16 Μαΐου 2021

Μηχανισμοί απόκρυψης κρουσμάτων και θανάτων στους εμβολιασμένους.

Αν και είναι γνωστό, για όσους έχουν αναζητήσει και διαβάζει τα επίσημα στοιχεία τους τελευταίους μήνες, ότι το «εμβόλιο» κακώς λέγεται έτσι διότι δεν προστατεύει τον λήπτη του από το να κολλήσει ή να μεταδώσει τον ιό, το κυρίαρχο αφήγημα εξακολουθεί να στηρίζεται στη «μόνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό, το εμβόλιο». Διάφοροι κύκλοι μάλιστα, από όλες τις ιδεολογικές κατευθύνσεις, υπερθεματίζουν και δημοσιεύουν τον δικό τους εμβολιασμό όχι ως πράξη αλληλεγγύης για το κοινωνικό σύνολο. Είναι προφανές πως αυτό το αφήγημα εκπορεύεται από κατευθυνόμενη αρθρογραφία (δηλαδή προπαγάνδα), και υιοθετείται από ανθρώπους που ελάχιστη επαφή έχουν με τα στοιχεία και τα επιστημονικά δεδομένα. 
 
Έχοντας πια η κυρίαρχη προπαγάνδα ανά τον κόσμο εφησυχαστεί για το ότι οι υπέρμαχοι των εμβολίων δεν αναζητούν την αλήθεια, αποθρασύνονται στον ακραίο βαθμό, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν του λόγου το αληθές: ότι δηλαδή ο εμβολιασμός θα μας σώσει και πρέπει ΟΛΟΙ να εμβολιαστούμε. Κι έτσι, οι προσπάθειές τους πλέον αποτελούν σκάνδαλο. Θα αναφερθώ σε τρία πρόσφατα παραδείγματα – όλα από το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου.
 
Στη Βρετανία, η ομάδα SAGE (Scientific Advisory Board for Emergencies, η επιστημονική επιτροπή που συμβουλεύει σχετικά με επείγουσες καταστάσεις, όπως τώρα με τον κορωνοϊό) συμβούλευσε τη βρετανική κυβέρνηση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον ανακοινώνει τους θανάτους από Covid 19. Σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Ο ισχύον ορισμός των θανάτων από Covid αλλοιώνει τα στοιχεία της επιτυχίας του εμβολίου» (Current definition of Covid deaths could distort vaccine success data, scientists warn) αναφέρει ότι, καθώς όλο και περισσότεροι βρετανοί λαμβάνουν το εμβόλιο, οι θάνατοι που ανακοινώνονται όσων έχουν διαγνωστεί θετικοί με τεστ θα πρέπει πια να αναφέρουν τους θανάτους από άλλες αιτίες. Μέχρι τώρα, οι θάνατοι από Covid 19 που ανακοινώνονταν περιλάμβαναν ΚΑΘΕ θάνατο, ανεξαρτήτου αιτίας, ασθενούς που είχε θετικό τεστ μέχρι και 28 μέρες πριν τον θάνατο! Αυτός ο ορισμός ήταν χρήσιμος πριν τον ευρύ εμβολιασμό, όπου οι θάνατοι στα νοσοκομεία με θετικό τεστ πιθανότατα οφείλονταν στον Covid 9. «Αν ο ορισμός αυτός παραμείνει ίδιος, αυτοί οι άνθρωποι θα μετρώνται ως “αποτυχία του εμβολίου”, ενώ το εμβόλιο αποτρέπει τον θάνατο από Covid και αυτοί πέθαναν από κάτι άλλο. Υποθέτω πως ο ορισμός που ισχύει θα πρέπει να αναθεωρηθεί», δήλωσε ένα μέλος της επιτροπής.  
 
Στην έκθεση της επιτροπής αναφέρεται: “Η SPI-MO ανησυχεί ότι, καθώς ο επιπολασμός της λοίμωξης αυξάνεται και εμβολιάζεται μεγάλο ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού, ο τρέχων ορισμός του θανάτου (δηλαδή ο θάνατος εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ COVID-19) θα γίνει όλο και πιο ανακριβής ως μέτρο του βάρος της επιδημίας για την υγεία. Θα στρεβλώσει επίσης τις εκτιμήσεις της αποτελεσματικότητας του εμβολίου”.  
 
Με απλά λόγια, επειδή πρέπει να αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, τώρα που έχουν αρχίσει οι θάνατοι από Covid και εμβολιασμένων, δεν θα πρέπει να αναφέρονται ως τέτοιοι. Άλλωστε, ο στόχος του εκφοβισμού μέσω των πολλών θανάτων (που εξυπηρετούσε ως μέχρι σήμερα ορισμός του θετικού τεστ εντός 28 ημερών) τώρα πρέπει να δώσει τη θέση του σε βελτιωμένη εικόνα για να αποδοθεί στο εμβόλιο.  
 
