18 Μαΐου 2013

Το μεγαλύτερο στήριγμα του Σαμαρά είναι ο… Τσίπρας.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Είναι αλήθεια καταπληκτικό το πώς ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4-5% και στη συνέχεια ένεκα της «θύελλας» που ενέκυψε σε αυτή την άμοιρη χώρα πηρέ κάτω από την στέγη του πολλούς πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και ανέβηκε στο 27-28%, αντί να δικαιώσει τις ελπίδες όλων αυτών που στο προσώπου κ Τσίπρα είδαν την μοναδική ελπίδα να βγούμε από αυτή την λαίλαπα, βλέπουν ένα πολιτικό που εκτός από κάποια λόγια του «αέρα» όχι μονό δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση αλλά λανσάρεται σαν ο νέος πρωθυπουργός. Το πρωθυπουργιλίκι είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια καβάλησε το καλάμι.

Που θα έβρισκε ο Σαμαράς καλλίτερο αντίπαλο, καλύτερη αντιπολίτευση από ένα Τσίπρα που έχει ουσιαστικά εγκλωβίσει κάθε κίνηση αντίστασης και αντίδρασης στην καταστροφή της χώρας. Κάνει ταξιδάκια δημοσίων σχέσεων, βλέπει μεγαλοεκδότες που κατέστρεψαν την χώρα, συνάπτει άριστες σχέσεις με ένα αρχιεπίσκοπο του μνημονίου και σφυρίζει αμέριμνα την ίδια ώρα που χιλιάδες αυτοκτονούν και σπίτια καταστρέφονται ενώ οι νέοι φεύγουν με ένα νέο παιδομάζωμα στο εξωτερικό;

Που θα έβρισκε καλύτερο ηγέτη της αντιπολίτευσης που σε κάθε ψηφοφορία νομιμοποιεί με την παρουσία την κατάργηση του συντάγματος, την πλήρη απαξίωση κάθε νομιμότητας, την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και με την συμβολή του στην βουλή σε ατέρμονες συζητήσεις για το θεαθήναι το μόνο που επιδιώκει είναι να κερδίσει τις εντυπώσεις στο εθνικό ολοκαύτωμα. Αλήθεια ο κ Σαμαράς θα πρέπει να του δώσει το βραβείο της καλύτερης ελληνικής αντιπολίτευσης εδώ και δεκαετίες. Του αξίζει! Ουδέποτε είχαμε αντιπολίτευση τόσο «επικοινωνιακή», τόσο γραφική. Σε κάθε αντιπολιτευτική της κίνηση «τρέμει» μην τυχόν και ενοχλήσει αυτούς που έχουν καταστρέψει την χώρα και τον λαό.

Αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Εκεί που πράγματι βαδίζουν «αγκαλιά» κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι στην μεγάλη λεηλασία της χώρας και του ελληνισμού από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που αφού θησαύρισαν την τουρκική μαφία της λαθρομετανάστευσης ήρθαν για να πλουτίσουν οι διάφοροι οι επιχειρηματίες-απατεώνες που βρήκαν εργατικά χέρια της πείνας. Όλοι αυτοί οι απελπισμένοι και συχνά αδίστακτοι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι η πυριτιδαποθήκη μέσα στα σπίτια μας. Όποιος τολμήσει να πει κάτι γι’ αυτή τη κατάσταση τότε ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ του κολλάν τη ετικέτα του φασίστα, ρατσιστή και άλλα διαφορά, ασχέτως ένα είναι παραδοσιακός αριστερός ή κάποτε πολέμησε για την δημοκρατία.

Τι καλύτερο θα μπορούσε να βρει η κυβέρνηση των τροικανών από μια αντιπολίτευση που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι δεν είναι αυτή που νόμιζαν αλλά είναι η «καλή», η «όμορφη» και «ωραία» αριστερά της «προόδου», η έννομη αριστερά από την οποία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα; Τρομάζει μήπως και τους ανησυχήσει, μήπως πει κάτι και θυμώσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που πίνουν το αίμα της χώρας.

Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας και αυτή είναι η αντιπολίτευση. Βλέπει τον κόσμο να χάνεται και η μόνη της αντίδραση είναι να σιγοτραγουδά αμέριμνα το, «Ο Μπέλα Τσιάου, Μπέλα Τσιάου, Μπέλα Τσιάου, Τσιάου, Τσιάου».

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.