29 Απριλίου 2023

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΤΣΑΣ ΚΟΠΡΕΞ!

Γράφει ο Δαναός 
 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Ή ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.... λέμε τώρα!!!
Διότι μόνον η χώρα μας βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν και όλα αυτά που βιώνουμε είναι εικονικά, είναι ένα άσχημο και κακό matrix.
 
Η Ελλαδίτσα μας πρώην Έλλαδάρα μας είχε, και τις τελευταίες δεκαετίες απέκτησε φιλοεχθρούς, εχθρούς, άσπονδους φίλους, και ένα τσουβάλι προδότες ράτσας κοπρέξ ...λόγω πρώην χρήσης του τσουβαλιού!!!
 
Μέσα σε πενήντα χρόνια εξάτμισαν την χώρα από βιομηχανίες, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από μικροβιοτεχνίες, από μεγάλες παραγωγικές μονάδες και την χαντάκωσαν οικονομικά βάζοντάς την σε μνημόνια ύποπτα και επίτηδες, από ανθρώπους που ο λαός πίστεψε δυστυχώς.
 
Τις καταστάσεις λίγο πολύ τις γνωρίζουμε, τις βιώσαμε και συνεχίζουμε σαν λαός τα ίδια λάθη να κάνουμε.
 
Βασικά επειδή είχαμε την φήμη του ανυπότακτου και υπερήφανου λαού, είχαν και έχουν λυσσάξει να μας εξαφανίσουν να μας αλλοιώσουν να μας εξουθενώσουν.
 
Σχέδια δεκαετιών με πείραμα τον Ελληνα, γιά να δέσει το δηλητήριο και για άλλους λαούς που ακόμα ψιλοαντιστέκονται.
 
Έχουν καταφέρει και το καμαρώνουν οι ελιτ των συμφορών, ότι οι πιο πολλές διακυβερνήσεις πέρασαν από το τραπέζι στα τέσσερα, μετά σηκώσανε τα βρακιά και με καμάρι κυβερνούν τις χώρες τους, μετά από τα ...μπιπ μπίπ που φάγανε.
 
Ε!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΕΦ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΡΑΤΣΕΣ ΚΟΠΡΕΞ.
 
Το πόσο οι λαοί θα αντέξουν θα υπομένουν και θα δεχτούν ολοκληρωτικά το δυστοπικό μέλλον είναι θέμα, το πολύ δύο δεκαετιών.
 
Μετά επιστροφή δεν θα υπάρξει, χωρίς ένα αναγκαστικό μπιγκ μπάν του πλανήτη, από όλα που θα δέσουν για να γίνει.
 
Φυσικά δεν είναι προφητεία, αλλά έχουν καταφέρει και γαλουχήσει ακόμα και τα νήπια στις ηλιθιότητες που πλασάρουν σαν πρόοδο, σαν μόδα, σαν νέα πραγματικότητα, πνιγμένη σε ανωμαλίες και φαιδρά είδωλα.
 
Ο καθένας που διαβάζει τα ελάχιστα αυτά, δέκα φορές πιο πολλά θα μπορούσε να προσθέσει, οπότε ότι είπαμε και τέλος με την ελπίδα, ότι ο καιάδας θα χωρέσει όλο αυτό το κακό συναπάντημα.
 
Ας έχουμε πίστη και όραμα, ας έχουμε κρίση και κριτική και να κάνουμε το σωστό που λέει η καρδιά μας για την έρμη την πατρίδα μας 
Καλό υπόλοιπο σε όλους μας.
 



Share

9 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑΣ ΓΕΛΑΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ .
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

Ανώνυμος είπε...

