30 Απριλίου 2023

ΕΟΦ – Παρενέργειες εμβολίων: Εκβίασαν τον κόσμο με τα σκευάσματα και τώρα κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα!

Αναζητούνται ευθύνες για θανάτους, παρενέργειες και αυτοάνοσα από όλους αυτούς που διαφήμιζαν τα εμβόλια ως «απολύτως ασφαλή»
 
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου υγειονομικού εγκλήματος που συντελέστηκε με κρατική «σφραγίδα» στη χώρα μας, συνεχίζεται ως έχει, με την αγαστή συνεργασία όλων των συστημικών κομμάτων, των κυρίαρχων ΜΜΕ και της κλίκας των χειραγωγούμενων «ειδικών». 
 
Σημεία και τέρατα βγαίνουν στην επιφάνεια για τα καταστροφικά ίχνη που άφησαν πίσω τους τα πειραματικά σκευάσματα των φαρμακευτικών που μπήκαν εκβιαστικά στον οργανισμό εκατομμυρίων πολιτών, μέσω μιας φασιστικής υποχρεωτικότητας. 
 
Εκατοντάδες αναφορές για σοβαρές παρενέργειες και αναπηρίες, άλλα και δεκάδες ύποπτα περιστατικά θανάτων ανακοίνωσε δειλά – δειλά ο ΕΟΦ για να μην φανεί εντελώς εκτεθειμένος, την ώρα που στο εξωτερικό γίνεται ο κακός χαμός από αναφορές παρενεργειών, ιδιαίτερα για τις μυοκαρδίτιδες. 
 
Μια σημαντική λίστα από αυτοάνοσα νοσήματα αποδεικνύεται πως «ξύπνησαν» με τη βοήθεια του αναγκαστικού εμβολιασμού με τα εμβόλια κατά της Covid – 19 που από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο «ειδικό» που έπιανε στασίδι στα τηλεπαράθυρα, διαβεβαίωναν τον κόσμο πως είναι «απολύτως ασφαλή».Κανένας πολίτης δεν ενημερώθηκε επίσημα για αυτές τις πιθανές παρενέργειες πριν εμβολιαστεί και έτσι εκατομμύρια κόσμου έπαιζε ρώσικη ρουλέτα με την υγεία του χωρίς να το γνωρίζει, και αν δεν το έκανε αντιμετώπιζε κυρώσεις, πρόστιμα και απολύσεις. 
 
Και αυτά τα στοιχεία βέβαια αποτελούν μονάχα την κορυφή του παγόβουνου, καθώς είναι βέβαιο πως υπάρχει τραγική υποκαταγραφή των περιστατικών, είτε λόγω της οργανωμένης προσπάθειας συγκάλυψης και αποποίησης ευθυνών, είτε λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που απέτρεπε τους πολίτες να απευθυνθούν στους αρμόδιους φορείς και να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τον καιρό που μεσουρανούσε η πανδημική υστερία, ακόμα και η φράση «κίτρινη κάρτα» ήταν απαγορευμένη να αναφέρεται δημόσια. 
 
Στην Ελλάδα το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που δηλώνεται κυμαίνεται από το 1% έως το 10% του πραγματικού αριθμού περιπτώσεων. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, για τι μεγέθη μιλάμε. 
 
Σε άλλες χώρες δίνουν λόγο, στην Ελλάδα επιβραβεύονται 
 
Την ώρα που στην χώρα μας ψελλίζουν τα πρώτα ανησυχητικά ευρήματα από τον μαζικό εμβολιασμό, σε άλλες χώρες της Δύσης εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να αναδιπλώνονται οι υπεύθυνοι των πολιτικών υγείας που ακολουθήθηκαν, και ήδη προχωρά το θέμα των αποζημιώσεων. 
 
Στη Γερμανία, ο υπουργός Υγείας Karl Lauterbach που ωσάν άλλος… Πλεύρης παραμύθιαζε κι εκείνος τον γερμανικό λαό λέγοντας πως τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι υπάρχουν χιλιάδες λήπτες των σκευασμάτων που υπέστησαν σοβαρότατες παρενέργειες, εμφανίζοντας αναπηρίες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα είναι μόνιμες. 
 
Ήδη στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει να αξιολογούνται και να διεκπεραιώνονται χιλιάδες αιτήσεις για αποζημίωση, ενώ ο Lauterbach είπε πως οι φαρμακευτικές θα πρέπει να συνδράμουν στις αποζημιώσεις. Όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να επιτευχθεί, λόγω των προδοτικών συμφωνιών που έκανε η ΕΕ, η οποία απάλλαξε προκαταβολικά τις φαρμακευτικές από κάθε ευθύνη. 
 
Στην Ελλάδα, το θέμα των παρενεργειών και των αποζημιώσεων απουσιάζει εντελώς από τον δημόσιο διάλογο. Τα εξόχως ανησυχητικά στοιχεία που δημοσιεύει ο ΕΟΦ, αντιμετωπίζονται σαν παρενέργειες της… ασπιρίνης. Στις προεκλογικές εξαγγελίες όλων των κομμάτων της Βουλής, δεν υπάρχει πουθενά ούτε υποψία δήλωσης για να ανοίξει το ζήτημα των αποζημιώσεων. Αντιμετωπίζουν τους θανάτους και τις αναπηρίες από τα σκευάσματα σαν φυσικό φαινόμενο που μας επισκέφθηκε από το διάστημα. 
 
Και όχι μόνο δεν θίγεται το θέμα από τα πολιτικά κόμματα, άλλα βλέπουμε να εξαργυρώνουν τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην υγειονομική χούντα και να πολιτεύονται διάφοροι «ειδικοί» που στον καιρό της πανδημίας έλεγαν συνειδητά ψέματα στον κόσμο ή έφταναν σε σημείο αλητείας να ξεστομίζουν πως οι «ανεμβολίαστοι πρέπει να πάνε στα βουνά». 
 
Αυτά τα πρόσωπα που όχι μόνο δεν ντρέπονται για τα αίσχη τους, άλλα λαμβάνουν και επιβράβευση από το σύστημα, φιλοδοξούν να γίνουν οι αυριανοί «Πλεύρηδες», που σε μια επόμενη υγειονομική κρίση, πιθανότατα θα κάνουν τον Θάνο Πλεύρη να μοιάζει με αγαθιάρη πρόσκοπο. 
 
Ακαταδίωκτοι και βαφτισμένοι στην κολυμβήθρα του νεοταξικού «Σιλωάμ», αφήνουν πίσω τους τα ανθρώπινα ερείπια που προκάλεσαν, και προχωρούν για νέες κατακτήσεις…
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.