2 Ιουλίου 2024

O Λευκός Νάνος έχασε κι άλλο από το φως του.

Στην αστρονομία, ο όρος Λευκός Νάνος περιγράφει το απομεινάρι ενός μεγάλου άστρου στην τελική κατακόρυφη καταστροφή του, που έχει διαλύσει όλη την κάποτε τεράστια ενέργειά του και, χωρίς να έχει πλέον τη δύναμη που το έκανε να καίει, λαμπερό και ζωτικό, έχει καταρρεύσει και συρρικνωθεί σε μη αναστρέψιμη παρακμή που θα τελειώσει με την ολική διάλυσή του. Αυτός ο Λευκός Νάνος είναι η Αμερική.
 
Η εκλογική αναμέτρηση μεταξύ ενός ανοϊκού και ενός παραλογικού ήταν το τελευταίο επεισόδιο της παραπαίουσας αυτοκρατορίας . Ο πρώτος γύρος των προεδρικών συζητήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες ολοκληρώθηκε.
 
Για πρώτη φορά από το 1976, οι προεδρικές συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς ακροατήριο σε στούντιο. Αυτό ήθελε το Δημοκρατικό στρατηγείο, αν και ακόμη και το 2020, στην κορύφωση της πανδημίας του COVID-19, υπήρχαν έξτρα.
 
Είναι ξεκάθαρο γιατί όλα είναι έτσι - ο Μπάιντεν. Τα έχει χαμένα ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία. Και η ηλικία του ανησυχεί το 59% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της Gallup. Για τον Τραμπ, ο οποίος είναι επίσης αρκετά μεγάλος (πρόσφατα έκλεισε τα 78), το ποσοστό είναι αρκετές φορές χαμηλότερο - 18%.
 
Οι πολιτικοί δεν είχαν την ευκαιρία να κοιτάξουν σε προπαρασκευασμένες σημειώσεις ή να συμβουλευτούν συμβούλους. Ένα σημειωματάριο, ένα στυλό, ένα μπουκάλι νερό και οι δικές τους σκέψεις ήταν όλα όσα είχαν στο οπλοστάσιό τους.
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, δύο πρόεδροι συναντήθηκαν σε ένα ντιμπέιτ και μετρήθηκαν όχι μόνο με προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά προσπάθησαν να πείσουν το κοινό ότι ο καθένας τους ήταν πολύ πιο επιτυχημένος σε αυτή τη θέση από τον αντίπαλό του.
 
Ο Μπάιντεν εμφανίστηκε ο απόλυτος χαμένος. Δεν καταλάβαινε τι έλεγε.
 
Τι σημαίνει πως ο Πρόεδρος της Αμερικής είναι ανοϊκός και δεν τον προτείνουν για να επανεκλεγεί; Δεν φαινόταν ήδη; Είναι ο πλανητάρχης με άνοια και τον αφήνουν; 
 
#2 Κέιτλιν Τζόνστον
 
Απόσπασμα από το "Really Think About What It Mean That The American President has Dementia":
 
Είναι πολύ αποκαλυπτικό το πώς όλοι εστιάζουν σε αυτό που λέει η επίδοση της συζήτησης του Μπάιντεν σχετικά με την ικανότητά του να επανεκλεγεί αντί στο γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει άνοια.
 
Αν ήσασταν αρκετά τυχεροί που χάσατε τη συζήτηση, ο Μπάιντεν ήταν τόσο μπερδεμένος και απομονωμένος που όχι μόνο το κοινό του CNN είπε σε συντριπτική πλειοψηφία ο Τραμπ κέρδισε ενώ η λέξη «άνοια» εστάλη στην τάση στο Twitter, αλλά επίσης αναγνωρίστηκε ομοιόμορφα ότι ήταν τρομακτική καταστροφή από στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και φιλελεύθερους ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι τώρα προτείνουν ευρέως ότι ο πρόεδρος πρέπει να αποσυρθεί από την κούρσα.
 