Γιώργη μου πάντα σε δύσκολα μας βάζεις με τα εξαίρετα συμβολικά θυμοσοφικά σου και δεν λυπάσαι και εμάς τους γέροντες, που μας προβληματίζεις.
Στο δια ταύτα, επειδή μου δημιούργησες εγκεφαλικό αποκλεισμό και εσύ και όλα αυτά τα γεγονότα κατάντιας, που συμβαίνουν σήμερα στο Ελλαδιστάν και πρώην Μεγάλη Ελλάδα, ευτυχώς θυμήθηκα τον Μεγάλο Σουρή, που η γραφή του πάντα επίκαιρη και καυστική θα είναι.
Σχολιάζω λοιπόν μέσω Σουρή ...
Σημ. Ο Γιώργος Σουρής έχει γράψει, ίσως, το πιο εύστοχο και διαχρονικό ποίημα για την κακοδαιμονία της ελληνικής πολιτικής σκηνής, που αντικατοπτρίζει όλα τα ελαττώματα της φυλής με απαράμιλλο σαρκασμό, αυτογνωσία και γλυκόπικρο χιούμορ. Επίκαιρο για σήμερα.
“Δυστυχία σου Ελλάς”.
Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς, νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα;
Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;
Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Ο Σουρής ήταν γνωστός για τον αυτοσαρκασμό του..

Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει, στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.
Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.
Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

Κοντά σιμά, που έρχονται λοιπόν, αλλά επί τέλους ας φανούμε και εμείς άξιοι απόγονοι των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ, των Βυζαντινών και των μετέπειτα προγόνων μας, διότι χρέος μας είναι να *ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τους δυνάστες της και επίδοξους ολετήρες ένθεν *κακείθεν, είναι ζήτημα τιμής, αλλά και χρέος έναντι των παιδιών και εγγονών μας.
*Και λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε σε ανθρώπους κακορίζικους, που ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης και της Ελλάδας. Μακρυγιάννης
*Και το κακείθεν ας το παραφράσουμε και ερμηνεύσουμε ...τους κακούς και κάκιστους...

Γεια φίλε και σαν Εύελπις να συνεχίσεις ....Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Γιώργο, μπορεί τα άρθρα σας να είναι καυστικά μεν, αλλά αυτό προκαλεί μέγα προβληματισμό, αφού πλέον μας έβαλαν σε κακούς ατραπούς, όχι μόνο πολιτικής κατάπτωσης, αλλά και κοινωνικής. Είναι κρίμα για αυτό τον λαό με τόσο ένδοξη ιστορία να μην διδάσκεται πλέον και να μην αντιδρά. Αυτό φανερώνει δυστυχώς ότι όλοι μας ζούμε μια εικονική πραγματικότητα, που με ψέματα παραπλανητικά μας επέβαλαν.
O tempora! Ο mores!
Μ.Ρ. και Π.Β.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 29 Απριλίου, 2023 20:18
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΟΥΡΗ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝΤΩΝΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ...ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ !!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνηση.
Φίλτατε Γιώργη, η καταχώρηση του σατυρικού και συμβολικού ποιήματος του Μεγάλου *Σουρή δεν καταχωρήθηκε ως μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας γραφόμενα. Εμείς δι..ΑΣΗΜΟΙ είμαστε και βέβαιον είναι ότι απέχουμε κατά παρασάγγας από την σοφή γραφή των διαπρεπών μας συγγραφέων και ποιητών. Όμως ας ερανιζόμαστε και αναμεταδίδουμε τις γραφές τους, υποκλινόμενοι στο έργο τους και διδασκόμενοι, όπως πρέπει όλοι οι σύγχρονοι Έλληνες, που αντί να διαβάζουμε σήμερα τα έργα αρχαίων σοφών ιερών τεράτων, αλλά και σύγχρονων μεγάλων ΕΛΛΗΝΩΝ, που όλος ο κόσμος τίμησε και τιμά, αντικαταστήσαμε τα διδακτικά βιβλία (και τα παιδιά μας) και καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση μας, απολαμβάνουμε τα φούμαρα και αρλούμπες, που μας σερβίρουν και ως τσίχλα - σανό τα αναμασάμε ...
Ας γηράσκουμε λοιπόν αεί διδασκόμενοι ... Πραγματικά το θέατρο σκιών του συμπαθέστατου Καραγκιόζη, πολύ πιο αξιόλογο είναι από αυτά, που μας παρουσιάζουν σήμερα όλα τα συστημικά ΜΜΕ.. Άσε και τα τουρκοσήριαλ, αυτές οι μεγαλειώδεις γκαιμπελικές ταινίες των τουρκομογγόλων, πλύσης εγκεφάλου, που εισέβαλαν στα Ελληνικά σπίτια. Ας μην επεκταθώ διότι δι..ΑΠΡΕΠΗΣ θα γίνω....
*Σημειώνω ότι ο αείμνηστος Γ. Σουρής αυτός ο μέγας, είναι από τους σπουδαιότερους σατυρικούς ποιητές της νεότερης Ελλάδας και έχει χαρακτηρισθεί ως σύγχρονος Αριστοφάνης. Κατά την διάρκεια της ζωής του (1853-1919) προτάθηκε 5 φορές για Νόμπελ Λογοτεχνίας. Και γέλιο προκαλεί, που είναι απαραίτητο σήμερα και παιδεία προσφέρει.
Έγραψε...
Σκ@τά εδώ, σκ@τά εκεί, σκ@τά κι ο κόσμος όλος
κι απ’ τα πολλά πια τα σκ@τά μου πιάστηκε κι ο κ@λος.
Έρχεται ο ένας ο σκ@τάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκ@τωθήκαμε.
Άδικο είχε;
Απολογούμαι για τα μακροσκελή σχόλια, αλλά το εξαιρετικό άρθρο του Δαναού έχρηζε νομίζω αυτών και για τον φίλο Δαναό δεν φείδομαι κόπου....
Αντώνης

