24 Ιουλίου 2024

Ο Αντίχριστος και η Πτώση της νέας “Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας” ή αλλιώς …Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Η ΕΟΚ γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης που συγχώνευσε τις δύο πρώτες προηγούμενες ευρωπαικές ενώσεις, αυτή της Ενωσης Άνθρακα και Χάλυβα και της άλλης, που ονομαζόταν Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας. Η Συνθήκη αυτή, θεωρήθηκε ως η αρχή της κυριαρχίας της εποχής του Σατανά και του ερχομού του Αντίχριστου...
 
 
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
 
Στα 1975, η κινηματογραφική εταιρία 20th Century Fox, μετά από τρείς μεγάλες αποτυχίες σε ταινίες που γύρισε, αναζητούσε μια μεγάλη επιτυχία που θα την έβγαζε από το αδιέξοδο. Και η ευκαιρία παρουσιάστηκε, όταν ο συγγραφέας Ντέιβιντ Σέλτσερ, έδωσε στους παραγωγούς Χάρβεϊ Μπέρναντ και Μέις Νιούφελντ το νέο βιβλίο του που τιτλοφορούνταν “The Omen” με θέμα την γέννηση του Αντίχριστου. 
 
Το βιβλίο ενθουσίασε τους δύο παραγωγούς και το πρότειναν αμέσως στον CEO της Fox, που αυτός το αγόρασε εξ ίσου αμέσως και μάλιστα χωρίς καν να διαβάσει ούτε μια σελίδα!
 
Είχαν στο μεταξύ προηγηθεί οι δύο τεράστιες επιτυχίες με αντίστοιχο θέμα, αυτή του Ρομάν Πολάνσκι (“Το Μωρό της Ρόσμαρυ” 1969, πάνω στο βιβλίο του εβραίου Άιρα Λέβιν και σενάριο του Άντον Λα Βέι -uncredited όμως, ιδρυτή της πρώτης Εκκλησίας του Σατανά) για την Paramount και του Γουίλλιαμ Φρίντκιν (“Ο Εξορκιστής” 1972, πάνω στο βιβλίο του Γουίλλιαμ Πήτερ Μπλέϊντυ και σενάριο του ίδιου του Φρίντκιν) για την Warner Bros. Αυτές οι δύο ταινίες είχαν ανοίξει τον δρόμο για την νέα γενιά ταινιών τρόμου, που είχαν θρησκευτικό υπόβαθρο. 
 
Η ταινία “The Omen”, έσπασε ταμεία και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τον ψυχολογικό τρόμο να ισορροπεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και την μεταφυσική, όπως άλλως τε και οι άλλες δύο προηγούμενες που ανέφερα. Ο Ντόννερ μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα, “χρίστηκε” αυτόματα ως ένα νέο αναδυόμενο αστέρι της σκηνοθεσίας του Χόλυγουντ, ενώ η ταινία αυτή έγινε κινηματογραφικό franchise, με άλλες τρείς συνέχειες, μία επανέκδοση (2006) και ένα prequel πρόσφατα, το “The First Omen” 
 
Γιατί όμως μ’ έπιασε αυτή η …πρεμούρα στο να αναφέρω αυτήν ειδικά την ταινία; Μα για τον απλούστατο λόγο, ότι ήταν η πρώτη χολυγουντιανή ταινία που ανέφερε ως… σημάδι του ερχομού του Αντίχριστου ή καλύτερα, την ανάδυση της εποχής του Σατανά και της γέννησης του Αντίχριστου, μέσω της Συνθήκης της Ρώμης! 
 
Το πιο παράδοξο στην όλη αυτή ιστορία, είναι ότι παράλληλα με την ίδρυση της πρώτης Ένωσης, δηλαδή αυτής του Άνθρακα και Χάλυβα, ήταν…στελέχη των Ναζί που δεν “πέρασαν” από τη Δίκη της Νυρεμβέργης, δημιουργείται και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, με πρωτοβουλία των οικογενειών Ροκφέλλερ και Ρόθτσάιλντ. Η Λέσχη αυτή φαινομενικά ιδρύθηκε ως ένα…ανεπίσημο Think Tank, αλλά στην ουσία αποτελούσε τον πρώτο θύλακα επέκτασης των Μασονικών Στοών με ενεργότερο ρόλο στην παγκόσμια πολιτική. 
 
Οι δύο λοιπόν Ενώσεις (Ενωση Άνθρακα – Χάλυβα και Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας), με την βοήθεια των μελών της Μπίλντερμπεργκ ενώθηκαν και και αποφάσισαν να περάσουν στην ίδρυση της ΕΟΚ, μέσω της συνθήκης της Ρώμης. 
 
Τα πρώτα κράτη μέλη της Ένωσης ήταν η Δ.Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλάνδία, το Λουξεμβούργο, η Γαλλία και η Ιταλία. 
 
Αρχικός σκοπός, ήταν η προώθηση των προιόντων των χωρών αυτών στις χώρες της Κοινότητας χωρίς δασμούς, η ελεύθερη διακίνηση πολιτών της Ένωσης από το ένα κράτος στο άλλο και φυσικά η προώθηση ενός κοινού νομίσματος που θα στερέωνε την κοινή οικονομία. 13 χρόνια αργότερα, προστέθηκαν στην ένωση τα Βρετανικά νησιά (Μ.Βρετανία, Ιρλανδία) και η Δανία, και λίγο αργότερα, το 1981 προστέθηκε και η Ελλάδα και μετά η Ισπανία και η Πορτογαλία. 
 
