30 Απριλίου 2014

Σοβαρότατη καταγγελία για την πιστότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων απο καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών! Η εκλογική νοθεία πρό των πυλών....

Πολλές φορές σε διάφορες αναρτήσεις μας έχω τονίσει το θέμα της εκλογικής νοθείας....
Τα παλιότερα χρόνια η νοθεία γινόταν απευθείας στα εκλογικά τμήματα... τότε που ψήφιζαν νεκροί, αλλοδαποί ή κάποιοι άλλοι 2 και 3 φορές κλπ....

Στην σύγχρονη εκδοχή της νοθείας το έγκλημα κατά της δημοκρατίας έχει τελειοποιηθεί και αν και τα εκλογικά αποτελέσματα στέλνονται σωστά (σε συντριπτικό ποσοστό) από τα εκλογικά τμήματα εντούτοις η νοθεία μπορεί να γίνεται εύκολα μετά την είσοδο των δεδομένων στο μοναδικό εκλογικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται της μοναδικής εταιρείας που έχει το μονοπώλειο των εκλογών!!!!!!!!!!!!!!

Αντιγράφω απόσπασμα μιας πρόσφατης ανάρτησής μας (01-04-2014): 

Φίλοι μου παλαιότερα η νοθεία γινόταν στο εκλογικο τμήμα με πλαστές ψήφους.... Σήμερα αυτα τα επικίνδυνα τέλειωσαν....

Το έγκλημα είναι σχεδόν τέλειο... και αποδεικνύεται ΜΟΝΟ εάν κάποιος ανεξάρτητος φορέας συλλέγει ταυτοχρόνως τα αποτελέσματα απευθείας από τα εκλογικά τμήματα....

Από τότε που μία και μόνη εταιρεία προγραμματισμού (αν δεν κάνω λάθος πάντα η ίδια) ανέλαβε την συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων σε συνεργασία με το εκάστοτε Υπουργείο Εσωτερικών τα πράγματα άλλαξαν....

Μέχρι να καταφέρουν τα μικρότερα κόμματα να στήσουν τους κάταλληλους μηχανισμούς και να ελέγξουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών (που σημαίνει να έχουν δική τους εταιρεία προγραμματιστών που θα λαμβάνει τα εκλογικά αποτελέσματα απευθείας από τα εκλογικά τμήματα κι όχι από τα συστήματα του Υπουργείου Εσωτερικών) θα περάσουν πολλά χρόνια... Πρωτοδικεία και άλλες αρχές επεμβαίνουν μόνο επί ενστάσεων....

Οταν το 2012 προσωπικά δεν γνώριζα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πολίτη γύρω μου που να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και τελικά έλαβε 12,28%(!!!!!!!!) που σημαίνει ότι πάνω από ένας στους 10 ψήφισε ΠΑΣΟΚ αυτό κάτι πρέπει να μας λέει....
Εχετε ποτε αναρωτηθεί πως εισάγονται τα εκλογικά αποτελέσματα και γίνονται ηλεκτρονικά δεδομένα;

Και εντέλλει έχετε εσείς εμπιστοσύνη σε αυτά τα ξεπουλημένα προδοτικά τομάρια ότι είναι σε θέση να διεξάγουν τίμιες εκλογές (όσο αυτό μπορεί να λεχθεί από την στιγμή που υπάρχει το αντισυνταγματικό bonus των 50 εδρών)...

Εδώ διέλυσαν την χώρα και κατέστρεψαν τις ελληνικές οικογένειες χωρίς την παραμικρή τύψη και θα τους έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα βγάλουν (ή βγάζουν όλα αυτά τα χρόνια) αληθινά εκλογικά αποτελέσματα;

Και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη (που δεν γνωρίζω αν είναι σε θέση να ελέγξει και τίποτα χωρίς σχετικές καταγγελίες) που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πλάτες σε κάθε αντισυνταγματική διάταξη ή νόμο κλπ....;

Εαν κάποιος αναγνώστης έχει εξειδικευμένη γνώση πάνω στην διεξαγωγή των εκλογών και την επεξεργασία των εκλογικών αποτελεσμάτων ας μας πει την άποψη του κι ας μας αποδείξει ότι δεν μπορεί να γίνει νοθεία επί των αποτελεσμάτων.... 

Πρίν στεγνώσει (που λένε) το μελάνι της ανάρτησής μας έρχεται μια επιστημονική πλέον άποψη να ενισχύσει την δική μας από τον καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών την οποία σας παραθέτω από το olympia.gr.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Επί πολλά έτη τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα εξάγονται, από ιδιωτικούς φορείς με την χρήση προγραμμάτων υπολογιστών.

Ένας τρόπος επαλήθευσης και διασφάλισης της ορθότητας των αποτελεσμάτων των υπολογισμών με τα ιδιωτικά προγράμματα είναι να εφαρμοσθεί η εξής διαδικασία:

1. Να συγκροτηθεί ΑΜΕΣΩΣ ομάδα καθηγητών Πληροφορικής προτεινόμενων από τμήματα Πληροφορικής των Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η ομάδα θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστές ικανούς να εκτελέσουν τα χρησιμοποιούμενα προγράμματα. 

2. Καθώς συγκεντρώνονται σε ηλεκτρονική μορφή τα πρωτογενή στοιχεία από τα εκλογικά τμήματα πρέπει να δίδονται ταυτόχρονα σε όλα τα μέλη της ομάδας.

3. Μετά το πέρας της επεξεργασίας των εκλογικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαστο μέλος της ομάδος θα επιβεβαιώνει το ταχύτερον δυνατόν σε δικούς της υπολογιστές τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών.

4. Η ομάδα θα συντάξει σχετικό πόρισμα και θα το υποβάλλει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ στην Δικαιοσύνη, στους αρμόδιους δημόσιους φορείς και στα κόμματα.

Ιωάννης Κόντος
Ομότιμος Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών


Αν και θεωρώ ότι άργησαν να αντιδράσουν μερικά χρόνια οι πανεπιστημιακοί φωστήρες μας εν τούτοις "κάλλιο αργά παρά ποτέ"..... 

Δείτε την τότε σχετική μας ανάρτηση που είχε γίνει με αφορμή της ψεύτικες δημοσκοπήσεις για το Ποτάμι του Σ. Θεοδωράκη ΕΔΩShare

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντέδρσα και προ των εκλογών του 2012 αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ιωαννης Κόντος
καθηγητής

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σας ευχαριστω για το σχολιο κ καθηγητα.

Επομενο ηταν να σας αγνοούν αφού όσα λετε δεν τους συμφερουν.

Παντως ειναι εξαιρετικα παρηγορο το οτι εγω ενας απλος πολιτης βρηκα καποιον απο τον πενυματικο κόσμο που συμμεριζεται τις μάλλον λογικες απορίες μου, περί της σύγχρονης πιθανης νοθείας...

Σας ευχαριστω και παλι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3346.html

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, αυτή η "μοναδική εταιρεία που έχει το μονοπώλειο των εκλογών" λειτουργεί με την "τακτική του τζουκ-μποξ", δηλαδή για όποιον ρίξει το "παραδάκι" γι' αυτόν "τραγουδάει"!!!
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.