18 Ιουλίου 2024

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Φωνάζαμε, ουρλιάζαμε, πως αποστρατικοποιούνται τα νησιά μας, με την αποστολή βαρέως οπλισμού προς την Ουκρανία! 
 
Φωνάζαμε, ουρλιάζαμε, πως μειώνεται σημαντικά η αμυντική ισχύς των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας, σε μια πιθανή τουρκική εισβολή!
 
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να υποστηρίξει το έωλο, το νόθο, το ύποπτο δόγμα του Πρωθυπουργού, πως “ανήκουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, χλεύαζε και λοιδορούσε τέτοιες απόψεις!
 
Μέχρι που ήρθε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, σε ερώτηση Αμερικανίδας δημοσιογράφου, να μας επιβεβαιώσει!
 
Απαντώντας στην ερώτηση: 
«Η Ελλάδα έχει κάνει απίστευτα πολλά για την Ουκρανία. Είστε ένα από τα κορυφαία κράτη στην παροχή πυραύλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς»!
 
Με την απάντηση να αποσβολώνει όλους τους Έλληνες:
«Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να εξετάσουμε τα κενά που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας αμυντικές ικανότητες. Όσο κι αν μιλάμε για εξελιγμένα συστήματα, πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε τα στοιχειώδη. Η Ουκρανία έδειξε πόσο σημαντικά είναι, για παράδειγμα, τα βλήματα 155 χιλιοστών και ότι σε έναν σύγχρονο πόλεμο δεν είναι όλα τόσο τεχνολογικά καθοδηγούμενα, όσο πολλοί πίστευαν. Να διασφαλίσουμε επίσης ότι θα εξορθολογήσουμε την παραγωγή, θα αυξήσουμε τα αποθέματά μας, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε την ικανότητα να στηρίξουμε την Ουκρανία, είναι μια πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθουμε»!
 
Κύριε Πρωθυπουργέ, διαπράξατε Εσχάτη Προδοσία...
 
Αυτή η ελεεινή για Πρωθυπουργό χώρας παραδοχή, δηλαδή, η παραδοχή Μητσοτάκη, ότι η στήριξη στην Ουκρανία προκάλεσε κενά στην αμυντική ικανότητα της χώρας, δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία! Που αν συνυπολογίσουμε την ραγδαία ισλαμοποίηση των νησιών μας με χιλιάδες παράνομους μετανάστες, τότε μιλάμε για Εθνική Προδοσία! 
 
Έτσι ο πάντα έξυπνος και ετοιμόλογος, που εκμεταλλεύεται πολιτικά την κάθε ευκαιρία που του δίνει η κυβέρνηση, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων, μίλησε για Εσχάτη Προδοσία!
 
Ναι, κατηγόρησε για Εσχάτη Προδοσία τον Πρωθυπουργό και απευθυνόμενος μάλιστα στους Βουλευτές της ΝΔ, τους θεώρησε συναυτουργούς σε αυτήν την Προδοσία:
«Πώς ρωτώ, πώς θα αποκαλούσατε έναν Πρωθυπουργό πού, σε συνέντευξή του, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κενά στην άμυνα της χώρας; Σας θυμίζει κάτι αυτό; Αυτό θυμίζει τον Ιωαννίδη, που το 1974 απέσυρε την ελληνική Μεραρχία από την Κύπρο…
 
Ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι χαζός, δεν είναι ανόητος, είναι όμως δουλικός στα αμερικανικά συμφέροντα. Και ομολόγησε ότι αυτή η δουλοπρέπεια έχει δημιουργήσει κενά στην άμυνα της χώρας στο Αιγαίο…
 
«…κύριε Μητσοτάκη, σας κατηγορώ για Εσχάτη Προδοσία. Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ, κύριοι Υπουργοί, όσο τον στηρίζετε είστε συναυτουργοί σε αυτή την Προδοσία!»!
 
