28 Ιουνίου 2022

Για άλλη μια φορά: πού είναι η "ακίδα πρωτεΐνης" (spike protein);

10 Ιουνίου 2022, Jon Rappoport Διάβαστε το εδώ
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 
 
Θα ανακεφαλαίωνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει. Αλλά αποφάσισα να το αφήσω έξω από αυτό το άρθρο. Θα επικεντρωθώ μόνο στο εμβόλιο και στο τι υποτίθεται ότι κάνει. 
 
Ας πούμε ότι είστε ερευνητής εμβολίων. Αναπτύσσετε έναν νέο τύπο εμβολίου που χρησιμοποιεί RNA. 
 
Το RNA, όταν χορηγείται με ένεση, έχει έναν σκοπό. Προκαλεί τα κύτταρα του σώματος να παράγουν κάτι που ονομάζεται "ακίδα πρωτεΐνης" (spike protein). Αυτό είναι όλο. 
 
Σύμφωνα με τη θεωρία σας, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού θα αναλάβει δράση και θα εξαπολύσει μια εξουδετερωτική επίθεση εναντίον αυτής της πρωτεΐνης. 
 
Ως αποτέλεσμα, όταν έρθει το " αληθινό πράγμα " - ο ιός, ο οποίος περιέχει την ακίδα πρωτεΐνη - το εμβολιασμένο άτομο θα είναι προστατευμένο. Το ανοσοποιητικό του σύστημα θα αποκρούσει τον ιό. 
 
Εφόσον, και πάλι, ολόκληρος και ο μόνος λόγος που κάνετε την ένεση RNA είναι για να κάνετε τον οργανισμό να παράγει την ακίδα πρωτεΐνης...
 
Δεν θα βεβαιωθείτε ότι το σώμα παράγει αυτή την πρωτεΐνη; 
Φυσικά και θα το κάνετε.
Πώς θα το κάνετε αυτό;
Με τον μόνο τρόπο που μπορείτε. 
 
Θα βάλετε σε σειρά 10 ή 20 χιλιάδες εμβολιασμένους ανθρώπους και θα τους εξετάσετε. 
Θα τους εξετάσετε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την πρωτεΐνη spike στο σώμα τους. 
Δείξτε μου τη μελέτη. 
Δείξτε μου ότι οι ερευνητές εμβολίων και οι κατασκευαστές εμβολίων και ο FDA έκαναν πραγματικά αυτή τη μελέτη. 
Πού είναι; 
 
Δεν μιλάω για την εξέταση τριών ασθενών στην Κίνα ή στο Βερολίνο ή στη Νέα Υόρκη. Μιλάω για μια εκτεταμένη δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι το εμβόλιο κάνει το ΜΟΝΟ πράγμα που υποτίθεται ότι κάνει. Σε όλο τον πληθυσμό. 
Δεν βλέπω αυτή τη μελέτη πουθενά. 
 
Κάποιοι άνθρωποι μου είπαν: "Φυσικά και το εμβόλιο αναγκάζει το σώμα να παράγει την πρωτεΐνη spike. Αυτό είναι το νόημα της τεχνολογίας RNA. Το ΞΕΡΟΥΜΕ αυτό. Η τεχνολογία είναι καλά εδραιωμένη". 
 
Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια των φαρμάκων, μέχρι τα φάρμακα να αρχίσουν να σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. 
 
Θέλω κάτι απλό. Επαλήθευση. Σε όλο τον πληθυσμό. Επαλήθευση ότι το εμβόλιο κάνει αυτό που υποτίθεται ότι κάνει. 
Και θέλω να μάθω γιατί δεν έχει επιχειρηθεί αυτή η επαλήθευση. 
 
Ένας καθηγητής μου είπε χαρακτηριστικά : "Ίσως θα μπορούσατε να επινοήσετε ένα τεστ που θα ανιχνεύει την πρωτεΐνη spike απευθείας στο σώμα... αλλά ίσως είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε αυτό...". 
 
Αλήθεια; Με άλλα λόγια, ένα εμβόλιο αναπτύχθηκε για να κάνει κάτι που ίσως είναι αδύνατο να επαληθευτεί; 
Και αυτό ήταν κατανοητό εκ των προτέρων; 
 
Πριν από μερικούς μήνες, κάποιος μου έστειλε μια μελέτη. Είπε ότι η μελέτη έδειξε ότι η πρωτεΐνη spike είχε βρεθεί σε εμβολιασμένους ανθρώπους. Διάβασα τη μελέτη. Πρώτα απ' όλα, οι συγγραφείς έκαναν αναφορά σε λίγους ανθρώπους. Δεν είναι καλό. Δεν είναι χρήσιμο. Δεύτερον, απ' όσο μπορούσα να πω, η μέθοδος εύρεσης της πρωτεΐνης spike ήταν ύποπτη. Βασιζόταν στην ανίχνευση έμμεσων και αναξιόπιστων δεικτών που υποτίθεται ότι αποδείκνυαν (αλλά δεν αποδείκνυαν) ότι η πρωτεΐνη ήταν παρούσα σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους. Δεν είναι καλό. Δεν είναι χρήσιμο. 
Πού είναι η μεγάλη μελέτη που έγινε με σωστό τρόπο;
Δεν τη βρίσκω πουθενά. 
 
Ο Dr. Andrew Kaufman, ο οποίος έχει διαλύσει και αποκαλύψει τη μη επιστημονική διαδικασία με την οποία οι ιολόγοι ισχυρίστηκαν ότι ανακάλυψαν τον SARS-CoV-2, προσφέρει τα εξής σημαντικά σχόλια σχετικά με την πρωτεΐνη spike: 
"Μπορείτε να αγοράσετε ένα άμεσα διαθέσιμο αντίσωμα της πρωτεΐνης SARS-Cov-2 Spike, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα τυπικό western blot ή ELISA για να ελέγξετε τους λήπτες των ενέσεων για την πρωτεΐνη spike. Αυτό είναι φθηνό και εύκολο να γίνει. Γιατί δεν έχει γίνει;"
 
----------------- 
 
Δικτυογραφία:
One more time: where is the spike protein?
https://blog.nomorefakenews.com/2022/06/09/one-more-time-where-is-the-spike-protein/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.