14 Ιουνίου 2021

Παγκόσμια συνομωσία του βιολογικού πολέμου - Πως η πανδημία του κορωνοϊού θα χρησιμοποιηθεί για να φιμωθεί το διαδίκτυο

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Δρος Φάουτσι ότι ενδέχεται ο ιός να διέφυγε από εργαστήριο της Γιουχάν της Κίνας και την πρωτοφανή ομολογία του ότι από το έτος 2015 οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν με 600.000 δολ. τις έρευνες στο ίδιο εργαστήριο για τον εντοπισμό της επίδρασης ιών προερχόμενων από ζώα στον άνθρωπο, έγινε φανερό ότι οι έρευνες αυτές απέδωσαν και τον Νοέμβριο 2019 είχε ήδη δημιουργηθεί ο Covit-19 που αποτέλεσε το όπλο του νέου βιολογικού. πόλεμου. 
 
Και ο πόλεμος αυτός ήδη άρχισε με συνέπειες που θα επέρχονται για άγνωστο διάστημα στο μέλλον και θα επιφέρουν δραματικές αλλαγές στην ζωή των λαών, αλλά και μεγάλη ανισοκατανομή του εισοδήματός τους με την συσσώρευση του πλούτου σε ακόμα λιγότερα άτομα και ομάδες της παγκόσμιας ελίτ.
 
Αντίθετα θα επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση των λαών, θα περιορισθεί η φυσική εργασία και θα αντικατασταθεί με μορφές τηλεργασίας και θα επέλθει ραγδαία αύξηση των ασθενειών και των θανάτων. Αυτά όλα ήδη προβλέπονται και δρομολογούνται όπως αναφέρονται στα κείμενα της Ατζέντα 2030 με την Μεγάλη Επανεκκίνηση. 
 
Γι αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα με την πλέον πρόσφατη παγκόσμια εκδήλωση – φόρουμ που έγινε στο Cyber Polygon 2020 με συμμετοχή αρρωστημένων οντοτήτων που μεταξύ άλλων ασχολήθηκαν και με την εξόντωση της μοναδικής ελπίδας που απέμεινε για την αλλαγή του κόσμου δηλαδή της αναδυόμενης νέας γενεάς.  
 
Στις 8 Ιουλίου 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020 η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο με θέμα την κυβερνοασφάλεια και αποτέλεσε ένα διαδικτυακό συνέδριο με ανώτερους αξιωματούχους διεθνών οργανισμών και κορυφαίων εταιριών. Την παρακολούθησαν 5.000.000 τηλεθεατές από 57 χώρες σε live stream και 120 ομάδες από 29 χώρες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε μία ενδεχόμενη κρίση του κυβερνοχώρου. 
 
Το κεντρικό θέμα ήταν «Ψηφιακή πανδημία. Πως να αποφευχθεί μία κρίση και να ενισχυθεί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα» Η συγκεκριμένη προσομοίωση ήταν αντίστοιχη με αυτήν που είχε διοργανώσει ο Μπίλ Γκέιτς με τίτλο «Εvent 201» τον Οκτώβριο 2019 στην Νέα Υόρκη λίγο πριν ξεσπάσει η «πανδημία» του κορονοϊού. Η σκιώδης υπέρ-κυβέρνηση που ελέγχει την παγκόσμια ολιγαρχία και εξουσιάζει τις τύχες των λαών έχει αποδείξει ότι προειδοποιεί για τις προθέσεις της μέσω κινηματογραφικών ταινιών, ετήσιων αναφορών αλλά και «προσομοιώσεων – ασκήσεων ετοιμότητας» για την αντιμετώπιση των μεγάλων κρίσεων που θεωρεί ότι αναπόφευκτα θα ξεσπάσουν, ενώ στην ουσία τις προετοιμάζει και τις προκαλεί η ίδια. 
 
Την εκδήλωση εγκαινίασε ο Κλάους Σβάμπ ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Π.Ο.Φ.) και μίλησαν πολλοί επώνυμοι ομιλητές διεθνούς κύρους όπως ο διευθυντής κυβερνοεγκλήματος της Ιντερπολ, ο ΓΓ γραμματέας της, ο διευθυντής επιχειρήσεων και μέλος του ΔΣ του Π.Ο.Φ, ο πρώην κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του ΒΒCΝews κ.λ.π. Και αναπτύχθηκαν τα κεφάλαια 
1. Κατήχηση παγκοσμιοποίησης. 
2. Τι σημαίνει μία μείζων κυβερνοεπίθεση (cyber attack). 
3. Η ψηφιακή πανδημία των Fake news. 
4. H εξαέρωση του Cloud. 
5. To τέλος της φυσικής εργασίας. 
6. Το τέλος των σχολικών κτηρίων. 
7. Η Αλλαγή νομοθεσίας και 
8.Η μεγαλύτερη συνομωσία όλων των εποχών ….. 
 
