10 Ιουνίου 2023

Ο «δασκαλάκος»

Γράφει ο παπαΗλίας Υφαντής
 
Έχει γίνει, νομίζω, κατανοητό ότι οι πολιτικές παρατάξεις διαχρονικά είναι δύο. Δηλαδή, οι αντιπροσωπευτικές των δύο μεγάλων αρχέγονων πνευματικών δυνάμεων: Του Θεού και του Διαβόλου.
 
Η παράταξη του Διαβόλου δεν δρα πλέον καμουφλαρισμένα. Αλλά απροκάλυπτα και προκλητικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι «παρελάσεις υπερηφανίας» των ομοφιλοφύλων. 
 
Και βέβαια έχει αποβεί παντοδύναμη πολιτική παράταξη: Η διαβόητη «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την υφήλιο. Δικτυωμένη στις δημόσιες υπηρεσίες των κρατών. Έχοντας στα χέρια της περισσότερα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης. Και βέβαια έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιοι πολιτικοί θα προωθούνται σε θώκους εξουσίας και ποιοι θα πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. 
 
Τα πράγματα, σχετικά με τις πολιτικές παρατάξεις είναι ξεκαθαρισμένα. Παρόμοια ξεκαθαρισμένη οφείλει να είναι και η θέση των ψηφοφόρων. Που σημαίνει ότι μόνο σχιζοφρενείς μπορούν να προσκυνούν στις εκκλησιές το Χριστό και στις εκλογές να ψηφίζουν τους αντίχριστους. 
 
Ούτε μπορούν να ισχυριστούν ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν χριστιανοί υποψήφιοι. Γιατί, αν δεν ήταν κάλπικοι, δεν θα εντάσσονταν στα νεοταξικά κόμματα. Αυτά, που ψηφίζουν τα αντίχριστα νομοσχέδια της διαφθοράς και της διαστροφής. Τον σοδομισμό, την αδικία, τα μνημόνια. Την προδοσία της Μακεδονίας. Ενώ τώρα προωθούν την προδοσία του Αιγαίου και τον κατακερματισμό της Ελλάδας. 
 
Λοιπόν; «Εξέλθετε απ’ αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος Παντοκράτωρ …. Και έσομαι υμίν εις πατέρα και υμείς έσεσθέ μοι εις υιούς και θυγατέρας»! Αν στις κάλπες ψηφίζουμε κάλπικους αποκαλύπτουμε την κάλπικη ταυτότητά μας και προκαλούμε την αποστροφή και τη βδελυγμία του Θεού. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν απέναντι στη νεοταξίτικη συμμορία, βρίσκονται οι πατριώτες. 
 
Όπως ο εθνικός ευεργέτης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ο οποίος ηγείται πατριωτικής συμμαχίας περίπου δέκα κομμάτων. Και δικαιούνται αυτός και οι συνεταίροι του να ελπίζουν την είσοδό τους στη Βουλή. Αν δεν τους κουρσέψει και συρρικνώσει το δολοφονικό καλπονοθευτικό λογισμικό. 
 
Και όπως ο «δασκαλάκος», όπως τον «βαφτίσανε» όσοι προσπαθούν να τον απαξιώσουν, ο Δημήτρης Νατσιός. Ο έξοχος αρθρογράφος και έξοχος δάσκαλος, που μακάρι να αποδειχθεί και έξοχος πολιτικός. Αφού, όπως έλεγαν οι αρχαίοι «αρχή άνδρα δείκνυσι». Δεδομένου ότι δεν έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα οι ικανότητές του ως πολιτικού. 
 
Και ας μου επιτραπεί να ασχοληθώ περισσότερο με το «δασκαλάκο». Δεδομένου ότι υπέστη από πολλές πλευρές πρωτοφανείς επιθέσεις. Και μάλιστα από εκείνους οι οποίοι «δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν», όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Κουτσόγιωργας. 
 
Τον είπαν «χριστέμπορο», επειδή υποστηρίζει ότι είναι πιστός στο Χριστό. Ποιοι; Οι κατεξοχήν χριστέμποροι. Αυτοί, που εδίωξαν τους αγίους. Και στη συνέχεια τους μετέβαλαν σε πηγές θησαυρισμού ( Άγιος Νεκτάριος). Που εργαλειοποίησαν τη χριστιανική πίστη, προκειμένου να δολοφονήσουν οι πολιτικοί κανίβαλοι το λαό με τα εμβόλια! 
 
Τον είπαν φονταμενταλιστή. Ποιοι; Αυτοί που, αν τολμούσαν να γράψουν για το Μωάμεθ τα όσα χλευαστικά γράφουν και γελοιογραφούν για το Χριστό και τους αγίους, θ’ αντιμετώπιζαν την εκδικητική μανία των πιστών του Αλλάχ. 
 
Τον κατηγορούν οι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας ότι υποστηρίζεται απ’ τις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις. Όταν οι, λεγόμενες σκωπτικά, παρεκκλησιαστικές οργανώσεις έχουν προσφέρει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα απείρως περισσότερα απ’ όσα η αντιεκκλησιαστική δεσποτκρατία. 
 
Είναι αλάθητος ο Νατσιός; Την αίρεση του «αλαθήτου» την μονοπωλεί ο Πάπας και όσοι βλακωδώς τον ακολουθούν. Το αμαρτάνειν είναι ανθρώπινο. Το εμμένειν τη αμαρτία διαβολικό». Όπερ ισχύει, θεωρητικά και πρακτικά για τους νεοταξίτες πολιτικούς. 
 