Πρέπει να απολογηθείτε στον ελληνικό λαό κύριε Πρωθυπουργέ… 
 
Για να ακολουθήσει, η πάντα έγκριτη και έγκυρη καθημερινή εφημερίδα “Δημοκρατία”, με συνεχείς αποκαλύψεις να ενισχύει την Εθνική Προδοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη!
 
Όπως επί παραδείγματι αναφέρει στις 17 Ιουλίου 2024:
«Η μοιραία κυβέρνηση Μητσοτάκη απέσυρε από τα ελληνικά νησιά την ελίτ ομάδα αμφίβιων καταδρομέων και την έστειλε στα ουκρανικά σύνορα.
 
Η αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών, που έγινε με την αποστολή πολεμικού υλικού και οχημάτων στην Ουκρανία, και η πιο ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο φαίνεται ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και με αποστολή Ελλήνων στρατιωτών!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της “δημοκρατίας”, η Ελλάδα έστειλε στη δύναμη του ΝΑΤΟ μια διμοιρία επίλεκτων καταδρομέων της Ζ’ ΜΑΚ, η οποία επιτηρούσε κάποια μικρά νησιά στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή η διμοιρία βρίσκεται ήδη στην πόλη Ελμπλάγκ της Πολωνίας, στη Βαλτική Θάλασσα, και εντάχθηκε στη δύναμη του ΝΑΤΟ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να την αποσπάσει από την επίβλεψη των μικρών νησιών που, όπως γνωστό, επιβουλεύονται οι Τούρκοι (βλέπε Ζουράφα κ.λπ.). Δηλαδή, ενώ αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι σουλατσάρουν στο Αιγαίο, είτε με ψαράδες-πράκτορες είτε με δικά τους σκάφη, και συνεχώς αναφέρουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι τουρκικά, η Ελλάδα αποφασίζει να στείλει την πιο δυνατή επίλεκτη μονάδα αμφίβιων καταδρομών (βατραχάνθρωποι κ.λπ.) στην Πολωνία, για μια αποστολή που κανένας δεν γνωρίζει σε τι θα ωφελήσει την πατρίδα και πρέπει να βρίσκονται εκεί 30 επίλεκτοι κομάντος και όχι στο Αιγαίο. Ο ρόλος της Ζ’ ΜΑΚ είναι καθαρά επιθετικός, δηλαδή όταν εμφανίζεται ο εχθρός για να καταλάβει δικό μας χώρο, δεν αμύνεται, αλλά επιτίθεται στον εχθρό και τον εξοντώνει…»!
 
“Πρόταση Μομφής” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από δυο πρώην Πρωθυπουργούς… 
 
Επιστρέφοντας στην εθνοκτόνο ρήση του Πρωθυπουργού, πως “ανήκουμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας”, να θυμίσω πως, την 1η Ιουλίου 2024 στο Πολεμικό Μουσείο, σε μια μεγαλειώδη, μια συνταρακτική εκδήλωση, στις ομιλίες τους δυο πρώην Πρωθυπουργοί, οι κύριοι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, έδειξαν “κόκκινη κάρτα” στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις αλόγιστες πρωτοβουλίες του στα εθνικά ζητήματα της Πατρίδος και που θέτουν σε κίνδυνο την αρτιμέλεια της εθνικής μας κυριαρχίας! 
 
Αλλά αυτή η εκδήλωση εξελίχθηκε και σε μια δημοσκόπηση, σε ένα debate, από τη στιγμή που επευφημούσαν όλες τις τοποθετήσεις των δυο πρώην Πρωθυπουργών και οι οποίες ήταν όλες ένα μεγάλο κατηγορητήριο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη! 
 
Έντονες μάλιστα ήταν οι επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους, στο κατηγορώ κατά του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, για το ότι κατακερμάτισε τον αξιακό κώδικά της “γαλάζιας παράταξης” μετατρέποντάς την σε ένα πολιτικό μόρφωμα αχταρμά!
 
Αν δεν το κατάλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι τοποθετήσεις των δυο πρώην Πρωθυπουργών, ήταν μια “Πρόταση Μομφής” κατά της διακυβέρνησής του! 
 
