21 Ιουλίου 2014

Το 75,25% των Ελλήνων είναι "μακάκες" λένε οι πανεπιστημιακοί....

Σε έρευνα που εκπόνησαν από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου 2014 σε τυχαίο δείγμα 1.045 ατόμων ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Λεόν Σαλτιέλ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (Γιώργος Αντωνίου) και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Σπύρος Κοσμίδης, Ηλίας Ντίνας) και παρουσίασαν πριν από λίγες μέρες στο Βερολίνο σε συνέδριο με θέμα τον αντισημιτισμό αποδεικνύεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι.... μαλάκες. 
Δεν ονομάζονται έτσι ακριβώς, ως "καχύποπτοι" και "μυθομανείς" αναφέρονται, αλλά ο χαρακτηρισμός του μαλάκα φωτογραφίζεται τόσο ξεκάθαρα, ακόμα και για έναν... τελείως μαλάκα! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος Θεοδωράκης!
Εχουμε γράψει ήδη:
Ένας... "μ@λ@κ@ς" συνωμοσιολόγος απαντά σε ένα 'ξύπνιο' πρόβατο.
Η "αλήθεια" του Σ. Θεωδοράκη για τους χημικούς αεροψεκασμούς.
Εξουσία πες αλεύρι! Ένας συνωμοσιολόγος σε γυρεύει!
Αλήθεια, ο Ηλίας Ντίνας που γράφει και στο protagon.gr του Θεοδωράκη τι τον έχει τον Κώστα Ντίνα που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι; 
Το θέμα όπως γράφεται στην Καθημερινή, και όχι μόνο, παρουσιάζεται ως εξής:«Βαθιά πεπεισμένοι, λοιπόν, εμφανίζονται οι συμπολίτες μας σε ποσοστό 75,25% ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν προσχεδιασμένη από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα, 68,66% υποστηρίζει ότι το φάρμακο ενάντια στον καρκίνο έχει βρεθεί αλλά δεν δίνεται σε ευρεία κυκλοφορία, 58,74% ισχυρίζεται ότι η επίθεση στους δίδυμους πύργους ήταν αποτέλεσμα καλά οργανωμένου σχεδίου των ΗΠΑ για να επιβάλουν την εξωτερική τους πολιτική. Και η «δαιμονοποίηση» των ΗΠΑ καλά κρατεί, με το 27% των ερωτώμενων να πιστεύουν ακόμη και ότι ο Νιλς Αρμστρονγκ δεν πάτησε ποτέ στη Σελήνη το 1969 και η προσελήνωση είχε σκηνοθετηθεί σε ερημική τοποθεσία!» 
Κατ' αρχάς, για το αν όντως πήγαν οι Αμερικάνοι στο φεγγάρι, οι "συμπολίτες σας", να το πω τελείως λαϊκά, ΧΕΣΤΗΚΑΝ!!! Αυτό είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολούνται πιο πολύ οι Αμερικάνοι. ΕΠΙΣΗΣ, οι Αμερικάνοι -που έχουν γευτεί την απόλυτη αστυνομοκρατία και στρατοκρατία κι έλεγχο μετά την 11η Σεπτέμβρη στο όνομα της αντιτρομοκρατίας- είναι και ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που πιστεύουν ότι τους δίδυμους πύργους τους έριξε η ίδια η κυβέρνηση, συγκεκριμένα η κλασική φράση είναι: "9/11 was an inside job". Και το ποσοστό των "μαλάκων" Αμερικάνων που το πιστεύουν είναι επίσης πολύ μεγάλο, ξεπερνά το 50%.
Άρα... οι Αμερικάνοι "δαιμονοποιούν" τις ΗΠΑ και όχι οι Έλληνες. Για το αν έχει βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου δεν χρειάζεται να απαντήσω, ρωτήστε τις φαρμακευτικές και όλο το ιατρικό σύστημα τι τζίρο κάνουν με την ολοένα αυξανόμενη ασθένεια και αναλογιστείτε αν συμφέρει ένα απλό φάρμακο που θεραπεύει τελείως τον καρκίνο, ή όλο το άλλο πακέτο. Ρωτήστε επίσης όλους αυτούς που δημιουργούν νέα στελέχη φονικής γρίπης και ξαναφτιάχνουν τα παλιά (για να το προλάβουν πρώτοι πριν από τους τρομοκράτες) γιατί δεν ασχολούνται με την θεραπεία της αρρώστιας αυτής καλύτερα.
