10 Μαΐου 2021

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι τα Εμβόλια που "αυτοδιαδίδονται" είναι πραγματικότης

8 Μαΐου 2021 
Δείτε το άρθρο του Ethan Huff στο Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/44BQ [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Οι περισσότεροι Αμερικανοί λένε όχι στα εμβόλια για τον κορονοϊό της Γουχάν (Covid-19), παρά τις προσπάθειες του βαθέος κράτους να τους μεταπείσει. Μπορεί να μην έχει σημασία, όμως, επειδή τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυτοδιαδοθούν, πράγμα που σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να εμβολιάσουν αποτελεσματικά τους ανεμβολίαστους απλά "διαχέοντας" το πάνω τους. 
 
Ένα έγγραφο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins (JHU) εξηγεί πώς τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται λειτουργούν ώστε να εξαπλώνονται τόσο σε εμβολιασμένους όσο και σε ανεμβολίαστους πληθυσμούς εκ κατασκευής. 
 
Ακόμα και αν αποφύγετε το εμβόλιο, με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να καταλήξετε να εμβολιαστείτε αν κάποιος με τον οποίο έρχεστε σε επαφή είχε πρόσφατα εμβολιαστεί. 
 
Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό καθιστά τους εμβολιασμένους ανθρώπους τους πραγματικούς "υπερδιαδότες" που θέτουν την κοινωνία σε κίνδυνο. 
 
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία πραγματική απόδειξη ότι οι ιοί εξαπλώνονται ακόμη και μέσω του αέρα, ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τη διάδοση της ασθένειας σε όλη την κοινωνία; Η απάντηση είναι οι εμβολιασμένοι. 
 
"Τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται - γνωστά και ως εμβόλια που μεταδίδονται ή αυτοδιαδίδονται - είναι γενετικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούνται στους πληθυσμούς με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένεια, παρέχουν προστασία", εξηγεί το έγγραφο του JHU. 
 
"Το όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό-στόχο θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε στη συνέχεια στον πληθυσμό όπως ένας παθογόνος ιός. Αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά την εμβολιαστική κάλυψη σε ανθρώπινους ή ζωικούς πληθυσμούς χωρίς να απαιτείται ο εμβολιασμός κάθε ατόμου". 
 
Το έγγραφο συνεχίζει εξηγώντας τους δύο διαφορετικούς τύπους εμβολίων που αυτοδιαδίδονται: τα εμβόλια με ανασυνδυασμένους φορείς και τα εμβόλια με ζώντες ιούς. Φαίνεται ότι οι ενέσεις του κορονoϊού Wuhan (Covid-19) αποτελούν το πρώτο. 
 
"Τα εμβόλια ανασυνδυασμένων φορέων συνδυάζουν τα στοιχεία ενός παθογόνου ιού που προκαλούν ανοσία (αφαιρώντας το τμήμα που προκαλεί την ασθένεια)", εξηγεί το έγγραφο. 
 
"Ο κυτταρομεγαλοϊός είναι ένας υποψήφιος φορέας για ανασυνδυασμένα εμβόλια, επειδή είναι ιδιαίτερα ειδικός για τα είδη και μέτρια μεταδοτικός". 
 
Το πλήρες έγγραφο είναι διαθέσιμο για προβολή σε αυτόν τον σύνδεσμο. 
 
Θα μπορούσατε ήδη να είστε "εμβολιασμένοι" χωρίς καν να το γνωρίζετε 
 
Όσον αφορά τον Κινέζικο ιό, οι επιστήμονες ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έκαναν συνεδρίες ιδεών για το πώς θα μπορούσαν να φτιάξουν εμβόλια γι' αυτόν, που να αυτοδιαδίδονται. 
 
Το Bulletin ανέφερε ότι εξαιτίας της "διστακτικότητας" των εμβολίων, οι ευγονιστές προσπαθούν να βρουν τρόπο να μεγιστοποιήσουν τις ιδιότητες αυτοαναπαραγωγής των ενέσεων. 
 
"Εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, οι επιστήμονες πειραματίζονται με τέτοια αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια, εργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και η οποία έχει κερδίσει την προσοχή του αμερικανικού στρατού", ανέφερε το Bulletin, παραδεχόμενο ότι οι κίνδυνοι μιας τέτοιας τεχνολογίας είναι υψηλοί. 
 
