25 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Οι εκδόσεις "ΠΕΛΑΣΓΟΣ" του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ παρουσίασαν το βιβλίο του Καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ", την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα "Polis Art Café" στο Αίθριο Αρσακείου Μεγάρου (ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ενδιαφερόμενοι για ενημέρωση συμπολίτες μας και μίλησαν για το επίκαιρο και αποκαλυπτικό βιβλίο εκλεκτά μέλη της κοινωνικής και επιστημονικής κοινότητας.
     Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΦΙΛΗΣ Διδάκτωρ Γεωπολιτικής-Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων-Αναλυτής Διεθνών Ζητημάτων. Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ δημοσιογράφος και πολιτικός/οικονομικός αναλυτής. Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ δημοσιογράφος και συγγραφέας. Την παρουσίαση συντόνιζε ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ συγγραφέας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων καθώς και ο συγγραφέας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ. 

     Στο βιβλίο γίνεται φανερό πως ο συγγραφέας έχει διαγνώσει τα αίτια και τα συμπτώματα, με τα οποία εκδηλώνεται η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΝΟΣΟΣ στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες. Εχει μελετήσει σε βάθος το ιδεολογικό επίχρισμα και το σοφιστικό περιτύλιγμα των εμπροσθοφυλακών της παγκοσμιοποίησης και προσφέρει στους αναγνώστες μια μοναδική ευκαιρία: να κοιτάξουν πίσω απ' την θολή και ύποπτη βιτρίνα, που καλύπτει την πραγματικότητα και σκοτίζει το ΦΩΣ, με το οποίο είναι δυνατόν να αναπτυχθούν φυσιολογικές και ηθικές κοινωνίες και να ανθήσουν κανονικές ανθρώπινες και διακρατικές σχέσεις.
     Σ’ αυτό το κεφάλαιο της πραγματείας του ο κ. Ρωμανός εστιάζει στο πως «διολισθαίνουν» και μετατοπίζονται οι λέξεις, οι ΕΝΝΟΙΕΣ, οι ΟΡΙΣΜΟΙ, οι ΑΞΙΕΣ, ολόκληρος ο πνευματικός σκελετός πάνω στον οποίον δομούνται οι προσωπικότητες. Από το ένα σημείο αναφοράς που η λέξη έχει απόλυτη συνάφεια με την σημασία της κι αντιστοιχεί σε ό,τι έχει αντιληφθεί η ανθρώπινη εμπειρία, οδηγείται σ’ ένα άλλο - αυτό που εξυπηρετεί τον σταδιακό ΕΘΝΙΚΟ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ αποχρωματισμό των κοινωνιών και την υποταγή των ανθρώπων στο νεοταξικό ΔΟΓΜΑ. 
     Το πιο ποτελεσματικό όπλο που μπορεί να αποκτήσει ένας λαός στον αγώνα εναντίον του παγκοσμιοποιητικού εφιάλτη, που θέλει να εκθρονίσει την ΛΟΓΙΚΗ, την ΠΙΣΤΗ και την ΑΡΕΤΗ  απ' τον θρόνο τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να εγκαταστήσει την τυραννία της πολιτικής ορθότητας, είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί. Αυτό που στις τηλεοράσεις φαντάζει ως «αμάχητο επιχείρημα» και «ανθρωποκεντρική ρητορική», στην ουσία είναι ένα χοντροκομμένο και τερατώδες ψέμα, που αναμασούν επίμονα οι μισθοφόροι της αποδόμησης. Δηλαδή η γνωστή πια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. 
