2 Αυγούστου 2021

Δεκάδες χιλιάδες τραυματίες από το εμβόλιο COVID-19 αγωνίζονται κατά της λογοκρισίας για να γνωστοποιήσουν τις ιστορίες τους στο κοινό.

30 Ιουλίου 2021 Δείτε το άρθρο στο HumansreFree εδώ: https://tinyl.io/4XBX
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
Ένας ιστότοπος που ισχυρίζεται ότι έχει "1000 ιστορίες COVID" από ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τις ενέσεις COVID-19 διαθέτει μερικά συγκλονιστικά βίντεο.
Σκέφτεστε να κάνετε το εμβόλιο COVID;
Αναγκάζεται ο έφηβός σας να κάνει ένα εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψει στο κολέγιο; 
Έχετε φίλους που αμφιταλαντεύονται σχετικά με τα εμβόλια; 
Ανησυχείτε για τις πιθανές παρενέργειές τους; 
 
Αν πάτε στο διαδίκτυο και κάνετε μια απλή έρευνα στον όρο "Παρενέργειες του εμβολίου COVID", θα σας παρουσιαστεί μια πλειάδα συνδέσμων που μοιάζουν περίεργα μεταξύ τους. 
"Οι παρενέργειες είναι μικρές και συχνές". "Οι παρενέργειες είναι ένα σημάδι ότι το εμβόλιο λειτουργεί σωστά". 
 
Όταν επισκέπτεστε το YouTube και κάνετε την ίδια αναζήτηση, και πάλι, τα βίντεο έχουν ένα σταθερό θέμα. "Ο κίνδυνος από τα εμβόλια είναι μικρότερος από τους κινδύνους από το COVID" και "Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι στην πραγματικότητα κάτι καλό". 
 
Αν δημοσιεύσετε ένα σχόλιο ή ένα βίντεο στο Facebook σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, η ανάρτησή σας διαγράφεται και ο λογαριασμός σας μπορεί να κλείσει. 
 
Αλλά όταν πηγαίνετε σε έναν μη λογοκριμένο ιστότοπο όπως το Bitchute.com ή το Rumble.com και κάνετε την ίδια αναζήτηση, βλέπετε εκατοντάδες βίντεο από πραγματικούς ανθρώπους που είχαν τρομακτικές παρενέργειες από τις ενέσεις τους. 
 
Αυτή η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στο να μοιραστεί την αλήθεια για αυτούς τους ανθρώπους και τις μαρτυρίες τους. 
 
Δείτε μόνοι σας και αποφασίστε μόνοι σας. Αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύσετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να ρισκάρετε ακόμη και θανατηφόρες παρενέργειες από ένα εμβόλιο για μια ασθένεια που επιβιώνει το 99,98% των ανθρώπων κάτω των 70 ετών;;; 
 
Παρακάτω, θα βρείτε αμέτρητες ιστορίες παρενεργειών απευθείας από τους εμπλεκόμενους, ή δυστυχώς, αν πέθαναν, από τους συγγενείς τους.  
 
 
Μακάρι κάποια από αυτά τα βίντεο να είχαν περισσότερη τεκμηρίωση, αλλά κάποιες από αυτές τις ιστορίες τις έχουμε καλύψει και στο παρελθόν. 
 
Όλο και περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους συγκεντρώνονται στο διαδίκτυο για να βρουν υποστήριξη και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, καθώς οι τραυματισμοί τους απορρίπτονται ως σχετιζόμενοι με τις ενέσεις COVID-19, και οι ίδιοι οι γιατροί τους συνήθως δεν έχουν απαντήσεις, ή μερικές φορές ούτε καν την επιθυμία να τους βοηθήσουν. 
 
Ακολουθούν μερικά άλλα διαδικτυακά μέρη όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι για να πουν τις ιστορίες τους για το "εμβόλιο" COVID-19. 
 
Covid19 Vaccine Victims & Families (Ομάδα στο Facebook - 57,5K μέλη) 
 
Υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες επίσης στο Facebook και σε εναλλακτικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Telegram. 
________________ 
 
 
Δικτυογραφία: 
Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Humans Are FreeShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.