"Μόλις απελευθερωθεί, οι επιστήμονες δεν θα έχουν πλέον τον έλεγχο του ιού. Θα μπορούσε να μεταλλαχθεί, όπως συμβαίνει φυσιολογικά με τους ιούς. Μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλα είδη. Θα περάσει τα σύνορα. Θα υπάρξουν απροσδόκητα αποτελέσματα και απρόβλεπτες συνέπειες. Πάντα υπάρχουν". 
 
Όπως όλα τα άλλα που βγαίνουν από τη Big Pharma, τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται είναι ψέμματα. 
 
Απαιτείται γενετική μηχανική για να "δουλέψουν" και λειτουργούν σαν ένας ιός, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα εμβόλια είναι ο πραγματικός ιός που μας απειλεί όλους. 
 
"Η ιδέα, ουσιαστικά, είναι να εμβολιαστεί ένα μικρό ποσοστό ενός πληθυσμού μέσω άμεσου εμβολιασμού", εξηγεί περαιτέρω το The Bulletin. 
 
"Αυτοί οι λεγόμενοι ιδρυτές θα μεταδώσουν στη συνέχεια παθητικά το εμβόλιο σε άλλα ζώα που θα συναντήσουν είτε μέσω της επαφής, είτε μέσω του σεξ, είτε μέσω του θηλασμού, είτε αναπνέοντας τον ίδιο αέρα. Σταδιακά, αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανοσία σε επίπεδο πληθυσμού". 
 
Τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται εφευρέθηκαν για τον "έλεγχο των παρασίτων" 
 
Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, η ιδέα για τα αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια γεννήθηκε από την επιθυμία των επιστημόνων να αναπτύξουν έναν νέο τρόπο ελέγχου των πληθυσμών των παρασίτων. 
 
Με άλλα λόγια, τα εμβόλια που αυτοδιαδίδονται υπάρχουν με σκοπό τον έλεγχο των παρασίτων. 
 
Ορισμένα από τα πρώτα αυτοδιαχεόμενα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν σε ζώα τα αποστείρωναν αποτελεσματικά. 
 
Αυτή η μορφή "ανοσοαντισύλληψης" υπέκλεψε το ανοσοποιητικό σύστημα των ποντικιών που έκαναν την ένεση και τα εμπόδιζε να γονιμοποιήσουν απογόνους. 
 
Αυτό είναι τρομακτικά παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει τώρα στους άνδρες και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπαραγωγής μετά την ένεση. 
 
Η επίσημη ιστορία είναι ότι τα αυτοδιαχεόμενα εμβόλια δεν έχουν ακόμη "δοκιμαστεί" σε ανθρώπους, αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από αυτό. 
 
Μέχρι να αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες είναι ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό. Έτσι παίζει το κατεστημένο το παιχνίδι. 
 
Ο Mike Adams, ο Health Ranger, το αποκαλεί αυτό "εκτός ελέγχου" επιστήμη. Πρόκειται για μια υπαρξιακή απειλή για την ίδια την ανθρωπότητα, διότι από τη στιγμή που η γάτα έχει βγει από το σακί, δεν υπάρχει τρόπος να την περιορίσουμε ποτέ ξανά. 
 
"Εάν μια δράση ή πολιτική ενέχει υποψίες ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κοινό ή στο περιβάλλον, το βάρος της απόδειξης ότι ΔΕΝ είναι επιβλαβής πέφτει σε αυτούς που αναλαμβάνουν τη δράση", προειδοποίησε ο Άνταμς το 2012. 
 
"Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι τα πειράματά τους ΔΕΝ είναι επικίνδυνα πριν τους επιτραπεί να τα εξαπολύσουν στον κόσμο!" 
 
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι σημερινοί επιστήμονες φαίνεται να θέλουν τα πειράματά τους να είναι επικίνδυνα - αυτό είναι το νόημα. 
 
Σε αυτή την περίπτωση, η ψευτο-ΠΛΑΝδημία του κορονοϊού της Γουχάν (Covid-19), συμπεριλαμβανομένου του μαζικού εμβολιασμού, έχει ως στόχο να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και να αφήσει πίσω της μόνο ένα πολύ μικρό υπόλοιπο επιζώντων. 
 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Bill Gates έχει παίξει εδώ και καιρό ρόλο σε αυτή την ατζέντα. 
 
