30 Ιουλίου 2024

Ἀντικατάστασις πληθυσμοῦ! Ἀκούει κανείς;

Ἐν Ἀθήναις, τῇ 29ῃ Ἰουλίου 2024
Ἀρ. Πρωτ.: Φ3/12/29-07-24
 
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ἀντικατάστασις πληθυσμοῦ! Ἀκούει κανείς;
 
Συμφώνως μὲ εἴδησι, τὴν ὁποίαν μετέδωσε τὸν Ἰούνιο τὸ μεγάλο ἀμερικανικὸ τηλεοπτικὸ δίκτυο “CBS”, ἡ ἀμερικανικὴ Κυβέρνησις Μπάϊντεν φέρεται νὰ ἦλθε σὲ συμφωνία μὲ τὴν Ἑλληνική, ὥστε νὰ ἀποσταλοῦν στὴν ἤδη ἀπερίγραπτα καὶ ἀνυπολόγιστα βεβαρυμένη ἀπὸ ἑκατομμύρια ἀλλοπίστους λαθρομετανάστες χώρα μας, 500 «μετανάστες» προερχόμενοι ἀπὸ τὴν Λατινικὴ Ἀμερική, ὡς …πρώτη ἀποστολή, ἐπειδὴ θὰ ἀκολουθήσουν κι ἄλλες!
 
Οἱ Ἐθνικοὶ Φύλακες, ἀλλὰ καὶ κάθε σκεπτόμενος Ἕλλην πολίτης, διερωτώμεθα ἔκπληκτοι ἂν εἶναι ποτὲ δυνατὸν ἡ μικρὴ χώρα μας, ἡ ὁποία ἔχει κυριολεκτικῶς ξεχειλίσει ἀπὸ ἑκατομμύρια λαθρομετανάστες, νὰ ἀπορροφήσῃ μέρος τῶν τεραστίων πρὸς τὶς ΗΠΑ μεταναστευτικῶν ροῶν, οἱ ὁποῖες μὲ ἐνδιάμεση δίοδο τὸ Μεξικό, κατακλύζουν τὴν συγκεκριμένη χώρα.
 
Τοὐτέστιν, τὴν προεκλογικὴ ἀμερικανική πολιτικὴ διαμάχη γιὰ τὶς ἀσταμάτητες ροὲς λαθρομεταναστῶν ἀπὸ τὸ Μεξικὸ θὰ τὴν ἀνακουφίσῃ ἡ χώρα μας μὲ ἐπὶ πλέον λαθεομετανάστες, πληρώνοντας ἀκόμη μεγαλύτερο τίμημα ἀπ’ ὅ,τι ἕως σήμερα;
 
Εὐχόμεθα εἰλικρινῶς ἡ εἴδησις αὐτὴ νὰ εἶναι παντελῶς ἀνακριβής!
 
Τὴν ἴδια ἀκριβῶς στιγμή, ποὺ μὲ ἔκπληξι παρακολουθοῦμε τὴν ἀνωτέρω ἐφιαλτικὴ ἐξέλιξι ἀπὸ τὶς ΗΠΑ, ἡ ειδησεογραφία ἀπὸ τὴν Γερμανία ἀναφέρει, πὼς ἡ Κυβέρνησις Σὸλτς θὰ προχωρήσῃ σὲ ἄμεσες ἀπελάσεις λαθρομεταναστῶν, ὄχι πρὸς τὶς χῶρες καταγωγῆς τους, ἀλλὰ πρὸς τὴν Ἑλλάδα!
 
 
Ἡ παντελὴς (καὶ ὁπωσδήποτε ἔνοχη) ἀφωνία τῆς Κυβερνήσεως φανερώνει τὴν θλιβερὴ ἀνυπαρξία μας στὴν ἐξωτερικὴ πολιτικὴ καὶ τὴν ἄνευ ὅρων παράδοσί μας στὶς ξένες ὁδηγίες καὶ στὰ κελεύσματα τῶν «ἰσχυρῶν».
 