Όταν μάλιστα Βουλευτές της Κ.Ο. της ΝΔ έχουν ήδη ανέβει στα κάγκελα και καταχεριάζουν καθημερινά τον Πρωθυπουργό, όπως επί παραδείγματι ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε, πως:
«…δεν δέχομαι ιδεολογικό ευνουχισμό της Παράταξης…»!
 
Ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη “συμμορφώθηκε” …προς τας υποδείξεις…
 
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη (αλήθεια τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;) στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, ευθέως κατηγορήθηκε για την ακύρωση των δυο διαβαλκανικών ενεργειακών αγωγών, Συμφωνιών Ελλάδος και Ρωσίας (Κώστα Καραμανλή και Βλαδίμηρου Πούτιν), δηλαδή του Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη (μεταφοράς αργού πετρελαίου) και του South Stream (προμήθεια φυσικού αερίου)!
 
Ο Κώστας Καραμανλής παρουσία της επίσης, “απαγόρευσε” στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του να προχωρήσουν σε συνυποσχετικό με την Τουρκία, προσφεύγοντας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης! Μια πάγια διατυπωμένη θέση της ίδιας, του Πρωθυπουργού και του συμβουλευτικού του οργάνου ΕΛΙΑΜΕΠ, και του οποίου “τρόφιμος” είναι η Ντόρα Μπακογιάννη!
 
Ωστόσο μετά τις τοποθετήσεις των δυο πρώην Πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά και τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Υφήλιο, ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη αναδιπλώθηκε!
 
Έτσι, την επομένη ημέρα (2 Ιουλίου 2024) μιλώντας στο 28ο ετήσιο συνέδριο του Economist και στην ενότητα με θέμα: «Γιατί οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι τόσο κρίσιμες;», η κ. Ντόρα Μπακογιάννη αναφώνησε:
«Δεν θα έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας»! 
 
Εκτιμώντας ότι, σε περίπτωση επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις Προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είναι πρώτη προτεραιότητα για τις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ!
 
Απαντώντας της, πως θα σταματήσει ολοσχερώς ο Πόλεμος στην Ουκρανία, αφού από Τραμπ και Πούτιν θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποκατασταθεί η ειρήνη!
 
To φως θα νικήσει το σκοτάδι… 
 
Και μια ο λόγος περί Ντόναλντ Τραμπ και της προχθεσινής απόπειρας δολοφονίας του, να καταγράψω τα παρακάτω:
 
Τον θάνατο του Ντόναλντ Τραμπ, ήθελαν όλοι οι Παγκοσμιοποιητές, οι θιασώτες της Woke ατζέντας, που υποστηριχτής είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι εκείνοι που δημιουργούν πολέμους στον Πλανήτη, όλοι εκείνοι που θέλουν να μετατρέψουν την ανθρώπινη οντότητα σε ένα αριθμητικό σύμβολο! 
 
Ωστόσο, η εικόνα του αιμόφυρτου Ντόναλντ Τραμπ με υψωμένη τη γροθιά του και να κραυγάζει “πολεμήστε”, είναι ένα υψηλό κίνητρο, είναι μια ανύψωση του φρονήματός, για τους απανταχού (και στην Ελλάδα) ιδεολόγους, που αδιαλείπτως αγωνίζονται για την προάσπιση των εθνικών συμβόλων και αρχών! 
 
Ο Πλανήτης αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, ο Ευρωσκεπτικισμός επικρατεί! Κι εμείς παραμένουμε στον νέοφιλελευθερισμό που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία! 
 