Η Ένωση και οι… διαβολικές της πεποιθήσεις 
 
Ο πρώτος ηγέτης που κατάλαβε τους σκοπούς της ένωσης αυτής, ήταν ο ηγέτης της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκώλ. Λιγό αργά βέβαια, μιας και η Γαλλία ήταν ήδη απ΄τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη. 
 
Οι ψύλλοι στ’ αυτιά του Ντε Γκώλ, ήταν η… προτροπή των λοιπών ηγετών στο να προχωρήσουν την Ένωση με την εισδοχή τόσο των Άγγλων, όσο και άλλων χωρών. Μόνο που… κατά σύμπτωση, αυτές οι ιδρυτικές χώρες της ένωσης, όσο και αυτές που θα καλούνταν να συμμετάσχουν σε αυτήν, ήταν όλες… χώρες του ΝΑΤΟ! 
 
Μέχρι και πριν από αυτό, η Γαλλία είχε τον έλεγχο της Ένωσης με αναδυόμενη δύναμη τη Δ.Γερμανία. Όταν όμως είδε και τους Άγγλους να επιθυμούν την εισδοχή τους στην Ένωση, αλλά και την προτροπή των Αμερικανών στο να προστεθούν σε αυτήν και άλλες χώρες (που φυσικά ήταν χώρες ήδη ενταγμένες στο ΝΑΤΟ) τσίνισε και μάλιστα έντονα. 
 
Και με το δίκιο του, διότι κατάλαβε ότι πίσω από τους φαινομενικά αθώους στόχους για την εισδοχή κι άλλων χωρών, κρυβόταν τόσο οι Τεκτονικές Στοές και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, όσο και ο ίδιος ο Λευκός Οίκος στην άλλη ακτή του Ατλαντικού! 
 
Και κατά την τρίτη επίσημη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ΕΟΚ στο Στρασβούργο το 1963, τα είπε… πολύ χύμα και τσουβαλάτα στους υπόλοιπους, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως “Η προσχώρηση στην Ένωση κι άλλων χωρών όπως η Βρετανία, θα μετέβαλαν εξ ολοκλήρου την Ένωση με αποτέλεσμα αυτή η τεράστια ατλαντική κοινότητα, να απορροφηθεί από τις ΗΠΑ και να καταστεί οικονομικό και στρατιωτικό υποχείριο της“.
 
Και δεν είχε καθόλου άδικο σ’ αυτό. Η Ιστορία, πολύ αργότερα βέβαια, τον δικαίωσε απόλυτα, μιας και σήμερα που μιλάμε, βλέπουμε φανερότατα αυτό ακριβώς που ο Ντε Γκώλ φοβόταν. 
 
Οι φόβοι του Ντε Γκώλ, δεν πήγαζαν μόνο μέσα από τον πολιτικό καμβά των συμφερόντων των ΗΠΑ. Πήγαζαν και μέσα από την κρυφή ατζέντα των Στοών και κυρίως αυτών των δύο Λεσχών που προωθούσαν ένα είδος Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Και εννοώ αυτές της Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής που είχε ιδρύσει ο Ροκφέλερ μόνος του, επειδή τα είχε σπάσει με τους Ρόθτσάιλντ. 
 
Ο Ντε Γκώλ δεν πήγαινε στις συνεδριάσεις των λεσχών αυτών. Έστελνε δικούς του ανθρώπους και μέλη της κυβέρνησης. Οι φόβοι του μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο, όταν σε ταξίδι του στην Ουάσιγκτον το 1964 συνάντησε τον τότε Πρόεδρο Τζόνσον, ο οποίος του ζήτησε …βοήθεια για να συνδράμει η ΕΟΚ στον πόλεμο που σχεδίαζε για το Βιετνάμ. Ο Ντε Γκώλ του πέταξε ένα δυναμικότατο ΟΧΙ κι έφυγε οργισμένος. 
 
Ο μεγάλος αυτός πολιτικός και στρατιωτικός ηγέτης, προχώρησε σε παραίτηση του αξιώματος του τον Απρίλιο του 1969 λόγω εκείνου του δημοψηφίσματος μετά και την εξέγερση των αριστερών του Μάη του 1968 και ενάμισι χρόνο αργότερα, στα τέλη του 1970 τον βρήκε ο θάνατος. Και έφυγε πολύ, μα πολύ στενοχωρημένος για το μέλλον της Γαλλίας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου. 
 
Αν δούμε λοιπόν τα πράγματα με τη ματιά της… “συνωμοσιολογίας”, θα διαπιστώσουμε τρία πράγματα: 
 
Οταν ο Β’ ΠΠ τελείωσε και τα αποτελέσματα του ήταν τραγικά για όλον τον πλανήτη, η πρώτη πράξη ήταν στο να επανιδρυθεί ο Χάρτης των Εθνών σε νέα βάση με την μορφή του ΟΗΕ, μόλις δύο χρόνια μετά τη λήξη του Πολέμου. Η πρώτη και “καλύτερη” ενέργεια του ΟΗΕ, ήταν η ανάρτηση του Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με παράλληλη ενέργεια στο να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ. 
 
Η ίδρυση της συμμαχίας του ΝΑΤΟ δύο χρόνια αργότερα, με εμπνευστή και σχεδιαστή τις ΗΠΑ και με (φαινομενική) αιτιολογία την… αντιμετώπιση του κινδύνου του επεκτατικού κομμουνισμού, ενώ στην ουσία θα ήταν ο μεγάλος στρατός που θα προστάτευε τα συμφέροντα των ΗΠΑ. 
 
Η ίδρυση της ΕΟΚ με τη Συνθήκη της Ρώμης, που σαν σκοπό είχε εξ αρχής την οικονομική και νομισματική Ένωση της (δυτικής τουλάχιστον) Ευρώπης. 
 
