31 Μαΐου 2013

Με το πάτημα ενός κουμπιού...

Επαναπαυμένοι οι περισσότεροι στις ανέσεις και την πολυτέλεια που προσφέρει το σύστημα, αδυνατούμε να διακρίνουμε το πραγματικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες μας. Μάθαμε, μεταξύ άλλων, να ενημερωνόμαστε με το πάτημα ενός κουμπιού, δίχως όρεξη για διασταύρωση των πληροφοριών και ανίχνευση της τωρινής κατάστασης, η οποία μας αφορά άμεσα, καθότι επηρεάζει τις ζωές μας, το μέλλον μας. Δεν είναι μόνο η οικονομία και οι αντί-ορθολογικές ρυθμίσεις που παρεμποδίζουν δυστυχώς την ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Βαθμιαία και με έντεχνο τρόπο επιβάλλεται μια ιδιότυπη λογοκρισία, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να μιλάμε με τον ίδιο τρόπο, «άξια» μέλη μιας πλήρως ελεγχόμενης κοινωνίας. Όσοι θεωρούσαν ότι οι μέρες ολοκληρωτισμού ανήκουν στο παρελθόν και στρέφουν την προσοχή τους σε «ακραία κοινωνικά φαινόμενα», τα οποία σκόπιμα ενισχύονται από το σύστημα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η τακτική των παγκοσμιοποιητών δίνει το πρόβλημα (φυλετικές διαφορές, ακραίες ιδεολογίες, κοινωνικό μπάχαλο) και μετά ετοιμάζει την λύση, δηλαδή την ποινικοποίηση λόγου και σκέψης, όπως είχαμε αναλύσει στο άρθρο μας για το αντί-ρατσιστικό νομοσχέδιο, για το οποίο, έχουν βαλθεί όλα τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση.

Σε λίγο καιρό όλοι θα φοβούνται να μιλήσουν μήπως και πουν κάτι το «επιλήψιμο». Τα πάντα θα ελέγχονται, ώστε να απλωθεί απόλυτη σιωπή παντού. Ακόμα και το ίντερνετ που ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Η παγκόσμια διαπλοκή θέλει να ξεχάσουν δήθεν οι άνθρωποι τις διαφορές τους, αλλά όχι προς το συμφέρον τους παρά για να είναι ευκολοκυβέρνητοι. Να γίνουν ομοιόμορφοι δούλοι.

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα διαγράφονται ή δεν θα εγκρίνονται κείμενα που δεν πληρούν τις «ανθρωπιστικές ευαισθησίες» του συστήματος. Η ελευθερία του λόγου θα φιμωθεί για τα καλά. Όσοι τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία θα τιμωρούνται με παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους.

Αυτά όλα μπορεί να φαίνονται σε μερικούς από εσάς τραβηγμένα, όπως φαίνονταν τραβηγμένα όλα τα άλλα που ζούμε σήμερα και φωνές μας προειδοποιούσαν για αυτά αλλά λίγοι άκουγαν.

Ας «ταρακουνηθούμε» όσο είναι καιρός, ειδικά εμείς οι νέοι. Η πραγματική γνώση σε λίγο καιρό θα είναι πολυτέλεια. Η «παγκόσμια χούντα» βρίσκεται προ των πυλών, άσχετα εάν τα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τον πραγματικό κίνδυνο, ο οποίος αφορά όλους τους ανθρώπους. Η «μπόρα» θα «τελειώσει» όσους έχουν μάθει να είναι μαλθακοί και πλήρως εξαρτημένοι.

Αντιταχθείτε στον εκφοβισμό της «ενημερωτικής προπαγάνδας». Κινείστε μυαλό και σώμα, μιλήστε με το φιλικόν σας περιβάλλον, προβληματιστείτε. ΖΗΣΤΕ! Οι άνθρωποι έχουμε όλοι κοινό εχθρό· ένα σύστημα που ταπεινώνει την αξιοπρέπειά μας. Οι Έλληνες παλεύαμε πάντα για την ελευθερία και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα κληθούμε πάλι να το πράξουμε. Όχι όλοι! Αυτοί που θα απεμπλακούν από την πλήρη εξάρτηση. Αυτοί που θα είναι σε θέση να επιβιώσουν, όταν το σκοτάδι θα έχει σκεπάσει φαινομενικά τα πάντα.

Γι’ αυτό το σύστημα μας συκοφαντεί. Έχει «στρατολογήσει» ανθρώπους των… γραμμάτων για να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Να θεωρούμε ότι το παρελθόν μας είναι μύθος. Ότι Έλληνες δεν υπάρχουν πια. Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό! Πως όλοι οι γύρω  λαοί είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από εμάς. Άντε να βρεις το δίκιο σου στα δύο μέτρα και δύο σταθμά των παγκοσμιοποιητών.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και λίγοι θα τον αντέξουν. Ο εχθρός είναι η αδικία, την οποία διαχρονικά αντιμάχεται ο Ελληνισμός. Η ώρα του αγώνα, είναι η ώρα της αλήθειας. Εκεί θα αποδείξουμε όλοι, εάν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το πάτημα ενός κουμπιού… 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.