9 Ιουνίου 2023

Κόμμα ΝΙΚΗ: Επιτέλους βρέθηκε ο «ένοχος» – Για όλα τα χάλια της πατρίδας μας φταίει ο Δημήτρης Νατσιός!

Κόμμα ΝΙΚΗ: Τελικά μάλλον ο Δημήτρης Νατσιός κυβερνούσε αυτή τη χώρα τα τελευταία 15 χρόνια, και δεν το γνωρίζαμε..
 
Γράφει ο Παντελής Λαμψιώτης
 
Επιτέλους, βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος που αναζητούσαμε απεγνωσμένα για να «φορτώσουμε» όλες τις παθογένειες της άρρωστης κοινωνίας μας. Να ξαλαφρώσουμε από τη διεφθαρμένη φύση μας, τις ενοχές μας, τα λάθη μας, τα πάθη μας, τις αμαρτίες των προηγούμενων και των επόμενων γενεών, που μας βαραίνουν! 
 
Μέχρι τώρα ανταλλάζαμε κατηγορίες και πετούσαμε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, άλλα αυτό δεν μας ανακούφιζε τόσο, όσο τώρα που βρήκαμε να κατηγορήσουμε για όλα τα δεινά της πατρίδας μας, έναν και μόνο άνθρωπο! Τον μέγα διαφθορέα, τον υπαίτιο για το χάλι μας, τον πιο «επικίνδυνο» άνθρωπο στην ιστορία της μεταπολίτευσης, τον Δημήτρη Νατσιό! Επιτέλους βρέθηκε ο «ένοχος» και μπορούμε να ησυχάσουμε! 
 
Το μόνο που μένει τώρα είναι να συστρατευτούμε με όλα τα συστημικά ΜΜΕ που τον πολεμούν λυσσαλέα, να χτυπήσουμε το σφυρί του δικαστή, να βγάλουμε ετυμηγορία και να συνεχίσουμε την «υγιέστατη» ζωή μας χαζεύοντας τη σκουπιδοπροπαγάνδα της τηλεόρασης, ακούγοντας ευλαβικά «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους που πουλάνε «εγκυρότητα» από την 107η θέση διεθνώς στην ελευθεροτυπία, συνεχίζοντας να γοητευόμαστε από πάσης φύσεως Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτους, Τατιάνες, Καμπουράκηδες και Κοσιώνες, που επί εικοσιτετραώρου βάσεως πετούν στρατευμένη προπαγάνδα και φτηνά fake news στα μούτρα μας, αφού είπαμε άλλωστε πως το μοναδικό μας πρόβλημα πρέπει να είναι ο… Νατσιός και η ΝΙΚΗ! 
 
Η κομματοκρατία και οι κομματικοί στρατοί, τα καταχρεωμένα κομματικά ταμεία, η διασπάθιση δημόσιου χρήματος, οι απευθείας αναθέσεις, τα φυτευτά «golden boys», οι κολεγιές με επιχειρηματίες, οι υποκλοπές, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι λίστες Πέτσα, οι Πάτσηδες, οι Καραμανλήδες junior, οι Καϊλήδες, οι Μίχοι, οι Λιγνάδηδες κοκ, είναι βέβαια «εντός πολιτικής άμιλλας» αλλά η ΝΙΚΗ είναι το μόνο υπαρκτό κακό!
 
