27 Μαΐου 2013

Οι FEMEN, που θέλουν τον θάνατο των «φασιστών», χρηματοδοτούνται από Εβραίο εκατομμυριούχο.

Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του εθνικιστή ιστορικού Dominique Venner στη Παναγία των Παρισίων, μια «ακτιβίστρια» της Femen εμφανίστηκε με ένα ψεύτικο όπλο στο στόμα της στο βωμό της Notre Dame θέλοντας να κοροϊδέψει την αυτοκτονία του Venner. Το άτομο αυτό είχε γράψει πάνω του το σύνθημα "ας αναπαυτούν οι φασίστες στην κόλαση".

Λίγο αργότερα μια φωτογραφία του ατόμου αυτού  με το πιστόλι στο στόμα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Femen, μαζί με ένα μήνυμα που προτρέπει τους «Ευρωπαίους Ναζί» να «ακολουθήσουν το παράδειγμα του ακροδεξιού Dominique Venner».
 
Οι Femen είναι μια ομάδα καλοπληρωμένων έκφυλων δήθεν «φεμινιστριών» που είναι γνωστή για τις χυδαίες «διαμαρτυρίες» τους.

Όποια νέα θέλει να έρθει στις Femen πρέπει να δείξει τα στήθη της σε οντισιόν για να πάρει το ρόλο, και πρέπει να συμφωνήσει να φωτογραφηθεί τόπλες προκειμένου να γίνει δεκτή στην ομάδα.


Τώρα μάθαμε ότι αυτές οι "ακτιβίστριες" Femen λαμβάνουν ένα μισθό περίπου 1000 δολάρια και τα κεφάλαια εν μέρει προέρχονται από τον Εβραίο Jed Sunden:

Ο Sunden (δεξιά) στο Μουσείο της Συναγωγής Krivoy Rog στην Ουκρανία
Το 2008, όταν αυτές οι τόπλες «διαμαρτυρίες» ήταν μια καινοτομία στην Ουκρανία, η επικεφαλής τους Anna Hutsol πήρε μια κλήση από τον εκδότη Jed Sunden, τον ιδιοκτήτη της KP Media.

"Ο Jed ήταν το πρώτο ισχυρό πρόσωπο που μας πρόσεξε, μας βοήθησε με όλα τα μέσα που είχε, μας έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές, έκανε απλόχερα δωρεές και μας είπε ότι ήμασταν special. Ο Jed ήταν το πρώτο άτομο που μας βοήθησε στην προώθηση της οργάνωσης και τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας. Συνηθίζαμε να τον αποκαλούμε «Femen Post» [λογοπαίγνιο με την εφημερίδα Kyiv Post, την οποία ο Sunden πούλησε το προηγούμενο έτος]," είπε η Hutsol.

Ο Sunden παραδέχθηκε ότι είναι κάτι περισσότερο από φαν των Femen.

"Επιβεβαιώνω ότι δίνω χρήματα στις Femen," είπε ο Sunden. «Δεν θα αναφέρω το ποσό. Μετά τη συνάντηση με την Hutsol, ήμουν εντυπωσιασμένος με τις ιδέες της και έγινα υποστηρικτής. Πιστεύω ότι η Άννα είναι μια νέα, ανεξάρτητη φωνή στην Ουκρανία. Αν και δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις της, πιστεύω ότι είναι σημαντικό δώσω σε αυτήν και ομάδες σαν τη δική της, την υποστήριξη. "

Ο Sunden είναι ο ιδρυτής της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης KP Media και πρώην ιδιοκτήτης της εφημερίδας Kyiv Post. Είναι σε μία σελίδα που περιγράφεται ως «φίλος και χορηγός της εβραϊκής κοινότητας της πόλης η οποία χρηματοδοτεί μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα ..."

Ο Sunden έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της Ουκρανίας για δυσφήμιση περιοδικού που είχε αποκαλέσει "αντισημιτικό". 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.