23 Αυγούστου 2018

Το Θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για να μας γλυτώσει από τα πιο δύσκολα.

Είναι πλέον πασιφανές ότι η παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου στην επικείμενη εμπλοκή μας με την Τουρκία θα είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο φετινός δεκαπενταύγουστος έδωσε το μήνυμα της παρουσίας της Μεγαλόχαρης από εδώ και πέρα.

«η Παναγία σκεπάζει τον Ελληνικό Στρατό , τρομάζει τον σουλτάνο και λευτερώνει ανήμερα της εορτής της τα δυο απαχθέντα παλληκάρια μας»

Στο αποκορύφωμα της κρίσης που έρχεται πάλι θα επικαλεστούμε το Πανάγιο Όνομα της και θα πούμε 
«ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ σώσον ημάς»

Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε:

«Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».
Αυτά θυμούνται οι τουρκαλάδες και ετοιμάζουν ΙΣΤΟΡΙΚΑ κόλλυβα.

«Ο ακροδεξιός, φασίστας ηλικιωμένος ηγέτης των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαχτσελί “ανέβασε πίεση” με την απόφαση του ΣτΕ για τον ένα Τούρκο στρατιωτικό και απειλεί την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος MHP,ο Μπαχτσελί θυμήθηκε την Μικρασιατική καταστροφή και είπε: 

«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρο των δηλώσεων Μπαχτσελί βρέθηκαν και οι ΗΠΑ, κατηγορώντας την πως βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα της Τουρκίας.

«Δεν πρόκειται για έναν πάστορα. Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το πραξικόπημα εναντίον της Τουρκίας, το κάνουν για να σώσουν τους συντρόφους τους», επισήμανε.
https://www.militaire.gr/quot-anevase-piesi-quot-o-mpachtseli 

Τους την «δώσαμε στα νεύρα» και έχουν να κάνουν με το διπλωματικό επεισόδιο που αφορά τους 8 τούρκους αξιωματικούς που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης της ΘΡΑΚΗΣ τον Ιούλιο του 2015 μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

«Νέα τουρκική αντίδραση, αυτή τη φορά απο το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, με απειλές για Αιγαίο και Κύπρο πριν λίγη ώρα στην απόφαση του ΣτΕ για την παροχή οριστικού ασύλου σε ένα εκ των 8 Τούρκων αξιωματικών φυγάδων.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει κάθε προοπτική βελτίωσης του κλίματος ασφάλειας μεταξύ των δύο χωρών.

Μάλιστα αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Άμυνας χαρακτήρισαν την περίπτωση των 8 ως μια υπόθεση πλήρους αναποφασιστικότητας εκ μέρους της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι ίδιοι αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι η Ελλάδα δε θα πρέπει να αναμένει καμία πρόοδο στην εφαρμογή των ΜΟΕ τα οποία η ελληνική κυβέρνηση μονομερώς προχώρησε στην άρση τους μετά την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης.

Έτσι πρακτικά πάνε... βόλτα τόσο τα ΜΟΕ όσο φυσικά και η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλούσι Ακάρ την οποία απεύθυνε ο Έλληνας ομόλογός του Π.Καμμένος.

Τα σίγουρο είναι πως η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί για νέο γύρο έντασης σε Αιγαίο και Κύπρο.» Πάνος Σπαγόπουλος
http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/

Αυτό το διπλωματικό επεισόδιο με τους 8 όχι μόνο δεν λύνεται αλλά περιπλέκει και άλλο την κατάσταση επιπρόσθετα με την επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

ΕΥΤΥΧΩΣ με την ολοκάθαρη παρέμβαση της Υπεραγίας Θεοτόκου παρέδωσαν τα δυο παιδιά μας που απήγαγαν και δεν τα χρησιμοποίησαν όπως έλεγαν για το παζάρι που ετοίμαζαν με τους 8 τούρκους αξιωματικούς.

Το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ όμως συνεχίζει να παραμένει άλυτο και φέρνει άλλα πολλά, όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ( άλλωστε ο αρχικός τόπος υποδοχής των 8 τούρκων αξιωματικών ήταν η Δυτική Θράκη και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως)
Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 23 Σεπτεμβρίου 2012 

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.

Μου λέει "μην τον πειράζεις τον σάκκο"...

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει "Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ' το εδώ να το δω κι εγώ."

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει "τίνος είναι αυτό;". Του λέω "είναι του φίλου μας του Β." ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει "είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε."

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω "γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο".

Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. 

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!". 
Τον ρωτάω "εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;"
"Όχι!", μου λέει. "Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. 

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.
Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι..."» 

http://topothoumeno.blogspot.com/2018/03/blog-post_67.html 

Παρουσιάστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ σε κάποιον και του είπε δυο μέρες μετά την εορτή ΤΗΣ: 
«να μην ξεχνούν οι Έλληνες το ΘΑΥΜΑ που έκανα τον δεκαπενταύγουστο γιατί το ΘΑΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ» 
αδελφοί κατανοήσαμε το παραπάνω … 
Εσείς; 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.