27 Μαΐου 2013

Προσπάθειες φίμωσης των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών. Χακάρουν τους ιστότοπους που ασχολούνται με το θέμα!

Η φίμωση κατά των πολέμιων των χημικών αεροψεκασμών έχει ήδη αρχίσει.

Δεν κατάφεραν οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι  και τα χρεοκοπημένα κανάλια να πείσουν τον κόσμο ότι το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών αποτελεί μια ακόμα θεωρία συνομωσίας. Μάλιστα την κατέταξαν στην ίδια κατηγορία με τη θεωρία ότι ο Elvis είναι ζωντανός! 

Έπειτα από αυτή την εκπομπή παρωδία... ο κόσμος προβληματίστηκε και αναζήτησε την ενημέρωση στο διαδίκτυο. 

Και τότε ξεκίνησαν οι επιθέσεις!!! Τυχαίο ;;; 

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η δήλωση που έκανε ένας εκ των διαχειριστών της Ομάδας δράσης Αττικής κατά των Χημικών Αεροψεκασμών περίπου μια ώρα αφού χάκαραν την ομάδα στο facebook!

Μια ομάδα μόλις 2.200 “συνομοσιολόγων” που “κορόιδευαν” τα “αφελή” μέλη της με το “ανύπαρκτο” γεγονός που ονομάζεται ... κάτσε να δεις πως το έλεγαν ... “χημικοί αεροψεκασμοί” αν θυμάμαι καλά... 

Πριν από μερικές εβδομάδες χάκαραν κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο μια άλλη ομάδα του facebook 6.500 ατόμων που ασχολούνταν με το ίδιο ακριβώς θέμα ... 

Μια επιπλέον απόδειξη ότι το φαινόμενο όχι μόνο είναι ΑΛΗΘΙΝΟ αλλά έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις που κάνει τους Νεοξίτες να προσπαθούν να φιμώσουν με όλους τους τρόπους οποιαδήποτε προσπάθεια ενημέρωσης. 

Έτσι σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αμυνθούν και να θάψουν το θέμα, έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν κάθε λογής ιστότοπο που ασχολείται με το θέμα και αποκτά κοινό και υποστηρικτές, αλλά και να παραπληροφορούν μέσω την Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (πχ πρόσφατη εκπομπή του Mega http://psekasmata.blogspot.gr/2013/05/mega.html) 

ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ: 

1. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ – ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΘΥΜΙΖΩ ΜΟΛΙΣ 6.500 ΑΤΟΜΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ 2.200 Η ΑΛΛΗ!!!) ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ 

2. ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΟΡΟΥΝ 

Ο πόλεμος αγαπητοί Συνέλληνες-Συναγωνιστές έχει ήδη αρχίσει... Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ενισχύσεις με όποιο τρόπο μπορείτε! 

Τα καλά νέα είναι ο κόσμος σταδιακά ξυπνάει και ο αγώνας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζεται ... 

Τα κακά είναι ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας ... 

Αλλά δεν μασάμε ... είμαστε πολλοί... μας τρέμουν και το αποδεικνύουν κάθε μέρα... αλλά το ποτάμι δε γυρίζει πίσω! 

Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ενισχύσεις με όποιο τρόπο μπορείτε!

το είδαμε στο Λόγια του ΑέραShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.