Οι Δυτικοί λοιπόν των Λεσχών και των Μασονικών στοών που είχαν τον έλεγχο στα παγκόσμια δρώμενα, έδειχναν να βιάζονται πολύ. 
 
Εάν λοιπόν συνδυάσουμε και τα τρία αυτά γεγονότα, ευκόλως ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι 
 
A) προέρχονταν ως σχεδιασμοί και μυστικές ενέργειες των Μασονικών Στοών της Ευρώπης και των ΗΠΑ και 
B), οι δύο αυτοί οργανισμοί, ΝΑΤΟ και ΕΟΚ θα οδηγούσαν τον πλανήτη σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. 
Οι φόβοι του Ντε Γκώλ, βγήκαν αληθινοί πέρα για πέρα. 
 
Αλλά το πιο παράξενο απ όλα, ήταν η… θέση του φεγγαριού εκείνη την ημέρα που υπεγράφη η Συνθήκη της Ρώμης! 
 
Σε μια εκτεταμένη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, βρήκα πως η ώρα κατά την οποία έπεφταν οι υπογραφές των ηγετών των κρατών-μελών της Συνθήκης, ήταν η 10η βραδυνή. 
 
Εκείνη ακριβώς την ώρα, η Σελήνη βρισκόταν σε τέλεια ευθεία με τον… αστερισμό του Υδροχόου και εξαφανίζεται την 12η και 18′! 
 
Προς διευκρίνιση, σημειώνω ότι η Σελήνη, ήταν ανέκαθεν διαχρονικό πνευματικό σύμβολο, αλλά και παράλληλα διατελούσε ως… φάρος για την λευκή και μαύρη μαγεία. Αμφότερα, προϊόντα του Εωσφόρου, δηλαδή του Πρίγκηπα της… Γνώσεως κατά τους Καμπαλιστές. 
 
Η Σελήνη λοιπόν, φεύγει από τον αστερισμό του Αιγόκερω (το ζώδιο στο οποίο ανήκε ο Ιησούς Χριστός αν υποθέσουμε ότι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου) και περνάει στον Υδροχόο, δηλαδή τον αστερισμό τον οποίο αποδέχεται η Νέα Εποχή, δηλαδή οι Διεθνιστές και η Νέα Τάξη Πραγμάτων! 
 
Αν παραδεχθούμε λοιπόν ότι μέσα από τη Συνθήκη της Ρώμης, η οποία προήλθε ως το απαύγασμα της Νέας Εποχής στην οποία έμπαινε η Ευρώπη με την ίδρυση της ΕΟΚ, τότε ίσως αυτό το αστρονομικό φαινόμενο να μην είναι ούτε τυχαίο, ούτε και άσχετο με την Συνθήκη αυτή. Και ως τέτοιο, είναι επιτακτικά απαιτητό στο να ερευνηθεί περαιτέρω. 
 
Η νέα “Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία” 
 
Στην εποχή του Καρόλου του Α’ του Μέγα, η Δυτική Ευρώπη είχε κατακτηθεί εξ ολοκλήρου από γερμανικά φύλα και διοικούνταν από φεουδάρχες χωρισμένοι σε Δουκάτα και Βασίλεια. Σάξωνες στην Βρετανία, Φράγκοι στη μισή ηπειρωτική Ευρώπη, Βάνδαλοι και Λομβαρδοί σε Ισπανία και Ιταλία. Ο Κάρολος ο Α’ λοιπόν αποφασίζει να τους ενώσει όλους αυτούς, δημιουργώντας την πρώτη Ευρωπαική Ένωση (φώτο αριστερά) – που ταυτόχρονα ήταν και το γερμανικό Α’ Ράιχ – και το 800 μ.Χ. στέφεται αυτοκράτορας από τον Πάπα Λέοντα ως “Αυτοκράτωρ Ρωμαίων”, καταργώντας επί της ουσίας την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μετονομάζοντας την αυθαιρέτως ως… Αυτοκρατορία των …Γραικών! 
 
Αυτό το κράτος των Φράγκων λοιπόν, δημιουργήθηκε ακριβώς για να αναχαιτήσει τους Έλληνες Ορθοδόξους Ρωμαίους της Κων/πολης, τους οποίους θεωρούσε ως …απειλή. Το σχέδιο αυτό το χαιρέτησαν οι περισσότεροι βασιλείς και πρίγκηπες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά δεν μπορούσαν σε καμμιά περίπτωση να ανταγωνιστούν σοβαρά την Ρωμανία, λόγω του ότι η δεύτερη ήταν η απόλυτη κυρίαρχη των οδών του Εμπορίου και η οικονομική και η στρατιωτική δύναμη της ήταν τεράστια. Έτσι, μετά σχεδόν από δύο αιώνες από συστάσεως του κράτους αυτού, οι Δυτικοί με την προτροπή του Πάπα Ουρβανού του Β’, οργάνωσαν τις περίφημες “Σταυροφορίες”, δήθεν για να ελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους από την αραβική κατοχή, ενώ στην ουσία ήθελαν να κατακτήσουν και να λεηλατήσουν τον αμύθητο πλούτο των Αράβων, με παράλληλο βλέμμα προς τον μεγάλο τους αντίπαλο, την ελληνική Ρωμανία (Βυζάντιο). 
 
Μετά από τρείς Σταυροφορίες που είχαν μάλλον αμφίβολα αποτελέσματα, η Τέταρτη που ακολούθησε ήταν αυτή που κατάφερε να επιδιώξει το…απονενοημένο. Την κατάληψη της Κων/πόλεως και την πλήρη λεηλασία της (όλος ο αμύθητος πλούτος της μεταφέρθηκε με πλοία στη Δύση) και τη διάλυση της Ρωμανίας σε οκτώ μέρη που τα ανομασαν…Λατινικά βασίλεια! 
 