Αλλά η συζήτηση περιστράφηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου γύρω από τον Τζο Μπάιντεν ως υποψήφιο για την προεδρία, με σχετικά λίγη προσοχή στο γεγονός ότι αυτό το άτομο είναι ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή.
 
Όλοι μιλούν για το αν ο Μπάιντεν μπορεί να διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι πρόεδρος και κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί τόσο πολύ για το γεγονός ότι είναι ήδη πρόεδρος και θα παραμείνει έτσι για μισό χρόνο.
 
Αυτό που υποδηλώνει είναι ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη σε κάποιο επίπεδο ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν διοικεί πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εξακολουθούν να είναι διανοητικά διαχωρισμένοι από αυτήν την πραγματικότητα αρκετά ώστε να νοιάζονται ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.
 
Αν οι άνθρωποι πίστευαν πραγματικά ότι ο πρόεδρος διευθύνει τη χώρα, θα φρικάραν ότι ο Μπάιντεν στην άνοια ομίχλη του μπορεί να διατάξει επίθεση στη Σοβιετική Ένωση ή πυρηνική επίθεση στη Λιβύη για να σκοτώσει τον Μουαμάρ Καντάφι ή κάτι τέτοιο. Δεν ανησυχούν ότι αυτό θα συμβεί επειδή γνωρίζουν ότι η κυβέρνησή τους διοικείται από μη εκλεγμένους διευθυντές αυτοκρατοριών από τα παρασκήνια και ότι ο Μπάιντεν είναι απλώς το επίσημο πρόσωπο της επιχείρησης.
 
Μπορεί να πάμε σε Τρίτο Παγκόσμιο με τον Μπάιντεν στο τιμόνι!
 
Κοντολογίς:
 
Δεν υπήρξαν αποκαλύψεις ή σκάνδαλα, είναι επίσης δύσκολο να χαρακτηριστεί η συζήτηση ουσιαστική, δεν προτάθηκαν νέες ιδέες. Ο Μπάιντεν είπε ότι ήταν σπουδαίος πρόεδρος και ο Τραμπ ήταν ο χειρότερος. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε το αντίθετο.
 
▪ Ο Τραμπ είπε ότι η ουκρανική σύγκρουση έπρεπε να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό και ότι ήταν απολύτως ικανός να το κάνει.
 
▪ Ο Τραμπ είπε ότι αν επανεκλεγεί, θα τερμάτιζε τη σύγκρουση στην Ουκρανία πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του. Ο Τραμπ τόνισε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, η Χαμάς δεν θα είχε επιτεθεί στο Ισραήλ, αλλά δεν απάντησε στο ερώτημα εάν υποστήριξε τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους.
 
▪ Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Τραμπ ανόητο επειδή ήθελε να «αποσυρθεί από το ΝΑΤΟ». Σε απάντηση, ο Τραμπ, σχολιάζοντας τη στάση του Μπάιντεν για το Ισραήλ, αποκάλεσε τον πρόεδρο «Παλαιστίνιο… αλλά πολύ κακό Παλαιστίνιο. Ένας αδύναμος».
 
▪ Ο Τραμπ δεν ανέλαβε την ευθύνη για την οργάνωση της εισβολής στο Καπιτώλιο το 2021. Ο Μπάιντεν απάντησε αποκαλώντας τον «εγκληματία», αλλά συνέβη μόνο μετά από 42 λεπτά της συζήτησης, αν και οι ειδικοί περίμεναν ότι ο Μπάιντεν θα εκμεταλλευόταν το θέμα πιο δυναμικά.
 
▪ Ο Μπάιντεν και ο Τραμπ φαινομενικά μιλούσαν για διαφορετικές χώρες όταν συζητούσαν για την οικονομία. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του η οικονομία ήταν η καλύτερη στην ιστορία και επί Μπάιντεν η χειρότερη. Ο Μπάιντεν είπε το ακριβώς αντίθετο και κατηγόρησε τον Τραμπ ότι είναι ο πρόεδρος των πλουσίων.
 
