17 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Η Μεταπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση! Γιατί, αυτά τα κόμματα αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του Δημοκρατικού πολιτεύματος, μετετράπησαν σε σπόνσορες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και των διαφόρων συντεχνιών, εργολάβων και επιχειρηματιών! Έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς και διαπλοκής!

Αναθεώρησαν επανειλημμένως το Σύνταγμα προασπίζοντας τα συμφέροντα των οικονομικών ισχυρών παραγόντων και εμμέσως και των δικών τους, από την στιγμή που οι ίδιοι παραδέχονται πως κόμματα και πολιτικά πρόσωπα έχουν χορηγούς το μεγάλο ανεξέλεγκτο κεφάλαιο. Αυτά τα αναθεωρημένα Συντάγματα, τους έδωσαν το δικαίωμα της πλήρους ασυλίας και ατιμωρησίας στα όποια ανομήματά τους (ασυλία βουλευτών και νόμος περί ευθύνης υπουργών κ.α.)!

Και ακολούθως ήλθαν τα Μνημόνια, της οικονομικής κρίσεως που εξαθλίωσε και εξακολουθεί στοχευμένα να διαλύει τη Μεσαία αστική Τάξη, την εργατική Τάξη πολιτών!

Στα κόμματα αυτής της εγκληματικής οργάνωσης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήλθε να προστεθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην “Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου”! Για να αποδείξει πως η “Αριστερά είναι χειρότερη και πιο υποτακτική του Κεφαλαίου από τη Δεξιά”!

Υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις… 

Εν μέσω λοιπόν των Μνημονίων των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας στην ΕΕ, αυτά τα κόμματα άφησαν επί δεκαετίες ανοχύρωτη την Ελλάδα σε κάθε μικρή και μεγάλη θεομηνία της φύσεως! Αποδεικνύοντας πως, οι όποιες βαρύγδουπες προεκλογικές εξαγγελίες γίνονται όταν αυτά τα κόμματα βρίσκονται στην Αντιπολίτευση υπέρ του λαού και ειδικότερα υπέρ των χαμηλών στρωμάτων της Κοινωνίας μας και των λαϊκών περιοχών, όταν γίνονται Κυβέρνηση αναλαμβάνοντας την Εξουσία, ξεχνούν τις υποσχέσεις τους στο λαό και συντάσσονται στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος όλων εκείνων που ζουν εις βάρος του λαού!

Θυμηθείτε τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Ρένας Δούρου που με το συνδυασμό “Δύναμη Ζωής” (σήμερα, τι ειρωνεία αυτός ο τίτλος που θρηνούμε τόσα θύματα) εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Αττικής στις 25 Μαίου 2014, για αντιπλημμυρικά έργα που θα θωράκιζαν ευπαθείς περιοχές της Αττικής!
Λόγια, λόγια, λόγια…

Θρήνος από τη μια, εκλογές από την άλλη… 

Σήμερα η Πατρίδα μας θρηνεί νέα απώλεια ανθρωπίνων ζωών στη Μάνδρα της Αττικής από τα λάθη, τις παραλήψεις, τον ωχαδερφισμό, την συμπόρευση και την συμμετοχή στην ανομία όλων των Εξουσιαστών!

Σήμερα, χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχασαν όλα τους τα υπάρχοντα! Έχασαν τα σπίτια τους έχασαν τα αυτοκίνητά τους, έχασαν την περιουσία τους…

Ήταν νοικοκυραίοι και προγραμμάτιζαν την επόμενη ημέρα και μέσα σε δυο ώρες κατάντησαν άστεγοι και χωρίς να γνωρίζουν πως ακριβώς θα αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα!

