9 Ιουνίου 2023

ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Τον καιρό αυτό που ο πατέρας του ψεύδους έχει πάρει φόρα εξαπολύοντας επίθεση σε κάθε τι το Θεϊκά φτιαγμένο με πολυποίκιλους τρόπους, όχι μόνο φυσικά δεν θα παραμελούσε το στήσιμο κάποιας εκλογικής διαδικασίας, αλλά τελικά θα μας περιγελούσε κιόλας καθιστώντας μετά από όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια τον Κούλη βασιλικότερο του βασιλέως. Αλλά το θέατρο φυσικά και δεν είναι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά σε ένα ακόμα πιο προνοητικό επίπεδο, καθώς το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι χειραγωγούνται πλήρως καθιστάμενοι προβλέψιμοι, αποτελεί στην ουσία ένα ακόμα στήσιμο για να οδηγηθούμε σε ένα μέλλον προαποφασισμένο τόσο ως προς τη διαδρομή, όσο και ως προς το αποτέλεσμα.
 
Και αυτό είναι πλέον φανερό όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας ξεκινώντας από τον ουρανό με τον πόλεμο εναντίον του ήλιου και τελειώνοντας στο πιάτο μας μισογεμισμένο με ακρίδες, σκουλήκια και “κρέας” από τρισδιάστατο εκτυπωτή. Tαυτόχρονα θα πρέπει να παραμείνουμε στις μακρινές εικόνες διότι οι πολλές μετακινήσεις αυξάνουν το αποτύπωμα άνθρακα, αλλά τουλάχιστον θα μας διευκολύνει σε αυτές ο ΠΟΥ, που έκανε συμφωνία με την ευρωπαϊκή ένωση για να καθιερώσει το ψηφιακό πιστοποιητικό μπολιών ειδικότερα όντας ενημερωμένοι από τους ίδιους πως πρέπει να αναμένουμε κάποια νέα πολύ φονικότερη πανδημία. 
 
Την ίδια ακριβώς εποχή που παρατηρείται δημογραφικό πρόβλημα παράλληλα με αύξηση της λαθρομετανάστευσης σε σχεδόν όλες τις χώρες λευκών. Το ότι το δεύτερο είναι η λύση για το πρώτο βέβαια μας το έχουν πει ενώ γνωρίζουμε το σχέδιο Καλέργκι, όμως πλέον έχουν προκύψει και άλλες λύσεις μιας και το κλασσικό σχήμα άντρας-γυναίκα φαίνεται δεν δουλεύει. Έτσι εφευρίσκουν τρόπους να γεννιούνται μωρά με εξωσωματική γονιμοποίηση από ρομπότ, μωρά από το σωλήνα χωρίς ωάριο και σπερματοζωάριο, μωρά από 3 γονείς αλλά πάνω απ’ όλα μωρά με 3 μπαμπάδες. 
 
Σε ένα κόσμο που σφιχταγκαλιάζει την επιλογή ενός εκ των 1500 φύλων πλην ανδρός και γυναικός περνώντας μεταξύ άλλων το σαφές μήνυμα πως όπως παρεμβαίνεις ριζικά σε ένα από τα δημιουργήματα του Θεού, που είναι το σώμα σου για να αλλάξεις το φύλο σου, αντίστοιχα μπορείς να παρεμβαίνεις με μικροτσιπς και γενετικές τροποποιήσεις. Αλλά το πρόβλημα έχει πολύ βαθιές ρίζες αν ρίξουμε μια ματιά στις οδηγίες του ΠΟΥ για τη σεξουαλική αγωγή των παιδιών με οδηγίες όπως για παράδειγμα τι να κάνουν τα παιδάκια 0-4 ετών με τα γεννητικά τους όργανα. 
 
Και πάνω σε όλα έχει πέσει πλέον η σκιά της τεχνητής νοημοσύνης και των ρομπότς που αντικαθιστούν τους ανθρώπους με τον καραγκιοζοπαίκτη όμως πάντα ίδιο προσπαθώντας αρειμανιώς να εφεύρει νέους τρόπους να φυλακίσει το ο,τιδήποτε πάει να βγει στο φως γιατί έτσι μόνο μπορεί να συντηρήσει τη ματαιοδοξία του να αντιγράψει τον Θεό. Δεν αποφεύγει όμως το να γίνεται αντιληπτός από όσους έχουν μάτια για να δουν, αυτιά για να ακούσουν και ψυχή για να μην παραδώσουν. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να επιλέξουμε να αφεθούμε στις σειρήνες της σωτηρίας εδώ αντί για παραπέρα και να μη χρησιμοποιήσουμε το μαρτύριο για να έρθουμε πιο κοντά στο φως του Κυρίου με την προαίρεση να φωτίζει μέσα μας ό,τι παρέμενε στο σκοτάδι και μας απομάκρυνε από τη γαλήνη και την ελευθερία Του.
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ:  
Άλσος Μπαρουτάδικο Αιγάλεω  
Παρασκευή 16 Ιουνίου 6μμ 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Δείτε ένα σύντομο βίντεο με την νέα εκπομπή του Αγγελου στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩ  
 
Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/v2t1pvs-169721416.html 
H Εκπομπή στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/JNLb9bMFKWIm/ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.