Μεταξύ άλλων ο Σβάμπ είπε ότι «το χάος που προξενεί ο κορονοϊός στις κοινωνίες θα φανεί ως απλή όχληση σε σχέση με το φοβερό σενάριο που αποτελεί μία γενικευμένη κυβερνοεπίθεση. Τότε θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία η ενέργεια, οι μεταφορές και τελικά όλες οι κοινωνίες στο σύνολό τους. Την θωράκιση του διαδικτύου καμμία εταιρία ή χώρα δεν μπορεί να την κάνει μόνη της αλλά μόνο όλες μαζί.» 
 
Ο επόμενος ομιλητής μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε ότι πιστεύει ότι «θα έρθει μία χειρότερη κρίση από αυτήν του Covit-19 και έφερε ως παράδειγμα ότι μία διακοπή ρεύματος έξι ωρών σε μία χώρα (λ.χ. Γαλλία) τι τεράστια ζημία θα προκαλούσε (περί τα 1,5 δις δολ.) Ακολούθησε συζήτηση για την ψηφιακή πανδημία των fake news με θύματα τους ψηφοφόρους που θα είναι ανήμποροι να διαπιστώσουν την αλήθεια των ειδήσεων μέσω διαδικτύου, με ενδεχόμενο οι ισχυροί να επιδιώξουν να ελέγχουν την πληροφορία, με κάθε ρύθμιση που θα προέρχεται από κοινοβούλια ή ηγέτες με ταυτόχρονη αλλαγή της νομοθεσίας με αποτέλεσμα να μπορούν να επηρεαστούν πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν την αλήθεια της είδησης. 
 
Για την εργασία τονίστηκε ότι «οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν στα γραφεία τους και οι σχέσεις εργασίας θα είναι όλο και πιο ελαστικές, αφού θα αναπτυχθεί η τηλεργασία» Για τα σχολικά κτήρια αναφέρθηκε ότι στο εξής θα αυξάνεται η τηλεκπαίδευση και τα παιδιά πρέπει να μάθουν τους κινδύνους που καραδοκούν. Η τηλεκπαίδευση θα επικρατήσει με παράνομα διατάγματα των χωρών στα πλαίσια της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 
 
Η παγκόσμια όμως ολιγαρχία θα ενδιαφέρεται μετά το τέλος της πανδημίας να μορφωθούν τα παιδιά της σε σχολεία ειδικά διαμορφωμένα, όπου θα φοιτούν παιδιά στελεχών των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών. Αντίθετα τα παιδιά του λαού θα συνεχίζουν να μορφώνονται μέσω τηλεκπαίδευσης που σταδιακά θα επηρεάζει το νευρικό τους σύστημα με τον εγκλεισμό τους επί ώρες σε υπολογιστή και θα τους προκαλεί κατάθλιψη μέχρι και αυτοκτονία. Επίσης τα σχολικά κτήρια που δεν θα χρησιμοποιηθούν για τα παιδιά της ελίτ θα αποτελέσουν κατοικίες για αφροασιάτες, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κ.λ.π.. Από τα χρήματα που θα εξοικονομούνται από την κατάργηση των σχολικών κτηρίων θα πληρώνονται με το βασικό εγγυημένο εισόδημα οι λαθρομετανάστες και οι εταιρίες προστασίας της κυβερνοασφάλειας. 
 
Στην συνέχεια μίλησαν υπεύθυνοι μίας ΜΚΟ που δημιουργήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας τον Σεπτέμβριο 2019 με στόχο «την διαφύλαξη της ακεραιότητας του διαδικτυακού οικοσυστήματος» Αναφέρθηκαν στο ινστιτούτο Cyber Peace και υποστήριξαν ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέοι μηχανισμοί συνεργασίας για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος με μία παγκόσμια σύμβαση και μία διεθνή συνθήκη που θα υπογραφεί από ομάδα χωρών που θα θίγονται από αυτό το φαινόμενο. Και επισήμανε το ενδεχόμενο μετά από σειρά κυβερνοεπιθέσεων από εγκληματίες χάκερ για την προστασία των λαών από τα fake news να περιορισθεί το διαδίκτυο με αποφάσεις των κρατών και σταδιακά να οδηγηθεί σε κατάρρευση.  
 
