25 Ιουνίου 2022

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…

Για την Ιστορία. 
 
Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει…
 
Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση τις υποδομές ενός ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.  
 
Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.  
 
Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους Ουτσεκάδες να βαφτίζουν το Κόσοβο δεύτερο αλβανικό κράτος, επειδή έτσι γουστάρατε.  
 
Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, σε ένα ανεξάρτητο κράτος – και ακόμα 50 χρόνια τώρα δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων μας – βάζοντας εμάς να διαπραγματευόμαστε μέχρι σήμερα με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.  
 
Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, να αμφισβητούν τα νησιά και μας λέτε “βρειτε τα μεταξύ σας” ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον. 
 
Διαλύσατε την Λιβύη, μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι, και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζάμπα.  
 
Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρία επειδή δεν γουστάρατε τον Ασαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Ασαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος. 
 
Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά, και στο Αφγανισταν, για να βρείτε τον πρώην φίλο σας Μπιν Λάντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα κωλόπλοια σας που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια, σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα.  
 
Εσείς μιλάτε για δημοκρατία; 
Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουαντανάμο; 
 
Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσείν χωρίς δίκη που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας;  
Εσείς που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τα τζιχάντια, ΤΟΝ ISIS και τους Ταλιμπάν.  
 
Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο,και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή νεοφιλελεύθερη δικτατορία του Πινοσέτ.  
 
Εσείς που όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας, παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας.  
 
Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία, ειρήνη και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας;  
Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Πέρσιγκ και Κρουζ περικυκλώνοντας την Ρωσία, η οποία δεν σας πείραζε. 
Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.  
Μια ζωή υποκριτές.  
 
Ακόμα και τον Χίτλερ, οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο.
 
Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ, για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία να την πνίξει.
Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πούτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.
 
Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε ρίξατε τον Γιανουκόβιτς, εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο,και εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.  
 
Εσείς μιλάτε για δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη;  
Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα έκανε ολόκληρη την Ουκρανία χλοοτάπητα. Όμως δεν το κάνει. 
Δεν θέλει να σκοτώσει απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.
Μέχρι και σήμερα δεν λέτε την αλήθεια, ψεύτες ελεεινοί. 
Εκμεταλλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρώσικου λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.
 
Ναι. Η Ρωσία έχει δίκιο. Αυτή είναι η αλήθεια.
Προειδοποίησε, φώναξε, σας ζήτησε να μην σφίξετε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της. Όταν έχεις όμως να κάνεις με Εγκληματίες, ραδιούργους δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στην γη, δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος.  
 
Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία. Την παραπειράξατε και τώρα μάλλον θα σας πηδήξει. Εύχομαι αφ' ενός να τελειώσει γρήγορα, και αφ ετέρου να μην βάλει βαθιά τον ..πύραυλο, γιατί θα πονέσει δυστυχώς όλος ο πλανήτης!
Αυτά ψεύτες, φαρισαίοι υποκριτές.!!!!!!!
 
ΗΛΙΑΣ Ε.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.