Θρήνος, θρήνος και μόνο θρήνος από τις εικόνες που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων!
Πέθαναν άνθρωποι, καταστράφηκαν ζωές και ο Πρωθυπουργός μας έδωσε νέες υποσχέσεις προς τους καταστραμμένους! Σαν εκείνες προς του σεισμοπαθείς της Μυτιλήνης και της Χίου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έκανε σύσκεψη ανάλυσης του ολέθρου! Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, οι “μονομάχοι” της διεκδίκησης της προεδρίας της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, θα επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές, αντίγραφο των παλαιοκομματικών σόου του παρελθόντος, επί της εποχής του ΠΑΣΟΚ, που οι Υπουργοί του επισκέπτονταν με γαλότσες (Βάσω Παπανδρέου) τις πληγείσες περιοχές του Αγίου Ιωάννου του Ρέντη, του Μοσχάτου κ.α. περιοχών του Πειραιά από το ξεχείλισμα του Κηφισού ποταμού!

Ωστόσο, πριν να συμβεί αυτή η θεομηνία προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον ηγέτη της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” άνω των 200 χιλιάδων πολιτών, πληρώνοντας μάλιστα από το υστέρημά τους 3 ευρώ!

Θα ήθελα να γνωρίζω αν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες πολίτες, προσήλθαν στην κάλπη αναμένοντας  πως θα φέρει την “πολιτική άνοιξη” η Φώφη και ο Ανδρουλάκης!

Θα ήθελα να γνωρίζω αν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες πολίτες, τώρα που μεσολάβησε αυτή η απώλεια ζωών και περιουσιών Συνελλήνων, θα προσέλθουν εκ νέου να καταθέσουν την προτίμησή τους στα πολιτικά ανδρείκελα της εγκληματικής οργάνωσης; 

Το Πολυτεχνείο ζει και οδηγεί τα πολιτικά κόμματα 

Ενώ η Πατρίδα θρηνεί επάνω στα ερείπια που δημιουργούν οι πολιτικοί μας, έχουμε να ασχοληθούμε – για άλλη μια φορά – με την Επέτειο του Πολυτεχνείου! Η 17η Νοεμβρίου είναι η ημέρα του Πολυτεχνείου! Είναι η ημέρα που οι ΗΠΑ το 1973 σηματοδότησαν την ανατροπή της κυβερνήσεως των Συνταγματαρχών, προκειμένου επάνω του να στηθεί η Μεταπολίτευση της εγκληματικής οργάνωσης και ο διαμελισμός της Κύπρου, αρχικά με την αρσακειάδα τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια με τον “Εθνάρχη” Κωνσταντίνο Καραμανλή! 

Καθ΄ όσον το καθεστώς των Συνταγματαρχών είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία φιλελευθεροποίησης, αφού περιλάμβανε την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την μερική άρση της λογοκρισίας στα Μέσα καθώς είχαν δοθεί επίσης υποσχέσεις για νέο Σύνταγμα και εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974 με την επιστροφή πολιτικής διακυβέρνησης! Στην πορεία επί πολλές δεκαετίες συντηρείται αυτός ο μύθος, στον οποίο έφτιαξαν πολιτική καριέρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς που έγιναν βουλευτές, υπουργοί, επίτροποι στην ΕΕ! Ατέλειωτος ο κατάλογος! Εξαγοράζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον “αγώνα” τους! 

Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη! Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντορας του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι! Αυτή, η επονομαζόμενη “γενιά του Πολυτεχνείου” που ξεπούλησε την Ελλάδα και φτωχοποίησε τους Έλληνες, απολαμβάνει ακόμη τις δάφνες από την επαναστατική δράση της! 