Δείτε το δημοσίευμα εδώ
 
Και την έκθεση εδώ
 
Στις ΗΠΑ, ο οργανισμός ελέγχου των λοιμώξεων,ο CDC, ζητά επανέλεγχο των θετικών δειγμάτων για κορωνοϊό, με σαφή ένδειξη το τεστ να διενεργείται σε λιγότερους από 28 κύκλους για τους εμβολιασμένους! Αυτός είναι ένας τρόπος για να προκύπτουν πολύ λιγότερα θετικά «κρούσματα» από τα τεστ.  
 
Να αναφέρουμε εδώ πως, τα τεστ PCR που διενεργούνται για την ταυτοποίηση του ιού Sars-Cov-2 μέχρι στιγμής διενεργούνταν στους 35, 40, ακόμη και 45 κύκλους, γεγονός που σημαίνει ότι έδειχναν πολλά θετικά τα οποία ήταν ψευδή. Στοιχειωδώς, οι κύκλοι εξέτασης του δείγματος έπρεπε να είναι 30-35 και να συνεκτιμάται και η κλινική εικόνα (κάτι που επισήμανε και ο ΠΟΥ, αφότου όμως ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί!). Τώρα, οι οδηγίες λένε τα τεστ να γίνονται κάτω και από τους 30 κύκλους, με ανώτατο όριο τους 28, κάτι που σημαίνει ότι τα θετικά δείγματα θα ελαχιστοποιηθούν. Προσέξτε: μόνο για τους εμβολιασμένους! Ναι, σωστά διαβάσατε, η αλλαγή στους κύκλους αφορά μόνο τους εμβολιασμένους – αυτούς δηλαδή που θέλουν να αποδείξουν ότι δεν νοσούν πλέον. Για όλους τους άλλους, οι κύκλοι θα επαναλαμβάνονται όπως προηγουμένως.  
 
Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι, εξαρχής το τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση της νόσου, όπως έχει επισημάνει ο δημιουργός του. Επίσης, οι «κύκλοι» ουσιαστικά είναι οι «μεγεθύνσεις» που γίνονται στο δείγμα, και χρησιμοποιούνται εργαστηριακά όταν θέλουν να δουν πολύ αναλυτικά όλα όσα περιέχει για να μπορούν να τα επεξεργαστούν.  
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα γι’ αυτό σε ανάρτηση του Seragevo ΕΔΩ.
Το έγγραφο του CDC είναι εδώ
 
Τέλος, στην Κύπρο αποφασίστηκε πως ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον αν είχε εμβολιαστεί κάποιος στην περίπτωση θανάτου του, καθώς αυτό προσβάλει τα… προσωπικά του δεδομένα.Με τίτλο «Τέλος στις αναφορές σε εμβολιασμένους ή όχι που “έσβησαν” λόγω κορωνοϊού» το δημοσίευμα αναφέρει πως, από Δευτέρα 10 Μαΐου: «Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πλέον δεν θα αναφέρεται στις ανακοινώσεις εάν οι θανόντες είχαν ή όχι ιστορικό εμβολιασμού αφού λόγω των προσωπικών δεδομένων, δεν μπορεί να δίνεται ολοκληρωμένη πληροφόρηση με λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες εμβολιασμού, την ημερομηνία νόσησης, εισαγωγής στο νοσοκομείο, ή εάν τα άτομα αυτά είχαν νοσήσει πριν τον εμβολιασμό, ή πριν παρέλθει ο χρόνος που χρειαζόταν το ανοσοποιητικό τους σύστημα για να θωρακιστεί μετά τον εμβολιασμό. Αποτέλεσμα αυτής της περιορισμένης πληροφόρησης για το κάθε θύμα της πανδημίας προς το κοινό, είναι να δημιουργούνται αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και διστακτικότητα για το εμβολιαστικό πρόγραμμα».  
 
Με απλά λόγια, δεν αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων η αναφορά στο αν κάποιος (ζωντανός ή πεθαμένος) έχει κορωνοϊό, αλλά αν πεθάνει, μπορεί να αναφέρεται αν πέθανε από κορωνοϊό αλλά όχι αν είχε εμβολιαστεί.  
 
Δείτε το δημοσίευμα εδώ
 
Είναι προφανές ότι, οι παραπάνω ανακοινώσεις αποδεικνύουν το άγχος των αρχών να αποδείξουν την αξία του εμβολίου και να συνεχίσουν γοργά το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είναι επίσης προφανές ότι, για να το πετύχουν αυτό, επιλέγουν να αποκρύψουν στοιχεία, καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα αν ήταν ευρέως γνωστά θα ενίσχυαν τη διστακτικότητα για τον εμβολιασμό. Όταν όμως το λένε αυτό, ευθέως θίγουν την εμπιστοσύνη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Που πρώτιστη σπουδή του θα έπρεπε να είναι η πλήρης και λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων των εμβολίων, προκειμένου να γίνουν πιο ασφαλή, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα – διότι ακόμη είναι σε πειραματικό στάδιο, και γι’ αυτό και δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όπως θα θέλανε.  
 
Τα στοιχεία που επιδιώκεται να θαφτούν όμως έχουν τον τρόπο τους να αποκαλύπτονται. Σε αυτό θα επανέλθω αργότερα.  
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.