25 Αυγούστου 2021

Μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

«Όπου γυρίσω βλέπω ανθρώπους αγχωμένους γεμάτους ανασφάλεια για το τι άλλο θα τους επιβάλλει αυτό το κράτος την επόμενη μέρα.
Το κράτος πού υποτίθεται πως βρίσκεται εκεί για να τους φροντίζει!
 
Ίσως σε κάποιους φαίνεται πλέον φυσιολογικό το κράτος να μας στερεί βασικά μας δικαιώματα, ακόμη και την ίδια την εργασία, και να βαφτίζει "προνόμια" τις ελευθερίες μας, για να μας προστατεύσει με το ζόρι από - πάντα αόρατους- κινδύνους... 
 
Και μόνο από το ποσοστό της δυστυχίας που έχει προκαλέσει αυτή η κυβέρνηση στους Έλληνες, θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι μας κυβερνούν σαδιστές τύραννοι και το πολίτευμα μας είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ! 
 
20 χρόνια αοράτων εχθρών μας έχουν φέρει στο σημερινό σημείο της εξαθλίωσης! 
 
Η κρίση της τρομοκρατίας 
Η οικονομική κρίση 
Η Υγειονομική κρίση  
(Και έρχεται με φόρα) Η κλιματική κρίση 
 
Όλοι αυτοί οι "εχθροί" αόρατοι, και ο μόνος τρόπος να σωθούμε είναι να παραδίδουμε κάθε τρεις και λίγο από μία ελευθερία μας. 
 
Μας έχουν καθίσει σε ένα χειρουργικό κρεβάτι, μας πείθουν ότι έχουμε γάγγραινα και για να μας σώσουν μας ζητούν να κόβουμε οικειοθελώς και να τους παραδίδουμε κάθε λίγο και από ένα μέλος μας! 
 
Μην τους αφήσετε άλλο!!! 
Είναι έτοιμοι να μας κόψουν και τα πόδια! 
Αν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσουμε πλέον να σηκωθούμε ξανά.. 
 
Ανασηκωθείτε και καταλάβετε: 
 
ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.  
ΑΥΤΟΙ είναι η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ».
 Share

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

...τυραννία...

μα φυσικά...!

όταν ξένοι ε π ι β ά λ λ ο υ ν
τούς αγαπητούς τους...
και προθύμους να υπηρετήσουν τα

ξ έ ν α...α λ λ ό τρ ι α

σ υ μ φ έ ρ ο ν τ α

των αφεντικών τους

έχουμε καθαρη τυραννία...

Και επειδη οι τύραννοι
πάντα στρέφονται ενάντια στον λαό
τ'αδέρφια τους...

τους πρέπει...
μισθός και κατάληξη... προδότη...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.