▪ Στα κοινωνικά ζητήματα, ο Τραμπ ήταν πολύ πιο πειστικός από τον Μπάιντεν. Εδώ, έπαιξε στις ανησυχίες των Αμερικανών για την παράνομη μετανάστευση και την κρίση στα σύνορα με το Μεξικό: «Τζο, η χώρα μας καταστρέφεται» ενώ συζητάμε στο στούντιο.
 
▪ Ο Τραμπ είπε ότι η Αμερική δεν είχε καμία ευκαιρία εάν ο Μπάιντεν επανεκλεγόταν.
 
▪ Όταν ρωτήθηκε για την προχωρημένη του ηλικία για πρόεδρος, ο Μπάιντεν ήταν γενικά λογικός όταν σημείωσε ότι ο Τραμπ είναι μόλις τρία χρόνια νεότερος. Ο Τραμπ, από την πλευρά του, είπε ότι ήταν σε εξαιρετική φυσική και πνευματική κατάσταση και ότι είχε περάσει τα κατάλληλα τεστ.
 
▪ Οι αντίπαλοι μάλωναν ακόμη και για το ποιος από αυτούς είναι καλύτερος παίκτης γκολφ.
 
▪ Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Πούτιν και ο Σι δεν σέβονται τον Μπάιντεν και η αδυναμία της Αμερικής θα μπορούσε να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρεμπιπτόντως, οι υποψήφιοι δεν είπαν σχεδόν ούτε λέξη για την Κίνα.
 
▪ Οι συντονιστές ανησυχούσαν για το αν ο Τραμπ θα αναγνώριζε τα εκλογικά αποτελέσματα, αλλά ο πρώην πρόεδρος απάντησε διστακτικά, λέγοντας ότι θα το έκανε «αν είναι δίκαιες και νόμιμες και καλές εκλογές».
 
https://www.youtube.com/live/hJwjoJcjoAY. 
 
▪ Προς το τέλος, και οι δύο υποψήφιοι άρχισαν να εκτρέπουν ερωτήσεις και να επιδίδονται σε αμοιβαίες κατηγορίες. Ο Τραμπ κέρδισε το λαχείο για την τελευταία δίλεπτη ομιλία και ο Μπάιντεν φαινόταν ήδη εμφανώς κουρασμένος.
 
Για να είμαστε πιο ευκρινείς, νικητής βγήκε το το Ισραηλινό λόμπι AIPAC που διαλέγει τους Προέδρους.
 
Στον ανταγωνισμό για το ποιος θα υπηρετεί καλύτερα τα Σιωνιστικά συμφέροντα, ο Τραμπ είπε πως ο Μπάιντεν είναι “Παλαιστίνιος” και κακός Παλαιστίνιος!
 
Η επιλογή είναι μία: 
 
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν πολύ.
 
Και τα δύο κόμματα ψήφισαν χθες να μην γίνεται καταμέτρηση των θανάτων στην Γάζα. Ότι πουν οι χορηγοί.
 
Την γενοκτονία την κάνουν από κοινού, Αμερική και Ισραήλ. Το αίμα βαραίνει και τους δυο. 
 
Ο κόσμος το’χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι
 
Ο ανοϊκός γέρος που στην ημέρα του εορτασμού της Νορμανδίας δεν συγκράτησε τους σφιγκτήρες του και λέρωσε το παντελόνι του, όσο κι αν προσπαθούν να τον αναστηλώσουν τα μίντια δεν φαίνεται πως είναι εφικτό. 
 
Μόνο η γυναίκα νοσοκόμος του τον εμπιστεύεται. Απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις είπε. Μπράβο!
 
Οι Τραμπικοί ξεσάλωσαν.
 
Κάποιοι το ευχαριστήθηκαν (σάτιρα)
 
Ήταν ντροπιαστικό.
 
