19 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΆΣΤΙΚΑ.

Επιτέλους, στην γερμανοκρατούμενη βουλή ακούστηκε και μία ειλικρινής φράση: “Χάιλ χιτλερ”. Άντε και με την σβάστικα.

Εάν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να είναι περήφανος για τον “ναό της δημοκρατίας”, τα ΜΜ”Ε” και τα ιδεοληπτικά απολιθώματα που ρήμαξαν την κοινωνία, τότε είμαστε όλοι άξιοι της τύχης μας.

Βουλευτής κόμματος που στελέχη του υμνούσαν στο παρελθόν τον Χίτλερ και την Γερμανία, δίνοντας έτσι το ιδεολογικό άλλοθι στον πράκτορα εκσυγχρονιστή να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους Γερμανούς… αποβάλλεται από πρόεδρο που βρίσκεται στο ΔΣ τράπεζας το οποίο έδινε θαλασσοδάνεια στα κόμματα.

Κατά την αποχώρηση, ακούγεται η ιαχή “Χάιλ Χίτλερ”! Αμέσως εκατοντάδες ταλιμπάν της δημοσιογραφίας αρχίζουν να ουρλιάζουν μανιασμένα ότι “οι υμνητές του Χίτλερ φώναξαν χάιλ χίτλερ εντός του ναού της δημοκρατίας”!

Μανιασμένοι αρχίζουν να καταδικάζουν τα κόμματα που απαρτίζονται από μπουκωμένους γερμανικού χρήματος, εγγόνια των συνεργατών των ναζί, υπόδουλοι στο σύγχρονο ράιχ, τους νοσταλγούς των ναζί.

Από κοντα και το απόκομμα που έχει στις τάξεις της την μοναδική -σε πολιτισμένη χώρα- πολιτικό που υπερασπίζεται τον δάσκαλο του Χίτλερ και του Μουσολίνι.

Εντέλει, βγαίνουν τα πρακτικά και όλοι διαπιστώνουν ότι το “χαιλ χίτλερ” το είπε βουλευτής κόμματος, στέλεχος του οποίου υπερασπιζόταν τον Μουσολίνι στην επίσημη, κομματική εφημεριδα. Τότε αυτός αρχίζει και εμφανίζεται στα κανάλια λέγοντας πως “εντάξει, το είπα, αλλά άκουσα άλλον που το είπε και το επανέλαβα”. Πριν βγουν τα πρακτικά όμως, έκανε την πάπια. 

Από κοντά και η κυβερνητική πλειοψηφία που στήριξε τις κυβερνήσεις των “αδελφών μουσουλμάνων”, συνιδρυτών και συνεταίρων του ναζισμού, τους οποίους ο ίδιος ο χίτλερ τους καλούσε να σφάξουν Έλληνες και Εβραίους, καταδικάζει το “χαιλ χίτλερ”.

Τέλος, τα γεγονότα καταδίκασε και το κόμμα που πιστεύει ότι ο βαλσαμωμένος σύμμαχος του Μουσολίνι και συνέταιρος του Χίτλερ ο οποίος έσωσε την Γερμανία από την ρωσικη επέλαση, ήταν ήρωας – επαναστάτης. Α, το κόμμα αυτό επισήμως επιθυμεί την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία πλέον έχει αντικατασταθεί από αχυρανθρωπική δημοκρατία με χορηγό την μεγάλη Γερμανία. Υπό αυτή την έννοια, το Χάιλ χίτλερ ταιριάζει απόλυτα στο κοινοβούλιο.

olympia
το ειδαμε στον ΘαλαμοφύλακαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.