30 Μαΐου 2013

Δελτίου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Σχηματισμού.

«Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος»  
Σοφοκλής
EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220  
Τηλεομοιότυπο: 210-3244163
Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/ 
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα 29η   Μαΐου  2013

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση  του 1ου Έκτακτου Συνεδρίου του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» την 26η Μαΐου 2013 στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ με σκοπό την εκλογή της νέας του ηγεσίας, ΕΜΕΙΣ, οι Έλληνες πολίτες μέλη της πατριωτικής κίνησης «ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (Ε.ΛΑ.Σ)» που συμμετείχαμε ως προσχωρήσαντες σύνεδροι και μέλη μας διεκδίκησαν και πέτυχαν την εισδοχή τους στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς πρώτον τους παράγοντες, απερχόμενους και νυν, του κόμματος, για το ολόψυχο και εγκάρδιο αγκάλιασμά τους λόγω της ανταπόκρισής μας προς την ανανεωτική πνοή και το ενωτικό άνοιγμα του κόμματος προς την ελληνική κοινωνία γενικώς ορίζοντας πλέον την πορεία του ΟΧΙ ως κόμμα των δημιουργών του απόστρατων αξιωματικών αλλά ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που ενδιαφέρονται για το ΕΘΝΟΣ, πνεύμα που διέπει τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και δεύτερον ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέτρεξαν στο κάλεσμά μας και μας εμπιστεύτηκαν δίνοντας στα εξαίρετα μέλη μας [κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου και κύριο Στέργιο Σμυρλή] τις θέσεις τους στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. 

Πιστεύοντας ακράδαντα στην εντιμότητα, στο θάρρος, στην ανιδιοτέλεια και στον ένθερμο πατριωτισμό των συντελεστών και των μελών του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ευελπιστούμε ότι το Έθνος των Ελλήνων θα κάνει έργο τα οράματά του γνωρίζοντας πλέον ότι ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!! 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!      

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας  και οι διεκδικήσαντες θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος:

Αϋφαντής Γεώργιος
Δάλμαρης Θεόδωρος
Εξαρχουλάκου Μαρία
Παυλής Δημήτριος
Πετρόπουλος Ανδρέας
Σμυρλής ΣτέργιοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.