Τελευταίες αναρτήσεις

10 Μαΐου 2013

Τι είναι αυτό.... "Μακεδονία" τα Σκόπια για τα ΕΛΤΑ!!!!!!!!

Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή! 

Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ξηλώσει τους επίορκους υπαλλήλους που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την αθλιότητα. Η Χρυσή Αυγή φέρνει το θέμα στη βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής... Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμιος.

ΠΡΟΣ
  1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
  2. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
  3. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  4. ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ

"Ο διαβρωμένος κρατικός μηχανισμός αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία"

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών αποδεικνύουν περίτρανα ότι το απόστημα του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού κράτους και η συνωμοσία της σιωπής των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μπορεί να σπάσει μόνο με την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι εξωνημένοι πράκτορες του Μνημονίου έχουν φροντίσει ώστε να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά του δημόσιου τομέα άτομα που δεν έχουν ούτε ίχνος πατριωτισμού. Άτομα τα οποία με πράξεις και παραλείψεις καταπατούν τα όσια και ιερά της Φυλής και ζημιώνουν τα εθνικά συμφέροντα. Στο έγγραφο που επισυνάπτεται παρακάτω με ημερομηνία 26-04-2013 και προέρχεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) φαίνεται ότι σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των Σκοπίων στην Αθήνα, ο παραλήπτης αναφέρεται ως "Πρέσβης της Μακεδονίας"!

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
  1. Αναγνωρίζουν το εν λόγω έγγραφο ως ισχυρό και έγκυρο έγγραφο του Ελληνικού Δημοσίου που παράγει έννομα αποτελέσματα;
  2. Ο καινοφανής χαρακτηρισμός του παραλήπτη ως "Πρέσβη της Μακεδονίας" απηχεί την σημερινή θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων;
  3. Η ανεπίσημη και έμμεση αυτή "αναγνώριση" των Σκοπίων ως "Μακεδονίας" εντάσσεται στα πλαίσια της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και της χρεοκοπίας της εξωτερικής μας πολιτικής;
  4. Ποιες ποινές θα επιβληθούν στα επίορκα στελέχη του Δημοσίου που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την προδοτική ενέργεια;
  5. Με ποιον τρόπο θα διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα από καμία υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους;
Αθήνα, 08/05/2013

Ο Ερωτών Βουλευτής
Αρτέμιος Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Και μετά όλοι απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή πάει για 15%....
Μας εσείς κύριοι με την προδοσίας τους πάτε.....  Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.