26 Ιουνίου 2022

Τα… «Ανθρώπινα Δικαιώματα» δεν ισχύουν για τα παιδιά…

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς) 
 
«Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. Καθένας έχει το δικαίωμα να τον προστατεύουν οι νόμοι από επεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους.»
Αρθρο 12 της Χάρτας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
 
Δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ, απορροφούν τεράστια κονδύλια με τη δικαιολογία της «προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Ο ΟΗΕ «κόπτεται» για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα ωρύονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Και στην τελική, αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι πρόκειται για μία τεράστια απάτη και μία τεράστια υποκρισία, προκειμένου να δικαιολογήσουν όλο και πιο ασφυκτικά μονόπλευρους νόμους που στην ουσία προασπίζουν επιλεκτικά «δικαιώματα».  
 
Και οι πιο αδικημένοι των εν λόγω δικαιωμάτων είναι τα παιδιά! Από τη σύλληψή τους στη μήτρα της μητέρας τους ως και την εφηβεία τους, τα παιδιά δεν έχουν ουσιαστικά κανένα «ανθρώπινο δικαίωμα», καθώς οι «υπερασπιστές» της ανθρώπινης ζωής, φαίνεται να μη θεωρούν τα παιδιά ως ανθρώπους, ασχέτως ηλικίας. Για να δικαιολογήσουν αποτρόπαιες πράξεις, αρνούνται να δεχτούν ακόμα και τα έμβρυα ως ανθρώπους. 
 
Αμβλωση  
 
Για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, το θέμα της αμβλώσεως είναι ιδιαίτερα λεπτό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Κι αυτό διότι ναι μεν συνιστά ανθρωποκτονία, αλλά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες η απόφαση θα πρέπει αποκλειστικά να είναι θέμα της μητέρας.  
 
Η πρώτη περίπτωση, είναι όταν η κύηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή της μητέρας. Σε μία τέτοια περίπτωση, η άμβλωση είναι δικαιολογημένη, αν και η αφαίρεση μίας ζωής προς όφελος μίας άλλης, είναι ένα μείζον ζήτημα, κυρίως από ηθικής πλευράς. Παραταύτα η ζωή της μητέρας προέχει της ζωής του εμβρύου. Και σε αυτήν την περίπτωση η άμβλωση μπορεί να είναι ανήθικη, αλλά είναι θεμιτή.  
 
Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με το αν το έμβρυο αποτελεί προϊόν βιασμού. Κι εκεί σαφέστατα η απόφαση διακοπής της εγκυμοσύνης βαρύνει την εγκυμονούσα. Συνήθως – και λογικό – μία τέτοια εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη. Πάλι βέβαια υφίσταται ηθικό δίλημμα, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαγορεύσει σε αυτήν τη γυναίκα να διακόψει την εγκυμοσύνη της.  
 
Η τρίτη περίπτωση είναι αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα αποπλάνησης ανηλίκου ή ατόμου που για σωματικούς ή διανοητικούς λόγους είναι ανίκανο είτε ν’ αντισταθεί, είτε να κατανοήσει την πράξη. Αυτή η περίπτωση όμως, δε διαφέρει ιδιαίτερα από την περίπτωση του βιασμού και ως βιασμός θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.  
 
Και οι περιπτώσεις σταματούν εδώ! Οτιδήποτε άλλο, θα έπρεπε να απαγορεύει τη διακοπή εγκυμοσύνης. Οπως για παράδειγμα η περίπτωση της «κατά λάθος εγκυμοσύνης» που θεωρείται ανεπιθύμητη. Δεν υπάρχει «κατά λάθος» εγκυμοσύνη, διότι αφ’ ενός υπάρχει η προφύλαξη κι αφ’ ετέρου υπάρχει το «χάπι της επόμενης ημέρας». Ουσιαστικά η «κατά λάθος» εγκυμοσύνη, μπορεί ν’ αποφευχθεί πριν η κατάσταση φτάσει στην άμβλωση κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει δικαιολογία.  
 
Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, το 61% είναι υπέρ της έκτρωσης σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ μόλις το 37% δηλώνει αντίθετο. Από αυτούς που είναι υπέρ της αμβλώσεως, το 87% δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες. Αντίθετα, από εκείνους που είναι κατά, το 74% δηλώνουν Προτεστάντες. Κι εδώ συμβαίνει κάτι περίεργο. Οι λευκοί που δηλώνουν Προτεστάντες είναι κατά, ενώ οι μαύροι είναι υπέρ.  
 
Στην Ελλάδα, το Αρθρο 304 του Ποινικού Κώδικα, επιτρέπει την άμβλωση υπό προϋποθέσεις:
  • Εντός των πρώτων 12 εβδομάδων της κύησης σε κάθε περίπτωση  
  • Εντός των πρώτων 24 εβδομάδων, αν υπάρχουν ενδείξεις σοβαρής ανωμαλίας του εμβρύου που επάγονται τη γέννηση παθολογικού νεογνού  
  • Εντός των πρώτων 19 εβδομάδων, αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί  
  • Χωρίς χρονικό περιορισμό, αν υπάρχει αναπότρεπτος κίνδυνος για τη ζωή της εγκύου ή κίνδυνος σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της, βεβαιωμένος από αντίστοιχο ιατρό. Επίσης σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει και η περίπτωση άμβλωσης όταν το έμβρυο αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσλειτουργίες. 
Το βασικό επιχείρημα που προβάλλουν οι υπερασπιστές της αμβλώσεως, είναι ότι μία γυναίκα θα πρέπει μόνη της να ορίζει το σώμα της και δεν μπορεί το κράτος να της επιβάλλει μία κύηση.  
 
Μάλιστα! Κατά έναν περίεργο λόγο ωστόσο, δεν είδαμε καμία από αυτές που διατυμπανίζουν το δικαίωμά τους στο σώμα τους να προβάλλουν την ίδια δικαιολογία στην επιβολή των «εμβολίων» του θανάτου. Αντιθέτως, βελονιάστηκαν χωρίς καμία αντίρρηση και κατηγόρησαν όσους χρησιμοποίησαν το ίδιο επιχείρημα για να μην εμβολιαστούν. Συνεπώς, το επιχείρημα αυτό ως «ασπίδα» στο θέμα των αμβλώσεων, είναι από σαθρό έως γελοίο.  
 
Από την άλλη όμως, αναλογίστηκε κανείς το δικαίωμα του εμβρύου; Οχι βέβαια! Το έμβρυο, για τους υπέρμαχους των αμβλώσεων, δεν είναι άνθρωπος. Δεν έχει δικαιώματα! Είναι χειρότερο και από σκουπίδι. Είναι όμως έτσι;  
 
Για να γονιμοποιήθεί ένα ωάριο, απαιτείται ένα σπερματοζωάριο. Από τη στιγμή που θα γίνει η γονιμοποίηση, το ωάριο αποκτά ζωή. Εξελίσσεται! Αρχίζει να μορφοποιείται. Είναι πλέον άνθρωπος! Μπορεί να μην είναι πλήρως σχηματισμένος, αλλά είναι άνθρωπος.  
 
Θεολογικά μιλώντας, η στιγμή της σύλληψης του εμβρύου, είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που εισέρχεται η ψυχή στον άνθρωπο. Η ψυχή δεν εισέρχεται με τη γέννηση, αλλά με τη σύλληψη. Εξελίσσεται μαζί με το έμβρυο και – θεωρητικά – συμμετέχει στη διαμόρφωσή του. Συνεπώς, η άμβλωση δολοφονεί ένα έμψυχο ον. 
 
Gianna Jenssen 
 
Η περίπτωση της Gianna Jenssen που έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα, αποτελεί «χαστούκι» απέναντι στις ανεξέλεγκτες αμβλώσεις. Η γυναίκα που επέζησε της αμβλώσεως γίνεται καταπέλτης και σύμβολο. Τα όσα μαρτυρεί, αποτελούν γροθιά στο στομάχι!  
 