Πενήντα οχτώ χρόνια αργότερα, η Ρωμανία ελευθερώθηκε σε μεγάλο μέρος της, αλλά ήταν πια… αργά. Έσβηνε μέρα με τη μέρα λόγ ω έλλειψης πόρων και δυό αιώνες μετά υπέκυψε, κατακτημένη και λεηλατημένη από τους Οθωμανούς. Όσο για την Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία των Γερμανών, αυτή διατηρήθηκε με χίλια ζόρια φυσικά, ώσπου διαλύθηκε, τρείς αιώνες αργότερα, δημιουργώντας νέα κράτη.
 
Έχουμε και λέμε λοιπόν. 
 
Η Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία, συνεστήθη τόσο για να ενώσει την κατακερματισμένη Ευρώπη, όσο και να καταλύσει την Ελληνική Ρωμανία. Τα κατάφερε και τα δύο. 
 
Η Νέα “Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία” με την μορφή της ΕΟΚ, ήταν κι αυτή όνειρο των Γερμανών. Ο Χίτλερ επί της ουσίας, αυτό επιδίωκε αλλά τον πρόδωσε η αλαζονεία του στο να επιτεθεί στη Ρωσία. Και αυτό το γνωρίζουμε μέσω μιας έκθεσης που είχε παραδώσει στον Χίτλερ ο υπουργός Οικονομικών του Ράιχ Βάλτερ Φόνκε με τίτλο το… όνομα που δόθηκε αργότερα στη Ένωση με τη Συνθήκη της Ρώμης, δηλαδή… Ευρωπαική Οικονομική Κοινότητα!!! Και όλα αυτά μόλις το 1942! 
 
Από την άλλη, γνωρίζουμε μέσω πληθώρας στοιχείων, πως οι Μασονικές Στοές και φυσικά οι Εβραίοχάζαροι τραπεζίτες που κρυβόντουσαν πίσω από αυτές, χρηματοδότησαν αφειδώς τον Χίτλερ για να ξεκινήσει τον πόλεμο που όλοι ξέρουμε. Το ερώτημα είναι, γιατί τον άφησαν να… χάσει; Ποιός ήταν ο πραγματικός σκοπός τους; 
 
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, ήταν…για να βρεθεί ο τρόπος για να επανασυσταθεί ως κράτος, το Ισραήλ! Οι Μασονικές Στοές που διοικούσαν Εβραίοι, χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να… διώξει άγρια τους ομοεθνείς τους ούτως ώστε όταν τον… τελείωναν, η δρομολόγηση θα ήταν παιχνιδάκι μετά. Πράγμα το οποίο έλαβε σάρκα και οστά, αμέσως μετά τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Το επόμενο βήμα, θα ήταν η υλοποίηση του σχεδίου του Φόνκε, δηλαδή… η Ευρωπαική Κοινότητα. Όχι απλά ως μια χαλαρή ένωση μεταξύ πέντε ή έξη κρατών. Αλλά μια ένωση, που να θυμίζει το…όραμα του Καρλομάγνου και του Α’ Ράιχ! Δηλαδή, μια Νεα Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία, μεγαλύτερη από την πρώτη, που θα εκτείνονταν από τη χερσόνησο της Ιβηρίας ως τη Σκανδιναβία και από τα Βρετανικά Νησιά (που δεν βρισκόταν μέσα στη παλιά αυτοκρατορία) ως τα σύνορα της Ρωσίας! 
 
Το σχέδιο της επέκτασης αυτής είχε δύο φάσεις. Η πρώτη, ήταν στο να μπούν και άλλες χώρες που θα είχαν πρόσβαση στη Μεσόγειο, δηλαδή η Ισπανία και η Ελλάδα (οι άλλες δύο, Γαλλία και Ιταλία ήταν ήδη μέλη) για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Μεσογείου. Η δεύτερη φάση έλαβε χώρα μετά την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος με την εισδοχή σχεδόν όλων των χωρών που περιελάμβανε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Ένα σχέδιο που θα εκπονούνταν όταν και εφ’ όσον ο κομμουνισμός θα κατέρρεε. 
 
Από ένα σημείο και μετά, οι εντολές ερχόταν απ’ ευθείας από τις ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι…υπάκουαν τυφλά. Τα Ορθόδοξα Βαλκάνια ήταν ο κύριος στόχος, τον οποίο ολοκλήρωσαν εν μέρει. Μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία μπήκαν στην Ένωση από τα δυτικά Βαλκάνια και οι δύο πρώτες δημοκρατίες που ανήκαν στη Γιουγκοσλαβία, δηλαδή η Κροατία και η Σλοβενία από τα ανατολικά. Η Σερβία, η Αλβανία και οι λοιπές χώρες της παλιάς Γιουγκοσλαβίας, δεν συμπεριελήφθηκαν για πολλούς λόγους. 
 
Σήμερα, η νέα Aγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, είναι αυτή που απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη: 
 
Τα προβλήματα και η αρχή της Πτώσης 
 
Επειδή πλέον δεν ζούμε ούτε στον 9ο αιώνα, αλλά ούτε και καν στον 11ο αλλά ζούμε στον 20ο και 21ο αιώνα, οι λαοί αυτοί που ενώθηκαν μέσω μιας Ένωσης όχι και τόσο…χαλαρής, θα έπρεπε προηγουμένως να έχουν αλλάξει δομικά όλα τους τα χαρακτηριστικά και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό λοιπόν, οι διοικούντες την Ένωση προχώρησαν σε ριζοσπαστικές αλλαγές. 
 