Ὡς ἐπιστέγασμα στὸ καρκίνωμα τῆς εἰσβολῆς ἑκατομμυρίων λαθρομεταναστῶν στὴν πολύπαθη Πατρίδα μας, ἔρχεται μία ἀκόμη ἀρνητικὴ εἴδησις, ὅτι στὸ ἀθηναϊκὸ προάστιο τῆς Πετρουπόλεως ἐπεχείρησαν οἱ κρατικοὶ καλεκλοκένταυροι μὲ ἀπόλυτη σιγὴ νὰ ἐγκαταστήσουν σὲ πρώην Γυμνάσιο τῆς περιοχῆς (χαρακτηρισμένο μάλιστα ὡς ἀκατάλληλο ἀπὸ τοὺς σεισμοὺς τοῦ 1999 καὶ βιαστικῶς ἀνακαινισμένο), ἐν πλήρῃ ἀγνοίᾳ καὶ τῶν περιοίκων καὶ τῆς Δημοτικῆς ἀρχῆς, οἰκογένειες λαθρομεταναστῶν.
 
Εὐτυχῶς οἱ κάτοικοι ἀντελήφθησαν τί τοὺς ἑτοιμάζουν καὶ ξεσηκώθηκαν μαζικῶς, ἀποτρέποντας τὸν ἀπαράδεκτο αὐτὸν σχεδιασμὸ τοῦ «ἁρμοδίου» Ὑπουργείου.
 
Ἐπειδὴ εἶναι πασιφανὲς ὅτι ὅλο αὐτὸ τὸ ἀφήγημα μὲ τὶς ἰδιαιτέρως ζημιογόνες κυβερνητικὲς ἀποφάσεις εἶναι μεθοδευμένο καὶ προδοτικό, οἱ Ἐθνικοὶ Φύλακες κρούουμε γιὰ πολλοστὴ φορὰ τὸν κώδωνα τοῦ κινδύνου γιὰ τὴν Ἐθνική μας ὑπόστασι, ἀσφάλεια καὶ ἐπιβίωσι, μὲ ἱερὰ ὑποχρέωσι καὶ πρὸς τὶς ἐπερχόμενες γενεὲς τῶν Ἑλλήνων, πρὶν νὰ εἶναι ἀργά!
 
Ἐκ τοῦ Γραφείου Τύπου
 
ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
«ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ»
Τ.Θ. 67250,
Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς
Τηλ.: 210 5248000
Ἠλ. Διεύθυνσις: info@ethnikoiphylakes.org
Ἱστοσελίς: https://ethnikoiphylakes.org



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ! ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΩΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 5.1 ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1.9, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ π.χ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΧΑΜΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΥΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ SOS-TE THN ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΝΜΑΣΘΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ....
Αποσπάσματα με πρόσθετα σχόλια και πληροφορίες, από επίσημες επιστημονικές έρευνες.
Η υπογεννητικότητα μαστίζει την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος, καθώς όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, ο πληθυσμός της χώρας μας βαίνει μειούμενος και γηραιότερος, με την πάροδο του χρόνου. Η απογραφή του 2021 έδειξε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας, πράγματι, έχει μειωθεί κατά 3,11% σε σχέση με το 2011 και σήμερα ανέρχεται στα 10.482.487 άτομα.
Σύμφωνα με ανάλυση του καθηγητή Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βύρωνα Κοτζαμάνη, το 2025 ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 10.240,5 και 10.603,4, ενώ το 2035 από 9.514,5 έως 10.414,6. Αντίστοιχα, στοιχεία της «διαΝΕΟσις» δείχνουν ότι, εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την ανάσχεση της υπογεννητικότητας, το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα κυμαίνεται μεταξύ 8,3 εκατ. και 10 εκατ. άτομα, με μέση ηλικία τα 47-50 έτη, ενώ τα άτομα άνω των 65 ετών θα αποτελούν ποσοστό 30%-33% του πληθυσμού.