Τώρα για το 75,25% που πιστεύει ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν προσχεδιασμένη, εκτός του ότι το ποσοστό είναι τεράστιο (ευτυχώς) για να είναι όλοι ηλίθιοι, θα πρέπει να συμπεριλάβετε και μερικούς Ισπανούς, Πορτογάλους, Άγγλους, Ιταλούς, Γάλλους, Βούλγαρους, Ρουμάνους και γενικά διάφορες εθνότητες του πλανήτη, που ολοένα βλέπουν να γίνονται φτωχότεροι ενώ το 1% της ελίτ πλουσιότερο. Συγνώμη αν ξυπνάμε, αλλά είναι φυσικός κανόνας: Κάποιος που 'χόρτασε' ύπνο να θέλει να ξυπνήσει.... Και συνεχίζει...
«Η καχυποψία επεκτείνεται και στην εγχώρια πολιτική, με το 60,86% των συμμετεχόντων στην έρευνα να πιστεύουν στην εβραϊκή καταγωγή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη! «Πάντως και σε αντίστοιχες έρευνες στις ΗΠΑ ικανό δείγμα ατόμων ισχυρίζεται ότι ο σημερινός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι μουσουλμάνος», σχολιάζει ο δρ Ηλίας Ντίνας, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Οι πολιτικοί, εν προκειμένω, φαίνεται να χαίρουν της μικρότερης εκτίμησης. Στο σημείο που οι μελετητές ζητούν από τους ερωτώμενους να κατατάξουν τους θεσμούς, ανάλογα με τον βαθμό εμπιστοσύνης που τους εμπνέουν, βρίσκουμε τους πολιτικούς στην τελευταία θέση με διαφορά, πίσω ακόμη και από τους παραδοσιακούς «εχθρούς», τους Τούρκους, Αμερικανούς και Εβραίους! Στον αντίποδα των πολιτικών η Εκκλησία κερδίζει την πρώτη θέση στην κατάταξη, προβάδισμα που πρέπει να οφείλεται στις πρωτοβουλίες της στον τομέα της φιλανθρωπίας.»
Η εβραϊκή καταγωγή του Σημίτη σας μάρανε, τον ΓΑΠ δεν τον αναφέρετε καθόλου, γιατί είναι εβραϊκής καταγωγής και δεν συμφέρει. Ο Σημίτης ανήκει σε εκείνη την παγκόσμια θρησκεία και φυλή που λέγεται "Καπάτσοι" - υπεράνω όλων. 12 Οκτωβρίου 1944 και η εφημερίδα "Ριζοσπαστική Ηχώ" είχε άρθρο με τίτλο "Οι Καπάτσοι".
Το άρθρο αναφερόταν στον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη: 
«Ιδού η τεμπελιά των επιτήδειων που μαστίζουν τον τόπο. Ένας από αυτούς προσπάθησε και πέτυχε να σφηνωθεί σε όλες σχεδόν τις ανώνυμες εταιρίες και ιδιαίτερα στις τραπεζικές ως νομικός σύμβουλος, με αποτέλεσμα να εισπράττει και πριν και κατά την διάρκεια της κατοχής, πολύ περισσότερα από όσα, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, εισέπραξαν λόγω μισθού το σύνολο των δικαστών και των υπαλλήλων του Άρειου Πάγου.
Ήδη ο κ. Γεώργιος Σημίτης με μιας αλλάζει πορεία. Αντιλαμβάνεται ότι το καθεστώς της έμμισθης τεμπελιάς, του οποίου μέχρι χθες ήταν εκλεκτός, βαίνει προς τη δύση του. Και τι κάνει ο υπερέξυπνος κ Γ. Σημίτης; Εγκαταλείπει με τη θέληση του και μεταπηδά στο στρατόπεδο,από όπου φαίνεται ότι είναι κοντά η ανατροπή του οικονομικού συστήματος.
Γίνεται λοιπόν ο κ. Γεώργιος Σημίτης-κρατηθείτε καλά στο κάθισμα σας-κοινοκτήμων.
