11 Μαΐου 2021

Το ΑΚΚΕΛ υπενθυμίζει πόσο «φιλελληνικές» και πόσο «αντιτουρκικές» υποτίθεται ότι είναι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ

Τα τελευταία χρόνια έχει εξαπολυθεί στην Ελλάδα μία πληροφορική επίθεση (το λέμε κόσμια με τον «τεχνικό όρο») συσκοτισμού της αντίληψης των πολιτών σχετικά με τις κυβερνήσεις που ελέγχουν τις ΗΠΑ και έχουν μετατρέψει την παλαιά σύμμαχο της Ελλάδας σε φωλιά φιδιών του Ναζισμού και ανατολικογερμανικού Μπολσεβικισμού.
 
Ούτε οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν αντέχουν τις ΗΠΑ όπως κατάντησαν από τις συμμορίες της Χίλαρυ που δεν κατάφερε ούτε ο Τραμπ να ξεβρωμίσει.
 
Είναι δυνατόν μία τέτοια συμμορία, που κάνει τον έναν πόλεμο μετά από τον άλλον και την μία αιματοχυσία μετά από την άλλη, να εναντιώνεται κατά του τουρκικού καθεστώτος λόγω της παραβίασης αξιών, δικαιωμάτων κλπ; Απλώς οι συμμορίες προσπαθούν η καθεμία ενισχύσει τη θέση της και να μειώσει την άλλη για δική της κυριαρχία. Ο μοναδικός λόγος που κυβερνητικοί κύκλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζουν ότι είναι σε σύγκρουση με την Τουρκία είναι ότι η Τουρκία έχει αγοράσει ρωσικά οπλικά συστήματα και χάλασε τις δημόσιες σχέσεις του καθεστώτος που κυβερνά την Αμερική. 
 
Όπως το σοβιετικό καθεστώς επί Ψυχρού Πολέμου απαιτούσε από την Ανατολική Ευρώπη ούτε καν να σκέφτεται να αγοράσει από την Δύση οπλικά συστήματα, το ίδιο κάνει και η σοβιετοποιημένη Αμερική. 
 
Αυτό που βλέπουμε να γίνεται είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ασκούν σοβιετοποιημένη εξουσία πάνω στις χώρες του ΝΑΤΟ και όχι μόνο. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι τα δίκτυα για την υποδομή, κλπ της Στάζι από την Ανατολική Γερμανία την έχει «προσλάβει» η Ουάσινγκτον μετά την πτώση του καθεστώτος Χόνεκερ. 
 
Για να μην έχουν οι Έλληνες ψευδαισθήσεις, η κατάσταση μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών να αλλάξει σε μία μέρα, το μόνο που "παίζει" μεταξύ αυτών των δύο είναι τί ανταλλάγματα θα δώσουν στο τουρκικό καθεστώς (φυσικά κατά της Ελλάδας και της Κύπρου) ώστε να αφοπλίσει ή να στείλει πίσω στην Ρωσία τους πυραύλους S-400. Και μπορεί ήδη να το έχουν βρει και απλώς να έβαλαν τους Μητσοτάκηδες να μας το σερβίρουν. Ήδη ακούγεται έντονα πριν από την Πενταμερή ότι Κύπρος και Αιγαίο έχουν δοθεί από τον Μητσοτάκη. Με «παραινέσεις» του «φιλέλληνα Μπαϊντενόπουλου». 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.