Το υπερ-κράτος λοιπόν αυτό, για να περάσει στους λαούς όλα αυτά τα οποία ήταν εξ αρχής συμπεφωνημένα, θα έπρεπε:
  • Να αλλάξει την νοοτροπία των λαών αυτών έτσι, ούτως ώστε οι λαοί αυτοί να απαρνηθούν επί της ουσίας τον εθνισμό τους. 
  • Να αποδεχθούν την παράτυπη μετανάστευση ανατολικών και νοτίων λαών που ζούσαν σε κατάσταση πολύ κατώτερη από αυτούς της Ένωσης 
  • Να αλλοιωθεί η Ιστορία τους, εάν αυτή η ίδια αποτελεί φραγμό ως προς την εγκεφαλική τους “απελευθέρωση” 
  • Να αλλοιωθούν τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά 
  • Να αποδεχθούν a priori την ψηφιακή τους ελευθερία και να ενταχθούν σε έναν απολύτως ελεγχόμενο πλαίσιο ζωής και δράσης
  • Να αποδεχθούν τον εκφυλισμό των παραδοσιακών τους εθιμοτυπικών
Μέσω όλων των παραπάνω, να μετουσιωθούν σε …έναν λαό που θα ζεί κάτω από ένα συγκεκριμένο καθεστώς ελέγχου. 
 
Τα σχέδια όμως των ανθρώπων γενικώς είναι πολλά και οι επιθυμίες τους ακόμη περισσότερες, αλλά…η φύση έχει άλλη γνώμη. Και η φύση αυτή η ίδια, πραγματικά επαναστάτησε. 
 
Το σχέδιο της εκπόνησης της Ευρωπαικής Ένωσης, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν τον σταθερό και άτυπο κανόνα. Γι’ αυτό και ξεκίνησε η αποδόμηση, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι είχαν σχεδιάσει οι Στοές και εκπονούσαν οι Διεθνιστές. 
 
Όλα αυτά που προσπαθούσαν να περάσουν οι ινστρούχτορες του Διευθυντηρίου που εδρεύει στις Βρυξέλλες, απλά δεν… περπατούσαν τόσο εύκολα. Και ακριβώς επειδή άρχισαν να διαφαίνονται οι πρώτες αντιδράσεις μέσω κομμάτων και συντεχνιών πρωτίστως αλλά και μέσω εκλογικών αναμετρήσεων. Οι λαοί άρχισαν να καταλαβαίνουν το πού πάει αυτό και ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Παράλληλα, είχαν αρχίσει να επιστρέφουν και οι μνήμες από την καταστροφή του Β’ ΠΠ και των δεινών που είχε επιφέρει ο πόλεμος αυτός, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να γίνονται ολοένα και περισσότερο δυναμικές. 
 
Ήταν φανερό πλέον ότι αυτή η Αυτοκρατορία που τους υποσχόταν πολλά (νέο τρόπο ζωής, ψηφιακή και χρηματική άνεση, σεξουαλική απελευθέρωση, απλευθέρωση των ηθών κλπ) δεν ήταν επί της ουσίας αυτό που περίμεναν. Και τότε, άρχισαν να βλέπουν τα πράγματα με πιο διεισδυτική ματιά και περισσότερο με το θρησκευτικό τους μέρος. 
 
Άρχισαν να ξαναδιαβάζουν την Βίβλο, να ακούνε με μεγαλύτερη προσοχή αυτούς που κάποτε αποκαλούσαν… συνομωσιολόγους, να κάνουν παραλληλισμούς συγκρίνοντας τις πολιτικές επιλογές των ταγών που ήταν σύννομες με αυτές που θα επιίωκε ο Αντίχριστος και σιγά σιγά κατάλαβαν πως όλη αυτό που στήθηκε σχεδόν ερήμην τους, δεν ήταν παρά μια καλοστημένη φυλακή, ούτως ώστε ο ερχομός του Αντιχρίστου, θα εύρισκε ακριβώς μια κοινωνία… έτοιμη να τον δεχθεί. 
 
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν δύο από τους 27 ηγέτες των κρατών-μελών της “Αυτοκρατορίας”, που όχι μόνο αρνούνται στον έλεγχο του Ιερατείου, αλλά δεν διανοούνται καν το να επιτρέψουν να περάσουν όλες αυτές οι νόρμες του Κακού. Αυτοί οι δύο, αύριο θα γίνουν… 22, μπορεί και περισσότεροι. Και η Ένωση νομοτελειακά θα καταρρεύσει.
 
Η Αρχή του Τέλους – Κατακόρυφη άνοδο της διαφθοράς μέσα στα κλιμάκια εξουσίας και τρόμος για την επόμενη μέρα 
 
Πριν από κάποιες μέρες, η Βρετανική “Telegraph”, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο-φωτιά που έκανε αίσθηση στο κοινό της “Αυτοκρατορίας”. Ο τίτλος του; “Η Ευρώπη Τελείωσε!” Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, “προφητεύει” την πτώση της πολύ πιο γρήγορα απ ό,τι φαντάζονται αυτοί οι ίδιοι που τη διοικούν. Ο αρθρογράφος της Άλιστερ Χέιθ, είναι άτομο εξαιρετικά προικισμένο, έχει διαίσθηση ανεπτυγμένη και όποιο άρθρο του είχα διαβάσει στο παρελθόν, διαπίστωσα πως είχε ιδιαίτερη βαρύτητα. Αυτή τη φορά, τα λέει … χύμα προς όλους.
 
”Η Ευρώπη τελείωσε: Μπορεί κανείς να θρηνήσει για την παλιά Ευρώπη και να θρηνήσει την πτώση της. 
 