     Το «κόλπο» της πρόκλησης ενοχών με την φωναχτή επανάληψη των λέξεων «εθνικισμός» και «ρατσισμός» πιάνει μόνο σε αδαείς για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οταν εξαντλούνται οι φυσικοί πόροι σε ένα ανθρώπινο οικοσύστημα, αναγκαστικά οι μονάδες γίνονται πιο παρατηρητικές και διεκδικητικές και παύουν να αισθάνονται συστολές και ενοχές στο άκουσμα κάποιων ήχων και μομφών. Ο εκτοπισμός της δυτικής μεσαίας τάξης απ' τον μέχρι πρότινος φυσικό οικονομικό, οικιστικό και κοινωνικό χώρο της και το αίσθημα της ανασφάλειας και της μεταβολής του τρόπου ζωής απονομιμοποιούν με ραγδαίους ρυθμούς την προπαγάνδα. Στον κόσμο που ανατέλλει προέχει η επιβίωση, όχι ο εξευμενισμός των τυράννων και η λείανση των αιχμών της αλήθειας στο καζάνι του νεοταξικού λεξιλογίου της πολιτικής ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ.
     Ακόμα όμως κι αν είχαν διαμορφωθεί ιδανικές οικονομικές συνθήκες και υπήρχε εμπεδωμένο το αίσθημα της ασφάλειας και της οικειότητας για το ομογενοποιημένο τοπίο που ευαγγελίζονται οι επίδοξοι συνεργοί της παγκόσμιας δικτατορίας, η έκθεση των μεθόδων τους σε κοινή θέα διαλύει τα ατού τους. Ολα τα στοιχειά και τα φαντάσματα αποφεύγουν το φως της ημέρας. Και το άσβεστο ηλιακό φως του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η ΛΟΓΙΚΗ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διακυβέρνηση των ΕΘΝΩΝ… λέξη που επιχειρούν με δόλιους τρόπους να διαγράψουν από τα λεξικά όλων των Εθνικών κρατών, τα μεγάλα εμπόδιά τους για να εκγαταστήσουν την παγκόσμια και απάνθρωπη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. 
     Στην σημερινή κατάσταση που βρίσκεται το ΕΘΝΟΣ μας, αν και έχει φθάσει στο απροχώρητο, δεν υπάρχει καμία αντίσταση. Το βιβλίο αυτό περιγράφει το πρόβλημα κι έρχεται να αναδείξει τα εμπόδια, που πρέπει να υπερκεραστούν για να αρχίσει η ανασύνταξη του Εθνους μας. Με αναλυτικό τρόπο, που γίνεται κατανοητός απ' τον απλό Έλληνα πολίτη, ο συγγραφέας αναδεικνύει το εθνικό μας πρόβλημα, που δεν είναι άλλο απ' το σχέδιο της ΕΛΙΤ για παγκοσμιοποίηση, υπό την ηγεσία μιας ανεξέλεγκτης δικτατορικής κυβέρνησης, με ηθικούς αυτουργούς το διεθνές κεφάλαιο και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και εκτελεστές τις δοτές κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών και της Ε.Ε. 
     Το παράδοξο στο θέμα αυτό αποτελεί η ταύτιση και η σύμπλευση της Αριστεράς με το παγκόσμιο κεφάλαιο. Στόχος τους σχεδίου τους είναι η ελεύθερη διακίνηση προϊόντων, κεφαλαίων και ανθρώπινου εργατικού δυναμικού. Εμπόδια στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους αποτελούν οι τοπικές αγορές, οι Εθνικές οικονομίες και τα ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ. Τις τοπικές αγορές υλικής αυτάρκειας τις παρακάμπτουν ήδη με διεθνείς συμβάσεις ελεύθερου εμπορίου, που εξοντώνουν τους ντόπιους παραγωγούς.
     Τις εθνικές οικονομίες με δικό τους νόμισμα τις αντιμετωπίζουν με κατάργηση των εθνικών νομισμάτων και ανάθεση έκδοσης χρήματος σε μη ελεγχόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που διοικούνται από μη δημοκρατικά εκλεγόμενους μάνατζερς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και το ΕΥΡΩ, όπου ο πλούτος μιας χώρας αποτελεί το χρέος των υπολοίπων.