Ειπώθηκε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μέχρι το μεσημέρι περίπου τα ποσοστά εκλογιμότητας είχαν φτάσει στο 2,9. Αλλά από κει και πέρα παρέμειναν στάσιμα, Γεγονός που σημαίνει ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το ποσοστό αυτό θα γίνει για τον «δασκαλάκο» το «μαρτύριο της σταγόνας» μέχρι το τέλος της καλπονοθετικής διαδικασίας. Που σημαίνει ότι δύσκολα θα του επιτρέψουν οι ΗΠΑνθρωποι του σαταν-ΝΑΤΟ να μπεί στη Βουλή.
 
Δεδομένου ότι το ντόπιο και παγκόσμιο νεοταξικό καθεστώς έβαλαν στο στόχαστρο τον «δασκαλάκο» ακριβώς για την ορθόδοξη πίστη του. Την οποία θεωρούν τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό τους. Μιας και φοβούνται μήπως ο «δασκαλάκος» προδίδει τα μυστικά του ΣΙΩΝ-ΝΑΤΟ στην ορθόδοξη Ρωσία. 
 
Αλλά, επειδή τον κατηγορούν ακόμη και ότι υποστηρίζεται και απ’ το Άγιο Όρος, ας ακούσουμε τι λέει σχετικά, αυτός που «ξέρει τι λέει», δηλαδή ο Αγιορείτης Άγιος Παΐσιος: 
«Όταν όλα καίγονται γύρω σου, λέει, ο πόνος δεν σ’ αφήνει να σωπάσεις. Λένε κάποιοι: Κάνε προσευχή! Τους απαντώ: Η προσευχή, προσευχή και ο λόγος, λόγος. Η σιωπή, μερικές φορές, φέρει μεγάλη ευθύνη. 
 
Αν δεν φωνάξουμε, θα σηκωθούν οι πατεράδες μας από τους τάφους και θα μας δείρουν και θα μας καταραστούν. Εκείνοι υπέμειναν τόσα για την πατρίδα και την ορθοδοξία! Κι εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν; 
 
Είναι φοβερό και μεγάλο κρίμα, που η Ελλάδα και η Ορθοδοξία πολεμιέται απ’ τους ίδιους τους Έλληνες! Σήμερα, αφού η πολιτεία τα βάζει με το νόμο του Θεού, όποιος δεν μιλάει, εγκληματεί και πρέπει να κλείνεται στη φυλακή. Ο, τι και να ψηφιστεί, δεν μπορεί να καταργήσει το νόμο του Θεού και να ησυχάσει τη συνείδηση… 
 
Πίσω από την ΕΟΚ κρύβεται η δικτατορία των Σατανιστών.Τέτοια δικτατορία, που σκέπτονται να κάνουν, μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να την είχε σκεφθεί. Όμως… 
 
Ο λαός μας έχει κρυμμένη δύναμη για ώρες ανάγκης. Αλλά και ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Κι αφού δεν χαθήκαμε σε τόσες περασμένες μπόρες, δεν θα χαθούμε και στην τωρινή θύελλα»!…
 Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μυστήριο της ανομίας ενεργείται στην ιστορία, ο διάβολος εξακολουθεί να γεννά το κακό και να κάνει το καταστροφικό του έργο από τη στιγμή που εμφανίσθηκε η Εκκλησία.
Η βιβλική και πατερική παράδοση, έξω από κάθε θεωρητική και ηθική θεώρηση του καλού και του κακού, μιλά για τον πονηρό αντίπαλο του Θεού και τον εχθρό του ανθρώπου. Είναι ο διάβολος στον οποίο υπάρχει μόνο η άρνηση και ο οποίος καταστρέφει και νεκρώνει τα πάντα, γιατί είναι πνεύμα νεκρότητας κατ’ αποβολήν της όντως ζωής.

Συνεπώς ο διάβολος είναι μια συγκεκριμένη οντότητα, μια συγκεκριμένη ύπαρξη.

Εισέρχεται με την ύβρη, την οίηση και την πλάνη στην ιστορία, ως θεοκτόνος και ανθρωποκτόνος, σαν η απάτη και το ψέμα του μηδενός, σαν το παράσιτο που παρωδεί και περιπαίζει τη δημιουργία και τον άνθρωπο. Η αμαρτία, τα πάθη, ο θάνατος είναι το κακό που εκείνος γεννά με τη διαστροφή και το μίσος του και πάνω στο οποίο ασκεί την εξουσία και κυριαρχία του. Το κακό δεν είναι άθροισμα ανθρωπίνων πράξεων, αλλά μία ενεργός πρόκληση που έχει τη ρίζα της στη δαιμονική αρχή, σε μία αρχή δηλαδή έξω από τον άνθρωπο και τη φύση του και που η ανθρώπινη ελευθερία μπορεί να δέχεται ή να αρνείται.
Σε εσάς λοιπόν επαφίεται ευσεβείς Έλληνες Ορθόδοξοι, αν θα αντισταθείτε στις διαβολές, ή θα αποδεχθείτε τους σημερινούς διαβόλους μεταμορφωμένους σε ... ανθρώπους, ολετήρες της χρηστής Ελληνικής Ορθόδοξης κοινωνίας .... Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΙΗΣΟΥ ...
Π.Β.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.