Τελευταίες αναρτήσεις

3 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ

Της εξουσίας το πολιτικό αληταριό 
στην άβυσσο μας οδήγησαν και στο γκρεμό 
αμόρφωτοι, απαίδευτοι, κηφηναριό 
από την κατοχή μην περιμένεις να σε βγάλουν 
τούτοι εδώ 

Σημαιοφόρος εν τούτω… Νίκα 
αλλα τα κομματόσκυλα στου Μαξίμου 
μπήκαν; 

Βουλή του αίσχους με ‘βολευτές’ μπετόν αρμέ 
κράτος ανίκανο, δημοκρατία κουρελέ

Δυο γαϊδουριών άχυρο δεν ξέρουν 
να χωρίσουν 
το Μάτι καίνε την Μάνδρα καταποντίζουν 
και κατά τα φαινόμενα συνεχίζουν 
την ουσία δεν την εγγίζουν 
την Μακεδονία όμως στους Σκοπιανούς 
την παραδίδουν 

Χλευάζουν πατρίδα, πολιτισμό και 
αξιοπρέπεια συλλογική 
γλώσσα στους Σκοπιανούς δώσανε 
και ταυτότητα μακεδονική 
χωρίς να ρωτήσουν τον κυρίαρχο λαό 
εντολοδόχοι τους το Νατοϊκό αφεντικό 
και την πράξη τους την ανόσια και προδοτική 
μας την πουλάνε σαν «ωφέλεια εθνική»; 
και δεν υπάρχει θαρραλέος δικαστής; 

Ποιός ο καλός και ποιος ο χειρότερος 
κατά τους αρχηγούς στο πυρ ο λαός 
στο εξώτερον 
όλοι στο ψέμα κολυμπάνε και όλοι μας ξεγελάνε 
ο λαός πένεται και αυτοί τ’οικονομάνε 

Τους άνδρες μεταβάλλουν σε γυναίκες 
και τις γυναίκες σε άνδρες 
ανατράπηκαν τα πάντα 
μόνο στις ακτές μείνανε οι μάνδρες 

Στην πολιτική και οι «Ψιψίνες» 
τώρα γίνονται και «δημαρχίνες» 
χάθηκαν οι ηγέτες και οι «Μπουμπουλίνες 
μόνο οι πυροσβέστες φταίνε 
και οι «μπασκίνες» 

Ευθύνες μην περιμένεις 
από λεχρίτες 
ούτε συνέπεια από αλήτες 
ο λαός γιατί ψηφίζει 
το κακό συναπάντημα και 
τους κοπρίτες; 

Αυτοί οι γνήσιοι δημοκράτες 
εμείς οι πατριώτες «ακροδεξιοί» 
ο λαός τους πήρε στις ντομάτες 
και δεν τολμούν να πάνε ούτε στη λαϊκή 

Δειλοί σαν λαγοί και σαν κουνέλια 
καμιά παραίτηση καμία μεταμέλεια 
ακόμη νομίζουν ότι δήθεν είναι υπουργοί 
ενώ πτώματα είναι που καθυστερεί 
η ταφή 

Αμφικτύων 
2/8/2018 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.