18 Μαΐου 2021

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Το γερμανικής έμπνευσης και προσανατολισμού εθνικό δόγμα ήττας που πρώτος κήρυξε ο Πρωθυπουργός των σκανδάλων Σημίτης "ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ" αποτέλεσε τη μεγαλύτερη στρατηγική παγίδα που δυστυχώς πολλοί λάτρεψαν και διαλαλούν μέχρι τις ημέρες μας. Πάνω στον άξονα της υποταγής και του εγκλεισμού εντός των συνόρων μας διαπράχθηκαν ανείπωτα εθνικά και πολιτικά εγκλήματα, δύο και δεκαετίες τώρα, που ατίμασαν τους αγώνες και θυσίες των προγόνων μας, ζωντανών, ηρωϊκώς πεσόντων και αποθανόντων.
 
Δεν υπάρχει οργανισμός στη φύση, άτομο, κοινωνία, έθνος που να μην μεριμνά για την επιβίωση και διαιώνισή του. Σε αυτό όλοι συμφωνούν ακόμα και σήμερα, στην Ελλάδα όμως αυτό που δολίως δεν αναφέρουν ή αγνοούν είναι ότι δεν επιβιώνει κανείς οργανισμός που δεν μάχεται. Η μετατροπή ενός οργανισμού σε παθητικό δέκτη εξωτερικών πιέσεων και άβουλο ον έναντι μαχών είναι ενάντια στη φύση του και φαινόμενο θνησιγενές για κάθε οργανισμό.  
 
Το "ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ" πέρα από ανώμαλο και ανιστόρητο προ την ένδοξη πορεία της ελληνικής ύπαρξης στην Ιστορία δεν υπόσχεται τίποτα εκτός από ένα στείρο 0-0. Ουδείς κέρδισε τη μάχη της ζωής και της ιστορίας με το μηδέν στην επίθεση. Η δόλια υιοθέτηση της παθητικής στάσης του ελληνισμού εντός των συνόρων έφερε την αδράνεια επί δεκαετίες, άνοιξε την όρεξη για κάθε επιβουλή της γης και της ιστορίας μας.  
 
Απτό αποτέλεσμα του στρατηγικού ευνουχισμού ή καθησυχασμού προς κάθε άλλου που δρα στο διεθνές περιβάλλον, ήταν η πρωτοφανής και εσκεμμένη απραξία του πυρήνα της φυλής μας για πρώτη φορά στην ιστορία του από την εμφάνιση μας σε τούτη εδώ τη γη, που προκάλεσε το αίσχος της παράδοσης της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, την κήρυξη του casus belli της Τουρκίας, την αδυναμία συμφωνίας για την ΑΟΖ με την Αλβανία και την παραχώρηση ζωτικής ΑΟΖ στην Αίγυπτο πέρα από κάθε κοινωνικό και εθνικό εκφυλισμό σε καθημερινή βάση. Τραγική κατάληξη στις νύχτες μας η αμαχητί αποδοχή της κατάργησης θεσμικών ελευθεριών ύπαρξης όπως η ελεύθερη κυκλοφορία το 24ωρο που δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική βάση. 
 
Το δόγμα της Ελλάδας που μετατράπηκε ορθώς από αμυντικό σε αμυντικό-αποτρεπτικό κάπου εκεί στο 2007 στη Μεσογείων από ηγέτες που αντιλήφθηκαν τη στρατηγική σκέψη εγκλωβίστηκε από το επαίσχυντο "ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ" που ακούγεται και από τα πιο επίσημα χείλη όπως της διορισμένης εξοχοτάτης ΠτΔ προσφάτως. 
 
Η Ελλάδα οφείλει να μην παραχωρεί ούτε σπιθαμή, να μάχεται και να διεκδικεί κάθε γη, αέρα, θάλασσα και υπέδαφος που κάθε άλλος τολμά να διεκδικεί για τον εαυτό του. Επίσης η Ελλάδα οφείλει στην ιστορία της, τις θυσίες των προγόνων μας και την ανάγκη επιβίωσης και διαιώνισης να διεκδικεί κάθε έδαφος που ρίζωσε και εξακολουθεί να διαβιεί το ελληνικό πνεύμα με την αποχώρηση των παρόντων ιδιοκτητών που ασκούν χρησικτησία. 
 
Η αξιότιμη ΠτΔ και όλοι οι κρατικοί επίσημοι οφείλουν να αναλογιστούν την έννοια κάθε κυττάρου σε ελληνικό έδαφος που φέρει το προσδιορισμό "Νέα", τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Σμύρνη, το Νέο Ηράκλειο, τη Νέα Κερασούντα και πόσα άλλα τοπωνύμια και τον τρόπο που δημιουργήθηκαν, τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης και τον δημιουργό και ιδιοκτήτη υψηλής κυριότητας της Αγίας Σοφίας. Ας πάει στην όμορφη Σμύρνη μία βόλτα να μυρίσει το άρωμα Ελλάδας στα μάτια της "Κυράς της Σμύρνης" που κυκλοφορεί ακόμα εκεί. Ας πάει στα Κατεχόμενα της Κύπρου να δει τι οφείλουμε να διεκδικούμε και να μαχόμαστε για αυτό. 
 
Αυτό στην παρούσα φάση δεν μπορεί φυσικά να σημαίνει τη μη τήρηση των Συμφωνιών με τα όμορα συμμαχικά Κράτη σε Δυσμάς, Βορρά, Νότο και Ανατολή. Όμως ουδείς Δημόσιος Υπάλληλος της Ελλάδας μπορεί να αποκηρύσσει τα πνευματικά δικαιώματα αιώνων, την υψηλή κυριότητά μας και τη διαμόρφωση της εθνικής πολιτικής και διεκδικήσεων ανάλογα με τις εξελίξεις. Άνευ όρων αποκήρυξη διεκδικήσεων δεν μας τιμά και είναι επικίνδυνη να διαλαλείται πια. 
 
Με λίγα λόγια, οι σφαγές και βιασμοί σε γη ελληνική σε πληθυσμό και πνεύμα από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας δεν αποκηρύσσονται και διεκδικείται η ιστορική αποκατάσταση προς όλες τις κατευθύνσεις. Όποιος δεν απλώνει χέρι σε κάθε τι ελληνικό οφείλει όχι να κόβεται το χέρι του αλλά τα πόδια του. 
 
Ωραίος λοιπόν και ο διφυής φράχτης του Έβρου που κόβει τους μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα, που τόσο ένδοξα έκοψαν έτσι και αλλιώς το χειμώνα του 2020 οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας αλλά φυσικά υπάρχει και η άλλη κατεύθυνση που διεκδικούμε και δεν πρέπει να χτίζουμε φράκτες που κόβουν το δρόμο από την Ελλάδα προς την Τουρκία όταν απαιτηθεί. 
 
"ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ" για να μην χαθούμε ως οργανισμός της φύσης αμαχητί, αγοράζοντας απλά φρεγάτες, αεροπλάνα, τανκς, δορυφόρους και υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ γιατί απλά δεν διεκδικούμε τίποτα.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.