24 Μαΐου 2013

Ο κλειδάριθμος της φυλακής των ενόχων και η τελική ρύθμιση της ζωής των Ελλήνων.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ποιος σου είπε ότι η Ελλάδα μας γέμισε με ληξιπρόθεσμα χρέη?

Λάθος  μεγάλο!
Οι χωματερές μας θα γεμίσουν με ληξιπρόθεσμους ταγούς και λαγούς που θα προσπαθήσουν να φύγουν από την λαική οργή αλλά στο τέλος θα καταλήξουνν στα αζήτητα της Ιστορίας.

¨Μα τι είναι αυτά που λες?¨ ρώτησε την κυρία Ευφημία την γειτόνισσα μας ένα νέο παλληκάρι την στιγμή που μονολογούσε η καημένη αγανακτισμένη επιστρέφοντας από κάποια υπηρεσία.

..Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν, ΟΛΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ, συνέχισε να μονολογεί.
Μας δίνουν μάλιστα  και το κλειδί του παραδείσου που  επαγγέλονται!! Να αυτό που το λένε ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ  και πρόκειται να λύσει όλα  τα προβλήματα μας!!

Ξέσπασε το νέο παιδι σε γέλια με το χιούμορ της κυρίας Ευφημίας. Του έριξε μια σοβαρή ματιά και κατάλαβε ότι αυτό δεν ήταν χιούμορ αλλά βαθύς πόνος για την κατάντια μας.
¨Πώς να σε παρηγορήσω καλή μου κυρία Ευφημία, τι να κάνω για σένα?¨ τις είπε με  απορία και σεβασμό.

Αν δεν το ξέρεις μάθε το ... Δέκα χρονών κοριτσάκι  στην γερμανική κατοχή το πρωί βοηθούσα την συγχωρεμένη μητέρα μου στα συσσίτια και το βράδυ μοίραζα τις προκηρύξεις που τύπωνε ο πατέρας μου για την αντίσταση. Ξέφευγα από τις περιπολίες των Γερμανών σαν σκιά και όταν γύριζα στο σπίτι όλη η οικογένεια έκανε το Απόδειπνο μπροστά στο αναμμένο κανδήλι στο εικονοστάσι μας και παρακαλούσαμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ να έρθει  η Λευτεριά μας μια ώρα αρχύτερα. Ο ΘΕΟΣ με αξιώνει να το ζήσω αυτό ακόμη μία φορά, αλλά τώρα δεν έχω εκείνη την νεότητα να τα ξαναβάλω με τους Ούννους –τοκογλύφους. Και εσύ ρε παλληκάρι μου τι κάνεις?

Όλες τις νύκτες ξημεροβραδιάζεσαι στο διαδίκτυο και κυνηγάς τις ψηφιακές σκιές των οικονομικών κατακτητών της έρμης πατρίδας που την ξεπουλάνε μισοτιμής στα παζάρια τους. Νομίζεις δεν σε βλέπω τα βράδια που το φώς σου είναι αναμμένο μέχρι τα ξημερώματα. Οι σημερινοί κατακτητές ξέρουν καλά την δουλειά τους. Παγίδεψαν τον ανθό της σκεπτόμενης νεολαίας μας και του ¨έδωσαν¨ σαν όπλα το τηλεχειριστήριο και το πληκτρολόγιο. Μπορεί να γίνει πόλεμος με αυτά?? Ούτε κουνούπι σκοτώνεις!! Πάρε την κοπελιά σου , τους κολλητούς σου, τους συγγενείς σου και έξω από το σπίτι σου, εκεί έξω στη γειτονιά σου , γίνε κήρυκας και απόστολος της ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ από τα σκουπίδια που θέλουν να πνίξουν την ομορφιά της ζωής μας. Μην φοβάσαι τα ψοφίμια, μόλις ¨σηκωθείς¨ αμετάκλητα από τη καρέκλα σου, να ξέρεις κάτι σίγουρο, θα τρίζουν οι καρέκλες των τοκογλύφων-τυράννων-παγιδευτών μας.

¨Μα κυρία Ευφημία  και ειρηνικά κατεβήκαμε με σημαίες  και πλακάτ και ξύλο φάγαμε και κοντέψαμε να πεθάνουμε από τα καπνογόνα¨.

Αφού είσθε στουρνάρια ..καλά να πάθετε!! Καλά βρε παλληκάρι μου δεν ξέρεις την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και φυσικά δεν εννοώ την γνωστή ταχυδρομική υπηρεσία. Με αυτό τον τρόπο γίνεται το κοινωνικό αντάμωμα της γειτονιάς και αυτό φέρνει το λαικό συναπάντημα στις πλατείες με ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και διεκδικούν. Σήμερα πολλά μας ενώνουν και ασήμαντα μας χωρίζουν γιατί οι περισσότεροι πήραμε διαζύγιο από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα. Αν κατέβαινε η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με καθαρούς διεκδικητές σαν αρχή σε εκλογές θα έβγαινε πρώτη δύναμη και αυτό θα γινόταν γιατί αυτά τα δύο σημαντικά πράγματα οι μέσα και οι έξω εχθροί, μάς τα στέρησαν επίτηδες.

Κοίταξε να δεις αυτό που δεν έγινε μέχρι σήμερα από εσάς τους ξύπνιους!! Το έκανε ήδη η δυστυχία και οι τραγωδίες που κτύπησαν τις ΠΟΡΤΕΣ των Ελλήνων τα τελευταία τρία χρόνια και ωρίμασαν το μυαλό τους για να διεκδικήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους.

Για σκέψου να κοιμάσαι Ελεύθερος και να ξυπνάς σκλάβος σε τοκογλύφους!! Είναι αποκρουστικό και ανυπόφορο.

Λοιπόν τελεία και παύλα, τα λαμόγια από μόνα τους τελείωσαν γιατί κατάντησαν τις ημέρες μας ληξιπρόθεσμες!!!

Με κλειδάριθμο  θα μπούνε φυλακή για να μπορέσουμε μετά να ρυθμίσουμε τις ζωές μας παστρικά και τίμια.

Τα λόγια της λεβέντισσας κυρίας Ευφημίας ήταν απανωτά  χαστούκια πρώτα σε εμένα, που έγινα μάρτυρας αυτού του διαλόγου σε μία αυλή γειτονιάς, αλλά πιστεύω ότι αλλοίωσαν και τον συνομιλητή της που μετά μου εκμυστηρεύθηκε, ότι από τα λόγια της σεβάσμιας γερόντισσας ενώθηκε για πρώτη φορά με την ζωντανή ιστορία αυτού του κατατρεγμένου τόπου. Επί πολλή ώρα μετά στο κεφάλι μου κουδούνιζε  ένας παράξενος λογισμός που μου έλεγε ¨αυτοί που σπείρανε τραγωδίες σε αυτόν τον Αγιοτόκο χώρο θα θερίσουν ανεμοστρόβιλους¨ και αυτοί που σήκωσαν την νοητή μάχαιρα της κοινωνικής εξαθλίωσης εναντίον του αθώου λαού θα πάρουν ίδια γεύση κατά το ευαγγελικό ¨μάχαιρα έλαβες, μάχαιρα θα λάβεις¨

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.