5 Νοεμβρίου 2017

Ο Jason έγινε και Αντιγόνη και θέλει να μιλούν γι’ αυτόν σε ουδέτερο πρόσωπο. (η προσωποποιημένη ξεφτίλα της Νέας Τάξης)

Η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης αλλά και προσθήκη ονόματος σε ταυτότητα ατόμου που ζητά να αναγνωριστεί ως non binary, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Ο 32χρονος Jason, ο οποίος είναι γνωστός από την ακτιβιστική του δράση στα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα, ζήτησε να προστεθεί και το όνομα Αντιγόνη, στο ήδη καταχωρημένο όνομά του τονίζοντας έτσι την ταυτότητα φύλου ως άφυλο άτομο.

Ο ίδιος ο Jason – Αντιγόνη επιθυμεί όσα άτομα αναφέρονται στο πρόσωπό του να χρησιμοποιούν την αντωνυμία «το» μπροστά από το όνομά του σημειώνοντας ωστόσο πως: «δεν πρόκειται για αντικειμενοποίηση του ατόμου αλλά υπονοείται το άτομο στη χρήση της αντωνυμίας».

«Στο πανεπιστήμιο γίνομαι απόλυτα σεβαστό και αποδεκτό. Οι καθηγήτριες μου με προσφωνούν «Το Jason – Αντιγόνη». Γενικότερα τα θέματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων δεν είναι κάτι που πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμο από την κοινωνία.

Πρέπει να προστατεύονται από τη νομοθεσία και να προωθούνται από την εκπαίδευση», λέει. Προσθέτει ακόμη πως η απόδοση φύλου και η θρησκεία σε νεογνό κατά τη γνώμη του είναι παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος. Για την δική του παιδική ηλικία λέει χαρακτηριστικά: «Από μικρό ήμουν μια περίπτωση που δεν έμπαινα σε καλούπια. Ήθελα να φοράω και φορέματα αν και το έκανα πολύ αργότερα. Τώρα πια φοράω καθημερινά αλλά ταυτόχρονα έχω μούσι, τριχοφυΐα και προς το παρόν τουλάχιστον δεν προτίθεμαι να κάνω καμία αλλαγή στο σώμα μου».

Όσον αφορά το ηλικιακό όριο επισημαίνει πως κατά την άποψή του πρέπει να… πέσει κάτω από τα 15 έτη. «Ένα άτομο πολλές φορές νιώθει το φύλο του και από τριών χρονών ακόμα. Ένα παιδί κακοποιείται στο σχολείο με το να το αποκαλούν με ένα φύλο που δεν του αντιστοιχεί και δεν το νιώθει. Άλλωστε όλη αυτή η διαδικασία γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων και δεν έχει να κάνει ούτε με ορμονοληψία αλλά ούτε και με επεμβάσεις». 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό καθεαυτό του απόλυτου εξευτελισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας που προωθεί η Νεά Τάξη...
Θα ασχοληθούμε όμως με την άποψη του συμπαθούς κ Jason που επιθυμεί να τον αποκαλούν ως "το jason Αντιγονη"...

Μπορεί ο ηλίθιος παρανοϊκός και αντισυνταγματικός νόμος της ασυδοσίας που ψήφισαν οι γελοίοι βουλευτές να του δίνει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού κόντρα στην αληθινή του φύση, ΑΛΛΑ αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να υποχρεώσει ΟΛΟΥΣ εμάς που ακολουθούμε ή προσπαθούμε να ακολουθούμε στην ζωή μας το θέλημα του Θεού, να τον αποκαλούμε όπως γουστάρει...

Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον αποκαλούμε ως άντρα σεβόμενοι φυσικά πολύ περισσότερο την άποψη του Θεού γι αυτόν παρά την δική του ή μερικών διεφθαρμένων τύπως που ψηφίζουν φασιστικούς νόμους διαστροφής....

Οπως επανειλλημένα έχουμε πει αν ο κ Jason επιθυμούσε να είναι μαϊμού και να τον φωνάζουμε τσίτα, δεν θα ήταν σωστό να τον κλείναμε σε κλουβί του ζωολογικού κήπου και να τον ταϊζουμε μπανάνες...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του κ Νίκου Συρίγου ο οποίος κατέκρινε την φωτογράφηση του κ. Jason πλάι στον εύζωνα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη... 

