28 Αυγούστου 2021

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Κλιματική Αλλαγή, την Covid, τον έλεγχο και τους εγκληματίες

25 Αυγούστου 2021 
Δείτε το άρθρο της Julian Rose, Waking Times στο HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/4evj
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
Μην υποτιμάτε τη δύναμη που χρειάζεται για να λυγίσει το μυαλό σας και να κάνει τους απλούς ανθρώπους να ενστερνιστούν την ιδέα: "Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι". 
 
Αν κάποιος σας πει "τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ένα σίγουρο σημάδι της υπερθέρμανσης του πλανήτη", είναι επειδή παίρνει αυτές τις πληροφορίες απευθείας από τα μέσα ενημέρωσης και τις θεωρεί γεγονός. 
 
Τα μέσα ενημέρωσης τις παίρνουν από την κυβέρνηση - ή από κυβερνητικούς "ειδικούς συμβούλους". Οι "ειδικοί σύμβουλοι" τις παίρνουν από μια άσκηση υπολογιστικής μοντελοποίησης (π.χ. από το Imperial College του Λονδίνου). 
 
Η άσκηση υπολογιστικής μοντελοποίησης τα παίρνει από ένα μεγάλο οικονομικό κίνητρο που προσφέρεται από τον επιχειρηματικό όμιλο και την εξαγορασμένη κυβέρνηση, με τη ρητή εντολή να παραχθεί ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις ανάγκες των συνδυασμένων πολιτικών τους στόχων. Στην προκειμένη περίπτωση, να κατασκευαστεί μια "επιστημονική απόδειξη" ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πραγματική. 
 
Η ανάγκη να υπάρχει "απόδειξη" ότι αυτή η εφεύρεση είναι αληθινή επιτυγχάνεται παρά το γεγονός ότι οι κύριοι υποστηρικτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη γνωρίζουν ότι η ιδέα επινοήθηκε στη Λέσχη της Ρώμης το 1972 στο πλαίσιο μιας ευρέως δημοσιοποιημένης πραγματείας με τον πιασάρικο τίτλο "Όρια στην ανάπτυξη" (Limits to Growth). Περαιτέρω ώθηση απέκτησε από τη Σύνοδο Κορυφής της Γης στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1992, όταν δρομολογήθηκε η διαβόητη Ατζέντα 21 για την επιβολή σε μεγάλο βαθμό παράλογων περιβαλλοντικών περιορισμών, ως προάγγελος των ιδιαίτερα απαιτητικών "φόρων άνθρακα" που εφαρμόζονται σήμερα. 
 
Το Limits to Growth (Όρια στην Ανάπτυξη) μπορεί να είχε απήχηση σε όσους αντιτίθενται στη νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική επιμονή στην αναγκαιότητα μιας οικονομίας "μόνιμης ανάπτυξης"- αλλά η πραγματική πρόθεση πίσω από αυτές τις λέξεις είναι η προετοιμασία του δέκτη να υιοθετήσει μια αυτοεπιβαλλόμενη ψευδο-θυσιαστική στάση σχετικά με τον "περιορισμό". 
 
Δηλαδή, ο περιορισμός του εαυτού μας για χάρη ενός "ανώτερου σκοπού" - τη διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος από την υπερθέρμανση του πλανήτη! 
 
Αυτή η μορφή "λιτότητας-προϋπολογισμού" γίνεται το τέλειο πρόσταγμα για την ενθάρρυνση των φυσικά ενδιαφερόμενων πολιτών όχι απλώς να υιοθετήσουν τον περιορισμό των τυπικών υλικών υπερβολών της ζωής τους, αλλά τελικά την ψευδο-άγια παραίτηση από όλα τα υλικά συμφέροντα. Το μακάβριο σχέδιο πίσω από το οιονεί θρησκευτικό κήρυγμα του Klaus Schwab στο Όρος WEF: 
 
Οι "ειδικοί του βαθέως μυαλού" της ψυχοκοινωνικής μηχανικής του Schwab έχουν σχεδιάσει τα ακριβή βήματα που είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη παράδοση όλου του ιδιωτικού πλούτου στους αχόρταγους υλιστές ελίτ-μάστορες της εξαπάτησης. Ένα απόλυτα απεχθές αλλά και αρκετά λαμπρό τέχνασμα. 
 