Έλεος πια με αυτήν την ενδοτική πολιτική…
 
Κλείνοντας, με την παραπάνω αναφορά μου, περί ραγδαίας ισλαμοποίησης των νησιών μας με χιλιάδες παράνομους μετανάστες, όπου σε αυτούς υποκρύπτονται ακραίοι θύλακες του Ρ. Τ. Ερντογάν, σκληροί τζιχαντιστές, να καταγράψω την ύπαρξη προγράμματος “Ημέρες Καριέρας” υπό την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, και όπου τους τρεις τελευταίους μήνες βρήκαν εργασία “μετανάστες”, στην Αττική 563, στη Θεσσαλονίκη 234, στα Ιωάννινα 65 και το τραγικότερο:
 
Στη Λέσβο 219, στην Κω 88, στη Σάμο 67, στην Χίο 49!
Δηλαδή σε ακριτικά Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας!
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) μήπως έχει να μας πει κάτι;
Δεν άκουσα; Είπατε κάτι;



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΟΜΕΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ...
Αποδυναμώνει τα ακριτικά μας νησιά και μέρος αποθέματος οπλισμού που θα είχε αποσταλεί στην ημικατεχόμενη και άοπλη Ελληνική Κύπρο παραχωρείται στον Ζελένσκυ, που φιλότουρκος είναι... Αιδώς Αχρείοι Εφιάλτες, Ιούδες και Νενέκοι ..... και όλα τα αισχρά συνώνυμα ...

Όρκος Αθηναίων Οπλιτών
Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά,
ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην,

ότω άν στοιχήσω.

Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων,

καί μόνος καί μετά πολλών.

Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω,

πλείω δέ καί αρείω

όσης άν παραδέξωμαι.

Καί ευηκοήσω τών αεί κραινόντων εμφρόνως,

καί τοίς θεσμοίς τοίς ιδρυμένοις πείσομαι,

καί ούς τινας άν άλλους τό πλήθος ιδρύσεται ομοφρόνως.

Καί άν τις αναιρή τούς θεσμούς

ή μή πείθηται, ούκ επιτρέψω.

Αμυνώ δέ καί μόνος καί μετά πάντων.

Καί ιερά τά πάτρια τιμήσω.

Ίστορες θεοί τούτων,

Άγραυλος, Ενυάλιος Άρης,

Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη.


Όρκος Ελλήνων στίς Πλαταιές

Ού ποιήσομαι περί πλείονος τό ζήν τής ελευθερίας.
Ουδέ εγκαταλείψω τούς ηγεμόνας, ούτε ζώντας, ούτε αποθανόντας.

Αλλά τούς εν τή μάχη τελευτήσαντας τών συμμάχων άπαντας θάψω.

Καί κρατήσας τώ πολέμω τούς βαρβάρους, τών μέν μαχεσαμένων υπέρ τής Ελλάδος πόλεων ουδεμίαν ανάστατον ποιήσω,

τάς δέ τά τού βαρβάρου προελομένας απάσας δεκατεύσω.

Καί τών ιερών εμπρησθέντων καί καταβληθέντων υπό τών βαρβάρων ουδέν ανοικοδομήσω παντάπασιν.

Αλλ' υπόμνημα τοις επιγιγνομένοις εάσω καταλείπεσθαι τής τών βαρβάρων ασεβείας

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΕΒΑΙΝΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΟ .....
Α.Α.


Ανώνυμος είπε...

Εσεις διαπρεπεις Ελληνες νομικοι πατριωτες σωπαινετε και η σιωπη σας ειναι δειγμα συνενοχης.
Υποβαλατε μηνυση για Εσχατη Προδοσια. Αντε λιποψυχοι.
Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ομολογία του Μητσοτάκη για τα κενά στην άμυνα είναι ατράνταχτη απόδειξη, ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ενεργεί μια αφανής, σκιώδης κυβέρνηση και είναι αυτή που κινεί πραγματικά τα νήματα.
Το ίδιο είδαμε να συμβαίνει και στη διαχείριση του εγκλήματος των Τεμπών, αλλά και σε κάθε άλλο σοβαρό θέμα.
Άλλοι διατάζουν, και οι διάφορες αρχές του κράτους είναι διακοσμητικές, ντεκόρ, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού.

Ας προσευχηθούμε με όλη μας τη δύναμη και με δάκρυα στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, να νικήσει τους εχθρούς και να μας φωτίσει τί μπορούμε να κάνουμε.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.