18 Μαΐου 2013

Θανάσιμος ο κίνδυνος από την λαθρομετανάστευση!

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Πολλοί είναι εκείνοι που κρούουν καθημερινά τον κώδωνα του κινδύνου. Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινή γνώμη, να στηλιτεύσου τον έγκλημα του εποικισμού της χώρας μας από στίφη λαθρομεταναστών.

Πολλοί είναι εκείνοι που υφίστανται τις συνέπειες από την αδιαφορία κάποιων αρμοδίων και από τα εγκλήματα της κυβέρνησης του κυρίου «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» και «αυτή είναι η Ελλάδα» Κώστα Σημίτη (βλ. υπογραφή συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ), αλλά και... αυτής του ΓΑΠ. Το παρακάτω κείμενο, προέρχεται από την ενημερωτική ιστοσελίδα faros24 του Έβρου. Παρακαλώ, διαβάστε:

«Ανενόχλητα τα τουρκικά δουλεμπορικά φουσκωτά σκάφη κινούνται στο Θρακικό Πέλαγος μεταφέροντας δεκάδες λαθρομετανάστες. Όταν λέμε ανενόχλητα σημαίνει πως διασχίζουν όλη τη θαλάσσια περιοχή χωρίς να γίνονται αντιληπτά ούτε από τα περιπολικά του Λιμενικού Σώματος , ούτε και από το ραντάρ του Πολεμικού Ναυτικού. Χθες τα ξημερώματα ακόμη 32 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν γιατί βγήκαν με φουσκωτό στην περιοχή του Αϊ Γιώργη στη Μάκρη.

Όχι για να δοκιμάσουν την εξαιρετική του κουζίνα αλλά για να αποβιβασθούν στην ακτή από τα Τουρκικά παράλια. Εντοπίσθηκαν στον δρόμο και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το μηχανοκίνητο φουσκωτό σκάφος. Το γεγονός αυτό όπως ήταν λογικό δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το πόσο ασφαλή θαλάσσια σύνορα έχουμε. Αλλά ακόμη, γιατί οι οδηγοί των σκαφών μένουν στις Ελληνικές ακτές αντί να επιστρέψουν πίσω. Μήπως άραγε υπάρχουν και άλλα σκάφη που αδειάζουν κόσμο επιστρέφουν πίσω και δεν εντοπίζονται ποτέ; Το Λιμενικό σώμα τις τελευταίες ημέρες αύξησε την επιτήρηση των συνόρων αφού εκτός από τα περιπολικά της Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης στην περιοχή βρέθηκε σκάφος από το Λιμεναρχείο Ιερισσού Χαλκιδικής. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται σκάφος της FRONTEX επανδρωμένο από την Φιλανδία, σύμφωνα και με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των Λιμενικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Θανάσης Ζησίδης».

Είναι παραπάνω από σαφές, ότι την ώρα που οι δήμαρχοι της αριστεράς υποδέχονται με χειροκροτήματα τα ψίχουλα αλλά και τις ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, φροντίζοντας μάλιστα για τη στέγασή τους σε ιδιαίτερα προβληματικές, από άποψη έντασης ελέω λαθρομετανάστευσης περιοχές, κλιμακώνεται η απόπειρα θρυμματισμού του εθνικού κορμού από εθνομηδενιστές, επαγγελματίες αριστερούς και «προοδευτικούς».

Όλα αυτά, την ώρα που οι μυστικές υπηρεσίες της γείτονος, η οποία καταπατά βάναυσα κάθε συνθήκη που έχει υπογράψει με την Ελλάδα, συνεχίζουν να στέλνουν καθημερινά δια της θαλάσσιας πλέον οδού, εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην εθνική μας επικράτεια. Λαθρομετανάστες, οι οποίοι, ελέω Δουβλίνου ΙΙ, παραμένουν στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια αφόρητη κατάσταση. Λες και όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην προσπάθεια αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού της πατρίδας μας... Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι λαθρέμποροι που συλλαμβάνονται, δηλώνουν Σύριοι, όπως έγινε στο περιστατικό της προσάραξης πνευστής μηχανοκίνητης λέμβου στα αβαθή της παραλίας Απαλού, στον Έβρο.