CyanUranus είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε,
αρχικά χρόνια καλά και από εδώ, λόγω της ονομαστικής σου εορτής.
Γράφεις : "Μέσα σε πενήντα χρόνια εξάτμισαν την χώρα από βιομηχανίες, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από μικροβιοτεχνίες, από μεγάλες παραγωγικές μονάδες και την χαντάκωσαν οικονομικά βάζοντάς την σε μνημόνια ύποπτα και επίτηδες, από ανθρώπους που ο λαός πίστεψε δυστυχώς."
Θα βάλω μία σκέψιν, που δεν έχει αναλυθεί καθόλου (ίσως το κάνω άρθρο) :
Αυτά που εξάτμισαν σε 50 χρόνια είχαν δημιουργηθεί σε πολύ λιγότερα χρόνια. Από το 1944, που τελείωσε ο Β'ΠΠ όλοι ανέκαμπταν και εμεία αλληλοσφαζόμασταν μέχρι το 1949. Πάνω εκεί που μας είχαν ξεγραμμένους, μέσα σε 15 χρόνια που δεν μας πολυκολλούσαν οι ξένοι, η ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία έφτιαξε αυτά, που οι άλλοι χρειάστηκαν 50 χρόνια να εξατμίσουν.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : υπάρχουν σήμερα πραγματικοί Έλληνες να δημιουργήσουν; ή κατάντησαν σφογγοκωλάριοι των ξένων;
https://koukfamily.blogspot.com/2023/03/blog-post_101.html
Νάσαι πάντοτε καλά να ευαισθητοποιείς τους αναίσθητους.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 29 Απριλίου, 2023 22:02 Μ.Ρ. και Π.Β.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ [[ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ]] ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΗΘΗ Κ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ .
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ Κ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.
ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΕΛΠΙΔΑ.
Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ .......ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΣΑΠΙΟ ΣΑΝ ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΟ Κ ΙΣΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ CyanUranus
..........Θα βάλω μία σκέψιν, που δεν έχει αναλυθεί καθόλου (ίσως το κάνω άρθρο) :

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ.
..........ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : υπάρχουν σήμερα πραγματικοί Έλληνες να δημιουργήσουν; ή κατάντησαν σφογγοκωλάριοι των ξένων;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ Κ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.
ΤΟ ΚΟΒΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ .
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 30 Απριλίου, 2023 11:21
ΑΝΤΩΝΗ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΗΣΙΜΑ Κ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ.
ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ !
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=BhqXJYHe5oQ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.