29 Νοεμβρίου 2017

Η αίρεση φέρνει την κατάρρευση.... Η λέξη Θεός θα είναι χωρίς γένος για την προτεσταντική "εκκλησία" της Σουηδίας!!!!

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΑΥΤΗ Η ...'ΜΑΝΤΑΜ'!
Αναδημοσίευση από το ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ "ΣΕΡΝΕΙ" ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;;

(ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ"!) 

Τέλος σε οτιδήποτε παραπέμπει σε γένος και αφορά στο Θεό αποφάσισε να βάλει η "εκκλησία" της Σουηδίας, απαγορεύοντας προσδιορισμούς όπως “αυτός” ή “Κύριος”. Αντ’ αυτού, οι κληρικοί καλούνται να χρησιμοποιούν “γλωσσική ουδετερότητα” (!) όταν αναφέρονται στην υπέρτατη θεότητα. 

Η απόφαση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κινήσεων της Ευαγγελικής Εκκλησίας των Λουθηρανών, ενόψει της ανανέωσης του εγχειριδίου, που περιγράφει τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων των κληρικών από άποψη γλώσσας, λειτουργίας, ύμνων και άλλων πλευρών της θρησκευτικής ζωής. ..

"KΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ"! Ή ΤΟ ΑΛΛΟ: "ΕΙΠΕΝ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ...ΚΕΦΑΛΑ"!!! 

Ο γλωσσικός προσδιορισμός αποφασίστηκε σε συνάντηση 251 μελών, που μετέχουν στο όργανο λήψης αποφάσεως της εκκλησίας, που συνεδρίασε για διάστημα οκτώ ημερών. Με έδρα την Ουψάλα, η συγκεκριμένη εκκλησία έχει 6,1 βαπτισμένα μέλη, σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων. Επικεφαλής είναι η γυναίκα "αρχιεπίσκοπος" Antje Jackelen. 

Σε δηλώσεις της προς το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων, η "αρχιεπίσκοπος" υποστήριξε ότι “θεολογικά, γνωρίζουμε ότι ο Θεός είναι πέρα από τους προσδιορισμούς του φύλου. Ο Θεός δεν είναι άνθρωπος”. 

Ωστόσο, η απόφαση έχει προκαλέσει κριτική στη χώρα, με καθηγητές θεολογίας να υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό, η εκκλησία της Σουηδίας δεν σέβεται την θεολογική κληρονομιά και υπονομεύει το Τριαδικό Δόγμα. ['ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ'] ------------------------------------------------------- 

(ΜΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΛΟΥΘΗΡΑΝΟΙ ΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ ΑΝΤΙΘΕΑ "ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ! ΑΚΟΥ ...ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!! 

ΚΑΙ "ΔΩΣΤΟΥ" ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ... ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ...ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ... ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΡΑ ΓΕ, ΤΙ ΘΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ;) 

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"  

ΣΧΟΛΙΟ 

Οταν εισαι εκτός Εκκλησίας μπορείς να λές ότι σου κατέβει ..... εύκολα.
Εδώ οι τύποι έκαναν αρχιεπίσκοπο γυναίκα....
Και για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν ευρισκόμενοι λίγο μακρύτερα από την Εκκλησία, κι αναρωτηθούν "γιατί όχι αρχιεπίσκοπος μια γυναίκα"... να πούμε ότι πέρα από την Ιερά Παράδοση που στην Εκκλησία του Χριστού είναι πολύ ισχυρή καθώς περιλαμβάνει πέρα από τις πράξεις του Χριστού μας (που όρισε 12 άντρες για μαθητές του), και τα λόγια των Αγίων και των θεοπνεύστων Πατέρων, και ένα πολύ ισχυρότερο παράδειγμα....

Την Παναγία μας....
Την ανώτερη και πιο ευλογημένη γυναίκα της ανθρωπότητας....
Η οποία αν ποτέ η Εκκλησία μας θα αποφάσιζε να κάνει γυναίκες κληρικούς θα ήταν η πρώτη και η μεγαλύτερη, αφού κουβαλούσε πάνω της την απόλυτη αγιότητα....
Γι αυτό και ονομάστηκε ΠΑΝ-ΑΓΙΑ.
Απαξ και εκείνη ΠΟΤΕ δεν απαίτησε να γίνει κληρικός και παρέμεινε μια "απλή" πιστή διακόνισσα στο έργο των Αποστόλων κατά την μίμησή της και οι ευσεβείς γυναίκες της Εκκλησίας μας, ακολουθώντας το παράδειγμά της, μένουν χωρίς καμία ενόχληση, στον ρόλο που τους ορίζει η Εκκλησία μας....

Φυσικά στους αιρετικούς όλα αυτά είναι, ένα τίποτα...
Δεν αναγνωρίζουν τα ιερά Μυστήρια, αποκαλούν την Παναγία, Μαρία υποβιβάζοντάς την υποτιμητικά σε μια απλή γυναίκα...., δεν δέχονται την Ιερά Παράδοση, δεν έχουν Αγίους.... συνήθως προτιμούν να αποκαλούν τον Χριστό με το ανθρώπινο όνομά Του ως Ιησού, δίνοντας έμφαση κυρίως στην ανθρώπινη φύση του κλπ...
Κατόπιν τούτων μην μας φαίνεται παράδοξο να κάνουν γυναίκες κληρικούς, να μην θεωρούν αμαρτία την ομοφυλοφιλία, ή να αποφασίζουν απλά ότι τους ενοχλεί το γένος της λέξης "Θεός".....

Και ναι μπορεί ο Θεός να είναι εκτός γένους, με την ανθρώπινη έννοια, εφόσον είναι πνεύμα... αλλά η λέξη "Θεός" γιατί;
Για να καταλάβετε το γελοίο του πράγματος.... η αγγλική γλώσσα βάζει θηλυκό γένος στην λέξη "πλοίο" κι όλα τα πλοία τα αποκαλεί στο θηλυκό.... 
Αυτό τι σημαίνει ότι τα πλοία είναι γυναίκες;
Μιλάμε για γελοίες και τραγικές καταστάσεις...

Εδώ έχουν χάσει ολοκληρωτικά το νόημα του Χριστιανισμού και της Εκκλησίας κι ασχολούνται με το αν θα έχει γένος η λέξη "Θεός"....

Δυστυχώς προτεστάντες και καθολικοί έχουν κυριολεκτικά παραδοθεί στην Νέα Τάξη και ο "ψευτοπροοδευτισμός" τους δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί....
Οι χώρες τους μαστίζονται από την αθεϊα και την κοινωνική και πνευματική διάλυση όσο κι αν υπάρχει αυτό το κατασκευασμένο όμορφο περιτύλιγμα....
Η σαπίλα και η βρώμα έχουν κατακλύσει εγκεφάλους κι ολόκληρες κοινωνίες....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.