10 Μαΐου 2021

Βόμβα: Τώρα που ο κ. Βασιλακόπουλος επιβεβαιώνει όσα έλεγε ο κ. Αντωνίου, εντάσσεται στους «ψεκασμένους»; - «Αν νοσήσει κάποιος έχοντας κανει τη πρώτη δόση εμβολίου, είναι πολύ πιθανό μέσα του να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού ανθεκτικά στα εμβόλια...!»

Μια νέα παραδοχή, την οποία δεν την είχαν αναφέρει έως σήμερα οι «ειδικοί» που κατακλύζουν τις τηλεοράσεις, έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 
 
«Δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» - «....Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματα μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια.»
 
Τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται πολύς λόγος για ανθρώπους που νοσούν ή και πεθαίνουν μετά τη πρώτη δόση του εμβολίου, κάνει μια σύσταση που προκαλεί ποικίλα ερωτηματικά. Αφενός με αυτή την εξήγηση, επιχειρεί να ανακόψει τη σκέψη ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει νόσηση...! Αφετέρου με αυτή την εξήγηση, ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται ο γνωστός χειρουργός – Ογκολόγος κ. Αντωνίου, ο οποίος λοιδορήθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επειδή σε συνεντεύξεις που είχε δώσει, τόνιζε ότι «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα». Τι μας λέει τώρα ο κ. Βασιλακόπουλος; Οτι «δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη»! Τότε γιατί λοιδωρήθηκε ο γιατρός κ. Αντωνίου...; 
 
Οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου έρχονται στην σκιά του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος κατέληξε νοσηλευόμενος με covid λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου... 
 
Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πλησιάζουμε στο τέλος του εφιάλτη που ονομάζεται κορονοϊός, το οποίο μάλιστα προσδιόρισε χρονιά πιθανώς και μέσα στο καλοκαίρι.  
 
Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε τα πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον».  
 
Αναφορικά με τα «ανοίγματα» που έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται» και εκτίμησε ότι κάποια από αυτά «θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους», καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια.  
 
«Προσοχή σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου»  
 
Αναφερόμενος, δε, στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση χωρίς να έχουν αποκτήσει ακόμα καλή ανοσολογική απάντηση τόνισε ότι «προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν», ενώ «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού».  
 
«Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος, είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε» εξήγησε.  
 
Ακολούθως, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι «επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές που γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα».  
 
«Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω» συμπλήρωσε. 
 
Δείτε το βίντεο: 
 
Μέσα από αυτές τις δηλώσεις βεβαιως ο κ. Βασιλακόπουλος αδειάζει πλήρως άλλους ειδικούς, όπως ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), που σε ανάρτησή του στο Facebook, στις 28 Μαρτίου έλεγε ότι «στις 99% των εμβολιασθέντων έχουν ισχυρή ανοσοαπόκριση έναντι της Covid-19 μετά από μία δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech»!. 
 
Γιατρός-ογκολόγος Αντωνίου: «Τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις και τη ραγδαία αύξηση στα κρούσματα»  
 
Τι έλεγε λοιπόν, εδώ και καιρό ο κ. Αντωνίου; Ότι «τα εμβόλια ευθύνονται για τη σωρεία μεταλλάξεων που παρτατηρείται και συνεπώς για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων!». 
 
Δείτε μια από τις συνεντεύξεις του: 
 
Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε επίσης φιλοξενήσει τις απόψεις του χειρουργού ογκολόγου, ο οποίος μήνες πριν έλεγε: «Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο...Απομονώστε τους...Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!», ενώ είχε προβεί σε καταγγελία για μη αδειοδότηση του εμβολίου της Phizer, γεγονός που είχε οδηγήσει σε προσωρινή παύση των εμβολιασμών σε υγειονομικό προσωπικό στις αρχές τις διαδικασίας.
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

...........Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «δεν είμαστε ακόμα σε θέση να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε τα πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον». !!!!!!!!!!!!!
τωρα βεβαια η κυρια παγωνη λεει ....τον σεπτεμβριο θα πεταξουμε τις μασκες
και το κρατος μας ονειρευεται .... απο την προσδοκια οτι θα εχουμε 15000000 τουριστες
Και απο παντου ακουγονται γελια σαν το πιο συντομο τραγικο ανεκδοτο.
Τωρα βεβαια κανενας πλεον δεν ξερει ουτε την αρχη που υποτιθεται γνωρισαμε ,ουτε κ την συνεχεια που μας εχουν δρομολογησει οι σατανανθρωποι ....
Ισως τελικα η μονη κερδισμενη θα ειναι η φυση που θα λειψουμε απο την καταστροφη της .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.