8 Ιουνίου 2023

Στη χώρα των κυκλώπων!…

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
«Αλίμονο ξεπέσαμε στη χώρα των κυκλώπων, που μήτε δίκαιο θεών σέβονται μήτ’ ανθρώπων», λέει ο Όμηρος. Στη χώρα, δηλαδή, των μονόφθαλμων τεράτων, με το ένα μάτι του κανιβαλισμού και της αρπαγής, χωρίς το άλλο της καλοσύνης και της ευσπλαχνίας, που έχουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι.
 
Και αυτό είναι το καθεστώς, εξαιτίας του οποίου δεινοπαθεί τώρα η πατρίδα μας Το οποίο μαγειρεύεται στα ίδια μαγειρεία στα οποία μαγειρεύτηκαν τα μνημόνια, ο κορονοϊός, τα εμβόλια. Και όλες οι συμφορές και τα δεινά της πατρίδας μας. 
 
Και με την ίδια πάντα συνταγή, που μαγειρεύονται μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο τα εκλογικά αποτελέσματα στον τόπο μας: Με το όργιο, δηλαδή. της ποικιλόμορφης καλπονοθείας. Που παλιότερα την έκαναν συγκεκαλυμμένα, αλλά τώρα οι ξεδιάντροποι προκλητικά και απροκάλυπτα. Ώστε με τα τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα να κατσικώνονται στο σβέρκο μας οι χειρότεροι μισέλληνες εφιάλτες. 
 
Οι εκλεκτοί αυτοί εφιάλτες της Νέας τάξης δράστες κακουργημάτων σε βάρος της πατρίδας μας έχουν φροντίσει επιμελώς να προετοιμάσουν το έδαφος: Να αποσαθρώσουν το λογικό και ηθικό αισθητήριο το λαού μας. Δεδομένου ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και ο ελληνορθόδοξος εδράζονται μαζί με τη λογική και το ήθος. Ώστε ο λαός μας να αποδέχεται και τις πλέον τερατώδεις ενέργειές τους. Και τα πλέον τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα. 
 
Βέβαια κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι τα τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου είναι αποτέλεσμα της αφροσύνης του ελληνικού λαού. Η πραγματικότητα όμως φωνάζει ότι είναι αδύνατο και αδιανόητο τόσοι πολλοί Έλληνες να έχουν διαστραφεί και διαφθαρεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ψηφίσουν τόσο διεστραμμένα και διεφθαρμένα άτομα και κόμματα. Με πλημμυρίδα κακουργημάτων και προδοσιών σε βάρος της πατρίδας και του λαού. 
 
Με λίγα λόγια μας έχουν παγιδέψει. Μας έχουν επιβάλει ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνο της «Κόλασης» του Δάντη, Στην είσοδο της οποίας υπήρχε η αποκαρδιωτική επιγραφή: Όποιος μπεί εδώ μέσα ας εγκαταλείψει κάθε ελπίδα»! Αλλά για μας υπάρχει ελπίδα! Υπάρχει ο Θεός, τον οποίο δεν μπορούν να εξοντώσουν τα τέρατα αυτά. Ακούστε τι λέει σχετικά ο άγιος Παΐσιος: «Μην φοβάστε, παιδιά μου, ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Να ψηφίζετε αυτούς, που βρίσκονται πλησιέστερα στο Θεό». 
 
Και βέβαια πλησιέστερα στο Θεό δεν βρίσκονται αυτοί, που μας έκλειναν τις εκκλησιές, για να μη μπορούμε να εκκλησιαστούμε. Και επέβαλαν πρόστιμα σ΄ αυτούς, που με βάση την ετυμηγορία του Πέτρου πειθαρχούσαν στο Θεό και όχι στους αντίχριστους. Και που κληρικούς και λαϊκούς τους έσερναν στα δικαστήρια. 
 