Η σήψη είναι πολύ προχωρημένη και η φθορά πολύ βαθιά: η αδράνεια, η ασυδοσία, ο νοσηρός ειρηνισμός και το μίσος για τον εαυτό της είναι πολύ βαθιά ριζωμένες και αυτή η θανατηφόρα σπείρα δύσκολα μπορεί να σταματήσει.
 
Η Ευρώπη ήταν κάποτε η πλουσιότερη και πιο ανεπτυγμένη ήπειρος, αλλά τώρα είναι στο τέλος της: 
 
Η ταπεινωτική παρακμή της είναι ήδη εμφανής στον υπόλοιπο κόσμο και μόνο οι ίδιοι οι παραπλανημένοι Ευρωπαίοι δεν την αντιλαμβάνονται. 
 
Επιπλέον, τα κακά της η καταστροφική οικονομική αποτυχία, η πλήρης γεωπολιτική ανικανότητα και η μεταναστευτική κρίση έχουν ήδη διογκωθεί”, σημειώνει ο Χέιθ. 
 
Και συνεχίζει: 
 
Το πρόβλημα είναι πολύ περίπλοκο και πολύ μεγάλο για τις τριτοκλασσάτες πολιτικές ελίτ της Ευρώπης να σκεφτούν ακόμη και μια λύση, ειδικά εκείνοι οι εγωμανείς και οι δημαγωγοί στην πολιτική που ηγήθηκαν με τέτοια απελπισία της κοινωνικής αποσύνθεσης, της «αποανάπτυξης», των στρατευμάτων του Ποτέμκιν και των φρικτών δημογραφικών στοιχείων. 
 
Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και αλλού βρίσκονται στο χείλος της κοινωνικής έκρηξης, με τους αγρότες να έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί. 
 
Υπάρχει μόνο ένας νικητής στην αντιπαλότητα 248 ετών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της παλιάς Ευρώπης. 
 
Εκεί όμως που δίνει έμφαση, είναι το… θρησκευτικό κομμάτι της και η απώλεια των χριστιανικών ιδεωδών, που κρατούσαν κάποτε την Ευρώπη όρθια: 
 
«Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για μια ευρωπαϊκή ήπειρο που έχει ασπαστεί τον μηδενισμό, τον μεταχριστιανικό παγανισμό, τον ανελευθερισμό και την πολιτική του φθόνου, που πιστεύει ότι η διάσωση του πλανήτη απαιτεί το κλείσιμο επιτυχημένων βιομηχανιών και την φτωχοποίηση του λαού της, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό και δεν θα μεταρρυθμίσει το κράτος πρόνοιας». 
 
Ο πληθυσμός της ΕΕ θα κορυφωθεί στα 453,3 εκατομμύρια σε δύο χρόνια και στη συνέχεια θα πέσει στα 419,5 εκατομμύρια μέχρι το 2100, παρά την μαζική μετανάστευση, προβλέπει η Eurostat. 
 
Ο πληθυσμός θα γεράσει δραστικά, λόγω της κατάρρευσης του ποσοστού γεννήσεων. 
 
Τα κράτη πρόνοιας θα εκραγούν, με τους φόρους να εκτοξεύονται στους νεότερους για να πληρώσουν για την υγειονομική περίθαλψη και τις συντάξεις των ηλικιωμένων. 
 
Γράφει κι άλλα ο συμπαθέστατος Χέιθ που δεν χωράνε σε τούτο το πόνημα. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι έχει γράψει σε αυτά που παραθέτω, είναι ήδη γεγονότα ή ορισμένα από αυτά σίγουρα θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρονικά διαστήματα. 
 
Ο Χειθ χωρίς ίσως να το θέλει, ομολογεί ευθέως πως η ΕΕ ως νέα “Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία, εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τις επιδιώξεις του Σατανά και του γιού του, του Αντίχριστου. Μόνο ο Οξαποδώ θα μπορούσε να σχεδιάσει όλα όσα έχουν ήδη σχεδιασμένα οι ινστρούχτορες των Βρυξελλών. Και να μη μας φαίνεται περίεργο, που παρά την καταδίκη της στο Διεθνές Δικαστήριο της ΕΕ, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του Ιερατείου. Η διαφθορά κι η σήψη που ζέχνει το ευρωκοινοβούλιο είναι τέτοια, που πολύ δύσκολα κανείς θα μπορέσει να την καθαρίσει. 
 
Οι μαρτυρίες του Αγίου Παισίου για την σύγχρονη “Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία” και τις τύχες της 
 
Ο εθνικός μας Άγιος, πρίν κοντά 35 χρόνια, τότε που η ΕΟΚ ήταν το… μεγάλο μας φετίχ με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ (τρώγοντας τα μισά λεφτά βεβαίως) και που αναβάθμιζαν την Ελλάδα, χαμογελούσε στους πιστούς που τον ρωτούσαν σχετικά λέγοντας: 
 
«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν … 
 
Σε αυτό το σημείο, ο Γέροντας επειδή ΗΞΕΡΕ το μέλλον, δεν ήθελε να προσδώσει πολύ έμφαση στο ζήτημα αποκαλύπτοντας ασφαλώς όλα αυτά τα οποία θα περνούσαμε εξ αιτίας της αποκοτιάς μας στο να μπούμε μέσα σε αυτή τη σφηκοφωλιά, τόνισε το ζήτημα της διάλυσης του μορφώματος αυτού και ρίχνοντας το φταίξιμο στους…Άγγλους και στους Αμερικάνους. Θα ήταν βέβαια παράδοξο να γινόταν κάτι τέτοιο με αφορμή και μόνο την…ανάσταση του Χίτλερ, μιας και αυτοί οι ίδιοι Αμερικάνοι συνέβαλλαν τα μάλα στο να στηθεί αυτό το μόρφωμα για τα δικά τους συμφέροντα. 
 
