12 Μαΐου 2021

ΕΛΛΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Αμφικτύων
 
Ελλάς και Ισραήλ αποτελούν τις προφυλακές του ελευθέρου Δυτικού δημοκρατικού κόσμου. Σήμερα τα δύο ολιγάριθμα έθνη και οι ιστορικοί λαοί τους (Ελληνικός- Ισραηλινός) δίνουν μάχη σώμα με σώμα με φανατικούς θρησκόληπτους και υποκινούμενους εισβολείς από την ισλαμοφασιστική Τουρκία και από άλλες θεοκρατικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
 
Από την έκβαση της παρούσας μάχης θα κριθεί η πορεία της ανθρωπότητας. Αν αυτές επικρατήσουν θα ξεχυθούν σαν λάβα στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο για να επιβάλλουν ένα νέο πιο απαίσιο και απεχθή θεοκρατικό μεσαίωνα. 
 
Ο κοινός εχθρός μας έχει εργαλειοποιήσει τους ατυχείς Παλαιστίνιους για να διασπάσει τη γεωστρατηγική συμμαχία (Γαλλία, Ιταλία, Ελλάς, Κύπρος, Ισραήλ, Αίγυπτος, ΗΑΕ , Σαουδική Αραβία) και να δημιουργήσει χάος και ανωμαλία στη Μέση Ανατολή και Ανατ. Μεσόγειο. Είναι τώρα η ευκαιρία να ενεργοποιηθεί ο γεωστρατηγικός άξονας των δημοκρατικών δυνάμεων και των Αραβικών λαών που αρνούνται να τεθούν και πάλι κάτω από τον νεο-Οθωμανικό ζυγό, τον οποίον προωθεί με τις ενέργειες του ο ισλαμοφασίστας Ερντογαν. 
 
Τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο Ισραήλ είναι όμοια με αυτά που συνέβησαν το 2020 στον Εβρο από μισθοφόρους λαθρομετανάστες εισβολείς της Τουρκίας. Σήμερα χρησιμοποιεί τους Παλαιστινίους και τις τρομοκρατικές οργανώσεις (Χαμάς, Χεσμπολάχ, Σύριους μισθοφόρους, τρομοκράτες του ISIS κ.α). Σκοπός του να εκφοβίσει το Ισραήλ και να το βυθίσει στο χάος και στο αίμα για να αναδειχθεί επι κεφαλής του ισλαμικού κόσμου. 
 
Οι χώρες του γεωστρατηγικού τόξου της Ανατ. Μεσογείου έχουν καθήκον να στηρίξουμε το Ισραήλ με κάθε μέσον για να δείξουμε την αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα μας να μην υποκύψουμε στις σκοταδιστικές, επεκτατικές και θεοκρατικές δυνάμεις. 
 
Επι τέλους η Ε.Ε είναι καιρός να εγκαταλείψει τον στρουθοκαμηλισμό και να πάρει αποτελεσματικά μέτρα κατά της εξτρεμιστικής και ισλαμοφασιστικής Τουρκίας, η οποία δεν διστάζει να δυναμιτίσει την ειρήνη προκειμένου να επιβιώσει ο δικτάτορας και ψυχοπαθής Ερντογάν στην εξουσία. Η Τουρκία μόνο την ισχύ των όπλων σέβεται. 
 
Αν δεν βάλουμε δυναμικά φραγμό στα τουρκικά σχέδια θα θρηνήσουμε ίσως και νέες γενοκτονίες στην περιοχή διότι αυτό είναι το όπλο της Τουρκίας για την επιβολή της. 
 
Η Τουρκία έχει γίνει μέγα πρόβλημα στην ανθρωπότητα και παράγοντας μέγιστης αστάθειας στην πιο κρίσιμη γεωστρατηγική περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει στοχοποιήσει τους δύο ιστορικούς λαούς Ελλάδα και Ισραήλ, προκειμένου να επικρατήσει στη Μεσόγειο ελέγχοντας: α/τα Στενά των Δαρδανελίων β/τη Διώρυγα του Σουέζ γ/την περιοχή του Κόλπου. 
 
Ελπιδοφόρο, ότι οι ΗΠΑ αντελήφθησαν το ρόλο της Τουρκίας και ενεργούν αργά μεν αλλά σταθερά για την εξουδετέρωση της. Ελπίζουμε ότι και η Γερμανία και οι σύντροφοι της θα αλλάξουν πολιτική έναντι της Τουρκίας, προς χάριν της δημοκρατίας, του δυτικού πολιτισμού και της ειρήνης στην περιοχή. 
 
Τώρα όλοι να βοηθήσουμε διπλωματικά και στρατιωτικά το Ισραήλ. 
 
Αμφικτύων 
12 /5/ 2021 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων ΛογοτεχνώνShare

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

Δείξε μου...τον φίλο σου...

Η Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο,
αλλά και οι απλοί Εβραίοι πολίτες
τής..νέας... Ιουδαίας...
οι πλέον βελονιασμένοι...
παγκοσμιως,
...δια τον φόβων των.. Ιουδαίων...

και οι μόνίμως...
και... πλέον αδικημένοι... οι...αραβο"Παλαιστίνιοι"
ένα
... συτόνομο μπλεγμένο κουβάρι
από μόνοι τους...

σουρεαλιστικό σκηνικό
μιάς βίας, που μπορεί
να ελέγχεται ακόμη... από τον
φ ό β ο του ενός προς τον άλλον
στο επίπεδο τών
μ ε γ ά λ ω ν παιχτών...

αλλά που κάποια στιγμή...
άν χαθεί ο έλεγχος...

τα...πυροτεχνήματα...
δεν θάναι γιορτινά,
γιά κ α ν έ ν α ν...!

Ολοι μαζί...λοιπόν
σε έναν βαβελικό συγκερασμό...

αποδεικτικό... τής πανουργίας των
παγκόσμιων "κυβερητών"

πού θα ήταν γιά γέλια

αλλά, οι στιγμές δεν το επιτρέπουν
καθότι ο τραγέλαφος
κορυφώνεται...

και ο νέος γόρδιος δεσμός...
κάθε μέρα και πιο μπερδεμένος...
δεν φαίνεται να έχει...

δέσει...

πλήρως...

ακόμα(;)...

Π ρ ο σ δ ε θ ε ί τ ε...!
Αναμένονται αναταράξεις...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.