Ούτε αυτοί που τώρα παραμονές των εκλογών έφεραν την εικόνα του «Άξιόν Εστί» από το Άγιο Όρος. Και έσπευδαν να την προσκυνήσουν, προκειμένου να αποθανατίσουν οι τηλεοράσεις την υποκριτικότατη «ευλάβειά» τους. Ή που φρόντιζαν να επισκεφθεί η εικόνα της Παναγίας τα κανιβαλικά και προδοτικά άντρα τους, προκειμένου να φέρει γούρι στις εκλογικές τους νοθείες. 
 
Ούτε αυτοί, που σχεδίαζαν να επισκεφθούν το Άγιο Όρος, προκειμένου να επικαλεστούν τις προσευχές των μοναχών. Ώστε να κάμουν το Θεό και την Παναγία συνενόχους τους και το λαό να πιστέψει ότι τις εκλογές τις κερδίζουν όχι με το όργιο της πολύμορφης καλπονοθείας, αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας. 
 
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ακούσατε τι είπε σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα ο λαλίστατος Άδωνης; Μακάρι, είπε, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να πάρουμε 180 έδρες! Για να αλλάξουμε και το Σύνταγμα! Σάμπως δεν του έχουν μέχρι τώρα «αλλάξει τα φώτα»! Κάνοντάς το κυριολεκτικά κλωτσοσκούφι… 
 
Ναι, αλλά δεν μένουν ικανοποιημένοι μέχρις εκεί. Θέλουν-μια και είναι εφευρετικότατοι στην κακουργία και το έγκλημα-να πάνε ακόμη πιο πέρα: Να κάνουν κάθε είδους ατιμία σε βάρος μας και να λένε: Γιατί διαμαρτύρεσθε; Οι ατιμίες αυτές και τα εγκλήματα προβλέπονται από το Σύνταγμα! Που εσείς, μια και μας ψηφίσατε, μας δώσατε το δικαίωμα να ψηφίσουμε! 
 
Με άλλα λόγια μέχρι τώρα ζήσαμε την ύβρη της εξουσίας τους: Τα μνημόνιά τους, τον κορονοϊό τους, τα εμβόλιά τους, τους εγκλεισμούς μας, τα φίμωτρα μας τις αναστολές εργασίας, με την παράλληλη στέρηση των αποδοχών και τα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση πρόστιμά μας. Αλλά και τις πάσης φύσεως προδοσίες τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους παγκόσμιους δολοφόνους. 
 
Από τώρα όμως και πέρα θέλουν να μας επιβάλουν την εξουσία της ύβρης τους. Το καθεστώς, δηλαδή, της εωσφορικής αλαζονείας τους. Το καθεστώς του Σβαμπ και του Χαράρι. Το καθεστώς των κυκλώπων! Που σε τελική ανάλυση είναι το καθεστώς του Αντίχριστου. Που γι’ αυτούς είναι «η σωστή πλευρά της ιστορίας». Και ασφαλώς σύμφωνο με το περί «πολιτικής ορθότητας» τροπάρι, που σε κάθε περίπτωση μας επαναλαμβάνουν. 
 
Και το τροπάρι αυτό είναι το κυρίαρχο τροπάρι ολονών τους. Τα περί αριστερών και δεξιών ξεχάστε τα. Αυτά τα διχαστικά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν για όσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να εξοντώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν Έλληνες. Να φαλκιδεύσουν όσα περισσότερα μπορούσαν, δικαιώματά μας. Να ξεπουλήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας. Και ιδιωτικά του λαού μας. Να παραδώσουν την εθνική μας κυριαρχία στους πλέον θανάσιμους εχθρούς μας. 
 
Παίζουν μαζί μας όπως η γάτα με τα ποντίκια. Αρκετά όμως! Γιατί έχουμε καταλάβει πολύ καλά με ποιους τρισάθλιους έχουμε να κάνουμε. Κι ας θυμούμαστε πάντα αυτό, που μας είπε ο Άγιος Παΐσιος: Πως «ο Θεός αγαπά την Ελλάδα»!
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.