Το καλοκαίρι του 1992, κάποιοι προσκυνητές ρώτησαν πάλι τον Γέροντα Παΐσιο σχετικά με την ΕΕ: «Γέροντα, τι επιπτώσεις θα έχει η ΕΟΚ για την Ελλάδα;» 
 
Ο Άγιος τους λέει: «Κοιτάξτε παιδιά, στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού.Η Αμερική έγινε σαν τον αργαλειό που αφομοίωσε όλα τα κουρέλια. Στην ΕΟΚ, όμως, οι χώρες που μπαίνουν είναι έτοιμα χαλιά. Τα χαλιά, όσο και να τα ενώσεις, το ένα πάει από δω και το άλλο απ’ εκεί. Έτσι, μη φοβάστε για δυσμενείς συνέπειες από την ΕΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ οι χώρες της Ευρώπης να ενωθούν πλήρως, ώστε να μας βλάψουν». 
 
Σε αυτή του την απάντηση, που διαφέρει κατά πολύ από την πρώτη, ο Άγιος μας κάνει μια ανάλυση… πλήρους ακριβείας για το ανορθόδοξο της συστάσεως μιας Ένωσης που μόνο προβλήματα θα παρήγαγε. Τα …έτοιμα χαλιά των χωρών της Ευρώπης που μπήκαν στην Ένωση, δεν θα μπορούσαν να γίνουν …κουρελού και να ανακατευτούν με τους άλλους. Και μέσω αυτής της παραβολής, υπογράμμισε το…αυτονόητο, δηλαδή τον εθνισμό των λαών των χωρών αυτών. Εξ άλλου, αυτόν τον εθνισμό πολεμάει να εξαλείψει το διεθνιστικό μίασμα, εδώ και πολλά χρόνια. Δεν το κατάφερε, ούτε θα το καταφέρει ποτέ. 
 
Σε μια άλλη απάντηση του σε σχετικό έρωτημα πιστών, είπε το εξής άκρως αποκαλυπτικό: «Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ… Λίγα είναι τα ψωμιά της …». «Δεν θα κάνουν χωριό στην ΕΟΚ , γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις». 
 
Από εκείνον λοιπόν μάθαμε πως η ΕΟΚ, ήταν το… κράτος του Ισραήλ, δηλαδή δημιουργήθηκε για. είναι …συγκοινωνούν δοχείο με τον Σιωνισμό, που είναι πράγματι η καθαρή αλήθεια! 
 
Σε άλλη επίσκεψη, κάποιοι καθηγητές έλεγαν στον Γέροντα Παΐσιο ότι τα 12 κράτη μέλη της ΕΟΚ θα γίνονταν μελλοντικά ένα κράτος (αληθές, αυτός ήταν ο σχεδιασμός) με μια κυβέρνηση ισχυρή, ένα ενιαίο λογιστικό σύστημα, μια ενιαία οικονομία, ενιαίο στρατό και εξωτερική πολιτική και ότι τα κράτη θα ήταν ως επαρχίες. Περιέγραφαν δηλαδή ένα…μέλλον λαμπρό, με οικονομική ευμάρεια, όπως αυτή των ΗΠΑ. 
 
Αφού τους άκουσε ο Άγιος Παΐσιος απάντησε ότι: “Δώδεκα χαλιά, ακόμα και αν τα ράψεις δεν γίνονται ένα. Πριν από πενήντα χρόνια οι μεγάλοι της ΕΟΚ αιματοκύλισαν τον κόσμο και έχουν τόσο εγωισμό, που δεν ζήτησαν συγγνώμη και δεν ομονοούν μέχρι σήμερα. Είναι δυνατόν να κάνουν κοινό κράτος με κοινά συμφέροντα, όταν θα πρέπει κάθε κράτος να ξεχάσει τα δικά του συμφέροντα; Θα διαλυθεί η ΕΟΚ εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων”. 
 
Σε αυτήν εδώ την απάντηση, αποκαλύπτει ακόμη μια πτυχή του προβλήματος. Ότι…αυτοί που την ίδρυσαν (οι γλυτώσαντες την αγχόνη του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, δηλαδή Ναζί εγκληματίες) σε συνεργασία με άλλους μεγάλους, είναι αυτοί οι ίδιοι που αιματοκύλισαν την οικουμένη! Οπότε, τι είδους μέλλον θα μπορούσε να έχει ένα μόρφωμα, βουτηγμένο στο αίμα αθώων; Και φυσικά κατέληξε πως η ΕΟΚ θα διαλυθεί εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων. 
 
Αλλά η μεγάλη του απάντηση που συγκλονίζει στην κυριολεξία, ήταν όταν τον επισκεύτηκαν μερικοί καθηγητές, οι οποίοι του έθεσαν κι αυτοί το ίδιο ερώτημα. 
 
«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!» 
 
Ε, εγώ τι άλλο πλέον να προσθέσω; 
 
Η διάλυση και το τέλος! Πότε θα μπορούσαν αυτά να έρθουν; 
 
Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε άφοβα πως αυτή η Νέα “Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία” Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν δημιούργημα τόσ των Γερμανών, όσο και των Αμερικανών, με την απόλυτη μεσιτεία των Μασονικών Στοών και των Τραπεζικών Ομίλων των Ρόθτσάιλντ και Ροκεφέλλερ. Στήθηκε, για να υποδεχθεί μια μέρα τον Μεγάλο διεθνή Εγκληματία, που ονομάζουμε από τώρα “Αντίχριστο”. 
 