Ο μεγάλος συναγερμός για την "Παγκόσμια Υπερθερμανση" σήμανε ως ένας υπολογισμένος τρόπος για τους κορυφαίους βιομηχάνους, τραπεζίτες και βασιλείς να εξασφαλίσουν το μέλλον τους ως κορυφαίοι επιρροείς και ελεγκτές των παγκόσμιων υποθέσεων. 
 
Η οριζόντια ελεγχόμενη κατήχηση από τα μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό την αχαλίνωτη κινδυνολογία, σχεδιάστηκε για να μεταστρέψει το κοινό αίσθημα προς το σκοπό αυτό. Η ελίτ των βιομηχάνων γνωρίζει πολύ καλά ότι ο "φόβος" κάνει τους απελπισμένους ανθρώπους να στρέφονται στους θεωρούμενους ηγέτες τους για να τους προστατεύσουν - και να τους πουν τι να κάνουν. Το ιστορικό προηγούμενο για αυτό είναι πανταχού παρόν. 
 
Η άποψη ότι το κλίμα θερμαίνεται επικίνδυνα δεν είχε κανένα επιστημονικό στοιχείο για να την υποστηρίξει. Αυτό μαγειρεύτηκε αργότερα υπό την αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC). 
 
Είναι περισσότερο από ατυχές το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΚΟ με οικολογικό προσανατολισμό κατάπιε επίσης το δόλωμα και, όντας μέχρι τότε ως επί το πλείστον καλά χρηματοδοτούμενες από κυβερνήσεις που υποστηρίζονταν από εταιρείες, πήραν τα χρήματα, έκλεισαν τα μάτια και το μυαλό τους - και πήδηξαν στο πλοίο - αγκαλιάζοντας έτσι τη θανατηφόρα διαστρέβλωση των αρχικών πράσινων δεσμεύσεών τους. 
 
Τώρα είναι η σειρά του Klaus Schwab (διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) να αναλάβει τα ηνία που του παρέδωσαν οι προηγούμενοι εκπρόσωποι της μικρής αλλά ισχυρής ελίτ που διευθύνει τις πλανητικές υποθέσεις μέσω αρχηγών κρατών-μαριονετών όπως ο Bush, ο Cheney, ο Blair - και άλλων επίδοξων δεσποτών της εποχής εκείνης. 
 
Η δουλειά του Schwab είναι να διασφαλίσει ότι οι στόχοι της "παύσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη" θα εφαρμοστούν πλήρως μέσω των διαύλων της Πράσινης Νέας Συμφωνίας, της Μεγάλης Επανεκκίνησης, της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, της ατζέντας μηδενικού άνθρακα.  
 
Πρέπει να βάλει αυτή την ψευτο-πράσινη μπάλα να κυλήσει σταθερά στο δρόμο που σχεδιάστηκε ειδικά γι' αυτήν από υψηλά αμειβόμενους τεχνοκράτες, των οποίων η ιδιαίτερη κλίση είναι να δημιουργήσουν μια "απογραφή των πάντων" για να καταστεί δυνατός ο έλεγχος όλων των πτυχών της ζωής στη Γη. 
 
Αυτοί οι τεχνοκράτες βλέπουν τη διαχείριση του κόσμου ως μια άσκηση λογιστικής. Μια αποστειρωμένη αναγωγιστική νοοτροπία που συνδέεται στενά με τη ρομποτική και την αντίληψη ότι η προηγμένη μηχανοποίηση και ο υπολογισμός είναι ανώτεροι από τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου μυαλού. Εξ ου και η ανακοίνωση του WEF για το επερχόμενο "Διαδίκτυο των πάντων", το πλέγμα επιτήρησης και ελέγχου των έξυπνων πόλεων που τροφοδοτείται από το 5G και αποτελεί το επίκεντρο της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 
 
Μια ατζέντα που έχει τοποθετηθεί ειδικά κάτω από τον τίτλο "πράσινο" - ένα όνομα κλεμμένο από το αρχικό οικολογικό κίνημα της δεκαετίας του 1970 και του '80, του οποίου το ήθος ήταν - και παραμένει - η προώθηση μιας "λαϊκής οικολογίας" ανθρώπινης κλίμακας, με μικρό αποτύπωμα.  
 
