27 Μαΐου 2013

ΦΑΡΜΑΚΑ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ". (+ videos)

Γράφει η oneiropagida 

Έχετε σκεφτεί ότι σε κάθε χαπάκι που παίρνουμε  κάθε φορά κρύβεται από πίσω μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία; Μία επιχείρηση που σαν όλες τις άλλες έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος; 

Έχετε σκεφτεί ποτέ οτι αποτελούμε γι΄αυτούς ένα μεγάλο φρικιαστικό πείραμα με το οποίο θα αυξήσουν τα ποσοστά τους;

 Πως γίνεται  καθώς εφευρίσκουν ολοένα και περισσότερα φάρμακα αντίστοιχα να αυξάνονται και να δημιουργούνται νέες ασθένειες,  που πολλές από αυτές είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου;

Ξέρετε πόσο κοστίζει ένα φάρμακο χημειοθεραπείας; Μερικές εκατοντάδες ευρώ ή καμμιά φορά και χιλιάδες.... νομίζετε  ότι αν ήθελαν δε θα έβρισκαν το φάρμακο για τον καρκίνο ή ότι το έχουν βρει και το κρύβουν σε ασφαλισμένα ντουλάπια;  Oλα γίνονται στο όνομα του χρήματος. Καθημερινά αθώες ψυχές χάνονται μέσα σε πειράματα και αποφάσεις που παίρνονται με μόνο σκοπό την αύξηση του κέρδους τους. 

Διαβάστε την πολύ καλή έρευνα που τα λέει όλα: ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ 

Μεγάλη "όαση" για τις Φαρμακοβιομηχανίες αποτελεί η Αφρική, το μεγάλο πειραματόζωο, όλα εκεί γίνονται.... εκεί δοκιμάζονται όλα τα νέα φάρμακα, εκεί παίζεται το μεγάλο παιχνίδι.. εκεί πεθαίνουν καθημερινά μερικές χιλιάδες ανθρώπων από τους οποίους τα περισσότερα παιδιά. Φρίκη προκαλεί η περίπτωση των επικίνδυνων  γενοσήμων που εξήγαγαν στις χώρες της Αφρικής για την αντιμετώπιση του AIDS η Φαρμακευτική εταιρία  Ranbaxy, όπου η ασθένεια θερίζει τους φτωχούς πληθυσμούς.
Με πλήρη γνώση, χρησιμοποιούσαν στα αντιρετροϊικά τους φάρμακα ασταθείς ουσίες που είχαν αποτύχει στους ελέγχους.  Αυτό σημαίνει, ότι πολύ σύντομα οι ουσίες αυτές μπορούσαν να αντιδράσουν και να μετασχηματιστούν σε τοξικές. Η ωμή παραδοχή ενός στελέχους της Ranbaxy για τα γενόσημα που κατέληγαν στην Αφρική προκαλεί αποτροπιασμό: «Ποιος νοιάζεται; Απλά είναι μαύροι που πεθαίνουν»...και πιστέψτε με δεν είναι η μόνη που το κάνει ...


Ανοίξτε τα μάτια σας η "βρωμιά" γύρω μας είναι μεγάλη και επικίνδυνη!!! Παίζουν με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, κερδίζουν με τον Θάνατο μας... 

Το καρτέλ των φαρμάκων θεωρείται το δεύτερο σε κέρδη μετά  τα ναρκωτικά... 

Από μια oneiropagida που της αρέσει να συνομωσιολογεί!!

Δείτε σχετικά βίντεο ΕΔΩ, ΕΔΩ, κι ΕΔΩ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.