1 Ιουλίου 2015

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ…

Γράφει η Μαίρη Καρά

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μας πήγε πολύ μακριά. Με τα ψέματα και τις συνωμοσίες τους οι απάτριδες πολιτικοί αποπροσανατόλισαν τον λαό και κατάφεραν να κρατηθούν στην ΕΞΟΥΣΙΑ πέρα από κάθε ανοχή. Με τη συνενοχή τους στα σχέδια των δανειστών και την ολοκληρωτική υποταγή τους στις παράλογες απαιτήσεις τους, παγίδευσαν τον λαό, για να του επιβληθούν και να τον αποκοιμίσουν. Αυτό τον περήφανο λαό όμως που συγχρόνως αποτελούσε και απρόσμενο κίνδυνο για όλο το δοσιλογικό κατεστημένο. Αυτόν τον ανυπότακτο λαό που τον θεωρούσαν γραφικό, τρελαμένο… που όμως τους περίμενε στην γωνία! Αυτόν που θα έδειχνε τα "δόντια" του, την στιγμή που θα ξεσηκωνόταν, απαιτώντας τα δικαιώματά του και την ΑΠΑΛΛΑΓΗ του απ' τα ψεύτικα χρέη των τοκογλύφων.

Ναι, ήμασταν επικίνδυνοι. για τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ μας, που καταχράστηκαν της εμπιστοσύνης μας και λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και τις ζωές μας. Αυτούς που αδιαφορούσαν παντελώς για το μέλλον της Πατρίδας και των επόμενων γενιών  Ελλήνων. Γι' αυτούς Ελλάδα σήμαινε μόνο μια πλούσια χώρα, που ονειρεύονταν να ξεπουλήσουν, για να εξασφαλίσουν την παράνομη παραμονή τους στην καρέκλα και στην δόξα. Κανένα ίχνος πατριωτισμού δεν κατηύθυνε στις σκέψεις και τις ενέργειές τους. Μόνο προσωπικές φιλοδοξίες κι εύκολος πλουτισμός… εις βάρος της πατρίδας και του έντιμου λαού της. Κι έτσι κατάφεραν να μας φτάσουν στον ΕΘΝΙΚΟ ξεπεσμό και στην οικονομική καταστροφή με όλες τις παρενέργειές τους.

Ευτυχώς όμως που ο "Θεός" της Ελλάδας επαγρυπνά και την τελευταία στιγμή την σώζει απ' τους χιλιάδες εχθρούς της. Ευτυχώς που όπως φαίνεται δεν είναι όλοι οι πολιτικοί πουλημένοι κι έτσι η ΕΛΠΙΔΑ βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην ψυχή των Ελλήνων. Κι όταν η ψυχή του Έλληνα είναι γεμάτη ΑΓΑΠΗ για την Ιερή Πατρίδα του… κανείς δεν μπορεί να την διαφθείρει. Κι όποιος βλακωδώς το επιδιώξει… θα βρεθεί μπροστά σ' έναν πανύψηλο τοίχο ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗΣ, που θα φρενάρει κάθε παράλογη κατακτητική σκέψη του. Γιατί Ελλάδα δεν είναι μια γεωγραφική έννοια μόνο… είναι μια πνευματική πανανθρώπινη έννοια που ανήκει μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ενοχλεί τόσο πολύ τους "καλούς" μας εταίρους, που βάλθηκαν να την δυσφημίσουν με τα υποκριτικά τους τεχνάσματα. Άδικα το προσπαθούν όμως, γιατί είναι τόσο φανερά ζηλόφθονες, που κάθε στοχευόμενη επίθεσή τους γίνεται μπούμεραγκ και τους κατακεραυνώνει. Κι όσο βλέπουν πως δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό του ΕΛΛΗΝΑ… τόσο πιο πολύ αυξάνουν τις επιθέσεις τους σε ό,τι ελληνικό. Επεμβάσεις στην ΓΛΩΣΣΑ. Δυσφήμιση στην  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Σχέδια για τον Διαμελισμό της χώρας. Αλλοίωση του πληθυσμού με την πλημμύρα λαθραίων εισβολέων στο ελληνικό έδαφος. Με διεφθαρμένα καλλιτεχνικά είδωλα στα κανάλια των διαπλεκόμενων καναλαρχών. Με παραποίηση των σχολικών βιβλίων. Με παραχάραξη της ιστορίας μας…

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο στα θεμέλια της κοινωνίας μετά την επεκτατική παρέμβασή τους στο πολιτικό τοπίο της χώρας μας. Κι ακόμα δεν κορέστηκαν τα σαδιστικά ένστικτά τους κι ακόμα μας κυνηγάνε να μας διώξουν κι απ' τα σπίτια μας κι απ' τον τόπο μας. Κι ακόμα επεμβαίνουν στο κυβερνητικό έργο απαιτώντας να επιβάλλουν τους παράλογους όρους τους και συνωμοτώντας για να ρίξουν την κυβέρνηση. Μα δεν τους βγαίνει κι έχουν σκυλιάσει απ' το κακό τους. Υποψιάζονται όμως πως λίγες είναι οι μέρες τους ακόμα σαν επικυρίαρχοι, σε μια χώρα που δεν τους έφταιξε σε τίποτα και γι' αυτό φεύγοντας θέλουν να αφήσουν πίσω βαθύ σημάδι της παλιανθρωπιάς τους. Ζητάνε το αίμα των Ελλήνων οι αισχροί τυχοδιώκτες, που πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να επιβάλλουν δια της βίας την παγκόσμια κυβέρνησή τους. Καλή τους χώνεψη!