Φαντάζομαι όμως ότι των πάντων προηγείται η αξιοπρέπεια. Και φαινόμενα τύπου «Jason-Αντιγόνη», είναι όχι απλά αναξιοπρεπή αλλά εξευτελιστικά… Το να φοράει ένας μουσάτος, το λουλουδάτο φουστανάκι του και να φωτογραφίζεται δίπλα στον τσολιά, δεν είναι πρόοδος. Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ. Και σίγουρα όχι για τον τσολιά. 

Είναι επίδειξη γελοιότητας. Και προσβολή ακόμη και για τους ομοφυλόφιλους. Γιατί ομοφυλόφιλος ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά δεν τον είδαμε ποτέ με φουστάνια πλάι στον Άγνωστο Στρατιώτη, ούτε καν να διατυμπανίζει την επιλογή του. Ότι έκανε, ότι κι αν είχε επιλέξει ή έστω τον είχε οδηγήσει σε αυτή την επιλογή ήταν προσωπική του υπόθεση. Για πάρτη του που λένε. 

Όπως δεν έκανε ποτέ την οποιαδήποτε μορφή προσηλυτισμού, προκειμένου να πείσει έστω και έναν ακόμη πως η ομοφυλοφιλία είναι ΙΝ ή ακόμη χειρότερα πρόοδος. Αυτό δηλαδή που γίνεται κατά κόρον σήμερα… Από το Jason-Αντιγόνη μέχρι τη show business και φυσικά το πολιτικό σύστημα… 

Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι αυτοί πως με εικόνες σαν κι αυτή, με παρελάσεις και με προπαγάνδα που φτάνει στα όρια της πλύσης εγκεφάλου, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζονται… 

Α… Υπάρχει και κάτι θετικό ή όπως έλεγαν οι αρχαίοι, ουδέν κακόν αμιγές καλού: Ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, που αντιλαμβάνεται πια ότι το να μην μιλάς, να μην παίρνεις θέση, να δέχεσαι το «όλα φλατ» δεν σε κάνει προοδευτικό αλλά συνένοχο στην ξεφτίλα.

Τέλος ένα καταπληκτικό σχόλιο που δείχνει την γελοιότητα του όλου σκεπτικού των συγκεκριμένων ατόμων... 

το έγραψε ο Χρήστος Τσαούσης στο facebook... 

Είμαι 25 χρόνων. Δεν θα πω αγόρι ή κορίτσι, γιατί δεν πιστεύω στην εκ γενετής σeξoυαλική ταυτότητα. Σεξoυαλικά, αναγνωρίζω τον εαυτό μου, ως πολεμικό ελικόπτερο.

 Από τότε που ήμουνα μικρό “αγόρι”, ένιωθα παγιδευμένος στο σώμα μου και το όνειρό μου ήταν, να πετάω πάνω από το Αιγαίο, σε αναγνωριστικές αποστολές.

Όλοι με λέγανε καθυστερημένο και μου έλεγαν, πως ποτέ δε θα μπορέσω να γίνω ελικόπτερο, αλλά τους αγνόησα. Με θεωρώ όμορφο. Τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα υποβληθώ σε πλαστική εγχείρηση, ώστε να μου εμφυτευτούν έλικες, αυτόματα πολυβόλα των 30 χιλιοστών και πύραυλοι τύπου AMG-114 Hellfire. 

Έχω ήδη ζητήσει από συγγενείς και φίλους, να με φωνάζουν ” Απάτσι ” και να σέβονται το δικαίωμά μου να σκοτώνω σε ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ. Εάν δεν μπορείτε να με αποδεχτείτε, είστε ελικοπτεροφοβικοί και λυπάμαι, για τα λάθος πατριαρχικά πρότυπα με τα οποία μεγαλώσατε. 

Ευχαριστώ για την κατανόηση, ο θεός να σας έχει όλους καλά!"



Share

1 σχόλιο:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Ο απόλυτος ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ... Πιστεύω πως ο εγκλεισμός σε κάποιο ίδρυμα για απροσάρμοστους θα μια καλή προοπτική ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.