Ένα αυθεντικό όραμα που δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με τη σημερινή γιγαντιαία τέταρτη βιομηχανική επανάσταση υπό την ηγεσία των επιχειρήσεων, η οποία προβάλλεται από τους μάστορες της εξαπάτησης του WEF ως η μόνη λύση για το "πρασίνισμα του πλανήτη". 
 
Αυτό που στην πραγματικότητα είναι, φυσικά, είναι μια μεγάλη εταιρική/καμπαλιστική αρπαγή για τον έλεγχο των πρωτογενών πόρων και της προσφοράς χρήματος στον κόσμο. Η λέξη "πράσινο" δύσκολα θα μπορούσε να είναι πιο διαστρεβλωμένη. 
 
Έτσι, με αυτή την ψεύτικη πράσινη ιδεολογία να βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή του σχεδίου της ελίτ του παγκόσμιου σχεδιασμού του κεντρικού ελέγχου για έναν γενναίο νέο κόσμο, η προσπάθεια είναι να αξιοποιηθεί κάθε δυνατή ευκαιρία για την επιβολή συνθηκών που θα περιορίζουν τα πρότυπα συμπεριφοράς της ανθρωπότητας ώστε να ταιριάζουν στις πονηρά επινοημένες απαιτήσεις της "αποτροπής της υπερθέρμανσης του πλανήτη".  
 
Η μεγάλη ιστορία τρόμου της Λέσχης της Ρώμης, σχεδιασμένη ειδικά για να αφήσει ένα φοβισμένο και μπερδεμένο κοινό πλήρως εξαρτημένο από τους τεχνοκράτες "ειδικούς" που θα βρουν μια "σωτήρια λύση" για να αποτρέψουν το τηγάνισμα του πλανήτη. 
 
Τώρα, η "σωτήρια λύση" για το φανταστικό "πρόβλημα" που επινόησαν οι τεχνοκράτες, πρέπει να εκπληρώσει τους σκληρά συνδεδεμένους στόχους αυτής της μικρής αλλά πολύ ισχυρής ελίτ που αποτελεί τη σκιώδη κυβέρνηση του πλανήτη.  
 
Μια δεσποτική συμμορία που έχει ως σκοπό να διαμορφώσει το μέλλον σύμφωνα με μια σκοτεινά διογκωμένη αίσθηση αυτοσπουδαιότητας και ανωτερότητας έναντι της υπόλοιπης ανθρωπότητας. 
 
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται για να εξομαλυνθεί ο δρόμος για την απρόσκοπτη επίδειξη μιας τέτοιας ανεξέλεγκτης μεγαλομανίας είναι να εξασφαλιστεί η ελάχιστη δυνατή αντίσταση του κοινού. Η ελάχιστη αντίσταση στην ανάπτυξη του "μεγάλου σχεδίου", η εφαρμογή του οποίου απαιτεί -για να γίνει αξιόπιστο- μια συνεχή διαδικασία περιβαλλοντικής διαταραχής και υποβάθμισης. 
 
Η αιτία αυτής της διατάραξης μπορεί στη συνέχεια να αποδοθεί στην πρόοδο της "καταστροφικής" υπερθέρμανσης - για την οποία όλες οι λύσεις πρέπει να είναι "τεχνολογικές". Τεχνολογικές με την έννοια της υψηλής τεχνολογίας, της ρομποτικής, της ψηφιακής και της ηλεκτρομαγνητικής. 
 
Το να σκοτώνεις τουλάχιστον δύο πουλιά με ένα σμπάρο είναι μια δημοφιλής ιδέα στις τάξεις των υποστηρικτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι τα αποτελέσματα μιας γενικής αποβλάκωσης της εγκεφαλικής ισχύος θα μπορούσαν να ενισχυθούν όταν συνδυαστούν με τον ατομικά στοχευμένο έλεγχο του νου, την ύπνωση και τα βασανιστήρια, τα οποία είχαν ήδη δοκιμαστεί καλά μέσω του αμερικανικού προγράμματος MK Ultra. 
 
