28 Αυγούστου 2021

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Κυβέρνηση Δικτατορίας είναι με Δημοκρατικό επικάλυμμα κι ό,τι θέλει αποφασίζει ερήμην του λαού. Τον υποχρεώνει όμως να αποδεχθεί χωρίς αντίρρηση τις αντισυνταγματικές εξαγγελίες της, για την προστασία της Υγείας του και για το «καλό» του!
 
    Οι παράλογες και αντιλαϊκές αποφάσεις της θα μπουν σε ισχύ από την 13η Σεπτεμβρίου 2021 έως την 31η Μαρτίου 2022 και όσοι δεν συμμορφωθούν, θα αντιμετωπίσουν την μήνη, της κατά τα άλλα λαοπρόβλητης Κυβέρνησης. Ιδού τι επιβάλλει:  
 
    1. Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία άνευ πιστοποιητικού νόσησης. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά και ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς και θα πάρουν πρόστιμα όσοι δεν υποταχτούν ως δουλάκια.  
 
    2. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα κάνουν ένα εργαστηριακό τεστ την εβδομάδα, με κόστος 10 ευρώ. Οι Εκπαιδευτικοί, Ακαδημαϊκοί, εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές θα κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα. Δωρεάν τεστ θα χορηγούνται μόνο στους μαθητές.  
 
    3. Στους δημόσιους χώρους, γήπεδα, κλειστά γυμναστήρια, αθλητικά γυμναστήρια, κινηματογράφους, θέατρα, μόνο οι εμβολιασμένοι θα μπαίνουν με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν. Οι ενεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση ούτε σε δημόσιες δομές για δωρεάν τεστ Covid, πριν ταξιδέψουν.  
 
    4. Στους άλλους εργασιακούς χώρους ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να ελέγχει, αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι. Στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με συνωστισμό, θα υπάρχει σήμανση, για υποχρεωτική χρήση μάσκας.  
 
    Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κυρίως στους μαθητές άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και ο κλάδος των Υγειονομικών κάνει την αρχή για αντίδραση, καλώντας όλους Έλληνες σε ειρηνική διαμαρτυρία στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 και στις 6.30 το απόγευμα. Απευθύνουν ΕΚΚΛΗΣΗ για συμμετοχή προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα σε όλη την Επικράτεια, που κινδυνεύει η υγεία του και καταπατούνται οι Ελευθερίες και τα δικαιώματά του, ενώ οι θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!  
 
    Αν καταρρεύσει το μέτωπο των αγωνιζόμενων Υγειονομικών θα πάρουν σειρά και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες (Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, Εκπαιδευτικοί, κ.λπ.), ενώ οι αδίστακτοι πολιτικοί σχεδιάζουν την επιβολή του εμβολίου και στα παιδιά μας! Κανείς δεν περισσεύει σε τούτο τον αγώνα!  
 
    Το εκβιαστικό δίλημμα που θέτουν είναι: Το μπράτσο σας ή το ψωμί σας!!! Κι εμείς όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ οφείλουμε να δώσουμε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ, κυρίως για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου! Το ΔΙΚΙΟ είναι μαζί μας. Άρα και η ΝΙΚΗ! Ο μόνος δρόμος αντίδρασης είναι η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού.  
 
    Εμείς συμμετέχοντας στον Αγώνα όλων των Ελλήνων επιβραβεύουμε την πρωτοβουλία που πήραν οι δοκιμαζόμενοι με αναστολή και απόλυση γιατροί και νοσηλευτές στον χώρο της Υγείας και ευχόμαστε, πως τώρα πλέον ο αναποφάσιστος λαός θα καταλάβει, πως δεν έχει άλλο χρόνο για… αναβολή.  
 
    Μακάρι να γεμίσει πάλι το Σύνταγμα από τους Αγωνιστές και αντιδρώντες Έλληνες και οι δίκαιες διαμαρτυρίες τους, να τύχουν αυτή την φορά της δέουσας ανταπόκρισης, από τους αποδέκτες τους. Ας είναι η 29η Αυγούστου αφετηρία για την Απελευθέρωση της πατρίδας μας κι ας μείνει ΙΣΤΟΡΙΚΗ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.