάξετε)
Κατόπιν η Νέα Τάξη παρήγαγε σε χρόνο ρεκόρ τα πειραματικά εμβόλια (αν δεν τα είχε ήδη έτοιμα) και επέβαλλε στις κυβερνήσεις να κάνουν πειραματόζωα τους πολίτες τους αφού δεν τα είχε καν ελέγξει...
Κι έτσι ξεκίνησε το τρομερό τεράστιο παγκόσμιο πείραμα στέρησης της ελευθερίας των ανθρώπων και της κατάργησης σημαντικών ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων....
Το οποίο θα τελειώσει ΜΟΝΟ αν όλοι κάνουμε τα εμβόλια τους... Αλλωστε την επιχείρηση εμβολιασμού ο νεοταξίτης πρωθυπουργός της Ελλάδας την ονόμασε "Επιχείρηση Ελευθερία"... σε μια ακόμα υποκριτική νεοταξική πρακτική αντινόησης...

Η Νέα Τάξη παριστάνει ότι ενδιαφέρεται για την υγεία και την ζωή των παιδιών δημιουργώντας ακόμα και οργανώσεις για αυτόν τον σκοπό (δήθεν) όπως η UNICEF...
Και η Νέα Τάξη είναι αυτή που κερδίζει αμύθητα ποσά εμπορευόμενη τα πάντα γύρω από τον ιό...
Τα παιδιά αυτά λοιπόν μιας τριτοκοσμικής χώρας μπορούν κάλλιστα να είναι σκλάβοι και να εργάζονται προς όφελος της Νέας Τάξης...
Τα δικά μας παιδιά αποτελούν τα χαμστεράκια και τις μαϊμούδες της Νέας Τάξης στα οποία θα πειραματιστεί εμβολιάζοντάς τα με τα πειραματικά εμβόλιά της...
Και φυσικά βλέποντας τις συνθήκες συσκευασίας των self test καταλαβαίνουμε τι δούλεμα τρώμε με τις οδηγίες υγιεινής που φέρουν τα συγκεκριμένα self test...

Αναμένουμε φυσικά τις διαψεύσεις που θα πέσουν βροχή....
Ειδοποιήστε τα Ellinika Hoaxes να "ξεπλύνουν" κι αυτήν την είδηση...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.