Σε αυτό το πρόγραμμα πειραματίστηκαν ανελέητα με ανθρώπινα όντα για να βρεθεί σε ποιο σημείο "έσπασαν" και έγιναν ελεγχόμενα εργαλεία για την εκτέλεση των μυστικών επιχειρήσεων που απαιτούνται για την υπονόμευση της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας και για την πραγματοποίηση ψυχολογικών επιχειρήσεων, γεγονότων με ψεύτικη σημαία (false flag) και ακόμη - όταν κρίθηκε απαραίτητο - δολοφονιών. 
 
Μια παραλλαγή αυτών των ίδιων τεχνικών χρησιμοποιήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού (lockdown) της Covid, ιδίως σε οίκους ευγηρίας, όπου η γενοκτονία έχει γίνει θεματική και οι ηλικιωμένοι θεωρούνται αναλώσιμη ύλη για τον σκοπό της "αναχαίτισης της Covid". 
 
Ο έλεγχος του νου είναι το κεντρικό όπλο των ελίτ σχεδιαστών. Η παρουσία του είναι πανταχού παρούσα σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής - ξεκινώντας από την τηλεόραση - ένα ιδιαίτερα ζωτικό στοιχείο του (κρατικού) ελέγχου των μαζών, και επεκτείνεται σε όλες τις δραστηριότητες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, τις τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων, τα προγράμματα υπολογιστών, το Wi Fi και τα προηγμένα στρατιωτικά "αθόρυβα" όπλα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή διάκρισης μεταξύ της διαδικασίας και της λειτουργίας του ελέγχου του νου, της προπαγάνδας και της άμεσης κατήχησης. 
 
Όλα τα παραπάνω αναπτύσσονται τώρα για να εγκατασταθούν οι απολαύσεις της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Klaus Schwab, του Mηδενικού Άνθρακα, της Πράσινης Συμφωνίας και των έξυπνων πόλεων 5G σταθερά στα εγκεφαλικά κύτταρα των ένοχων ανθρώπινων όντων, τα οποία επίσης θα παρακινηθούν να παραδώσουν όλα τα ιδιωτικά τους περιουσιακά στοιχεία "για τον σκοπό".  
 
Μην υποτιμάτε τη δύναμη που χρειάζεται για να καταφέρει κανείς να κάνει τους απλούς ανθρώπους να ενστερνιστούν την ιδέα: "Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. 
 
Τον προσεχή Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Διάσκεψη για το Κλίμα στη Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο. Ολόκληρη η πιο εξελιγμένη μαγεία ελέγχου του μυαλού θα χρησιμοποιηθεί για να φανεί ότι αυτή η εκδήλωση θα είναι μια "παγκόσμια σωτήρια" συνάντηση των καλών και των μεγάλων. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον "φόβο της υπερθέρμανσης του πλανήτη" που συγκρατεί όλη την εφεύρεση της Μεγάλης Επανεκκίνησης/Πράσινης Συμφωνίας. 
 
Χωρίς αυτό το τρομακτικό μήνυμα της "καταστροφής αν δεν δράσουμε" που το στηρίζει, το μέλλον της ατζέντας του κύριου ελέγχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα κατέρρεε από τις ραφές.  
 
Η Covid εμφανίστηκε στη σκηνή για να διασφαλίσει ότι ο παράγοντας φόβος θα λάμβανε μια υπερτροφοδοτούμενη ώθηση, αρκετή για να το μεταφέρει μέχρι το σημείο όπου η COP θα μπορούσε να το διπλασιάσει - και έτσι να αυξήσει την πιθανότητα να σηκώσει τελικά τα χέρια ψηλά το άφρονο κοινό και να φωνάξει "Σώστε μας με κάθε κόστος!". 
 