Κι αφού είδαν και απόειδαν πως ακόμα και με τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά τους όπλα δεν κατάφεραν να μας χρεοκοπήσουν και να μας λυγίσουν… άρχισαν συστηματικά να μας συκοφαντούν, για να μας αντιπαθήσουν οι άλλοι χρεωμένοι λαοί της Ευρώπης. Συνηθισμένη πολεμική τακτική που δεν περνάει τώρα πλέον, γιατί και οι άλλοι λαοί έχουν αντιληφθεί τους πονηρούς σκοπούς τους και δεν θέλουν να γίνουν τα επόμενα θύματά τους. Κι αυτοί έχουν καταλάβει πως πρέπει να ενωθούμε όλοι οι λαοί, για να απαλλαγούμε απ' την σατανική παγκοσμιοποίηση, που ισοπεδώνει τα Κράτη και καταστρέφει Έθνη και Λαούς στον οικονομικό δανεισμό της.

Κι έτσι φτάσαμε να εξαρτόμαστε από μια εξωφρενική ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ παλιάτσων ευρωδανειστών (ΓΟΛΙΑΘ) και ανυπεράσπιστων ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΑΥΙΔ). Οι δυνατοί επιδιώκουν να εξαφανίσουν απ' τον χάρτη μια μικρή μα ένδοξη χώρα κι ο αδύνατος κρίκος αντιστέκεται πατριωτικά. Οι πιθανότητες να εναντιωθεί ο αδύνατος στην εξουσία του δυνατού ανύπαρκτες κι οι ευρωδυνάστες γελούν ικανοποιημένοι, αφού έφεραν στα όριά του τον ταλαίπωρο οφειλέτη. Τότε όμως εντελώς απρόσμενα… ξεπετάγεται το αποκοιμισμένο ΦΙΛΟΤΙΜΟ του Έλληνα μαχητή κι… όποιον αρπάξει ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!

Οι αυταρχικές απαιτήσεις ταπεινωτικής παράδοσης και η επικείμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Έθνους ταρακούνησαν τόσο πολύ τον νεαρό και άπειρο μεν μα ελληνόψυχο δε πρωθυπουργό… ώστε συνειδητά να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ! Το φυσάνε και δεν κρυώνει τα θρασύδειλα ανθρωπάρια της ενωμένης εβραιοναζιστικής συμμορίας. Συσκέφτονται αδιάκοπα μέσα στους σκοτεινούς λαβύρινθους του σαλεμένου μυαλού τους για νέες συνωμοσίες, μα όσο και να χτυπούν το άδειο κεφάλι τους, δεν κατεβάζει ψείρες. Πρέπει να παραδεχτούν πως οι μυστικοί σκοτεινοί σχεδιασμοί τους αποκαλύφθηκαν. Καλά θα κάνουν να βάλουν τα κεφάλια μέσα, μήπως κι ανακαλύψουν κάποια ίχνη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Την ανθρωπιά που συνεχίζει να χαρακτηρίζει τους Έλληνες, (με λίγες εξαιρέσεις) παρόλες τις στημένες θεατρικές σκηνές της ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. 

Και συναισθανόμενος το βάρος της ιστορικής του ευθύνης, στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων απαντώντας: "Λυπάμαι, δεν μπορώ να συμφωνήσω, αν δεν ζητήσω την γνώμη του λαού μου"… δηλαδή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, πιάνοντας στον ύπνο τα ξύπνια λαμόγια της τοκογλυφίας. Οι θυσίες στις οποίες επέβαλλαν τους Έλληνες πολίτες για να σωθούν οι Τράπεζές τους, δικαιώνονται. Γιατί οι θυσίες έγιναν για να σωθεί το ΕΘΝΟΣ, η ΠΑΤΡΙΔΑ, η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, που τόσο λυσσαλέα  επεδίωκαν να μην γεννηθεί. Τώρα τη δική τους γενιά θα εξαφανίσουν οι περήφανοι κι αδούλωτοι Έλληνες με ένα ακόμα μεγάλο και ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ! Αυτό που θα τους στείλουν μαζί με τα επιζήμια ευράκια τους για δώρο. Και θα ξαναγεννηθεί η Χώρα με την τιμημένη ΔΡΑΧΜΗ, αυτήν που της στέρησαν. Πάρτε λοιπόν τα επιζήμια ΕΥΡΑ σας και τους πολιτικούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας κι έξω απ' την ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.