Αμέσως μετά βγήκε και είπε ξέρει πως είναι γέρος, αλλά λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Γκουχ γκουχ…
 
Κανένας ειλικρινής άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει τον Μπάιντεν τον περασμένο χρόνο δεν θα εκπλαγεί αν δει την απύθμενη απόδοσή του στις προεδρικές συζητήσεις στις ΗΠΑ. Φυσικά, ο Τραμπ ήταν ο συνηθισμένος ναρκισσιστής εαυτός του στο συνηθισμένο εγωιστικό του ταξίδι.
 
Η “έκπληξη” είναι ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης υψώθηκαν σαν μια ενιαία φωνή για να παπαγαλίσουν αυτό που θα έπρεπε να ήταν προφανές σε όποιον ενδιαφέρεται να κοιτάξει. προσποιούνται ότι η γεροντότητα του Μπάιντεν είναι μια Μεγάλη Αποκάλυψη!».
 
Το Βρετανικό Telegraph λέει πως του έδωσαν μια εβδομάδα για να κατέβει.
 
Φρίκαραν λέει τα μίντια που έλεγαν ψέμματα πως είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα.
 
Η πραγματικότητα είναι ότι το γνώριζαν από παλιά, αλλά το κάλυψαν λέγοντας ψέματα ότι οποιοιδήποτε ισχυρισμοί σχετικά με αυτό το αποτέλεσμα ήταν «ρωσική προπαγάνδα» ή/και «θεωρία συνωμοσίας», και όλα αυτά επειδή στην πραγματικότητα ενέκριναν ότι οι Δημοκρατικοί εγκαθιστούσαν ένα κυριολεκτικό σύμβολο κράτησης θέσης στο Λευκός Οίκος που θα μπορούσε να ελέγξει η φιλελεύθερη-παγκοσμιοποιητική ελίτ. Ήταν μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού από τον Τραμπ, ο οποίος ήταν πολύ ανεξάρτητος για να τους αρέσει παρά τις περιστασιακές συνθηκολογήσεις του στις απαιτήσεις τους, και επίσης καθησύχασε τους συμμάχους της Αμερικής που τον αντιπαθούσαν επίσης.
 
Και οι δύο συνέχισαν με το ψέμα ότι ο Μπάιντεν είναι σε κορυφαία ψυχική κατάσταση για λόγους πολιτικής ευκολίας, αλλά τώρα είναι αδύνατο να συνεχιστεί η παρωδία άλλο, γι' αυτό όλοι προσποιούνται την έκπληξη και το σοκ. Δεν πρέπει να επιτραπεί στην ελίτ να ξεφύγει από το τελευταίο gaslighting της και θα πρέπει να εκτεθεί για μια από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην αμερικανική ιστορία. Η χώρα κυβερνάται από ένα σκιερό δίκτυο διεθνικών και εγχώριων ελίτ που ενώνονται από τη ριζοσπαστική φιλελεύθερη-παγκοσμιοποίηση ιδεολογία τους.
 
Ο Μπάιντεν επιλέχθηκε ως υποψήφιος των Δημοκρατικών το 2020 ακριβώς επειδή ήταν ήδη με γεροντική άνοια και ως εκ τούτου απολύτως ελεγχόμενος. Αυτό το κόμμα, το οποίο λειτουργεί ως το δημόσιο πρόσωπο του προαναφερθέντος δικτύου ελίτ, ήθελε κάποιον που θα έκανε ό,τι ζητούσε στο μέτωπο της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να μετατρέψουν την Αμερική σε μια φιλελεύθερη-παγκοσμιοποιητική κόλαση ενώ ενίσχυαν τον περιορισμό της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αλλά η δεύτερη πολιτική απέτυχε μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης.
 