Από την άλλη, η Ευρώπη μας κοροϊδεύει. Έχοντας καλυφθεί πίσω από την συνθήκη, δεν δίνει δεκάρα για το ότι εδώ συσσωρεύεται πλέον μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών, με τους κινδύνους για τον γηγενή πληθυσμό και την ασφάλειά του, να είναι τεράστιοι. Και σαν να μην έφταναν αυτά, μας στέλνουν εδώ τον κάθε Μούιζνιεκς, να συντάσσει εκθέσεις και να μας κατηγορεί για την παραβίαση των δικαιωμάτων των μεταναστών, κάνοντας πως δεν βλέπει τα εκατοντάδες χιλιάδες εγκλήματα λαθρομεταναστών σε ετήσια βάση κατά των γηγενών, εγκλήματα που μόνο το 2012, περιλάμβαναν 41 ανθρωποκτονίες Ελλήνων.

Γι’ αυτές, δεν είδαμε ΚΑΜΙΑ αναφορά από τις ΜΚΟ, τις αρμοστείες, αλλά και τα κόμματα της αριστεράς. Δεν θεωρήθηκαν, βλέπετε, «εγκλήματα μίσους». Όλοι οι παραπάνω λοιπόν, ένα σκοπό έχουν: να διαλύσουν τον εθνικό κορμό, προωθώντας με κάθε μέσο την πολυπολιτισμικότητα, σε ένα εθνικό κράτος. Ακόμα και αν αυτό, προκαλεί και θα προκαλέσει ποταμούς αίματος. Εκτός και αν κάποιοι δεν θεωρούν ποταμό αίματος τη δολοφονία μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 40 Ελλήνων και τον τραυματισμό χιλιάδων άλλων από λαθρομετανάστες.

Η Ευρώπη θέλει το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Είναι λογικό οι Έλληνες να είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί. Οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, πρώτα πριμοδοτούν εκλογικά με τις ανόητες πολιτικές τους τα ριζοσπαστικά κινήματα και μετά, εκφράζουν την «ανησυχία» τους για την άνοδο του εξτρεμισμού. Επίσης, από τη μία λένε πως μάχονται τον ισλαμικό εξτρεμισμό στο Αφγανιστάν και από την άλλη, υιοθετούν ένα πλέγμα θετικών διακρίσεων υπέρ των μουσουλμάνων μεταναστών, επιτρέποντας τη δημιουργία μουσουλμανικών γκέτο και θυλάκων αλλά και κυψελών ισλαμικής προπαγάνδας παντού στην Ευρώπη.

Μερίμνησαν, μάλιστα, για τη δημιουργία μουσουλμανικών κρατών ή «κρατών» στην καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου (Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Κοσσυφοπέδιο), ασκώντας ένοπλη βία εις βάρος χριστιανικών πληθυσμών (των Σέρβων). Τα δύο παραπάνω μορφώματα, αποτελούν πλέον σφηκοφωλιές της Αλ Κάιντα αλλά και άλλων ριζοσπαστικών ισλαμικών οργανώσεων, που απεργάζονται τη διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη και στη Δύση γενικότερα και μεθοδεύουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Αν κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει, θα έλεγε ότι η Ευρώπη προσπαθεί να αυτοκαταλυθεί. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, συμβαίνει και αλλού: στην Ισπανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία, με λίγα λόγια κυρίως στον ευρωπαϊκό νότο, ο οποίος εποικίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αν είχαν οι Ευρωπαίοι ακούσει την κραυγή αγωνίας της αείμνηστης δημοσιογράφου Οριάνας Φαλάτσι, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Όπως και να έχει, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε την εθνική μας επικράτεια από τη στίφη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έρχονται εδώ, κουβαλώντας μαζί τους το σκοταδισμό τους, τη σαρία, τις μπούρκες και τις κλειτεριδοκτομές. Και οφείλουμε να θυμόμαστε πως η Επανάσταση του 1821, ένα βασικό στόχο είχε: την απελευθέρωση των Ελλήνων, για την αποτροπή του εξισλαμισμού τους.

Νίκος Χιδίρογλου

το είδαμε στο gianniotisShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.