Η γεωμηχανική του ατμοσφαιρικού αερολύματος (Chemtrails), η Covid, το 5G, το Πρόγραμμα Ατμοσφαιρικής Έρευνας Υψηλής Συχνότητας (HAARP), το WiFi, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, ο χημικός κορεσμός των οικιακών προϊόντων και ιδιαίτερα των τροφίμων - είναι όλα παραδείγματα σύγχρονων όπλων των οποίων η ανάπτυξη μας πλασάρεται ως "σημαντική προοδευτική επιστήμη", αλλά ο πραγματικός σκοπός τους είναι να πνίξουν τη ζωτική δύναμη που κινεί το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό σφρίγος, τη φυσική υγεία και την πνευματική δόνηση. 
 
Μέχρι τη χειραγώγηση και την υποβάθμιση του ανθρώπινου, ζωικού και φυτικού DNA και του γονιδιώματος της ίδιας της ζωής. 
 
Στο τέλος αυτής της πρωτοφανούς μονοκυβερνητικής εισβολής στη θεότητα της δημιουργίας βρίσκεται ο "Ρομποτικός Άνθρωπος". Το σημείο ωμέγα της μετανθρώπινης (transhumanist) μοναδικότητας. Ένα άψυχο cyborg "απάνθρωπης φυλής" που παίρνει όλες τις οδηγίες του μέσω της μόνιμης σύνδεσης του νεοφλοιού του με έναν κεντρικό υπερ-υπολογιστή. 
 
Αυτό είναι στην πραγματικότητα το όραμα της εξέλιξης της ανθρωπότητας που οι σκοτεινοί ελεγκτές του Schwab έχουν σχεδιάσει ως "τη νέα κανονικότητα", καθιστώντας την ανθρώπινη φυλή με αισθήματα σε μεγάλο βαθμό παρωχημένη γύρω στο 2050 - και σχεδόν παρωχημένη μέχρι το 2030/2040. Μια ανθρώπινη φυλή που μέχρι τότε θα έχει μειωθεί περίπου στο ένα τέταρτο του σημερινού της αριθμού, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο των ψυχοπαθών αρχιτεκτόνων της Μεγάλης Επανεκκίνηση/Νέας Παγκόσμιας Τάξης/Πράσινης Συμφωνίας. 
 
Είναι ζωτικής σημασίας να αντιληφθούμε ότι η τερατώδης εφεύρεση της Covid, της οποίας οι τοξικοί "εμβολιασμοί" είναι ένα όπλο που προκαλεί γενοκτονία, μεταμφιεσμένο σε "προστασία", είναι μόνο ένα από τα χαρτιά της τράπουλας "σκοτώνω και ελέγχω". Ένα σημαντικό, αλλά ένα χαρτί του οποίου η εκδήλωση είναι συμπτωματική της δαιμονικής τσάντας με τα κόλπα που έχουν στη διάθεσή τους οι ανήξεροι δράστες του ωμού κακού. 
 
Ο ιός Corona Virus και η Υπερθέρμανση του Πλανήτη είναι πρώτα ξαδέρφια. Και οι δύο οφείλουν τη δημιουργία τους στο ίδιο ακριβώς τέχνασμα "λαγός από καπέλο". Αυτό της μαζικής εφαρμογής της τέχνης της εξαπάτησης-ύπνωσης, προκειμένου να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι αυτό που είναι εξωπραγματικό είναι αληθινό - ότι είναι ψεύτικο είναι πραγματικό. Και οι δύο χρησιμοποιούν τους ίδιους φασιστικούς μηχανισμούς ελέγχου για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. 
 
Τώρα έχουμε συγκεντρώσει τα ετερόκλητα μέρη αυτής της επιχείρησης γενοκτονίας που ονομάζεται: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (αναγκαστική ολοκληρωτική ανάληψη εξουσίας), Πράσινη Νέα Συμφωνία (ψεύτικος πράσινος φασισμός), Μηδενικός Άνθρακας (χωρίς άνθρακα = χωρίς ζωή), Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (πλήρως ρομποτικός χώρος εργασίας) μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι κάθε στοιχείο είναι στην πραγματικότητα αναπόσπαστο μέρος του συνολικού σχεδίου. Συνδεδεμένοι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε τελικά να δούμε ολόκληρη τη διαβολική εικόνα. 
 
Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην υπεράσπιση της Ζωής στη Γη μόνο αν δούμε και δράσουμε με βάση αυτή τη "συνολική εικόνα". Χωρίς να παρασυρόμαστε στο να αντιμετωπίζουμε κάθε σύμπτωμα ως μια ξεχωριστή και άσχετη κρίση από μόνη της. Το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι εμπνευστές να κάνουμε, φυσικά. 
 
Για έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, αυτές οι σκοτεινές μέρες έχουν στην πραγματικότητα το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. Διεγείρουν την εκδήλωση μεγάλων αχτίδων αντιδραστικού φωτός! Ξαφνικά, δεκάδες χιλιάδες βρίσκουν έναν κοινό σκοπό και ενώνονται για να τα βάλουν με τους αφέντες της εξαπάτησης, με το να σταθούν δυνατά υπέρ της αλήθειας, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας. 
 
Αυτό προμηνύει μια αξιοσημείωτη μετατόπιση της έμφασης στη ζωή όλων μας. Μια πραγματικά δραματικών διαστάσεων που προαναγγέλλει την απτή ξεδίπλωση μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα. Μια εποχή στην οποία η διάλυση των παλαιών φραγμών της φυλής, της τάξης, της θρησκείας και του χρήματος - εισάγει μια βαθιά αίσθηση παγκόσμιας αδελφότητας, μια μεγάλη επέκταση του πνευματικού και μια νέα μορφή παγκόσμιας κοινωνικής και οικονομικής συνεργασίας. 
 
Συνεργασία στην οποία οι κοινοί ανθρωπιστικοί στόχοι αντικαθιστούν σταθερά τη διχαστική και καταστροφική απληστία της παγκόσμιας αγοράς που βασίζεται στο κέρδος. 
 
Αυτή η ανθοφορία της ανθρωπότητας που καθοδηγείται από την καρδιά θα είναι ο πραγματικά καθοριστικός παράγοντας της μεγάλης απάτης της Παγκόσμιας Υπερθέρμανσης / Απάτης της Covid, όπως θα αναφέρουν μια μέρα τα βιβλία της ιστορίας. Η συντριπτική χρήση του φόβου και της εξαπάτησης προκάλεσε την αντίθετη κατάσταση να βγει από την κρυψώνα της και να εκδηλωθεί ως αυτό που, για τους αρνητές της, θα είναι μια αφόρητη αντίρροπη δύναμη - που δεν προέρχεται από κανέναν άλλον παρά από την ενεργειακή πηγή της ίδιας της Δημιουργίας. 
 
Μια τέτοια εκπληκτική μεταμόρφωση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, και χρειάστηκε μια εξαιρετική, κραυγαλέα εκδήλωση του σκότους για να πυροδοτηθεί η αντιδραστική φωτιά, η οποία καλεί τώρα σε μια μεγάλη αναγέννηση των αληθινών δυνάμεων του ανθρώπου. Αυτή είναι η εποχή της αλήθειας, της διαφώτισης και της δράσης. 
 
Πάρτε το θάρρος στα δύο σας χέρια και βγείτε μπροστά! Βάλτε ως στόχο σας τίποτα λιγότερο από τον αφοπλισμό και τη διάλυση του τεχνοκρατικού συστήματος απόλυτου ελέγχου από πάνω προς τα κάτω, που επιχειρεί να υποδουλώσει εσάς, εμένα και κάθε ευαίσθητο ανθρώπινο ον που προσπαθεί να παραμείνει πιστό στις βαθύτερες αξίες της Ζωής. 
_____________ 
 
Δικτυογραφία: 
Climate, Covid, Control – and Criminals 



Share

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Κοροναβήρος Εμβολιάδης...

Κλιματία Αλλαγήδου...

Χωρισόριος Αναπτυξιεύς...


...

αδελφάκια και τα τρία
παρά τις επιψανειακές τους
διαφωνίες

που φροντίζουν

το βασιλειο να μην φύγει...ποτέ
από το...σόϊ...!


Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.