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ;
 
- Γιατί ο Μπάιντεν δέχθηκε μια συζήτηση όταν όλοι ξέραμε ότι θα συντριβεί;
 
- Γιατί τα μίντια βρίσκονται σε μια συντονισμένη προσπάθεια να συντρίψουν τον Μπάιντεν και να ζητήσουν έναν άλλο υποψήφιο, ενώ σιωπούσαν για χρόνια για την άνοια και τις μειωμένες ικανότητες του Μπάιντεν;
 
- Γιατί τα μίντια, ήδη την επόμενη μέρα πιέζουν για τη Χίλαρι ως πιθανή αντικατάσταση του Μπάιντεν;

Αντιθέτως, φαίνεται πως είναι έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια για να τον αντικαταστήσουν. Ο κόσμος το’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, πως χάνεται και ρεμβάζει ο πλανητάρχης με ένα θολό βλέμμα βοϊδίσιο. Ούτε ξέρει τι λέει, ούτε τι κάνει και όλα τα σχέδια περνάνε χωρίς την συμμετοχή του. Άλλοι κυβερνάνε. Το βαθύ κράτος, η FED, η Blackrock, η μιλιταριστική βιομηχανία, η φαρμακευτική βιομηχανία και το Εβραϊκό λόμπι. Μην ξεχνάμε το ρόλο του Ομπάμα στην κρίση του 2008 που έβαλε το λαό να “σώσει” τις Τράπεζες. Με τούτο και μ’ εκείνο απέκτησε η Αυτοκρατορία το μεγαλύτερο εξωτερικό χρέος στον πλανήτη.
 
Η συγχορδία του Τύπου για αντικατάσταση του Μπάιντεν φαίνεται συντονισμένη. Όταν η ΝΥΤ λέει πως πρέπει να κατέβει, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. 
 
Μετά τις τηλεοπτικές συζητήσεις του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, η Washington Post επέκρινε το Δημοκρατικό Κόμμα ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές «θάβοντας το κεφάλι του στην άμμο». Η δημοσίευση παρουσίασε μια λίστα πιθανών υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές:
 
Kamala Harris — Αντιπρόεδρος·
Gretchen Whitmer — Κυβερνήτης της Πολιτείας του Μίσιγκαν.
Pete Buttigieg — Υπουργός Μεταφορών.
Josh Shapiro — Κυβερνήτης της Πενσυλβάνια.
Jared Polis — Κυβερνήτης του Κολοράντο.
Gavin Newsom — Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.
Raphael Warnock — Γερουσιαστής από τη Γεωργία.
Η Μισέλ Ομπάμα είναι πρώην Πρώτη Κυρία.
Amy Klobuchar — Γερουσιαστής από τη Μινεσότα.
Ο Andy Beshear είναι ο κυβερνήτης του Κεντάκι.
 
Η Καμάλα Χάρις δεν παίζει ούτε σαν σκέψη. Είναι χειρότερη σε δημοτικότητα και από τον ανοϊκό
 
Το δικό μου το στοίχημα πάντως πάει στην Μισέλ, κατά μερικούς Μάικ Ομπάμα. Πολλοί πιστεύουν πως είναι ο Ομπάμα από πίσω που συντονίζει τις πολιτικές. Οι Βρετανοί θεωρούν την θητεία Μπάιντεν τρίτη θητεία Ομπάμα. Το ίδιο υποστηρίζουν και άλλα μέσα εδώ και εδώ. 
 
Υπήρχαν από το 2020 δημοσιεύματα που έλεγαν πως ο κόσμος την ήθελε για Πρόεδρο. Είπε τότε πως δεν είναι έτοιμη ακόμη...
 
Το ίδιο φυσικά ισχυρίζεται και τώρα, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν την πείσουν να κατέβει για Πρόεδρος στην τέταρτη θητεία του Ομπάμα. Τα μίντια την προωθούν ως την πιο αγαπητή “γυναικεία” προσωπικότητα της Αμερικής. Όλα παίζουν. Τα μίντια ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, δεν είπαμε; Τι σκοπό υπηρετούν άλλωστε; Πλύση εγκεφάλου. 
 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.