Και καθόλου απίθανο, μέχρι το βράδυ, να τον δούμε Κομισάριο,να απαγγέλει από το βήμα το ανάθεμα του συγκεντρωμένου κεφαλαίου, για όσα ανόσια και ειδεχθή έκανε σε βάρος του λαού! [...] Και καταλήγει: ο κ. Γεώργιος Σημίτης είναι κάθαρμα. Όπως καθάρματα είναι και η συνομοταξία των υπερέξυπνων, όσοι αφού συνέφαγαν και συνεκόπρισαν μέχρι σκασίματος επί δύο τρία έτη, σε σφιχτό εναγκαλισμό με τον κατακτητή, ανοίχθηκαν έγκαιρα στο πέλαγος, για να βρεθούν σήμερα επί αιγυπτιακού εδάφους ασφαλείς, για να μην τους ενοχλήσουν. Και αυτοί και εκείνος-ο κ. Γ. Σημίτης-και οι όμοιοί τους, έχουν ανοικτή μερίδα στα μαύρα κατάστιχα της τετραετίας. Η μέρα της κάθαρσης δεν είναι μακριά».
Ο Σταμάτης Μερκούρης, που γράφει το άρθρο, είναι αδερφός του Γεωργίου Μερκούρη που στην κατοχική Αθήνα, ήταν αρχηγός του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, ενός ναζιστικού κόμματος που ήταν το μόνο που λειτουργούσε στην κατοχή. Ο πατέρας Σημίτης ήταν στενός συνεργάτης του. Όταν ο Μερκούρης ανέλαβε διοικητής της Εθνικής Τράπεζας τον διόρισε Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Όταν, λοιπόν, τέτοια ντοκουμέντα ξαναβγαίνουν στο φως λόγω του διαδικτύου, όταν ο λαός βιώνει την αδικία και το ξεπούλημα της χώρας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο πετσί του, εσείς όλοι, πανεπιστημιακοί και ΜΜΕ, προσπαθείτε να τον βγάλετε βλαμμένο κι αλλοπαρμένο.
Αλλά είπαμε... Στρατηγική νούμερο 5!!! Εμείς ως ειδικοί ξέρουμε κι εσείς είστε όλοι, το 75,25% είστε μαλάκες! 

Και η στρατηγική υποτίμησης συνεχίζεται εκ στόματος σπουδαγμένου δόκτορα Ντίνα:
«Η καχυποψία συνδέεται με άλλα δύο δημοσκοπικά ευρήματα: τη χαμηλότατη κοινωνική εμπιστοσύνη αλλά και την έλλειψη παιδείας», συμπληρώνει ο δρ Ντίνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σκέλος των ερωτήσεων γνώσεων, μόνο το 6,5% βρήκε και τις τέσσερις σωστές απαντήσεις σε στοιχειώδη ζητήματα πολιτικής και ιστορίας. Δεδομένου, μάλιστα, ότι οι περισσότεροι ερωτηθέντες τείνουν στη συνωμοσιολογία και την ατομικιστική συμπεριφορά, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κρίση σε εξωτερικούς παράγοντες, δηλώνουν ελάχιστα διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στη διάσωση της χώρας.
Κύριε Δόκτορα, η λέξη συνεισφέρω είναι σύνθετη: συν + εισφέρω. Αυτή τη λέξη, για αυτό τον σκοπό -τη διάσωση της χώρας- να πάτε να την πείτε στην ελληνική ελίτ, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε όχι μόνον να μην συνεισφέρει, αλλά να έχει και περισσότερες φοροαπαλλαγές και κέρδη, πράγμα που συμβαίνει και που το καταγγέλλουν ΟΛΑ τα ξένα μέσα, ακόμα και άνθρωποι της Ευρώπης και του ΔΝΤ και του ΟΗΕ!!! Ο απλός Έλληνας, δεν μπορεί να συν + εισφέρει, για τον απλούστατο λόγο ότι του έχουν συν + αρπάξει τα πάντα! Από το μισθό του, τη σύνταξη, την ίδια του τη δουλειά και τώρα πάμε και για το σπίτι του. Βέβαια, δεν έχει δώσει ακόμα την ψυχή του και ίσως αυτό πονάει...