Η παγκόσμια αυτή συνομωσία που εδραιώνεται με την μορφή του βιολογικού πολέμου με την διασπορά του ιού, χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη όλων των εποχών και γι αυτό επέβαλε τα μέτρα κατά της πανδημίας με την δικαιολογία για ένα μαζικό αποπληθυσμό και με αφαίρεση κάθε ελευθερίας ιδιαίτερα των Ευρωπαϊκών λαών και τον σταδιακό περιορισμό των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων. 
 
Από την αντίδραση των Ευρωπαϊκών λαών στα ανθρωποκτόνα σχέδια της παγκόσμιας συμμορίας που έχει ως στόχο της την μόνιμη αφαίρεση της ελευθερίας τους και την έμμεση δολοφονία των παιδιών τους, πάντοτε με το πρόσχημα της ύπαρξης και αναπαραγωγής του ιού (βλ. Ελλάδα) και από την αντίδρασή τους στον εμβολιασμό θα κριθεί αν τελικά αποτύχουν οι στόχοι των παγκοσμιοποιητών να επιβάλουν παγκοσμίως ένα αυταρχικό καθεστώς με την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 
 
Με αυτήν θα επιδιωχθεί να υποδουλωθεί όλη η υφήλιος με την εξαπόλυση μαζικών κυβερνοεπιθέσεων στις χώρες που θα έχουν στοχοποιήσει με εγκληματίες χάκερ τους οποίους υποτίθεται ότι θα θέλουν να συλλάβουν. Το παγκόσμιο χακάρισμα θα γίνει μέσω διαρροής εμπιστευτικών εγγράφων και θα οδηγήσει σε δεύτερο στάδιο στην ακύρωση των εθνικών νομοθεσιών και Διεθνών συνθηκών και την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών, υποτίθεται για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο για το καλό της ανθρωπότητας. ΄Ετσι οι χώρες που θα κινδυνεύουν από κυβερνοεπιθέσεις θα υποχρεωθούν να παραδώσουν τα αρχεία τους δημόσια και ιδιωτικά για να βοηθηθούν και να σωθούν οι λαοί τους που ως αδύναμοι και απροστάτευτοι δεν θα μπορούν να αντιδράσουν από τον φόβο του σόκ και δέους που θα τους απειλεί. 
 
Αυτά είναι τα σχέδια της παγκόσμιας ολιγαρχίας υπέρ-κυβέρνησης που με την εφεύρεση του βιολογικού όπλου του Covit-19 ενεργοποίησε τους γνωστούς και δηλωμένους από ετών στόχους της, αφού με την διαιώνιση του φόβου της επανάκαμψης κατά στάδια του ιού και τις πολλές μεταλλάξεις θα συνεχίζει να ενσπείρει τον φόβο της πανδημίας με την ελπίδα ότι οι λαοί θα είναι αδύναμοι να αντιληφθούν τα βαθύτερα σχέδια της και να πειθαναγκάζονται να εμβολιασθούν δήθεν για να σωθούν. Μέρος αυτής της συνομωσίας αποτελεί και η χώρα μας που άκριτα υιοθετεί τις εντολές και επιβάλλει μέτρα αντίθετα στην λογική επενδύοντας στον φόβο. 
 
Ετσι κατόπιν εορτής ακύρωσε τα παράλογα μέτρα των συνεχών lockdowns με τα κλειστά καταστήματα γνωρίζοντας την τεράστια καταστροφή που θα επέφερε στην οικονομία αλλά προείχε η εφαρμογή των εντολών που μεταξύ άλλων είχαν και στόχο την μεγάλη αλλαγή του παραγωγικού και καταναλωτικού μοντέλου της χώρας με την φτωχοποίηση ή καταστροφή όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 
 
Όμως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι και με νόμιμους τρόπους να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους. Επειδή πρέπει πάντοτε να γνωρίζουμε ότι «είναι πιο εύκολο να ξεγελάσεις τον άνθρωπο από το να τον πείσεις ότι έχει ξεγελασθεί» Και δυστυχώς αυτοί που ξεγελάσθηκαν από τα μεγάλα ψέμματα της πολιτικής ηγεσίας είναι πολλοί και δύσκολα μπορούν να το αποδεχθούν.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.