Καλή 17 Νοέμβρη να έχουμε… 

Έτσι, για άλλη μια χρονιά το κέντρο των Αθηνών ετοιμάζεται να “γιορτάσει” την περιβόητη “γιορτή” του Πολυτεχνείου. Τριήμερες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και φέτος στους δρόμους των Εξαρχείων και ως συνήθως μετά θα εξαπλωθούν και στους τριγύρω δρόμους της πόλης, αλλά και σε κεντρικά σημεία άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

Εκατοντάδες “άνθρωποι” (γιατί χιλιάδες με το ζόρι να είναι) θα δείξουν το σεβασμό και την αλληλεγγύη τους προς τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της Δυτικής Αττικής, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και φυσικά διαλύοντας και καταστήματα άλλων βιοπαλαιστών συνανθρώπων μας. Έτσι, θα τιμήσουν και φέτος την επιστροφή της Δημοκρατίας (άσχετα αν αυτοί είναι κατά και αυτού του πολιτεύματος) πλήττοντας άμεσα τους καταστηματάρχες – “μεγαλο-κεφαλαιούχους”, αλλά και το κράτος που τους “τυραννά” διαλύοντας κάθε δημόσιο χώρο. Προφανώς και δε θα πληρώσουν αυτοί οι ίδιοι την αποκατάσταση των ζημιών εμμέσως. Τι λέτε τώρα. Έτσι, με φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ θα βγάλουν το άχτι τους και φέτος απέναντι στους “μπάτσους” που τους “δολοφονούν”, ενώ οι ίδιοι είναι άτομα …καλλιεργημένα και …αμέμπτου ηθικής. 

Με αυτόν τον τρόπο θα ρίξουν μία γροθιά στο στομάχι του κράτους και θα βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην κατάλυση του “καθεστώτος” και θα οδεύσουν προς την δημιουργία του “κράτους” της οδού Στουρνάρη, όπου όλοι οι τεμπέληδες και εγκεφαλικά νεκροί του κόσμου τούτου θα μαζεύονται και θα κάνουν ό,τι γουστάρουν και σε όποιον γουστάρουν χωρίς καταπιέσεις κι άλλες τέτοιες αηδίες. Εξάλλου, γιατί να υπάρχει ιδιοκτησία και ποιος είναι αυτός που ορίζει ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι; Μια χαρά δε ζουν τα ζώα με τον άτυπο “νόμο της ζούγκλας”;

Και έπειτα ήσυχοι θα κοιμηθούν… 

Μετά, στις 18 Νοεμβρίου, κι αφού δε θα έχουν κλείσει μάτι 3 μέρες πολεμώντας τον καπιταλισμό και το κεφάλαιο, τους φασίστες, τους ρατσιστές και τους σεξιστές, θα ρίξουν τον καθιερωμένο τους ύπνο που θα τους κάνει να κοιμηθούν κανονικότατα μέχρι τις ίδιες μέρες του επόμενου έτους, εκτός κι αν αποφυλακιστεί ξανά ο δολοφόνος του Αξαρλιάν και τόσων άλλων, Κουφοντίνας, ή θελήσουν να λάβουν γνώση από το πολίτευμα της Δημοκρατίας (ασχέτως αν δεν γουστάρουν τη Δημοκρατία) κάποιοι φιλομαθείς και φιλοπρόοδοι νέοι “άνθρωποι” σαν τον Ρωμανό. “Πόλη που καίγεται, λουλούδι που ανθίζει” γράφει ένας τοίχος στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης και με αυτό το “οικολογικό” μήνυμα θα πάει μπροστά ο πλανήτης Γη. Χαιρετίσματα στους “αγωνιστές” με τις κουκούλες και τα full face (αυτά παραπέμπουν σε άλλες εποχές) που είναι τόσο δυνατοί που κρύβονται μέσα στα Πανεπιστήμια επικαλούμενοι το άσυλο αυτής της κατά τα άλλα βρωμο-εκπαίδευσης. 

Είστε τόσο δυνατοί σύντροφοι, που το κράτος δε μπορεί να σας σταματήσει. Γι΄ αυτό, και σας ταχταρίζει αιώνια. Κατά βάθος τα πάτε πολύ καλά εσείς οι δύο. Οι μήπως όχι ; Γι΄ αυτό καλή 17 Νοέμβρη να έχουμε! (Σιγά μην πούμε Νοεμβρίου, είμαστε και λίγο κομμουνιστές και πρέπει να το δείξουμε!)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.