Το εν λόγω κλίμα οδηγεί μοιραία σε «πισωγύρισμα» νοοτροπιών. «H οικονομική κρίση φαίνεται ότι επιδεινώνει φαινόμενα ανορθολογικής πολιτικής σκέψης», σχολιάζει ο δρ Γιώργος Αντωνίου από το Διεθνές Πανεπιστήμιο. «Ετσι, παρατηρούμε μια αναζωπύρωση του αντισημιτισμού στις πολύ νεαρές ηλικίες». Σε ένα πιθανό σενάριο, όπου οι ερωτώμενοι καλούνταν να επιλέξουν μεταξύ τριών ξένων επενδυτών, το εβραϊκό κεφάλαιο τοποθετήθηκε στην τελευταία θέση. Αντίστοιχα, σε ερώτηση για την εθνική ταυτότητα Ελλήνων με άλλο δόγμα (μουσουλμάνους, Εβραίους και καθολικούς), η πλειονότητα των ατόμων ισχυρίζονται ότι η θρησκευτική ταυτότητα υπερισχύει της εθνικής, δηλαδή ο μουσουλμάνος Ελληνας είναι περισσότερο μουσουλμάνος (73,62%), ο Εβραίος περισσότερο Εβραίος (60%) και ο καθολικός το ίδιο (42%). Ο σημερινός αντισημιτισμός, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν συνδέεται πλέον με τη βιβλική παράδοση και την προαιώνια μομφή ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό, αλλά είναι περισσότερο πολιτικής φύσεως και ανατροφοδοτείται τόσο από την επικαιρότητα (Γάζα) όσο και από τα κατά καιρούς σενάρια συνωμοσίας, που θέλουν το εβραϊκό στοιχείο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα εδώ ποιος λέει ψέματα. Ο δόκτορ Αντωνίου ή η αρθρογράφος της Καθημερινής, Ιωάννα Φωτιάδη; Γιατί... στο Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα, ως αίτια του αντισημιτισμού, «είναι η θρησκευτική μισαλλοδοξία και συγκεκριμένα η παμπάλαια κατηγορία ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για τη θανάτωση του Χριστού». 
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι το οποίο επίτηδες μπερδεύετε/αι ώστε να δημιουργείτε/αι σύγχυση "αντισημιτική": Άλλο είναι το Κράτος του Ισραήλ, άλλο είναι ο εβραϊκός λαός και άλλο είναι ο Σιωνισμός. 
Το πρώτο ευθύνεται για πολλά εγκλήματα και δεν είναι οι Έλληνες, αλλά όλος ο πλανήτης που πλέον τα "έχει πάρει" μαζί τους. 
Το τρίτο, ο Σιωνισμός είναι οργάνωση οικονομική και πολιτική στην οποία δεν ανήκουν μόνο εβραίοι, το λέει και ο ίδιος ο Μπάιντεν, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ: Τι χρειάζεται για να είναι κάποιος σιωνιστής; (βίντεο) ο δόκτορας Αντωνίου θα πρέπει να το γνωρίζει καλά αυτό, γιατί πολλές μελέτες του αφορούν στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων... 
Και το δεύτερο, είναι ο Εβραϊκός λαός, που εκεί, όπως σε όλους τους λαούς, θα βρεις ανθρώπους που συμφωνούν κι άλλους που διαφωνούν με τα όσα κάνει το Κράτος του Ισραήλ και οι Σιωνιστές.
Αλλά ναι... οι Σιωνιστές θέλουν αυτή τη σύγχυση γιατί τους βολεύει. Για να έχουν να κλαίγονται ότι τους κατατρέχουν, με τον ίδιο ακριβώς γελοίο τρόπο που κλαίγονται γιατί τους ενοχλούν οι σειρήνες στη χώρα τους, αλλά όχι τα εκατοντάδες πτώματα στη Γάζα. Κι όταν οι Έλληνες βλέπουν τους πολιτικούς τους : Ελλάδα – Ισραήλ: Το ξεπούλημα των έξι ημερών, τι πρέπει να κάνουν; Να πουν μπράβο για να μην τους πουν αντισημίτες; Να μην τους πουν και μαλάκες;;;
Α, ρε και τι μου θυμίσατε: Ένα - το ανέκδοτο με αυτόν που μπήκε με το αυτοκίνητο του στο αντίθετο ρεύμα κι όταν άκουσε στις ειδήσεις να το λένε, "ένα αμάξι τρέχει στο αντίθετο ρεύμα... ", τότε λέει, "Τι ένα; ΌΛΑ!" Πόσο εύκολο είναι επειδή ΕΣΥ είσαι πανεπιστημιακός, να βγάζεις μαλάκες το 75,25% ενός λαού και να του πετάς κατάμουτρα ότι δεν ξέρει τι λέει!!!
Και το άλλο που θυμήθηκα είναι το τελείως προφητικό (ξεπέρασε όλους τους προφήτες) τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα... 
Να δεις που κάποτε Θα μας πούνε και μαλάκες!!! ΕΔΩ

το είδαμε ΕΔΩ
(Ευχαριστώ τον φίλο Διόνυσο)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.