30 Αυγούστου 2018

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2019 Η ΚΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

Οι πράκτορες της ΜΙΤ αλωνίζουν Ρόδο και Κω

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Όλοι οι Έλληνες πλέον και οι πιο εφησυχασμένοι και οι έχοντες άγνοια του τουρκικού κινδύνου, αναγνωρίζουν την μεγάλη και ανησυχητική δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που ενεργεί ως γκέτο πρακτόρων της ΜΙΤ στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας, και μέρα με την ημέρα “χτίζει” το όραμα του τουρκικού επεκτατισμού στην ευρύτερη ελληνική περιοχή!

Πόσοι όμως γνωρίζουν παρόμοιες έκνομες δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου; 

Εμείς κατά το πρόσφατο παρελθόν, επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί στις πολυετείς ενέργειες – προσπάθειες της Τουρκίας, για την μουσουλμανοποίηση των Δωδεκανήσων! Με προπύργιο των ενεργειών τους την Κω! Την Κω, του τεράστιου ενεργειακού πλούτου που κρύβεται στα “σωθικά της”! 

Έκνομη δράση του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου…

Έτσι, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μας κι έχουν να κάνουν με έκνομες – πολεμικές θα τις χαρακτήριζα – ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου!

Στην νήσο Κω πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε ειδικό κλιμάκιο της ΜΙΤ, σταλμένο από το Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, όπου διακινεί ειδικό χάρτη με οθωμανικά μνημεία στο ελληνικό νησί, κι ο οποίος συνετάχθη με την “συνδρομή” των τριών Τούρκων πρακτόρων αυτού του ειδικού κλιμακίου!

Σε αυτόν τον χάρτη όλες οι ονομασίες αναγράφονται με την τουρκική τους παραδοχή! Επί παραδείγματι, η Κως αναγράφεται ως İstanköy!

Η παρουσίαση όλων αυτών των μνημείων στον διακινούμενο χάρτη, έχει προφανώς προπαγανδιστικό σκοπό! Ναι ή όχι; Υποδηλώνει πως ήταν δικά τους και οσονούπω πρέπει να επανέλθουν στην κατοχή τους; 

Αλλά το άκρως ανησυχητικό, που λαμβάνει εκρηκτική διάσταση, είναι πως οι πράκτορες της ΜΙΤ στις συναντήσεις που κάνουν διατρανώνουν πώς, η νήσος Κως μέχρι τα τέλη του 2019 θα βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή! 

Και πώς θα γίνει – αν γίνει - αυτή η κατοχή; Ειρηνικά; 
Αλήθεια, τι ακριβώς κάνει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ);

Υψηλό το μουσουλμανικό στοιχείο στην Κω…

Μην ξεχνάμε ότι στο Πυλί της Κω υπάρχει Hot Spot που αριθμεί 3500 χιλιάδες μουσουλμάνους, οι οποίοι κινούνται ανεξέλεγκτα στη γύρω περιοχή, όπου βρίσκονται εγκαταλελειμμένα τέσσερα στρατόπεδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (;;;)! 

Όμως, εκτός από τις 3500 χιλιάδες μουσουλμάνων, στο Πυλί ζούνε μόνιμα, Αλβανοί, Πακιστανοί και Βουλγαρόγυφτοι, που απαριθμούν περί τις 2000 χιλιάδες!

Η πλειοψηφία αυτών μένει στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, τον οποίο περιβάλλοντα χώρο έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο, παρενοχλώντας συχνότατα τους Χριστιανούς της περιοχής! Αφού, όπως μας καταγγέλλεται, η επιδίωξή τους είναι ο Ορθόδοξος Ναός του Αγίου Γεωργίου να μετατραπεί σε Τζαμί!

Όπως επίσης μας καταγγέλλεται, ότι εκεί δρουν περίεργες ΜΚΟ που υποβοηθούν τις πελατειακές σχέσεις καταστημάτων της περιοχής!
Ωστόσο, θα θέλαμε να γνωρίζουμε, αυτές οι καταγγελίες δεν φτάνουν στα επτασφράγιστα “αυτιά” της ελληνικής Πολιτείας; Υπάρχει υπηρεσία πληροφοριών;

Δεν γνωρίζει η ελληνική Πολιτεία, ότι το μουσουλμανικό στοιχείο, τουρκικής καταγωγής, είναι υψηλό στο νησί και βρίσκεται υπό την υψηλή επιστασία και προστασία του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου;

Από τη στιγμή πού καθίσταται αυτό το μουσουλμανικό στοιχείο άκρως επικίνδυνο, διαγράφοντας πολύ δυσοίωνο το μέλλον της νήσου Κω;

Όταν το τελευταίο χρονικό διάστημα από το Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, έχει ενταθεί η “ευαισθησία” του, καλώντας το μουσουλμανικό στοιχείο της Κω να επικοινωνεί καθ΄ όλο το 24ωρο με τρία σταθερά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, για οποιοδήποτε πρόβλημα ενδεχομένως να έχει!
Μια ιδιαίτερα έντεχνη κινητοποίηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά!