Κάθε εμβόλιο και κάθε άλλη "ιατρική" παρέμβαση που έχει επινοήσει έχει έναν και μόνο σκοπό: τη μαζική γενοκτονία. 
 
"Παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται ένα γενοκτονικό διαγενεακό σχέδιο. Ο Μπιλ Γκέιτς το εκτελεί για λογαριασμό νεκρών ανθρώπων και άλλων που συμμερίζονταν τους στόχους τους", γράφει ο Vince Morreno. 
 
"Αυτό είναι διαβολικό. Σατανικό. Ο πολιτισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εξαιρετικά ξεκάθαρο και παρόντα κίνδυνο" 
 
Δικτυογραφία: 
1.-- Johns Hopkins University Confirms That 'Self-Spreading' Vaccines Are Real 



Share

9 σχόλια:

Peete είπε...

Κατ' αρχάς, να δηλώσω ότι προσωπικά είμαι κατά των εμβολίων, και πολύ σκεπτικιστής όσον αφορά τον ίδιο τον κορωνοϊό.

Όμως, άρθρα σαν και αυτό, απλώς ρίχνουν νερό στον μύλο των παγκοσμιοποιητών και των κρατούντων γενικώς, που προσπαθούν να μας επιβάλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Όσο και αν έψαξα στα λινκς του άρθρου, δεν μπόρεσα να βρω το έγγραφο του Johns Hopkins, εκτός αν θεωρείται "έγγραφο" αυτή η φωτογραφία με τα τρία ανθρωπάκια. Το άρθρο του Ethan Huff είναι βασισμένο σε άρθρο του Vince Morreno από την σελίδα του Jeff Rense, σελίδα που έχει βγάλει όνομα ανάμεσα στους υποστηρικτές συνωμοσιών.

Το άρθρο απλά προβάλλει την ανάλυση και τις σκέψεις του Vince Morreno και κατ' επέκταση του Jeff Rense.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Το σχολιο σας ειναι σημαντικό και θα το θεσω σε γνωση του Μεταφραστη Απολλόδωρου....
Ευχαριστω πάρα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η πηγή του πανεπιστημίου σελίδα 47 https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/181009-gcbr-tech-report.pdf?fbclid=IwAR2T1UHcugIU8AMZFAN1BWlIAVa8_YLfpmCjhwEM8YFSIqDdAC6zT-hRuU8

Ανώνυμος είπε...

Μετάφραση από την Βιοχημικό Μαριάννα Ευαγγέλου της συγκεκριμένης δημοσίευσης του Πανεπιστημίου στην παρακάτω ιστοσελίδα https://halithheia.blogspot.com/2021/05/johns-hopkins.html?m=1&fbclid=IwAR2nq8t5nUqwqzJdblK7vAHxPWmIEBv9qctZUyjr3_ak7IillGOX9wu_KqE

Ανώνυμος είπε...

η συγκεκριμένη δημοσίευση από το πανεπιστήμιο πράγματι όπως λέει και ο Peete δεν εμφανίζεται πουθενά στον ιστό και μάλιστα την αποκαλούν τα χοαξ ως ψευδής σελιδά 47 εδώ το έγγραφο https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/181009-gcbr-tech-report.pdf?fbclid=IwAR2T1UHcugIU8AMZFAN1BWlIAVa8_YLfpmCjhwEM8YFSIqDdAC6zT-hRuU8

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η απαντηση του Απολλόδωρου ειναι η παρακάτω και σας την μεταφερω αυτούσια.

Οι Αγγλοσάξωνες λένε: "Όσο υπάρχουν συνομώτες θα υπάρχουν και συνομωσιολόγοι".

Ειδικά σήμερα, με μεγάλη ευκολία και τις περισσότερες φορές με ελαφρότητα, κατονομάζουμε κάποιον/κάποιους συνομοσιωλόγους επειδή κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αποδομήσουν την αλήθεια των λεγομένων τους, δίχως όμως εμείς να εμβανθύνουμε και να ερευνήσουμε σχετικά με τα λεγόμενα τους, ώστε να εδραιώσουμε την δική μας κριτική θέση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το έγγραφο του John Hopkins, που αναφέρεται στο άρθρο, ο αναγνώστης μπορεί να το βρεί και να το φορτώσει στον υπολογιστή του ώστε να το μελετήσει με την ησυχία του.
https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/181009-gcbr-tech-report.pdf

Ας είναι βέβαιοι οι αγαπητοί αναγνώστες ότι το ιστολόγιο "ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily" φροντίζει να παρέχει στους αναγνώστες του υψηλής ποιότητας ελληνική και διεθνή αρθρογραφία σε ένα ταχύτατα και τις περισσότερες φορές απρόβλεπτα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Peete είπε...