Μία άλλη γυναίκα που μόλις έμαθε ότι ήταν έγκυος δοκίμασε να κάνει έκτρωση, έκπληκτη διαπίστωσε ότι τα χάπια που της έδωσε ο γιατρός της δεν κατάφεραν να «ρίξουν» το έμβρυο. Τώρα δηλώνει ότι αυτό το ίδιο παιδί που επιχείρησε να «ρίξει», αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας για εκείνη, αν και το παιδί γεννήθηκε με στρεβλοποδίαση λόγω των χαπιών.  
 
Η άμβλωση στην ουσία, υποκρύπτει το «νόμο του ισχυρού». Οι ισχυροί επιβάλλουν τη θέλησή τους σε ένα ανίκανο να αντιδράσει έμβρυο. Ενα έμβρυο που ουρλιάζει «αφήστε με να ζήσω», αλλά κανείς δεν το ακούει, γιατί για τους υπερασπιστές της αμβλώσεως το έμβρυο δεν είναι άνθρωπος. Δεν έχει δικαιώματα…  
 
Παιδιά   
 
Ο,τι κι αν λένε οι διάφοροι «υπερασπιστές» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα παιδιά ΔΕΝ έχουν «ανθρώπινα δικαιώματα». Οι γονείς τους μπορούν να μεταχειρίζονται όπως αυτοί θέλουν, παρά τη θέλησή τους και κανείς δε νοιάζεται.
 
Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα άρθρο όπου οι διάφοροι ψυχασθενείς «αστέρες» του Hollywood επεμβαίνουν στα παιδιά τους απάνθρωπα, αλλά κανείς δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ασχοληθεί με αυτό. Ντύνουν τα αγόρια τους ως κορίτσια και του συμπεριφέρονται έτσι, από τη βρεφική τους ηλικία. Εκμεταλλεύονται την ανικανότητα προς αντίδραση που έχουν τα παιδιά, για να τους επιβάλλουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Επενέβη ποτέ καμία ΜΚΟ που φωνάζει για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Οχι βέβαια! Οι «αστέρες» του Hollywood είναι στο απυρόβλητο. ‘Η για να είμαστε πιο ακριβείς, η αρρωστημένη ανωμαλία είναι στο απυρόβλητο…  
 
Σας προκαλώ: καν’ τε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο με τον όρο «αγόρια» ή «κορίτσια», είτε στα ελληνικά, είτε στα αγγλικά. Θα φρίξετε! Ανήλικα παιδάκια, από τη βρεφική ηλικία, παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας σε μια φρικτή παρωδία. Βλέπουμε αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν ως μοντέλα. Αγόρια ως θελκτικοί ζεν πρεμιέ και κορίτσια βαμμένα ως πορνίδια. Αλλοτε ντυμένα κι άλλοτε με εσώρουχα ή μαγιό. Η παιδική αθωότητα, πεταμένη στα σκουπίδια! Η ηθική κατάπτωση ενός σιχαμένου πολιτισμού!  
 
Κανείς όμως δεν τολμάει να μιλήσει. Αυτά τα παιδιά, δεν έχουν «ανθρώπινα δικαιώματα». Το μόνο δικαίωμα που έχουν, είναι να γίνονται θύματα των ψυχασθενών γονιών τους και μίας αιμοβόρρας βιομηχανίας παραγωγής ανθρωπίνων «κρεάτων». Κανείς δεν επεμβαίνει να σώσει αυτά τα παιδιά…  
 
Από όλα αυτά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι: 
  1. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι απλά μία φούσκα 
  2. Δικαιώματα δεν υπάρχουν όταν οι ισχυροί αποφασίζουν   
  3. Η υποκρισία των «υπέρμαχων» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει «χτυπήσει κόκκινο» 
  4. Τα έμβρυα δεν έχουν δικαιώματα  
  5. Τα παιδιά δεν έχουν δικαιώματα  
  6. Η κοινωνία μας βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, λίγο πριν τον ακρωτηριασμό
Ολα αυτά βέβαια, γίνονται για έναν και μόνο λόγο: τη μείωση πληθυσμού. Κι αυτός ο λόγος γίνεται η πανάκεια για κάθε αρρωστημένη σκέψη που θα δοθεί ως «εύλογο» επιχείρημα από τους εχθρούς της ανθρωπότητας προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους…

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.