Μήπως λοιπόν ετοιμάζονται διάφορες προκλήσεις – προβοκάτσιες που σκοπό έχουν την ένταση; Εξάπτοντας την εχθρική φύση των φανατικών μουσουλμάνων που κατοικούν σε Ρόδο και Κω;

Αφού στοχευμένα προσπαθούν να επιβάλλουν νομή και κατοχή στην Κω και γι΄ αυτό – ιδιαίτερα στην Κέφαλο – έχουν επιδοθεί σε ένα πραγματικό όργιο αγοράς γης κι επιχειρήσεων; Όταν αγοράζουν διαμερίσματα, αγροικίες και έχουν γίνει κύριοι της περιοχής;

Περίεργη συμπεριφορά μουσουλμάνων Ρομά…

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι άξια ανησυχίας τα όσα παρακάτω, επίσης καταγγέλλονται – από αξιόπιστη πηγή μας – και τουλάχιστον θα έπρεπε να θεωρήσουμε πως δεν είναι τυχαίο γεγονός! 

«Ο σχετικά πρόσφατα δημιουργηθείς καταυλισμός μουσουλμάνων Ρομά στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, ο οποίος γειτνιάζει με το στρατόπεδο Πυροβολικού της Μεσαριάς, κοντά στο Ασκληπιείο, είναι τυχαίο γεγονός;

Εκεί υπάρχουν δεκαπέντε (15) παράγκες που κατοικούνται από μουσουλμάνους Ρομά! Προκύπτει κάποιο θέμα ασφαλείας; Ναι ή όχι;

Άλλο ένα παράξενο γεγονός, είναι η αυξημένη (περίεργη;;;) επαιτεία από τους εν λόγω Ρομά και η οποία πολλές φορές γίνεται εξόχως φορτική και πιεστική, σε σημείο που να δημιουργείται αντίδραση των διερχομένων αυτοκινητιστών, αφού οι Ρομά κλείνουν το δρόμο και ζητούν χρήματα με καθόλου κομψό τρόπο! Θα λέγαμε με εκβιαστικό τρόπο, του τύπου: Δώστε χρήματα διαφορετικά δεν περνάτε!

Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, έχουν επιβάλλει ένα είδος διοδίων των διερχομένων αυτοκινητιστών!

Τελικά εάν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα ασφαλείας;
Είναι ή δεν είναι τα παραπάνω, τυχαία γεγονότα; 


“Κυριεύτηκε” από Τούρκους το παλαιό λιμάνι…

Αλλά οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος!
Μας καταγγέλλεται, πως το παλαιό λιμάνι της Κω (Ακτή Κουντουριώτη) “ελέγχεται” σε ποσοστό 90% από τουρκικά πλεούμενα τα οποία εκτελούν το δρομολόγιο Αλικαρνασσού – Κω! Τα οποία φράζουν την είσοδο του παλαιού λιμανιού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα τέλη του Ιουλίου 2018, τουρκική θαλαμηγός ενεπλάκη σε “επεισόδιο” με ακταιωρό του Πολεμικού μας Ναυτικού, που μόλις επέστρεφε από περιπολία στο Αιγαίο μας!
Άλλη μια φοβερή καταγγελία, που αφορά και τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο!


Όμως, μάλλον ο χρόνος του ΥΠΕΘΑ δεν φτάνει για να ασχοληθεί με τέτοια θέματα, αφού το 24ώρό του περιλαμβάνει πιο σοβαρά!

Όπως, του χθεσινού ανασχηματισμού της κυβερνήσεως και της υπουργοποίησης της “εκλεκτής” του Πάνου Καμμένου από τα χρόνια στη ΝΔ, της Κατερίνας Παπακώστα!
Ναι από τα τέλη Ιουλίου “μαγειρευόταν” αυτός ο ανασχηματισμός, αμέσως μετά τη βιβλική καταστροφή στην Ανατολική Αττική! 


Δολιοφθορά δεξαμενής νερού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 

Είναι τυχαίο γεγονός η δολιοφθορά δεξαμενής νερού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έγινε στις 2 Αυγούστου 2018 στο Κονιαριό (περιοχή του Πυλιού) και προκάλεσε την έκδοση Δελτίου Τύπου του Δήμου με θέμα: Δολιοφθορά σε δεξαμενή νερού πού χρησιμοποιείται για την πυρόσβεση στην περιοχή Λαγούδι – Κονιαριό; 

Η οποία έχει ως εξής:

Δολιοφθορά καταγράφηκε στη μία από τις δύο δεξαμενές νερού στην περιοχή Λαγούδι - Κονιαριό, που χρησιμοποιούνται για περιπτώσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.
Στη δεξαμενή υπήρχαν ίχνη δολιοφθοράς από αιχμηρό αντικείμενο που προκάλεσε διαρροή νερού.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε στα πλαίσια τακτικού ελέγχου που πραγματοποίησε η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και η οποία προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Επίσης λόγω παλαιότητας της Δεξαμενής του Πυροσβεστικού Οχήματος η Πολιτική Προστασία προχώρησε σε αντικατάσταση της μαζί με τα εξαρτήματα πυρόσβεσης.
Αναφερόμενος στο περιστατικό της δολιοφθοράς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία κ. Σεβαστιανός Μαραγκός δήλωσε:
“Είναι σαφές ότι υπάρχουν άνθρωποι με νοσηρό ψυχισμό και ακόμα πιο νοσηρά κίνητρα. Η δολιοφθορά που έγινε στη Δεξαμενή του νερού στο Λαγούδι, μας υποχρεώνει να εντείνουμε την προσοχή μας. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου εντείνει τις περιπολίες σε ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο’’!

Τελικά ποιος έκανε τη δολιοφθορά; Έγινε έρευνα; Κι εάν ναι τι αποκαλύφτηκε; 
Αμείλικτα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεως από τους αρμόδιους φορείς!
Πάντως αξίζει να θυμηθείτε και το παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο: «”Επέμβαση” της Τουρκίας σε Κω και Ρόδο»! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.