     Η ύπαρξη Εθνικών Κρατών και η ανθρώπινη αίσθηση του συνανήκειν, που δίνει την ταυτότητα στα μέλη κάθε Εθνους, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της παγκοσμιοποίησης κι αυτό είναι που την καταπολεμά πολυτρόπως. Εδώ ο συγγραφέας δίνει και το μεγαλύτερο βάρος του βιβλίου του επιμένοντας σε ορισμένες έννοιες που το σύστημα θέλει να αλλοιώσει. Βασικότερες θεωρεί τις έννοιες του ΕΘΝΟΥΣ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, που συνιστούν απαραίτητες προϋπόθεσεις επιβίωσης του ανθρώπου. Για τον ορισμό του Εθνους μας ανάγει στον ΙΣΟΚΡΑΤΗ, που έλεγε ότι "ένα Εθνος χαρακτηρίζεται από το ΟΜΑΙΜΟ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ και το ΟΜΟΤΡΟΠΟ, δηλαδή την ίδια αντίληψη περί ζωής, το ομόθρησκο, όπως που θα λέγαμε σήμερα.
     Συνδέει επίσης την έννοια της πατρίδας με τον χώρο και τον χρόνο. Ο χώρος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υλική ανάπτυξη ενός Εθνους κι έχει κατοχυρωθεί με τις θυσίες των προγόνων, που τον υπερασπίστηκαν έναντι αλλοφύλων. Ο χρόνος είναι το απαραίτητο διάστημα πολλών αιώνων, που χρειάστηκαν για την διαμόρφωση ενός κοινού πολιτισμού ανάμεσα στους λαούς, που καθιστά τα μέλη του ισότιμα και αλληλέγγυα, πράγμα που αποτέλεσε την προϋπόθεση για την δημιουργία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της έννοιας του ΠΟΛΙΤΗ. 
     Αυτές οι Εθνικές και Ηθικές ΑΞΙΕΣ αποτελούν εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση και τα πολεμά με διάφορους τρόπους, που εκάστοτε εφευρίσκουν τα χρηματοδοτούμενα απ' το διεθνές κεφάλαιο think tanks, "δεξαμενές σκέψης", όπως τα αποκαλούν. Βασικό τους εργαλείο αποτελεί η μετατόπιση εννοιών στην οποία στηρίζουν την λεγόμενη πολιτική ορθότητα. Με τον τρόπο αυτό ο πατριώτης συκοφαντείται ως φασίστας εθνικιστής και ο διεκδικών τα πολιτικά του δικαιώματα ως παράνομος. Την στιγμή που οι πραγματικοί τρομοκράτες του παρακράτους συγκαλύπτονται από το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ. 
     Η φυσική ένταξη του ατόμου σε ένα σύνολο απ' το οποίο κατάγεται, τείνει να θεωρηθεί ως καταπίεση και ομιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα του αυτοπροσδιοριζόμενου ατόμου χωρίς πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια, αποστερώντας το απ' τα δικαιώματα του πολίτη, που το κατοχυρώνουν έναντι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Ο συγγραφέας διερωτάται, εάν η διαμόρφωση ενός πολιτισμού χρειάζεται αιώνες, πως μπορεί ένα άτομο να αυτοπροσδιοριστεί στο σύντομο χρονικό διάστημα της ζωής του;
     Για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης χρειάζονται έναν ήσυχο υπήκοο, χωρίς καταγωγική και ιστορική συνέχεια, συμμορφούμενο με τις απαιτήσεις του συστήματος. Στόχος τους η δημιουργία ενός νέου τύπου ανθρώπου, τον οποίο ο συγγραφέας αποκαλεί ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ, που θα ζει σε μία τεχνητή εικονική πραγματικότητα. Σε αυτό τους βοηθάει η εποίκιση των χριστιανικών κρατών της Δύσης με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους τα think tank έχουν μετονομάσει σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, με πρόσχημα την πείνα και τον πόλεμο, επικαλούμενοι τα φιλάνθρωπα αισθήματα των ντόπιων χριστιανικών κοινωνιών.
     Οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι το 80% των δήθεν προσφύγων είναι λαθρομετανάστες εποικιστές. Όσον δε αφορά τους πρόσφυγες, η φιλανθρωπία είναι κατανοητή για τα γυναικόπαιδα, μεταξύ τους όμως η πλειοψηφία είναι νέοι άνδρες 25-45 ετών που θα έπρεπε να είναι στην πατρίδα τους να την υπερασπιστούν. Στο θέμα αυτό η παγκοσμιοποίηση έχει σύμμαχο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την οποία ο συγγραφέας προτρέπει να αποστασιοποιηθεί απ' τις παγκοσμιοποιητικές ηγεσίες της και να κατανοήσει ότι διεθνιστικό καθήκον δεν είναι να φέρεις τον τρίτο κόσμο στη χώρα σου, αλλά να πας στις δικές τους χώρες να πολεμήσεις για την ανατροπή των εκεί συνθηκών, συγχρόνως δε να συντρίψεις μέσα στις δυτικές χώρες το χρηματοπιστωτικό σύστημα χρέους και εκμετάλλευσης και να σταματήσεις την πλανητική εξουσία των πολυεθνικών.
     Προτείνει ακόμα στην Αριστερά να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του κομμουνιστικού ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ του 19ου αιώνα, ότι τάχα οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα και να συνειδητοποιήσει, ότι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ είναι αυτό που δεν έχει πατρίδα και γι’ αυτό θέλει να καταστρέψει τις πατρίδες των άλλων. Για να πετύχουν την αλλοτρίωση και να εμποδίσουν την αντίσταση των πολιτών, που υφίστανται τον παράνομο κατά το διεθνές δίκαιο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, επέβαλλαν στις προδοτικές κυβερνήσεις, όπως τις Ελληνικές, να ψηφίσουν νόμους για ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, όπου γίνεται σύγχυση εθνικών μειονοτήτων με ομοφυλοφιλικές, σεξιστικές κι άλλες νεοφανείς, επιβάλλοντας στην πλειοψηφία των πολιτών συνθήκες ανελευθερίας του λόγου.
     Στο έργο του παράνομου εποικισμού έχουν συμμάχους εκατοντάδες ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από ξένες πηγές με πρωτεργάτη τον δισεκατομμυριούχο ΣΟΡΟΣ, την κρατική προπαγάνδα και τα ΜΜΕ. 
     Βασικό εργαλείο στην αλλοτρίωση των εθνικών συνειδήσεων αποτελεί η επέμβαση στην ΠΑΙΔΕΙΑ, όπου αλλοιώνουν την ΙΣΤΟΡΙΑ, την ΓΛΩΣΣΑ και την αίσθηση της Εθνικής Καταγωγής, προβάλλοντας μία εικονική πραγματικότητα. Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Ελληνες προστατέψτε την πατρίδα σας, προστατέψτε τον Άνθρωπο! Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς το συνανήκειν. Μην καταδεχθείτε να γίνετε θύματα του ευρωπαϊκού ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.
     Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως δικαιώματα του εκριζωμένου ατόμου είναι απάτη. Έχεις ως άνθρωπος δικαιώματα, αν προηγουμένως έχεις απαρνηθεί την προϋπόθεση της ανθρωπινότητας, δηλαδή την πατρίδα σου; Δικαιώματα του ανθρώπου χωρίς άνθρωπο; Τι δικαιώματα έχει ο άνθρωπος που δεν είναι πια άνθρωπος; Ίσως δικαιώματα του ζώου. Αλλά από ποιον θα προστατεύονται μέσα στο ζωϊκό βασίλειο τα δικαιώματα του ανθρώπινου ζώου; Όχι πάντως από τα άλλα ζώα. Αυτά αναγνωρίζουν μόνο το δίκαιο του ισχυρότερου. Το ίδιο δίκαιο θα ισχύει και για το ανθρώπινο ζώο. 
     Η ανάλυση του Κωνσταντίνου Ρωμανού μας αφυπνίζει, ώστε να δώσουμε τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε εντός και εκτός των τειχών, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε σαν υπαρκτός ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ζωντανός μάρτυρας ενός Πολιτισμού, που φωτίζει όλη την ανθρωπότητα. Για τον σκοπό αυτό ας πάρουμε την δύναμη απ' όσα μας έχουν διδάξει οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ κι ας συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ" ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.