Η κουλτούρα της αποκτήνωσης και της εκπόρνευσης των πάντων, η ηθική διαστροφή, η διαφήμιση της ανωμαλίας, η διαφθορά των παιδιών από την άθλια παιδεία μας, η καταστροφή της νεολαίας μας και τα φαινόμενα νεανικής βίας, η αποχριστιανοποίηση του κράτους, η διάλυση της δημόσιας Υγείας, η προώθηση του ανθελληνισμού, η εγκληματικότητα, η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, ο δημογραφικός θάνατος της χώρας μας, η ακρίβεια και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η κατάρρευση του πρωτογενούς τομέα, η ερήμωση της επαρχίας, οι μνημονιακές δεσμεύσεις, οι υποχρεωτικότητες, τα σκάνδαλα, οι πλειστηριασμοί, τα Τέμπη, το Μάτι και χίλια δύο ακόμα ζητήματα που εδώ και χρόνια βυθίζουν την πατρίδα μας στον αφανισμό, δεν πρέπει να μας ανησυχούν, αφού ο Δημήτρης Νατσιός είναι ο αποκλειστικός «κίνδυνος» για τη «δημοκρατία» μας, όπως μας ορμηνεύουν όλα τα συστημικά Μέσα!
 
Βγάζει «μάτι» λοιπόν πως οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ «πονάνε» το άρρωστο κατεστημένο, γιατί αφορούν όλα τα παραπάνω. Και όσο πιο πολύ την πολεμούν, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι έχει προκαλέσει πανικό σε όσους τα υπηρετούν και τα επιδιώκουν. Όσο και να προσπαθούν να διαστρέψουν την πραγματικότητα όμως, ο υγιής κόσμος ξυπνάει και βλέπει ποια ζητήματα είναι οι πραγματικές απειλές για το αύριο της πατρίδας μας.
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Νατσιός δε κατάγεται από πολιτικό τζάκι, δεν είναι πολιτικός αλλά κοινωνικός λειτουργός και υπηρέτης του απλού Ορθόδοξου Ελληνικού λαού. Ένοχος, ένοχο ου ποιεί...
Καμία σχέση λοιπόν ούτε με πρώην, ούτε με νύν, ούτε με επερχόμενους πολιτικούς για τους οποίους έκλαψε, κλαίει και θα κλάψει η Γλαύξ η θρηνούσα επί ερειπίων ... που αφήνουν στο διάβα τους ...
«Τις ημύνθη από δαύτους περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους.

Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι ‘γυφτοχαρατζήδες’, τώρα σε ‘αθεώνουν’ οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι. Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν ‘φούρνους με καρβέλια’, δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν.
Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει τη φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού…
Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθορά, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.
Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας». Παπαδιαμάντης

Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ρόλο ειδικού πράκτορα ανέλαβε ο Άδωνης Γεωργιάδης για να διαλύσει την ΝΙΚΗ.
Αποστολές εκπαιδευμένων πρακτόρων Ψ.Π.Φ. ( ψυχολογικού πολέμου φθοράς ...) στο Άγιο Όρος, στα Μετέωρα, σε μοναστήρια, σε μητροπόλεις προς συκοφάντηση ... Μα δεν είναι κατανοητό "κύριοι" ότι αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση; Αν τυχόν κάποιοι κληρικοί δεν γνωρίζουν περί ΝΙΚΗΣ θα μάθουν, θα γνωρίσουν, θα ερευνήσουν και θα ψηφίσουν... Ο δε απλός Έλληνας ψηφοφόρος βλέποντας αυτές τις αθέμιτες πράξεις διαβολών, και αυτός από αντίδραση και αγανάκτηση θα επιλέξει ένα κόμμα, που δεν έχει τίποτα εις βάρος του ... Μόνο, ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ, δεν είναι εξαρτημένο από καμία πολιτική ιδεοληψία και με πάλλευκο ποινικό πολιτικό μητρώο. Είναι κακό να πιστεύει σήμερα κάποιος στην πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια ...;;;;
Για βρέστε κάποιο καλό ψυχολόγο να σας εξηγήσει περί αντίδρασης των ανθρώπων, όταν τα δίκαια καταπατούνται, αλλά και ένα "μαρκετινίστα" ειδικό, ο οποίος και αυτός θα σας πει ότι προώθηση της ΝΙΚΗΣ έμμεσα και άμεσα κάνετε....
Η συκοφαντία δεν κολλά στην τιμιότητα ...
Τ.Α.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.