Ο δείκτης γονιμότητας είναι εκείνος που αποτυπώνει όχι απλώς το πρόβλημα υπογονιμότητας κάθε κράτους, αλλά και το κατά πόσο ένα έθνος έχει ή όχι συνέχεια στο μέλλον. Τυπικά πρόκειται για έναν αριθμό που δείχνει πόσα παιδιά αντιστοιχούν σε κάθε γυναίκα στη χώρα και η Επιστήμη θεωρεί πως ο κρίσιμος δείκτης που διασφαλίζει τη συνέχεια του έθνους είναι πάνω από το 2 – κάτι που η χώρα μας έχει απωλέσει εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση 2,1 παιδιών ανά γυναίκα σημαίνει ότι ο πληθυσμός μιας χώρας παραμένει σταθερός, η απόκτηση 1,5 παιδιών ανά γυναίκα σημαίνει ότι ο πληθυσμός μειώνεται στο μισό σε 65 χρόνια, ενώ με την απόκτηση 1,3 παιδιών ανά γυναίκα ο πληθυσμός μειώνεται στο μισό σε 44 χρόνια!

Στην Ελλάδα, ο δείκτης γονιμότητας ήταν άνω του 2 μέχρι και το 1980. Η πτώση την επόμενη δεκαετία όμως ήταν δραματική, καθώς από 2,23 παιδιά που γεννούσαν οι Ελληνίδες μέχρι το 1980, φτάσαμε στα 1,39 παιδιά το 1990! Έκτοτε, η Ελλάδα δεν πλησίασε ποτέ ξανά στο 2, ενώ το ιστορικό χαμηλό καταγράφεται το 2000, με μόλις 1,25 παιδιά ανά Ελληνίδα.

Στο δια ταύτα ....
Απαιτείται μια ουσιαστική προσπάθεια από τη σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα, ακαδημαϊκών και της Κοινωνίας των Πολιτών στη διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινής δράσης με σκοπό της αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της μητέρας και της οικογένειας γενικότερα στην Ελλάδα, αντί να στηρίζουμε καθ οιονδήποτε τρόπο τις μουσουλμανικές οικογένειες οι οποίες είναι ξένο σώμα στην Ελληνική κοινωνία και αυτό ήδη ανησυχητικά βγάζει το συμπέρασμα ότι σε 5-10 χρόνια πλειοψηφία θα είναι τα μουσουλμανάκια και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα σχολεία και εν γένει στην παραπαίουσα από έλλειψη γεννήσεων νέων Ελληνόπουλων Ελλάδα, που θα έπρεπε με την αρωγή της κυβέρνησης να συνεχίσουν να ενισχύουν την Ελληνική κοινωνία. Σε αντίθετη περίπτωση το Έθνος των Ελλήνων θα καταντήσει παροικία ....των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, οι οποίοι θα είναι η ισχυρή πλειοψηφία ... ΑΚΟΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; Ή ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ;;;
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Άντε σύντομα να διδάσκουμε και το φιλοπολεμικό Κοράνι στα Ελληνικά σχολεία .... το οποίο είναι το ιερό εγχειρίδιο όλων των Μουσουλμάνων....
Μερικά "ειρηνικά" αποσπάσματα ...

Ο πόλεμος, οι γενοκτονίες, οι λεηλασίες, η καταπάτηση και παραβίαση ξένων εδαφών, αιθέρων και θαλασσών, τα βασανιστήρια για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35).

«Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» Σούρα (9: 69).»

«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).

«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).

– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).

– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι μουσουλμάνοι καλούνται να αποφεύγουν τις φιλικές σχέσεις με τους «άπιστους».

Πρέπει επίσης α σημειωθεί πως μέσα στο Κοράνι οι προτροπές μίσους και βίας -ή στην καλύτερη περίπτωση, διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας- προς τους μη-μουσουλμάνους επαναλαμβάνονται μονότονα σε κάθε σούρα».

Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου (πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ – βλ.www.apostatesofislam.com ).
Π.Β. Μικρασιάτισσα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.