14 Ιουνίου 2022

Επιτάχυνση ηλεκτρονικού φακελώματος από το νεοταξικό κράτος. Πιερρακάκης (άρτι αφιχθής με νέες εντολές από την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ): Τέλος ο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, ολοκαίνουργιος αριθμός με νέα ψηφία...

Το τέλος του ΑΜΚΑ και την... εισαγωγή νέου προσωπικού αριθμού βασισμένο στο ΑΦΜ συν τρία ψηφία να οποία θα είναι τα πρώτα του νέου αριθμού ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης μέσω του ΣΚΑΪ 100,3. 
 
Πρόκειται για τον «Προσωπικό Αριθμό» ο οποίος έρχεται για να αντικαταστήσει το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ και ουσιαστικά όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αυτόν τον «κωδικό».
 
Ο νέος αυτός κωδικός θα χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση των φυσικών προσώπων, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών από φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Θα αποδίδεται δε μία φορά στο φυσικό πρόσωπο και δεν μεταβάλλεται.  
 
Θα αποδίδεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο που δικαιούται Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ή Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Υποθετικά σε μια ιδανική κοινωνία δικαιοσύνης και τιμιότητας, θα ήταν ένα πιθανώς καλό μέτρο το ηλεκτρονικό μας φακέλωμα...
Φυσικά επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν μεθαύριο θα συνεχίσει να είναι μια κοινωνία δικαιοσύνης και τιμιότητας, ακόμα και αν βρισκόμασταν σε ιδανικές συνθήκες, για να προστατέψουμε τις μελλοντικές γενιές, καλό θα ήταν να μην επιτρέψουμε τέτοιο φακέλωμα γενικώς.... 

Ωστόσο αυτά είναι υποθετικά...
Ας έρθουμε στην πραγματικότητα...
Εδώ έχουμε ένα κράτος συμμορία.... Ενα διεφθαρμένο συνονθύλευμα αίσχους, αναξιοκρατίας και αδικίας και ατιμίας....
Ενα προδοτικό κράτος απατεώνων που έχει καταστρέψει ακόμα και το τελευταίο εργαλείο εξουσίας του πολίτη.... Τις εκλογές.

Με ηλεκτρονική νοθεία από την μία και μοναδική εταιρεία που έχει αναλάβει εδώ και δεκαετίες την επεξεργασία και έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, κατασκευάζουν κυβερνήσεις που υπηρετούν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως την ίδια νεοταξική ατζέντα...

Φυσικά ο λαός έχοντας αντιληφθεί ότι οτιδήποτε κι αν ψηφίζει κυβερνούν οι ίδιοι (απλά αλλάζοντας λογότυπα, συνθέσεις και χρώματα), έχει αρχίσει να απέχει πλέον σε τρομακτικά ποσοστά που αγγίζουν το 50%, από τις "εκλογές"...
Αυτό βολεύει ακόμα περισσότερο την εξουσία, καθώς ψηφίζουν ΜΟΝΟ τα κομματόσκυλα και μερικά εκατομμύρια ηλικιωμένοι ή ρομαντικοί που έχουν μείνει σε παλαιότερες εποχές...

Ετσι λοιπόν ο Πιερρακάκης άρτι αφιχθής από την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, μας ενημέρωσε ότι το ηλεκτρονικό φακέλωμα (για το καλό μας βρε αδερφέ) θα γίνει ακόμα πιο οργανωμένο...

Κι έτσι κανείς μας δεν θα μπορεί να κρυφτεί από το σατανικό κράτος... οριστικά.
Γεννιέσαι παίρνεις έναν αριθμό.... πεθαίνεις διαγράφεται.
Κι εκεί μέσα θα μπαίνουν τα πάντα που αφορούν την ζωή σου...
Που ζεις, ποια είναι η περιουσία σου, πως είναι η υγεία σου, που κινείσαι, τι αγοράζεις, τι απόψεις έχεις για τα πάντα, με ποιους κάνεις παρέα κλπ....

Θα πρότεινα να αντισταθούμε, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει και πολύ όρεξη για αντίσταση πλέον...
Συνεπώς μάλλον θα μείνουμε εμείς οι "γραφικοί" που αγαπούμε ειλικρινά την ελευθερία να τα λέμε μέχρι να σβήσει η φωνή μας...
Εκτός κι αν τελικά μπορέσουμε να φτιάξουμε έστω μια μικρή μαγιά νέων ανθρώπων που θα σκέφτονται όπως εμείς...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.