Τελικά, το "έγγραφο" του Johns Hopkins είναι από το 2018. (;;;)

Τώρα, εγώ που είμαι ταξιτζής, θα πρέπει να διαβάσω 71 σελίδες στα Αγγλικά με ιατρικούς όρους για να καταλάβω τί; Ευτυχώς, υπάρχει η μετάφραση από την Βιοχημικό Μαριάννα Ευαγγέλου. Την κατέβασα και προσπαθώ να την μελετήσω. Ελπίζω σε μία εβδομάδα να έχω τελειώσει και να έχω άποψη.

Τώρα, αν θα είναι έτσι όπως τα λέει το "έγγραφο" δηλ. "Μια έκθεση του 2018 από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg", επαφίεται στην κρίση και στις γνώσεις του αναγνώστου.

Στην αρχή της πανδημίας του Κορωνοϊού, και επειδή γινόταν πολύ λόγος για "κατασκευασμένο" ιό, εμφανίστηκαν άρθρα στο "Lancet"
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext

και στο "Nature Medicine",
https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9

τα οποία "αποδεικνύουν" κατηγορηματικά, ότι ο ιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κατασκευασμένος.

Σήμερα σχεδόν όλοι δέχονται ότι τα δύο ιατρικά περιοδικά έλεγαν ψέματα, με σκοπό την κάλυψη της παγκόσμιας μηχανορραφίας.

Ο Ron Unz στην σελίδα του, την οποία δεν την λες και συνωμοσιολογική, το καταγγέλλει, και προχωράει σε μια τρίτη εκδοχή.
https://www.unz.com/runz/american-pravda-the-truth-and-the-whole-truth-on-the-origins-of-covid-19/

Τώρα, εγώ, και αν καταφέρω να μελετήσω το "έγγραφο", γιατί να το πιστέψω;

Η δε απάντηση του Απολλόδωρου, αποδεικνύει την αλήθεια του άρθρου του με τον εξής "μαθηματικό τύπο": "Οι Αγγλοσάξωνες λένε: "Όσο υπάρχουν συνομώτες θα υπάρχουν και συνομωσιολόγοι"".

Ο οποίος Απολλόδωρος, ούτε την ορθογραφία του "συνωμότη" δεν γνωρίζει.

Η ιστοσελίδα του Jef Rense, είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια για τις "αρλούμπες" που αραδιάζει. Είναι κάτι σαν τον Alex Jones και τον David Icke, αλλά πολύ λιγότερο δημοφιλής.
Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι σαν να διαβάζεις ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του Λιακόπουλου. (Τι να πιστέψεις και τι να μην).

Peete είπε...

Συνέχεια στο προηγούμενο σχόλιό μου.

Η δε μετάφραση της Μαριάννας Ευαγγέλου δεν είναι ακριβώς μετάφραση. Θα την έλεγες περίληψη, και πάλι όχι ακριβώς.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κοιτα Peete για εναν ανθρωπο που κανει μεταφρασεις με τοσο επαγγελματικο τροπο οπως ο Απολλόδωρος ειναι πταίσμα το ορθογραφικο λαθος που αναφερεις και τον αδικει...
Ασχετως αν εσυ συμφωνεις ή διαφωνεις με τα οσα εκφραζονται στα αρθρα που μεταφραζει οφειλω να παραδεχτω οτι κανει πολυ καλη δουλεια...
Και να φανταστείς οτι δεν αναρτουμε και ολα οσα άρθρα μας στελνει αλλά κανουμε επιλογη...

Τωρα οσον αφορα την μελετη της μεταφρασης της κ Ευαγγελου αν καταλαβεις τιποτα διαφορετικο μας λες...
Για τον Λιακοπουλο και τους Icke και Jones εχω για τον καθενα διαφορετικη άποψη...
Ο Λιακοπουλος βλεπει Νεφελιμ και κοιλες τρυπες...
Ο Icke βλεπει εξωγηινους....
Ο Jones ειναι πιο προσγειωμενος και για αυτό και αποτελει πιο μεγαλη απειλη....

Σε ευχαριστω για τα σχολια σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.