Ο Αντίχριστος για να κυβερνήσει (σχεδόν) όλον τον πλανήτη, θα χρειαστεί να υπάρχουν Ενώσεις Χωρών με πληθυσμούς ακαθόριστης φυλετικής υφής. Η ένωση λαών υπό την σκέπη των ΗΠΑ μόνο δεν αρκούσε. Έπρεπε να υπάρξει και μια Ένωση Κρατών, κυρίως χριστιανικής υφής. Και αυτή, είναι η σύγχρονη Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία (Ευρωπαϊκή Ένωση) υπό την αιγίδα ασφαλώς των ΗΠΑ. Εκεί βρίσκεται το Ιερατείο των Διεθνιστών υποκρυπτόμενο στο το Βαθύ Κράτος. 
 
Οι διεθνιστές τα σχεδίασαν όλα τέλεια. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν, ήταν η – παραγματικά ακατανόητη γι’ αυτούς – σθεναρή αντίσταση και για να την ανακόψουν, έπεφταν σε σφάλματα και βεβιασμένες κινήσεις. Στην εποχή του Covid και των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αντιστάθηκε σχεδόν ο μισός πλανήτης. Στις δε δυτικές χώρες, τουλάχιστον ένα σοβαρό 40% όχι μόνο δεν πίστεψε στις μπούρδες των ιθυνόντων, αλλά και αντιστάθηκε με μεγαλη δύναμη ψυχής στα φονικά εμβόλια. 
 
Προσπάθησαν κι ακόμη προσπαθούν αλλά ματαίως, να τους κλείσουν τα στόματα με τον νόμο της Ούρσουλας για την… παραπληροφόρηση και κάποιοι γίγαντες των Media αντιδρούν, όπως ο Ελόν Μάσκ. Και από την άλλη, υφίστανται μια ελεεινή ταπείνωση από τη Ρωσία, που… δεν λέει να χάσει τον πόλεμο που η ίδια η “Αυτοκρατορία” του Κακού ξεκίνησε, με αποτέλεσμα την έξαρση του εθνικισμού σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ένωσης, με τρανά παραδείγματα τη Γαλλία και την ίδια την Γερμανία με το AfD. 
 
Οι Σλοβάκοι και οι Ούγγροι από την άλλη μεριά, να παλεύουν για μια ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος και να… δέχονται πυροβολισμούς οι ηγέτες τους. Και καπάκι στο ζήτημα, έρχεται και η επαναφορά της λαομίσητης και διεφθαρμένης Ούρσουλας στην ηγεσία της Αυτοκρατορίας. όλα αυτά είναι πασιφανή σημάδια της επικείμενης Πτώσης. 
 
Τώρα, πώς θα συμβεί αυτό; Πιθανότατα με πόλεμο. Είναι η μόνη διέξοδος και η μόνη κατάσταση που θα μπορούσε να λύσει τον γόρδιο αυτόν δεσμό. 
 
Οι καταστροφές που θα επιφέρει ο Γ’ ΠΠ (ο οποίος ήδη διεξάγεται, αλλά όχι ακόμη μαζικά) θα είναι πρωτοφανείς, καθώς και η ανέχεια και η φτώχεια που θα φέρει ως αποτέλεσμα. Αυτά και μόνο αρκούν για τους λαούς, στο να πετάξουν από πάνω τους αυτή τη… μελάσα που τους τύλιξε μέσα στο γλυκό αλλά και θανατηφόρο της περιβάλλον. 
 
Μία λοιπόν από τις συνέπειες που θα φέρει ο Γ’ΠΠ, θα είναι και αυτή της κατάρρευσης της βρωμερής αυτής Ένωσης και που θα φέρει συνάμα και την πτώση αυτή της ανίερης Αυτοκρατορίας. Το ΝΑΤΟ, επίσης είναι καταδικασμένο σε διάλυση. Οι καταστάσεις που ζούμε είναι αρκετές στο να μας πείσουν ότι ο οργανισμός αυτός, μόνο την ειρήνη δεν επιφέρει και ως εκ τούτου, θα διαλυθεί επίσης στα εξ ών συνετέθη. Σ’ αυτόν τον πόλεμο, κανείς δε θα βγεί νικητής. Μόνο ερείπια θα αφήσει πίσω του και κράτη διαλυμένα, σοβαρές αποδείξεις ότι και οι δύο αυτές ενώσεις, ΝΑΤΟ και ΕΕ δεν ήταν τίποτε παρά τα όργανα που ετοίμαζε ο Σατανάς για να επικρατήσει στον Κόσμο. Και να μου το θυμηθείτε, ο κόσμος γρήγορα θα επιστρέψει στον Θεό για να ξαναγεννηθεί ο Χριστιανισμός στις καρδιές των ευρωπαίων. Ο αληθινός Χριστιανισμός όμως, που δεν είναι άλλος από την Ορθοδοξία. 
 
Αυτά όμως θα τα πούμε σε άλλο άρθρο. Προς το παρόν, έχουμε μπροστά μας ακόμη πολλές προκλήσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με την υποσημείωση του… αν αυτές γίνουν. Αν δεν γίνουν και μας προλάβουν οι σατανικές εξελίξεις, τότε νομοτελειακά, αυτές θα είναι καταλύτης άμεσων πολεμικών συμβάντων. 
 
Τα δυσάρεστα είναι μπροστά μας. Αλλά συνάμα και τα ευχάριστα που θα τα διαδεχθούν. Η ελευθερία μας πλησιάζει. Αλλά πριν από αυτή, θα ζήσουμε και το πιο βαθύ σκοτάδι. Αν επιλέξουμε όμως να έχουμε τον Θεό μαζί μας, το σκοτάδι θα φέρει πιο γρήγορα την Αυγή. 
 
Πύρινος Λόγιος 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.